|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
HEJ BABECZKI PUPOHOLICZKI!!
![]() Niniejszym melduję, że wróciłam z wakacyjnego leniuchowania ![]() Pogoda dopisała. Nawet woda w naszym morzu była cieplutka :szok: W planach był jakiś last minute za granicą, ale nie było potrzeby, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło dodatkowo zupełnie na spontana cały ten wyjazd się przeciągnął (odwiedziłam z TŻ-tem moich rodziców, którzy pod koniec naszego pobytu przyjechali do miejscowości ok.20km od nas, wskoczyliśmy na jeden dzionek na ich wejściówki na kompleks basenów i żarełko w Spa ...rewelacja...ciekawe czy nas kiedyś będzie stać na takie wakacje ehh ..a później jeszcze kilka imprez poza domem)...no pięknie było.Wczoraj całą niedzielę odpoczywałam po tym urlopie ![]() A dzisiaj już od 7.15 w pracy. Masakra ![]() (OSZ KUŹWA...jeszcze właśnie miałam telefon od jakiejś baby, która mnie wini za to, że ludzie są na urlopach, a ja nie orientuję się w szczegółach spraw prowadzonych przez różne działy...szlag mnie trafi chyba zaraz.....gdybym mogła sama wszystkim się zając to po co by byli ci wszyscy ludzie...grrr...przeprasz am, straciłam nerwy na chwilę). Aaaa dla dopełnienia najkoszmarniejszego pierwszego dnia po urlopie, AKURAT dostałam cholerną @ Ufff... Tak czy siak. Pupa jakoś dała radę przez te dwa tygodnie nicnierobienia. Dzisiaj niestety nie wrócę do BBL, bo chyba bym padła na twarz po 3 minutach (pierwszy dzień @ zawsze mam tragiczny), ale jutro zaczynam kolejny raz i tym razem planuję dociągnąć do magicznego końca ![]() Babeczki...szczerze podziwiam waszą determinację...jak pomyślę o tamtych 40 stopniowych upałach, które spędziłam nad morzem i o was zacięcie ćwiczących bumbum...normalnie...jest eście boskie.
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
No hej Brazylijki
masakra. Ale cóż widzę dużą poprawę po tych ćwiczeniach także zaczynam jeszcze raz![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Zrobiłam całe Bum Bum hehe, jestem z siebie dumna bo wcześniej za żadne skarby nie mogłam zrobić całych ćwiczeń
|
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Czyli przerwa dobrze Ci zrobiła ;p
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Można się do Was przyłaczyć? Przez weekend przeczytałam wątek, ściagnęłam program i dziś zaczęłam Dokładnie program 3. Bałam sie tego bum bum bo tak nim straszyłyście ale okazał się spoko cwiczyłam kiedyś z billym blanksem, on miał dużo takich wykopów, przysiadów itd. Nie wiem jak mi pójdzie z tym programem bo cierpię na chroniczny brak czasu - biegam, jeżdze na rowerze, od przyszłego tygodnia wracam na basen a poza tym pracuję na dwie zmiany i studiuję zaocznie w inhym mieście.. Co prawda studia odpadły bo mam wakacje ale reszta zabiera mi mnóstwo czasu... No ale spróbuję cos tam działać ![]() Próbowałam też robić niedawno program RevAbs ale też za bardzo nie miałam czasu. Najgorsze jest toze nie mogę ćwiczyc późnym wieczorem bo mieszkam w bloku i mam pietro nizej porąbanego sąsiada - wszystko mu przeszkadza a przy RevAbs dużo skakania było Chcę dziś również zacząć jeszcze raz RevAbs ale nie wiem co z tego bedzie na dłuższą metę...
|
|
|
|
#1505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tigresska a skąd ściągnęłaś program?
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja wczoraj nie dalam rady zrobic calosci dzis musze zrobic sclupt i cardio. TŻ mi dzis kupil na imieniny obciazniki na nogi 2 kg na jedna noge
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam 2 kg obiążniki. i zastanawiam się czy to aby nie przesada... może skombinuję chociaż 1 kg...
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj zwariowałam, zrobiłam Bum Bum, Cardio Axe i High&Tight i dalej nie jestem zmęczona. Ale już nie będę przesadzać bo pewnie poczuję to dopiero jutro
![]() Jakiegoś speeda dostałam, wcześniej nie mogłam nic do końca bez przerwy zrobić
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx - ja mam dziś dokładnie tak samo
![]() Po zrobieniu bum bum zaczęłąm również program RevAbs i robiłam jeszcze ćwiczenia na pośladki i nogi Potem poszłam z psem na spacer i idac juz miałam wrazenie ze pupa się podniosłaTeraz jest świetnie, ale ciekawe jak bedzie jutro
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 20 minut Bum Bum zrobiłam, tylko tyle dałam radę. Ale będzie lepiej, TW przy tym jest o wiele łatwiejsze.
I tak jestem z siebie dumna, bo już 2 tydzień, co 2 dni regularnie ćwiczę. Mam nadzieję, że za te kilka miesięcy efekty będą
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj rozpoczęłam drugi tydzień BBL. Pierwsze ćwiczenia z przyrządami za mną - Sculpt prawie w ogóle mnie nie zmęczył, a przy High&Tight więcej czasu mocowałam się z moją taśmą, niż na prawdę ćwiczyłam :P Związałam ją żeby utworzyć pętlę, ale nie umiem jej utrzymać na nogach jak te uśmiechnięte robotki z filmu i przy każdym rozluźnieniu naprężenia taśma mi zlatuje ><
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
Czwarty tydzień zbliża się ku końcowi...wczoraj bum bum i byłam strasznie zmęczona chyba dlatego,że dałam sobie ,,popalić,, na działce!
Niniczka co u ciebie , ty już na pewno masz koniec slim&lift co teraz robisz? Dzisiaj czeka mnie sculpt ,którego bardzo polubiłam , bo czuje ,że mięśnie ,,wychodzą ,, z tłuszczu.
|
|
|
|
#1515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za słabo ją związałaś, za duża zrobiłaś, spróbuj też umieścić ją na kostkach ![]() Widzę, że dużo osób lubi sculpt, a ja go nie cierpię, zaczynam ziewać na nim i robie się senna Ja zaczełam wczoraj 3ci tydzień... dłuzy mi się to strasznie... oby już szło lepiej
|
|
|
#1516 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, czy mozecie podesłac linka do filmiku ?anguria81@op.pl
chciałabym zaczac cwiczonka wiec bede wdzieczna za pomoc |
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też bym była wdzięczna za jakiś link, żeby ten film ściągnąć. Do tego programu nr 1. Uniesienie i rzeźbienie
bo nie wiem gdzie go znaleźć, a bardzo mi zależy
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
kurcze google, chomik, torenty nie gryzą...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie chodzi o to, że szukałam, znalazłam różne tylko nigdzie tej 1 części nie mogę znaleźć (lift&shape) a tylko na tej części mi zależy. myślałam, że jak ktoś ściągał niedawno to wysłanie linka nie jest trudnością.
Bo niestety nie wiem czy do każdej części ćwiczeń jest inny film czy tylko ta rozpiska na 4 tygodnie się różni i ściągać pierwszy lepszy. Za taką odpowiedź też będę wdzięczna
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2010-07-27 o 19:17 |
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Po wczorajszych ćwiczeniach dziś ok czuję mięśnie pupy ale nie nie bolą Dziś jak narazie przejechałam 20 km na rowerze - w tym 10 w deszczu Przede mną Cardio oraz H&T ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Nie ma jednego filmu na dany program. Są różne filmiki a programy są ich różną kombinacją |
|
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
witam PUPOFILKI!
![]() dziewczyny nic się nie chwalą jaki efekt po bbl, a ja jak obiecałam - tak robię dodaję dokumentację u siebie, efekt oceńce same...ja uważam, ze zmiana jakaś jest, ale na pewno nie spektakularna, z subiektywnych odczuć to jest dużo bardziej nabity i twardszy, w miesiąc straciłam ok. 2 kilo przy czym z czym z pupy tylko centrymentr mi zeszedł będę tu do was zaglądać i może za jakiś czas znowu wrócę do bbl...ale najprawdopodobniej będę testować inne wynalazki hehe ![]() za to mój kochany wczoraj podsumował, że mam przestać ćwiczyć pupę, bo nie może nad sobą panować czyli coś się zadziało, no ale oceńcie same i ćwiczcie na zdrowie, jeśli nie będzie brazylijskiej pupy, to na pewno lepsza kondycja i samopoczucie
'Kiedy jeden się waha, bo czuje się gorszy, inny jest zajęty popełnianiem błędów i stawaniem się lepszym.' wzrost : 164 waga: 48,5 talia : 66->65>64 ---> 60 biodra : 90 wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445754 |
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
tigresska, za wszystko dziękuję
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałm zaproszenie bo bardzo chciałabym zobaczyć ten efekt! ![]() prosz bardzo ![]() A ja właśnie skończyłam dzisiajesz BBL. Cardio mnie rozłożyło - ze smiechu Normalnie nagram się kiedyś i bedę oglądać dla poprawy humoru Prowadzący tańczący sambę też niezły Oczywiście kroki mi się myliły ale spoko -dopracujemy... ![]() teraz zmykam na RevAbs... |
|
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Maua Mi- Twoja pupa to moje marzenie
|
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
Maua Mi - matko świetna pupa
ciekawe kiedy moja taka bedzie o ile wogole bedzie ![]() no a ja na nowo wczoraj zaczelam tydzien 3 w zeszlym tygodniu zaczelam no ale nie skonczylam wiec bylam zmuszona wczoraj zaczac od nowa...dzisiaj mialam Cardio Axe i bum bum. o matko jak ja sie zmeczylam )a no i nie cwicze tylko BBL tazke cwicze Hip Hop ABS i dzisiaj tez mialam 2 zestawy cwiczen wiec teraz jestem wykonczona
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Maua Mi - masz rewelacyjną pupę! Wcale się nie dziwię, że Twój kochany nie może się powstrzymać
naprawdę super!jestem juz po wszystkich ćwiczeniach, wykąpana, endorfiny buzują... ![]() Dzień 2 BBL i RevAbs zaliczony!
|
|
|
|
#1528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi chciałabym zobaczyć twoją pupe więc wysyłam zaproszenie przyjmij proszę
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Mi...pupka rewelka
Ale nie zostawiaj nas tak jesteś główną motywatorką wątku!! Wpadaj chociaż z nowinkami o nowych zestawach ćwiczeniowych i efektach (tylko w sumie jakich można chcieć jeszcze efektów kiedy się ma taką pupę A ja wczoraj bez wymigiwania się zrobiłam bum bum...ale zamiast basic zrobiłam tummy tuck - czyli pierwszy dzień z zestawu 4, bo basic wybitnie mnie wnerwia ![]() Dzisiaj już beż żadnych innowacji, będzie według programu cardio i h&t. Pozdrawiam walczące, i te które wygrały
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie do Was dołączę, tylko czy mogłaby mi któraś podrzucić filmiki?
na priv lub milcia154@buziaczek.pl proooszę
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

dodatkowo zupełnie na spontana cały ten wyjazd się przeciągnął (odwiedziłam z TŻ-tem moich rodziców, którzy pod koniec naszego pobytu przyjechali do miejscowości ok.20km od nas, wskoczyliśmy na jeden dzionek na ich wejściówki na kompleks basenów i żarełko w Spa
...rewelacja...ciekawe czy nas kiedyś będzie stać na takie wakacje ehh 
masakra. Ale cóż widzę dużą poprawę po tych ćwiczeniach także zaczynam jeszcze raz

)