My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 17:40   #1501
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
o kurde a patrzyłas na ustawienie w panelu sterowania? czasami mozna niezle podrasowac nawet słabą kamerkę i może przy oknie się ustaw zeby lepsze swiatło było,cos trzeba zerobic bo przeciez przez glupia kamerke nie mozesz zostac w polu;/

oj no;p będę grzeczna,nic nie będe prowokowac,bo w głebi duszy to jak chybatego nei chce
Nie widzę w panelu sterowania żadnych ustawień do kamery
Światło mam dobre, bo przytargałam sobie lampkę .

No jeśli tego nie chcesz, to całkiem zmienia postać rzeczy
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 17:44   #1502
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Nie widzę w panelu sterowania żadnych ustawień do kamery
Światło mam dobre, bo przytargałam sobie lampkę .

No jeśli tego nie chcesz, to całkiem zmienia postać rzeczy
ja mam w pannelu sterowania-sprzet i dzwięk-kamery internetowe tylko ze ja mam VISTE

no i co kiedy odblokują? pisałas do nich?

nie będę nic kombinowac,jak sie potoczy to ok,ale jesli nie to nie ma co nachalnym byc,bo chyba ja jednak tak nie potrafię
Stary 2010-06-22, 17:56   #1503
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w pannelu sterowania-sprzet i dzwięk-kamery internetowe tylko ze ja mam VISTE

no i co kiedy odblokują? pisałas do nich?

nie będę nic kombinowac,jak sie potoczy to ok,ale jesli nie to nie ma co nachalnym byc,bo chyba ja jednak tak nie potrafię
Ja nie mam takiego czegoś u siebie, no ale ja mam xp...

Odblokowali , bo przyniosłam sobie tą lampkę i coś tam pozmieniałam w ustawieniach... Mają sprawdzić, czy jest lepsza jakość, nie wiem czy już to zrobili. Jeśli sprawdzą i znów im się nie spodoba, to znowu mnie zablokują :/

No wiadomo, nie ma nawet mowy o byciu nachalnym Masz rację, lepiej zdać się na los , zobaczymy co się wydarzy
Stary 2010-06-22, 17:59   #1504
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam takiego czegoś u siebie, no ale ja mam xp...

Odblokowali , bo przyniosłam sobie tą lampkę i coś tam pozmieniałam w ustawieniach... Mają sprawdzić, czy jest lepsza jakość, nie wiem czy już to zrobili. Jeśli sprawdzą i znów im się nie spodoba, to znowu mnie zablokują :/

No wiadomo, nie ma nawet mowy o byciu nachalnym Masz rację, lepiej zdać się na los , zobaczymy co się wydarzy
a to widocznie w viscie tak jest;/

oby inm teraz sie spodobało bo szkoda zebys nie dosttała wypłaty teraz;/

ok ja juz gotowa za 10minut mam autobus wiec uciekam,
Stary 2010-06-22, 18:32   #1505
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a to widocznie w viscie tak jest;/

oby inm teraz sie spodobało bo szkoda zebys nie dosttała wypłaty teraz;/

ok ja juz gotowa za 10minut mam autobus wiec uciekam,
No to udanego wieczoru życzę i oczywiście czekam na relację

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Dziewczyny , nie wiem co zrobić z sobotą Pisał do mnie jednonocny Mówił , że tak głowił się nad tym ,jak by to zrobić, żebym mogła dojechać na tą imprezę i wymyślił w ten sposób, że jeśli nadal mam problem z finansami, to on prześle mi na konto kasę, żebym spokojnie mogła sobie dojechać Powiedział, że problem tkwi tylko w dojeździe, bo i nocleg , i jedzenie i alkohol mielibyśmy tam na miejscu już zapewnione. Naturalnie odmówiłam, powiedziałam , że czułabym się zażenowana biorąc od niego jakiekolwiek pieniądze i przykro mi , ale muszę odmówić i takie tam. I dopisałam , że zobaczymy się w innym terminie
No i wtedy zadzwonił i powiedział, że możemy zrobić w ten sposób, że potraktujemy to jako pożyczkę, że oddam mu powiedzmy za tydzień, czy kiedy tam będę chciała. Zaczął mnie maltretować o ten przyjazd, w pierwszej chwili odmówiłam oczywiście , bo to trochę głupia sytuacja , ale wymusił na mnie, abym jeszcze się zastanowiła i dla świętego spokoju się zgodziłam
Kusi mnie jak cholera, jakbym miała swoje pieniądze to na stówę bym pojechała ,ale w takim wypadku chyba jednak odmówię, a żałuję jak fiks, bo okazja jest rewelacyjna... No ale trudno ...
Stary 2010-06-22, 19:13   #1506
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
No to udanego wieczoru życzę i oczywiście czekam na relację

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Dziewczyny , nie wiem co zrobić z sobotą Pisał do mnie jednonocny Mówił , że tak głowił się nad tym ,jak by to zrobić, żebym mogła dojechać na tą imprezę i wymyślił w ten sposób, że jeśli nadal mam problem z finansami, to on prześle mi na konto kasę, żebym spokojnie mogła sobie dojechać Powiedział, że problem tkwi tylko w dojeździe, bo i nocleg , i jedzenie i alkohol mielibyśmy tam na miejscu już zapewnione. Naturalnie odmówiłam, powiedziałam , że czułabym się zażenowana biorąc od niego jakiekolwiek pieniądze i przykro mi , ale muszę odmówić i takie tam. I dopisałam , że zobaczymy się w innym terminie
No i wtedy zadzwonił i powiedział, że możemy zrobić w ten sposób, że potraktujemy to jako pożyczkę, że oddam mu powiedzmy za tydzień, czy kiedy tam będę chciała. Zaczął mnie maltretować o ten przyjazd, w pierwszej chwili odmówiłam oczywiście , bo to trochę głupia sytuacja , ale wymusił na mnie, abym jeszcze się zastanowiła i dla świętego spokoju się zgodziłam
Kusi mnie jak cholera, jakbym miała swoje pieniądze to na stówę bym pojechała ,ale w takim wypadku chyba jednak odmówię, a żałuję jak fiks, bo okazja jest rewelacyjna... No ale trudno ...
hm nie bardzo się łapię kto to jest jednonocny, ale mi też chyba by było głupio brać kasę.. niby mówi że to tylko pożycza ale wątpię żeby chciał potem pieniądze i czułabym się niezręcznie trochę.. ja źle się czyje jak z tżtem idę i on płaci.. a co mówić w takiej sytuacjii :p

ja właśnie się wykąpałam.. zrobiłam peeling kawowy ;D i czuję się taka gładziutka i mięciutka ;D heh zaraz wklepie balsam.. a na koniec pomaluje paznokietki u stóp.. ;D na wściekły oczo***ny róż ;DD ;] mam takie okropne stopy, poobcierały mnie buty i mam odcisk na odcisku.. wygląda to fatalnie..

Jak wieczór mija?

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 20:12   #1507
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- życzę miłego"oglądania meczu"
Ewelinka- ja też mam pobdzierane stopy mam nowe buty i na lewej stopie mam pełno odcisków
Sunset- i co z tą kamerą? zaakceptowali?? ja bym jednak chyba pojechała, bo przecież to pożyczka ma być, jedź i zaszalej oddasz mu jak będziesz miała ja nie raz tak robiłam że facet pożyczał mi kasę na wyjazdy bo chciałam jechać a nie miałam swojej kasy, potem oczywiście pieniądze oddawałam i po problemie

u mnie na kolację kanapki z polędwicą i ogórem
byłam u rodziców i kupiłam tacie koszulkę na dzień ojca na jutro już, oczywiście był ze mną przymierzyć bardzo fajna reeboka modna w paski tata super w niej wygląda, taka polówka z guziczkami stwierdziłam że nie będę znowu mu kupować czekoladek
właśnie wyszłam z wanny siedzę teraz z waxem na włoskach bo to niedzielne farbowanie trochę mi włosy wysuszyło...
wyregulowałam sobie brwi bo już Gargamel był
teraz biorę się za pazurki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 20:21   #1508
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
hm nie bardzo się łapię kto to jest jednonocny, ale mi też chyba by było głupio brać kasę.. niby mówi że to tylko pożycza ale wątpię żeby chciał potem pieniądze i czułabym się niezręcznie trochę.. ja źle się czyje jak z tżtem idę i on płaci.. a co mówić w takiej sytuacjii :p

ja właśnie się wykąpałam.. zrobiłam peeling kawowy ;D i czuję się taka gładziutka i mięciutka ;D heh zaraz wklepie balsam.. a na koniec pomaluje paznokietki u stóp.. ;D na wściekły oczo***ny róż ;DD ;] mam takie okropne stopy, poobcierały mnie buty i mam odcisk na odcisku.. wygląda to fatalnie..

Jak wieczór mija?
No właśnie mi też jest głupio i waham się przez to. Z drugiej strony mam na uwadze fakt, że on mieszka praktycznie na drugim końcu Polski i jest to naprawdę bardzo rzadka i zarazem bardzo dobra okazja, żeby się zobaczyć No i kusi i nie wiem co zrobić

Eno , to widzę, że SPA konkretne

A wieczór mija bosko , robię sobie projekt i mam już jedną stronę haha

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Sunset- i co z tą kamerą? zaakceptowali?? ja bym jednak chyba pojechała, bo przecież to pożyczka ma być, jedź i zaszalej oddasz mu jak będziesz miała ja nie raz tak robiłam że facet pożyczał mi kasę na wyjazdy bo chciałam jechać a nie miałam swojej kasy, potem oczywiście pieniądze oddawałam i po problemie

u mnie na kolację kanapki z polędwicą i ogórem
byłam u rodziców i kupiłam tacie koszulkę na dzień ojca na jutro już, oczywiście był ze mną przymierzyć bardzo fajna reeboka modna w paski tata super w niej wygląda, taka polówka z guziczkami stwierdziłam że nie będę znowu mu kupować czekoladek
właśnie wyszłam z wanny siedzę teraz z waxem na włoskach bo to niedzielne farbowanie trochę mi włosy wysuszyło...
wyregulowałam sobie brwi bo już Gargamel był
teraz biorę się za pazurki
Zaakceptowali Zobaczymy , na jak długo . Końcem tygodnia kupię sobie inną i mogą mnie cmoknąć Oby tylko dotrwać jakoś do piątku
Kurde, kusisz ! Nie wiem jeszcze co zrobię, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi szala zaczęła się przechylać na korzyść tego, aby jednak pojechać Hmm no zobaczę jeszcze Jutro już będę musiała się zdecydować i dać mu znać

Eno, to porządny prezent tacie zafundowałaś

I następna , która dzisiaj spa robi Co Was tak wszystkie zabrało Tylko ja siedzę jak jakaś taka rumunka
Stary 2010-06-22, 20:42   #1509
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mi też jest głupio i waham się przez to. Z drugiej strony mam na uwadze fakt, że on mieszka praktycznie na drugim końcu Polski i jest to naprawdę bardzo rzadka i zarazem bardzo dobra okazja, żeby się zobaczyć No i kusi i nie wiem co zrobić

Eno , to widzę, że SPA konkretne

A wieczór mija bosko , robię sobie projekt i mam już jedną stronę haha

Zaakceptowali Zobaczymy , na jak długo . Końcem tygodnia kupię sobie inną i mogą mnie cmoknąć Oby tylko dotrwać jakoś do piątku
Kurde, kusisz ! Nie wiem jeszcze co zrobię, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi szala zaczęła się przechylać na korzyść tego, aby jednak pojechać Hmm no zobaczę jeszcze Jutro już będę musiała się zdecydować i dać mu znać

Eno, to porządny prezent tacie zafundowałaś

I następna , która dzisiaj spa robi Co Was tak wszystkie zabrało Tylko ja siedzę jak jakaś taka rumunka
jak zaakceptowali to super ile już masz zarobione?
no jedź właśnie ze względu na to że może nie być zbyt prędko okazji by się z nim spotkać ja bym pojechała, nic nie tracisz a możesz się porządnie zabawić
no porządny jak mam kasę to czemu nie

właśnie skończyłam malować pazurki teraz biorę się za czata
Stary 2010-06-22, 20:48   #1510
caaalajaa
Zadomowienie

no Anastazja widzę prezencik konkretny tata pewnie zadowolony ))

hm w sumie jak taka okazja, to może warto spróbować.. ) zastanów się żebys nie żałowała, albo że pojechałaś, albo że nie ;d )

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-06-22, 20:49   #1511
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
jak zaakceptowali to super ile już masz zarobione?
no jedź właśnie ze względu na to że może nie być zbyt prędko okazji by się z nim spotkać ja bym pojechała, nic nie tracisz a możesz się porządnie zabawić
no porządny jak mam kasę to czemu nie

właśnie skończyłam malować pazurki teraz biorę się za czata
No jeszcze jakieś 5 € i dostukam nareszcie do tej wypłaty Szło nawet nieźle, ktoś zaglądał ,a teraz od paru godzin znowu cisza :/ Tłumaczę sobie, że początki na pewno nie są łatwe choćby ze względu na to , że jestem gdzieś tam na dalekich stronach i ciężko tym zboczkom do mnie dotrzeć... Trzeba temu poświęcić trochę czasu i się nie zniechęcać...
Zmieniam kolejność fotek co jakiś czas no i czekam...

Oj zabawiłabym się porządnie ! Sama impreza będzie super i czas przed imprezą , no i po imprezie będzie zapewne jeszcze lepszy
Zobaczę, zapytam brata jak wróci z pracy jak pracuje w niedzielę i w sobotę, żeby mama nie narzekała , że zostaje sama w domu

No jasne, jak Cię stać to można zaszaleć Mój tata niestety nie zobaczy żadnego prezentu z wiadomych przyczyn , w portfelu póki co mam 2.50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 21:05   #1512
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No jeszcze jakieś 5 € i dostukam nareszcie do tej wypłaty Szło nawet nieźle, ktoś zaglądał ,a teraz od paru godzin znowu cisza :/ Tłumaczę sobie, że początki na pewno nie są łatwe choćby ze względu na to , że jestem gdzieś tam na dalekich stronach i ciężko tym zboczkom do mnie dotrzeć... Trzeba temu poświęcić trochę czasu i się nie zniechęcać...
Zmieniam kolejność fotek co jakiś czas no i czekam...

Oj zabawiłabym się porządnie ! Sama impreza będzie super i czas przed imprezą , no i po imprezie będzie zapewne jeszcze lepszy
Zobaczę, zapytam brata jak wróci z pracy jak pracuje w niedzielę i w sobotę, żeby mama nie narzekała , że zostaje sama w domu

No jasne, jak Cię stać to można zaszaleć Mój tata niestety nie zobaczy żadnego prezentu z wiadomych przyczyn , w portfelu póki co mam 2.50
5€ bez problemu mogłabyś nawet dzisiaj dorobić dokładnie jesteście jeszcze na dalszych stronach i nie wszyscy te strony przeglądają..masz rację nie wolno się zniechęcać oby do przodu
no to jedź przecież mama jest dorosła i sobie na pewno poradzi
no to na loda masz kup tacie loda albo piwko
Stary 2010-06-22, 21:11   #1513
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset jedz jedz jedz jedz! taka okazja sie nie trafia zawsze oj a kase oddasz po naszej jakze wielkeij wypłacie

wróciłam połgidziny temu,bo ostatni autobus miałam do domu,a nie chciałam drałowac na girkach albo zeby on mnie odwoził
no to tak...fajnie było hihihihihi
Stary 2010-06-22, 21:16   #1514
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
5€ bez problemu mogłabyś nawet dzisiaj dorobić dokładnie jesteście jeszcze na dalszych stronach i nie wszyscy te strony przeglądają..masz rację nie wolno się zniechęcać oby do przodu
no to jedź przecież mama jest dorosła i sobie na pewno poradzi
no to na loda masz kup tacie loda albo piwko
No próbuję , siedzę caly czas , ale coś im do mnie nie spieszno
Ja wiem ,że mama jest dorosła, ale strasznie panikuje , jak ma zostać sama w domu i pewnie będzie mnóstwo wyrzutów w razie , jakbym ją zostawiła i dlatego wolę się upewnić, że ktoś będzie
No chyba na tym się skończy, a jak nie to dostanie smsa z życzeniami i też będzie
Cytat:
Sunset jedz jedz jedz jedz! taka okazja sie nie trafia zawsze oj a kase oddasz po naszej jakze wielkeij wypłacie

wróciłam połgidziny temu,bo ostatni autobus miałam do domu,a nie chciałam drałowac na girkach albo zeby on mnie odwoził
No po byku będzie wielka aż nie wiem ,na co ja wydam tyle mamony

A działo sięcoś ? Opowiadaj
Stary 2010-06-22, 21:21   #1515
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem ,że mama jest dorosła, ale strasznie panikuje , jak ma zostać sama w domu i pewnie będzie mnóstwo wyrzutów w razie , jakbym ją zostawiła i dlatego wolę się upewnić, że ktoś będzie
No chyba na tym się skończy, a jak nie to dostanie smsa z życzeniami i też będzie

też teraz załączyłam czata i tez cisza ale do 30 moze w koncu dobije

ja chyba oszaleje,w dupie mi sie poprzewraca od takiego majatku!

no co,mecz oglądalismy tylko ze żadne z nas nie wiem kto grał i jaki był wynik

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 21:29   #1516
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:

to chyba nawet jednym okiem nei zerkaliscie na telewizor ;D

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

Stary 2010-06-22, 21:31   #1517
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

HAha mi tak samo , dobrze, że szpital psychiatryczny nie daleko

Skąd ja to znam
Ale było coś poważniejszego, czy tylko mizianie ?

Skończyłam przeklęty projekt !! Nareszcie !
Stary 2010-06-22, 21:40   #1518
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

było bzykanko?powiedz że tak
Cytat:

jeszcze przyjdą spokojnie
no to faktycznie trochę panikuje, ale skoro taka jest to faktycznie lepiej żeby ktoś był w domu
ważne żeby życzenia były

matko ale mam nauki dziewczyny mam 4 lipca wielki egzam z angielskiego, a przez cały weekend 2-4 lipca 7 egzaminów ja się pochlastam: jutro jak wrócimy z TŻ od jego rodziców to się biorę do nauki bo będzie źle
Stary 2010-06-22, 21:46   #1519
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

tu du tu du...BYŁO! teraz to mi starczy noo... na 2 godziny na pewno!

Anastazja-sz kurde;/ rzeczywiscie duzo ale daszrade! madra dziewczynka jestes

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 22:05   #1520
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

o matko ale Ci zazdroszczę i jak było?
muszę dać radę bo chcę się bronić 10 lipca
Stary 2010-06-22, 22:17   #1521
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
było bzykanko?powiedz że tak

jeszcze przyjdą spokojnie
no to faktycznie trochę panikuje, ale skoro taka jest to faktycznie lepiej żeby ktoś był w domu
ważne żeby życzenia były

matko ale mam nauki dziewczyny mam 4 lipca wielki egzam z angielskiego, a przez cały weekend 2-4 lipca 7 egzaminów ja się pochlastam: jutro jak wrócimy z TŻ od jego rodziców to się biorę do nauki bo będzie źle
Na razie się wyłączyłam, byłam z psem na spacerze ,bo już mi bokiem wychodziło gapienie się w monitor... Bardzo ciężkie są te początki , a wieczorami , kiedy powinno iść najlepiej , mnie idzie najgorzej :/

Na 99 % pojadę Ten pozostały 1 % to moje przemyślenia czy aby na pewno chcę pożyczać tą kasę, bo brat będzie w domu, więc nic nie stoi na przeszkodzie Ale jak sobie przypomnę jego i nasz wspólny czas, to wtedy już nie mam wątpliwości
7 egzaminów w dwa dni to naprawdę masakra Czasu za wiele już nie masz, więc lepiej faktycznie bierz się do nauki.
Jesteś mądra kobietka, więc jestem spokojna, na pewno wszystko ładnie zdasz

Cytat:

No to super Ja też zazdroszczę jak było ? powiedz coś więcej tym , co nie mogą
Stary 2010-06-22, 22:24   #1522
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
o matko ale Ci zazdroszczę i jak było?
muszę dać radę bo chcę się bronić 10 lipca
za***iscie! na gębie mam takie banana az sie mama pytała jak przyszłam co ja taka szczesliwaBoze jak mi dobrze!

bedzie ok zobaczysz!

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

nie mogę cytować;/

Sunseciku nie martw się,damy rade,mi tez ciezko idzie ale w koncu sie rozkreci

eee no widzisz,jedziesz! oj to juz widze te gwałtyy

no co ja mam Wam pisać Nie wiem czy on ma podglady na wizazu czy ja miałam na czole wypisane"chce sexu" bo od wejscia poooooszło!a skubaniec ma kaliber!
Stary 2010-06-22, 22:29   #1523
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
za***iscie! na gębie mam takie banana az sie mama pytała jak przyszłam co ja taka szczesliwaBoze jak mi dobrze!

bedzie ok zobaczysz!

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

nie mogę cytować;/

Sunseciku nie martw się,damy rade,mi tez ciezko idzie ale w koncu sie rozkreci

eee no widzisz,jedziesz! oj to juz widze te gwałtyy

no co ja mam Wam pisać Nie wiem czy on ma podglady na wizazu czy ja miałam na czole wypisane"chce sexu" bo od wejscia poooooszło!a skubaniec ma kaliber!
No to super, że sobie użyłaś ! Cieszę się razem z Tobą ! A jak ma kaliber to tym bardziej

Gwałty swoją drogą, ja tu mam ważniejszy problem ! W co ja się ubiorę
Stary 2010-06-22, 22:33   #1524
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie się wyłączyłam, byłam z psem na spacerze ,bo już mi bokiem wychodziło gapienie się w monitor... Bardzo ciężkie są te początki , a wieczorami , kiedy powinno iść najlepiej , mnie idzie najgorzej :/

Na 99 % pojadę Ten pozostały 1 % to moje przemyślenia czy aby na pewno chcę pożyczać tą kasę, bo brat będzie w domu, więc nic nie stoi na przeszkodzie Ale jak sobie przypomnę jego i nasz wspólny czas, to wtedy już nie mam wątpliwości
7 egzaminów w dwa dni to naprawdę masakra Czasu za wiele już nie masz, więc lepiej faktycznie bierz się do nauki.
Jesteś mądra kobietka, więc jestem spokojna, na pewno wszystko ładnie zdasz

No to super Ja też zazdroszczę jak było ? powiedz coś więcej tym , co nie mogą
no to jedzieszale zaje.iście tylko się ogol dokładnie już Ci zazdroszczę
Cytat:

bedzie ok zobaczysz!
no to elegancko wyszło może jednak ma podgląd na wizażu i wyczytał żeś gorąca i rozpalona
Stary 2010-06-22, 22:40   #1525
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

kurde,teraz to ja mam jeszcze większa ochote w ogóle to było całkowicie co innego niż z Anginem arrr

no tak odwieczny problem ale ja bym to przełozyła ,zamiast:"w co ja sie ubiore?!" to" jak ja to efektownie zrzuce"

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

no moze jakies konto"serdelek15" i podgląda nas
Stary 2010-06-22, 22:43   #1526
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to jedzieszale zaje.iście tylko się ogol dokładnie już Ci zazdroszczę

no to elegancko wyszło może jednak ma podgląd na wizażu i wyczytał żeś gorąca i rozpalona
Zawsze jestem 100 % ogolona Haha może zabrzmi nieskromnie, ale w tym przypadku jest czego zazdrościć Nie dość, że taki facet, to jeszcze tak wyposażony...
Cytat:
kurde,teraz to ja mam jeszcze większa ochote w ogóle to było całkowicie co innego niż z Anginem arrr

no tak odwieczny problem ale ja bym to przełozyła ,zamiast:"w co ja sie ubiore?!" to" jak ja to efektownie zrzuce"

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

no moze jakies konto"serdelek15" i podgląda nas
Zdejmowanie czegokolwiek będzie należało do niego ,ja się tym nie martwię

Serdelek 15 leżę No możliwe albo po prostu jesteście tak zsynchronizowani
Stary 2010-06-22, 22:48   #1527
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze jestem 100 % ogolona Haha może zabrzmi nieskromnie, ale w tym przypadku jest czego zazdrościć Nie dość, że taki facet, to jeszcze tak wyposażony...

Zdejmowanie czegokolwiek będzie należało do niego ,ja się tym nie martwię

Serdelek 15 leżę No możliwe albo po prostu jesteście tak zsynchronizowani
eee to trza wykorzystac sprzęcior na 10000....% tez Ci zazdroszcze

no tak! ale jestes na to na 100% zdecydowana,ze bedzie jazda?

oj no przyznam się,że to ja troszkę sprowokowałam
Stary 2010-06-22, 23:00   #1528
Sunsett
Zakorzenienie

.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
eee to trza wykorzystac sprzęcior na 10000....% tez Ci zazdroszcze

no tak! ale jestes na to na 100% zdecydowana,ze bedzie jazda?

oj no przyznam się,że to ja troszkę sprowokowałam
Haha oj wykorzystam
No jasne, że jestem Z resztą po imprezie pewnie będziemy spać w jednym pokoju hotelowym , zapewne w jednym łóżku , więc jak to by się mogło skończyć ? Znając życie dojdzie do czegoś jeszcze przed imprezą , w końcu się długo nie widzieliśmy On mówił , że się stęsknił, ja też się stęskniłam , a w ogóle to on w tej dziedzinie nie ma sobie równych , więc wyobrażasz sobie to , że ja bym mu się oparła ? Bo ja nie

A widzisz i dobrze Mówiłam Ci od początku żebyś szła, więc to moja zasługa

Jak Ci czaty idą ?

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-06-22 o 23:01
Stary 2010-06-22, 23:16   #1529
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Haha oj wykorzystam
No jasne, że jestem Z resztą po imprezie pewnie będziemy spać w jednym pokoju hotelowym , zapewne w jednym łóżku , więc jak to by się mogło skończyć ? Znając życie dojdzie do czegoś jeszcze przed imprezą , w końcu się długo nie widzieliśmy On mówił , że się stęsknił, ja też się stęskniłam , a w ogóle to on w tej dziedzinie nie ma sobie równych , więc wyobrażasz sobie to , że ja bym mu się oparła ? Bo ja nie

A widzisz i dobrze Mówiłam Ci od początku żebyś szła, więc to moja zasługa

Jak Ci czaty idą ?
no tak,no to juz widzer jaka obtarta wrócisz! ale nalez Ci sie

dziekuje

a spoko ,coraz blizej 30 a Ty?

kurde tak sobie teraz siedze, właczyłam muzyczkę i tak sobie wspominamtakie 1.5 godziny mogę całe życie przezywac!
Stary 2010-06-22, 23:21   #1530
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no tak,no to juz widzer jaka obtarta wrócisz! ale nalez Ci sie

dziekuje

a spoko ,coraz blizej 30 a Ty?

kurde tak sobie teraz siedze, właczyłam muzyczkę i tak sobie wspominamtakie 1.5 godziny mogę całe życie przezywac!
Oj po takim poście i tylu perypetiach należy się

Żartowałam z tym, że to moja zasługa Bardzo dobrze, że poszłaś, przynajmniej odżyłaś

U mnie nie idą, siedzę półtorej godziny i nawet nikt nie zaglądnął... Zaczyna mnie to wku.wiać powoli i tracę cierpliwość... Cały dzień dzisiaj praktycznie spędziłam i ch.j wielki :/

Hahah ktoś tu chyba się rozmarzył Uważaj, bo jeszcze się zakochasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości