|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
![]() Już jest nas 3 ![]() ![]() Ja planuję rodzić na Kraśnickich, także jak coś to pytaj ![]() Edit: Dodałam Cię do naszej mamusiowej listy na pierwszej stronie ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-05-18 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam maleńką kolacyjkę. Teraz skoczę pod prysznic, a potem to chyba już do łóżka. Życzę więc dobrej nocy!
#1503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiesz cos na temat szkoly rodzenia w lublinie?
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja już po wizycie
![]() Nasz synek waży już 358g ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu są dane innych szkół http://www.twoje9miesiecy.com/index.php?id=200 Malinko słodkich snów ![]()
![]() |
#1506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- dziekuje ![]()
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- witam rowniez ![]() ![]()
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
wg miesiaczki we wtorek 19 ;] na usg tez mam tak samo zapisane
![]() termin identyczny na usg i z miesiaczki ;] Edytowane przez Shine01 Czas edycji: 2009-05-18 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siostry ten starszy synek 3,5 letni przedszkolak załapał ospę, dlatego teraz tylko kwestia czasu kiedy mojego synka ( 1 rok i 8 miesięcy ) wysypie ![]() ![]() Zostały mi jeszcze 2 stronki do nadrobienia ale muszą poczekać do jutra, bo jestem już śpiąca ![]() ![]()
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
a ja jestem w 18tyg i 2dniu ale termin mi wyliczyli na 19 pazdziernika
![]() ![]()
#1514 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
![]() udało mi sie was nadrobić ![]() ![]() witam nowe mamusie ![]() brzuszki sliczne ![]() ubranka słodkie ![]() ![]() ja dzis sobie uswiadomiłam że zaczął się juz 23 tydzień ![]() bea83- własnie zobaczyłam że mamy synków w podobnym wieku ![]() co do smoczków i butelek, to moj synek prawie nie uzywał smoczka, tylko sporadycznie kilka razy mu sie zdarzyło, ale dobrze jest miec w domu smoczek tak na wszelki wypadek, a butelki i smoczki uzywaliśmy z Aventu
Kubuś ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/2dd354ee1d.png Ola ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/1eaf2db6d5.png My ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006062400900930.png Edytowane przez joannah Czas edycji: 2009-05-18 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lubię takie wiadomości. po usg kobitki są takie naładowane szczęściem. ja powoli liczę dni do kolejnej wizyty (w przyszłą środę) tym bardziej, że po raz pierwszy tatuś zobaczy swoją dzidzie. to będzie dla naszej trójki duże przeżycie...no i jak się uda, dowiemy się w końcu kogo tam zmajstrowaliśmy: na liście kolor różowy, czy niebieski. zmykam spać, może i dziś uda się wyczuć maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My też będziemy przez to przechodzic z babciami, ciociami etc. Mamy o tyle łatwo, że zgadzamy się w temacie. Mamy już przedsmak po wprawce ze ślubem ![]() Jestem przeciwniczką chrzczenia dla wygody/świętego spokoju. To pogwałcenie własnego światopoglądu, brak szacunku dla cudzej religii i zwykłe krzywoprzysięstwo - w końcu przyrzeka się wychowac dziecko w duchu religii katolickiej- czego w oczywisty sposób niewierzący rodzice nie uczynią. Uff, trzymam kciuki. Cytat:
![]() Powiedział, że żadne badania nie wskazują na negatywny wpływ farbowania włosów na dziecko. Zalecił na wszelki wypadek poczekac do końca organogenezy (10 tc). Tak też zrobiłam. Teraz już farbuję normalnie co mniej więcej 6 tygodni. Cytat:
Ooooo, Nadia - to mi dołożyłaś ![]() Piękne imię - to zdrobnienie od Nadieżda. Skoro w dzisiejszych czasach można nazwac dziecko takimi udziwnieniami jak Brajan, Dżesika (autentyk- pisownia też!) albo Nikola, to dlaczego nie Nadia? Cytat:
Nie ubiorę chłopca w kwiatuszki ![]() Na razie kupuję ciuszki ze zwierzątkami, misiami etc. w kolorach: zielony, kremowy/pomarańczowy, brązy/beże i niebieski. Cytat:
Nasze też wstydliwe. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
A ja się już melduje na wątku
![]() ![]() A my z Miss.hot jutro zaczynamy 19 tydzień ![]()
#1518 |
Zadomowienie
|
Witam nowe Mamuski
![]() ![]() ja juz tez pałaszuje słodka buchte z serem zoltym i majonezem ![]() ![]() Kurde ja mam wizyte za tydzien, czekalam na nia z Tz ponad 2 miesiace bo to ta polowkowa i dowiemy sie plec, a sie okazalo ze Tz musi jechac z rana do Krakowa i raczej nie wyrobi sie na 18 ![]() ![]() No ale z drugiej strony, Tz ma urodziny 8 czerwca takze moglabym mu nie mowic jaka plec i dop na urodzinach by sie dowiedzial ![]() Milego dnia, a ja dzis znow na szkolenie ehhh, dobrze ze pogoda szpetna bo nie szkoda mi dnia ![]()
#1519 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
![]() co do imienia to u nas prawdopodobnie bedzie Aleksandra ![]() mam pytnie czy będziecie kupować nosidełko, bo ja sie zastanawiam nad zakupem, chodzi mi o cos takiego http://www.allegro.pl/item629831060_...ja_jakosc.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zadomowienie
|
witam w kolejny niezbyt cieply poranek. jak to dobrze wstac rano i nie czuc zadnego bolu plecow
![]() ![]() Cytat:
![]() mam pytanie dziewczyn ogladajacych "brzydule"- otoz ogladam to tylko sporadycznie (wlasnie teraz leci powtorka) i nie moge zalapac dlaczego ten prezes o nia zabiega i sie z nia umawia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
joannah te nosidełka są fajne ale ja zrezygnuje bo my rodzimy jesienią więc jak już to dopiero na wiosnę można pójść na dwór z tym nosidełkiem a dla mnie pół roczne dziecko za ciężkie żeby go tak dłużej nosić bo mam problemy z kręgosłupem, ale wiem że to jest praktyczne jak się jest na zakupach albo na spacerze
![]()
#1522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dokładnie ![]() Dlatego żeby się w miarę połapać jest lista mamuś na pierwszej stronie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1524 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny zauwazylam ze niektore ciuszki ktore kupilyscie dla swoich maluszkow sa z krotkim rekawkiem. ja osobiscie jeszcze jeszcze nic nie kupilam (czekam az poznam plec), ale myslalam zeby te w najmniejszym rozmiarze kupywac tylko z dlugim rekawkiem- w koncu to bedzie juz pazdziernik. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Tak apropo listy mamuś - zerknijcie kochane, której z Was tam nie i dajcie mi dane - żeby to jakoś uporządkować i będzie wiadomo ile nas jest
![]()
#1526 |
Zadomowienie
|
ja prosze o dopisanie mnie do listy: woman31, lat.31-termin 8 pazdziernik, plci nie znamy ale mam nadzieje ze pod koniec przyszlego tygodnia wszystko bedzie wiadomo, imion takze nie wybralismy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Bąbelki
![]() ![]() byłam wczoraj u mojej neurolog, powiedziała że w końcu promienieje, bo wcześniej za każdym razem wychodziłam od niej zapłakana, kiedy po raz kolejny nie dostawaliśmy zielonego światła na starania ..aż się w końcu doczekalismy i zielonego światła we wrzesniu 2008 i upragnionych 2 kresek na teście ![]() a teraz idę się już powoli szykować ![]() dziś gotuję zupkę grzybową bo chodzi za mną ... ![]() ![]() grzybową chyba można jeść? ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja gotowalam wczoraj zupke grzybowa i musze przyznac ze wyszla pyszna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś botwinkę robię, właśnie wróciłam z warzywniaka i widzę, że jeszcze raz bede zasuwac, bo ziemniaczków nie mam ![]() Kto nie ma w głowie, ten ma w nogach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane dziewczynki
![]() Melduję się po 3-dniowej nieobecności. Od wczoraj próbuję Was nadrobić i w końcu mi się udało ![]() Witam nowe mamusie na forum ![]() ![]() A ja weekend znowu spędziłam u rodziców na wsi. Pogoda była super, także praktycznie całe dwa dni spędziłyśmy na świeżym powietrzu. Zauważyłam że od dwóch dni boli mnie kręgosłup ![]() ![]() Widzę że już kompletujecie wyprawkę dla maluszków. Ja też już zaczęłam kupować ubranka i nie miałam pojęcia że to tak uzależnia ![]() ![]() ![]() Acha! Dziewczynki macie śliczne brzuszki, takie typowo ciążowe ![]() ![]() Mój też się fajnie zaokrąglił i z dumą go prezentuję na ulicy ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.