|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokładkowe newsy 4
DOKŁADKA 4 str.!!! między innymi:
SUKIENKA ASOS, ZIP DRESS PRINCIPLES, ASOS BY RARE PENCIL SKIRT RURKI CZARNE RURKI DENIM CO GRANATOWE GETRY RÓŻOWE NOWE i inne... Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2010-07-09 o 16:55 |
|
|
|
#1502 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
DOKŁADKA !!! 7.07.2010 #10 Bokserka z żabotem firmy Denim Co w najmodniejszym w tym sezonie kolorze peach.
Rozmiar 38. Raz założona, raz wyprana. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2010-07-09 o 21:53 |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie spódniczka M&S. Rozmiar 10.
|
|
#1505 |
|
Konto usunięte
|
Dokladam
Tuniczke H&M Tuniczke floral atmosphere NOWE skinny z zamkami Reserved https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=446884 |
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
dokładam - dodane zdjęcia
(na kosmetycznym) perfumy Pimkie Serenity, wydane kilka lat temu, taki słodko-świeży zapach w ślicznym opakowaniu, ok. 45/50 ml maczek Clinique, 07 blackberry bloom, jedynie lekko starte wypukłości, z pudełeczkiem L'Oreal ColorAppeal Trio Pro, wersja dark eyes promowana przez Evę Longorię, cienie biały + jasnoróżowy + fiolet Loton Provit - Rosa we włosach, głęboko nawilżająca odżywka w sprayu, nowa 100 ml błyszczyk Oriflame Visions - Vibes, wersja Hottie (czerwona), ślicznie pachnie, jedynie wypróbowany kredki do oczu: Dior, KHOL Pencil, nietemperowana, czarna, kod 9U03 Carlo Di Roma, kredka Vintage czarna, wysuwany sztyft + gąbeczka do roztarcia bardzo dobre opinie na KWC kredka do brwi z grzebyczkiem Bourjois Sourcil Precision, odcień 03 chatain (brązowy), używana przez ok. 2 tygodnie, nietemperowana bardzo dobre opinie na KWC (na ciuchowym) Atmosphere bawełniana torba, rączki z eko-skóry, lekko przybrudzone, mieści A4 Reserved torba XXL z wieloma kieszonkami z eko-skórki, stan bdb. jest naprawdę duża, dla chętnej mogę zmierzyć.
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
NOWA bransoletka.
stop metali antyalergicznych, nie zawiera niklu ani chromu.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-07-10 o 09:09 |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam czarne krótkie spodenki z mankietami i podwyższonym stanem
rozmiar 34 Zapraszam!
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-07-10 o 12:42 |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie poza ciuchami kosmetyki
raz uzyty krem dermika variete nawilzajacy, otwarty wczoraj puder mineralny avon, uzyty kilka razy, otwarty jakies 2 m-ce temu, nawilzajacy zel do masazu oriflame, ubytek do kreseczki pod napisem oriflame, nowy balsam ujedrniajacy kolastyna, ubytek testowy, zel punktowy na wypryski-sposro ponad połowa, miod do ciałą farmona mleko i miod-feler-zdarty do połowy korek z nakretki,etc Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-07-10 o 13:08 |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie znów dokładka !!!
gladiatorki nietoperz asus kimono floral bombka old navy |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
116. Fioletowe klapki - kupione w Deichmann, NOWE, kupiłam, bo mi sie podobały, jednak nie mam do czego nosić, paseczki są z mięciutkiej skajki, rozmiar 38, długość wkładki 25,5cm
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spora dokładka na całej pierwszej stronie. min.
granatowe rurki z zipami szare sandałki graceland czarne eleganckie spodnie mango - 42/44 kwiecista bluzeczka h&m VILA - czarne legginsy stroje kąpielowe spódnica bojówka Reserved Bay - słodka koszule w kratkę Elegancka połyskująca koszula w paski i inne
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Masażer do stóp firmy Severin
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim rozmiarze jest ta kwiecista bluzeczka H&M? Bo pomysle nad bialymi bucikami na szpilce dla Ciebie
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam m.in. nowe rurki S\M, wymiary: pas 37cm, biodra 46cm, stan 19cm, udo 25cm, nogawka na dole 16cm, dł. calk. 105cm
Edytowane przez fillette Czas edycji: 2010-07-10 o 22:37 |
|
|
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
Dokładeczka
Tuba tunika w kawiaty Atmosphere roz 36 Tuniczka róż w kawiaty Select roz 36 Nietoperz Select roz M Torebeczka lakierowana Puma Jeansy Bershka roz 40-42 Spodnie dresowe S małe M na 152-158cm Sukienko tunika w krateczkę roz 38 Sukienka zielona uniwersalna |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
lokówko-suszarka z 6 końcówkmi
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka, między innymi
zapraszam
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA-1 str.
KOTURNY NOWE RURKI NEW YORKER BERMUDY BIAŁE |
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dokladka:
*** pasek na talię na gumie, stan bardzo dobry *** tunika Amisu , xs *** chustka w modny zwierzęcy wzorek *** cudne rurki , rozmiar z metki 36 ale wg mnie sa mniejsze(ok 34), wymienie na inne xs 32 na zjęciu wyszly na krotkie ale ja mam 172 cm i na dlugosc sa na mnie dobre.*** bluza cropp , xs , stan ideal *** koperówka hm , stan dobry+ (nie ma zadnych wad , jest tylko przybrudzona w srodku) *** sukienka bershka , rozmiar S , stan bardzo dobry, uwielbiam ją ale juz mi się troche znudziła , tylko i wyłącznie za cos super! *** torba worek H&M , w środku podszewka do zaszycia , ja niestety mam do tego dwie lewe ręce, za inną torbę bądz buty 36/37 *** torba cropp , stan idealny , za cos super poza tym rurki , torba , kilka par nowych butów do oddania Zapraszam! |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Samsung sgh-e250. Stan bardzo dobry
Kolor śliwkowy.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

stop metali antyalergicznych, nie zawiera niklu ani chromu.