|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() Światło mam dobre, bo przytargałam sobie lampkę . No jeśli tego nie chcesz, to całkiem zmienia postać rzeczy |
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
no i co kiedy odblokują? pisałas do nich?nie będę nic kombinowac,jak sie potoczy to ok,ale jesli nie to nie ma co nachalnym byc,bo chyba ja jednak tak nie potrafię
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odblokowali , bo przyniosłam sobie tą lampkę i coś tam pozmieniałam w ustawieniach... Mają sprawdzić, czy jest lepsza jakość, nie wiem czy już to zrobili. Jeśli sprawdzą i znów im się nie spodoba, to znowu mnie zablokują :/ No wiadomo, nie ma nawet mowy o byciu nachalnym Masz rację, lepiej zdać się na los , zobaczymy co się wydarzy |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby inm teraz sie spodobało bo szkoda zebys nie dosttała wypłaty teraz;/ ![]() ok ja juz gotowa za 10minut mam autobus wiec uciekam,
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Dziewczyny , nie wiem co zrobić z sobotą Pisał do mnie jednonocny Mówił , że tak głowił się nad tym ,jak by to zrobić, żebym mogła dojechać na tą imprezę i wymyślił w ten sposób, że jeśli nadal mam problem z finansami, to on prześle mi na konto kasę, żebym spokojnie mogła sobie dojechać Powiedział, że problem tkwi tylko w dojeździe, bo i nocleg , i jedzenie i alkohol mielibyśmy tam na miejscu już zapewnione. Naturalnie odmówiłam, powiedziałam , że czułabym się zażenowana biorąc od niego jakiekolwiek pieniądze i przykro mi , ale muszę odmówić i takie tam. I dopisałam , że zobaczymy się w innym terminie ![]() No i wtedy zadzwonił i powiedział, że możemy zrobić w ten sposób, że potraktujemy to jako pożyczkę, że oddam mu powiedzmy za tydzień, czy kiedy tam będę chciała. Zaczął mnie maltretować o ten przyjazd, w pierwszej chwili odmówiłam oczywiście , bo to trochę głupia sytuacja , ale wymusił na mnie, abym jeszcze się zastanowiła i dla świętego spokoju się zgodziłam ![]() Kusi mnie jak cholera, jakbym miała swoje pieniądze to na stówę bym pojechała ,ale w takim wypadku chyba jednak odmówię, a żałuję jak fiks, bo okazja jest rewelacyjna... No ale trudno ... |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja właśnie się wykąpałam.. zrobiłam peeling kawowy ;D i czuję się taka gładziutka i mięciutka ;D heh zaraz wklepie balsam.. a na koniec pomaluje paznokietki u stóp.. ;D na wściekły oczo***ny róż ;DD ;] mam takie okropne stopy, poobcierały mnie buty i mam odcisk na odcisku.. wygląda to fatalnie.. Jak wieczór mija?
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- życzę miłego"oglądania meczu"
![]() Ewelinka- ja też mam pobdzierane stopy mam nowe buty i na lewej stopie mam pełno odcisków![]() Sunset- i co z tą kamerą? zaakceptowali?? ja bym jednak chyba pojechała, bo przecież to pożyczka ma być, jedź i zaszalej oddasz mu jak będziesz miała ja nie raz tak robiłam że facet pożyczał mi kasę na wyjazdy bo chciałam jechać a nie miałam swojej kasy, potem oczywiście pieniądze oddawałam i po problemie![]() u mnie na kolację kanapki z polędwicą i ogórem byłam u rodziców i kupiłam tacie koszulkę na dzień ojca na jutro już, oczywiście był ze mną przymierzyć bardzo fajna reeboka modna w paski tata super w niej wygląda, taka polówka z guziczkami stwierdziłam że nie będę znowu mu kupować czekoladek![]() właśnie wyszłam z wanny siedzę teraz z waxem na włoskach bo to niedzielne farbowanie trochę mi włosy wysuszyło...wyregulowałam sobie brwi bo już Gargamel był ![]() teraz biorę się za pazurki
|
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kusi i nie wiem co zrobić ![]() Eno , to widzę, że SPA konkretne A wieczór mija bosko , robię sobie projekt i mam już jedną stronę hahaCytat:
Zobaczymy , na jak długo . Końcem tygodnia kupię sobie inną i mogą mnie cmoknąć Oby tylko dotrwać jakoś do piątku![]() Kurde, kusisz ! Nie wiem jeszcze co zrobię, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi szala zaczęła się przechylać na korzyść tego, aby jednak pojechać Hmm no zobaczę jeszcze Jutro już będę musiała się zdecydować i dać mu znać ![]() Eno, to porządny prezent tacie zafundowałaś I następna , która dzisiaj spa robi Co Was tak wszystkie zabrało Tylko ja siedzę jak jakaś taka rumunka |
||
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile już masz zarobione?![]() no jedź właśnie ze względu na to że może nie być zbyt prędko okazji by się z nim spotkać ja bym pojechała, nic nie tracisz a możesz się porządnie zabawić![]() no porządny jak mam kasę to czemu nie![]() właśnie skończyłam malować pazurki teraz biorę się za czata
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
no Anastazja widzę prezencik konkretny
tata pewnie zadowolony ))hm w sumie jak taka okazja, to może warto spróbować.. ) zastanów się żebys nie żałowała, albo że pojechałaś, albo że nie ;d )
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szło nawet nieźle, ktoś zaglądał ,a teraz od paru godzin znowu cisza :/ Tłumaczę sobie, że początki na pewno nie są łatwe choćby ze względu na to , że jestem gdzieś tam na dalekich stronach i ciężko tym zboczkom do mnie dotrzeć... Trzeba temu poświęcić trochę czasu i się nie zniechęcać...Zmieniam kolejność fotek co jakiś czas no i czekam... ![]() Oj zabawiłabym się porządnie ! Sama impreza będzie super i czas przed imprezą , no i po imprezie będzie zapewne jeszcze lepszy Zobaczę, zapytam brata jak wróci z pracy jak pracuje w niedzielę i w sobotę, żeby mama nie narzekała , że zostaje sama w domu No jasne, jak Cię stać to można zaszaleć Mój tata niestety nie zobaczy żadnego prezentu z wiadomych przyczyn , w portfelu póki co mam 2.50 |
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie jesteście jeszcze na dalszych stronach i nie wszyscy te strony przeglądają..masz rację nie wolno się zniechęcać oby do przodu![]() no to jedź przecież mama jest dorosła i sobie na pewno poradzi![]() no to na loda masz kup tacie loda albo piwko
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset jedz
jedz jedz jedz! taka okazja sie nie trafia zawsze oj a kase oddasz po naszej jakze wielkeij wypłaciewróciłam połgidziny temu,bo ostatni autobus miałam do domu,a nie chciałam drałowac na girkach albo zeby on mnie odwoził ![]() no to tak...fajnie było hihihihihi
|
|
#1514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem ,że mama jest dorosła, ale strasznie panikuje , jak ma zostać sama w domu i pewnie będzie mnóstwo wyrzutów w razie , jakbym ją zostawiła i dlatego wolę się upewnić, że ktoś będzie ![]() No chyba na tym się skończy, a jak nie to dostanie smsa z życzeniami i też będzie ![]() Cytat:
A działo sięcoś ? Opowiadaj
|
||
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do 30 moze w koncu dobijeja chyba oszaleje,w dupie mi sie poprzewraca od takiego majatku! no co,mecz oglądalismy tylko ze żadne z nas nie wiem kto grał i jaki był wynik
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
to chyba nawet jednym okiem nei zerkaliscie na telewizor ;D
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam Ale było coś poważniejszego, czy tylko mizianie ? Skończyłam przeklęty projekt !! Nareszcie !
|
|
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz że tak![]() Cytat:
![]() no to faktycznie trochę panikuje, ale skoro taka jest to faktycznie lepiej żeby ktoś był w domu ![]() ważne żeby życzenia były ![]() matko ale mam nauki dziewczyny mam 4 lipca wielki egzam z angielskiego, a przez cały weekend 2-4 lipca 7 egzaminów ja się pochlastam: jutro jak wrócimy z TŻ od jego rodziców to się biorę do nauki bo będzie źle
|
||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
tu du tu du...BYŁO!
Anastazja-sz kurde;/ rzeczywiscie duzo ![]()
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na 99 % pojadę Ten pozostały 1 % to moje przemyślenia czy aby na pewno chcę pożyczać tą kasę, bo brat będzie w domu, więc nic nie stoi na przeszkodzie Ale jak sobie przypomnę jego i nasz wspólny czas, to wtedy już nie mam wątpliwości 7 egzaminów w dwa dni to naprawdę masakra Czasu za wiele już nie masz, więc lepiej faktycznie bierz się do nauki.Jesteś mądra kobietka, więc jestem spokojna, na pewno wszystko ładnie zdasz Cytat:
Ja też zazdroszczę jak było ? powiedz coś więcej tym , co nie mogą |
||
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na gębie mam takie banana az sie mama pytała jak przyszłam co ja taka szczesliwa Boze jak mi dobrze!bedzie ok zobaczysz! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- nie mogę cytować;/ Sunseciku nie martw się,damy rade,mi tez ciezko idzie ale w koncu sie rozkreci ![]() eee no widzisz,jedziesz! ![]() ![]() no co ja mam Wam pisać Nie wiem czy on ma podglady na wizazu czy ja miałam na czole wypisane"chce sexu" bo od wejscia poooooszło! a skubaniec ma kaliber!
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się razem z Tobą ! Gwałty swoją drogą, ja tu mam ważniejszy problem ! W co ja się ubiorę ![]() |
|
|
|
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko się ogol dokładnie już Ci zazdroszczę![]() Cytat:
może jednak ma podgląd na wizażu i wyczytał żeś gorąca i rozpalona |
||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
kurde,teraz to ja mam jeszcze większa ochote
![]() no tak odwieczny problem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- no moze jakies konto"serdelek15" i podgląda nas
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha może zabrzmi nieskromnie, ale w tym przypadku jest czego zazdrościćCytat:
Serdelek 15 albo po prostu jesteście tak zsynchronizowani
|
||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no tak! ![]() ![]() oj no przyznam się,że to ja troszkę sprowokowałam
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() No jasne, że jestem Z resztą po imprezie pewnie będziemy spać w jednym pokoju hotelowym , zapewne w jednym łóżku , więc jak to by się mogło skończyć ? Znając życie dojdzie do czegoś jeszcze przed imprezą , w końcu się długo nie widzieliśmy On mówił , że się stęsknił, ja też się stęskniłam , a w ogóle to on w tej dziedzinie nie ma sobie równych , więc wyobrażasz sobie to , że ja bym mu się oparła ? Bo ja nie A widzisz i dobrze Mówiłam Ci od początku żebyś szła, więc to moja zasługa ![]() ![]() Jak Ci czaty idą ?
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-22 o 23:01 |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje a spoko ,coraz blizej 30 a Ty?![]() kurde tak sobie teraz siedze, właczyłam muzyczkę i tak sobie wspominam takie 1.5 godziny mogę całe życie przezywac!![]()
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żartowałam z tym, że to moja zasługa ![]() U mnie nie idą, siedzę półtorej godziny i nawet nikt nie zaglądnął... Zaczyna mnie to wku.wiać powoli i tracę cierpliwość... Cały dzień dzisiaj praktycznie spędziłam i ch.j wielki :/ Hahah ktoś tu chyba się rozmarzył Uważaj, bo jeszcze się zakochasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

a patrzyłas na ustawienie w panelu sterowania? czasami mozna niezle podrasowac nawet słabą kamerkę

Końcem tygodnia kupię sobie inną i mogą mnie cmoknąć
tata pewnie zadowolony 

Nareszcie !

jutro jak wrócimy z TŻ od jego rodziców to się biorę do nauki bo będzie źle