![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Dziewczyny, widziałam we wcześniejszych waszych wpisach mój nick (tak tak, to już było dość dawno
![]() ![]() ![]() Łatwo się skaleczyć każdym z nas, jak kawałkiem stłuczonego szkła. łapię każdą myśl, która próbuje uciec w twoją stronę. Śmiej się. Niech reszta świata zastanawia się dlaczego ... (; Szczęście oznacza, że zdecydowałeś spoglądać na świat poprzez swe niedoskonałości. A nonsense conversation makes sense when you're talking with someone special (; Bezsensowne rozmowy mają sens wtedy gdy rozmawiasz z kimś specjalnym. zakończenia zawsze są smutne, nawet jeśli oznaczają początek czegoś nowego. rozejrzyj się, Twoje szczęście gdzieś musi być. nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję. zapamiętaj, nie ma już rzeczy, których nie powinnam. Życie jest niekończącą się opowieścią. To właśnie Ty każdego dnia dopisujesz do niej nowy rozdział. Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem ... Ziemia drgnęła by nas do siebie zbliżyć. I chyba znowu czekam. Chyba znów stałam się cała czekaniem, a świat wielką poczekalnią. Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy. podnieś mnie i oznacz mnie. zetrzyj ze mnie stary kształt. ... my hands are always cold. ... moje dłonie są zawsze zimne.
#1503 |
Zadomowienie
|
gdy tylko oswoję się z myślą, że nie znikniesz nagle
z mojego życia, tak w pięć sekund, to obiecuje ze powiem Ci wszystko. Opieram się o Ciebie i siedzimy, nic nie mówiąc, pogrążeni we własnych myślach ` na brzuchu, na boku. na plecach. sprawdzam, jak najwygodniej się tęskni. ` Wiemy, że to ostatni moment, by zamknąć oczy i rzucić się głową w dół, bez żadnej asekuracji, tylko z nadzieją, że się nam uda bo po to żyjemy, żeby oddawać komuś serce leżę na podłodze i zastanawiam się jak nazwać to, co teraz czuje.
#1505 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() (>^^)> Witam w moim życiu, tylko ostrzegam - jeśli już wszedłeś to tak łatwo nie wyjdziesz
#1506 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wooow ![]() Czasami mam wrażenie że powody naszych kłótni istnieją jedynie w Twojej głowie. Nigdy w życiu nie powiem że byłam z Tobą nieszczęśliwa. Bo nigdy w życiu nie byłam tak szczęśliwa jak wtedy gdy trzymałeś mnie za rękę i mówiłeś `kocham` patrząc mi w oczy. I dla tych wspomnień warto żyć. Chociażby na złość Tobie, depresję ukryję w sobie, nikt nie zobaczy moich łez. Pisała do każdej dziewczyny z którą bajerował, co jej zrobił jak bardzo skrzywdził. W ten sposób kompromitowała siebie i jego ale osiągała swój cel. Zrywały z nim kontakt. Miał jej to za złe ale ona miała to w dupie. Ten idiota nigdy się nie domyślił że nie robiła mu tego by był nieszczęśliwy ale dlatego bo nie zniosłaby widoku innej ze swoim ukochanym. Jest jej jedynym choć na odległość, choć nie ma o tym pojęcia, choć jest pewny że już dawno był koniec. gdybyś spojrzał mi wtedy w oczy z miłością to może nadal chodzilibyśmy za ręce. Gdybyś zobaczył co teraz ze mnie zostało, jak wyglądam, jak się zachowuje i co zazwyczaj robię wieczorami to chyba byś się popłakał. Mogłabym dla Ciebie wszystko, uwierz żałuję że nam nie wyszło. Kocham Cię nadal choć Ty mnie już nie, Przepraszam jeśli to moja wina że zmieniłeś się. Dzwonisz juz setny raz, setny raz ukrywam w dłoniach twarz. Nie jestem w stanie rozmawiać przez łzy.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-09-10 o 21:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-10 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
Paznokciami przejecheła po ścianie, dźwięk był straszny...
Ale ona lubi się torturować. Złamałam obacy, złamałam paznokcie, tusz spływa mi po policzkach. Jak myślisz, czy ja to wina? Kochanie, nie obiecuj, że będziesz. Ty nigdy nie dotrzymujesz obietnic. A na dobranoc Ci powiem - jutro Ona będzie kochać jeszcze bardziej..
#1509 |
Zadomowienie
|
inspirator wymownych chwil milczenia.
nigdy nie żyłam w pełni w danym momencie. zawsze była taka część mnie, której nie było, tam gdzie byłam widoczna, gdzie zdawałam się być, tylko goniła się w przyszłości wzywając mnie na alarm. uważam, że historie się nie kończą, bo nawet jeśli ich bohaterów już nie ma ich czyny nadal oddziałują na tych, którzy żyją. uważam, ze historie się nie kończą, bo nawet gdy jakieś życie zamiera, jego energia daje życie innym.
#1510 |
Rozeznanie
|
chciałabym kiedyś powiedzieć:
wszystko mi jedno , na miłość boską a niech mnie diabli, ale ze słowami jest tak, że lepiej nie mówić. łżesz jak pies, kiedy mówisz: ty żabciu, aniołku, motylku, kotku. Przestaję bać się ciemności. To źle. ...i łzy też były.
#1511 |
Rozeznanie
|
marikab, Kinderka13 - cudne moje <3.
maanslaughter - nie przesadzaj, żadny ze mnie talent.. <3 x_truskawka_x - miło ![]() chocolaaate, BananowaDelma, Limitowaana, _ZaagubiOna_, PoprostuAsiss, dresowa, bajkowa, misiok, PaniJana, the_end, xsxs, panna_miodowa - ![]() ![]() ![]() On zawsze patrzał na marginesy i wiedział co mnie gryzie. Było to tak czytelne, że aż oczywiste. Czekam. Idiotycznie, nieświadomie, ale czekam. Żyje nadzieją, że wynajdą szpilki wysokości dostatecznej by wszystkich dupków zostawić daleko w dole. Pole maków już nie cieszy tak oka jak tamtymi dniami, teraz zostały mokre, uschnięte kikuty. Nieprorocze sny. Zacznij czuć więcej niż statystyczny człowiek, więcej niż statystyczny mężczyzna. Dziękuje, że przyszedłeś. Zamknij drzwi i usiądź, zrób to szybko, bo chcę byś już był obok gdy zacznę płakać. Nie żałuje, po prostu nie zgadzam się z tym co się wydarzyło. Tamtej nocy to było przeznaczenie, wyśmialiśmy je. Stąpam twardo po ziemi, bo od dzieciństwa uczono, że pierw prawa potem lewa. fenomenalnie to ona się nie
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
|
Dot.: ;****************
Jestem już ![]() ![]() kłamałeś nie raz, znasz ten sposób. układy z diabłem masz, to twój brat. z duszą jak ptak, samotną.
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
widzę, że jedyne co się zmienia, to
bieliznę! :<
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;****************
Laawendaa bajkowa dzięki. ![]() nasza miłość przegrała
z normalnością nam nie do twarzy będzie jeszcze czas na wielką miłość za długie myśli na krótki spacer
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
i odszedł. Tak bez żadnego wyjaśnienia. bez żadnego żegnaj. bez żadnego spierdalaj. tchórz, odszedł jakbyśmy się nigdy nie znali.
śmiej się. niech reszta świata zastanawia się dlaczego. koło du.py mi lata Twoje denne "przepraszam" wspomnienia, to dziwna sprawa. Jedne są jak dla człowieka poranna kawa, pobudzające i motywujące do dalszej pracy. Inne są jak łamanie prawa, boisz się ich, ale i tak je przywołujesz. Nie potrafię powiedzieć prawdy, gdy pytasz mnie 'czy wszystko ok'. Jak mam Ci powiedzieć, że u mnie do dupy i mam ochotę się zabić?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
jesteś miłością mojego istnienia.
do twarzy mi w uczuciach.
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Kiedy do ciebie piszę, to znaczy że tęsknię.
Kiedy nie piszę, to znaczy, że chcę abyś ty tęsknił. *** Uśmiechnięta.? Nie. To tylko złudzenie optyczne *** I disappear... Najlepiej znienawidźcie mnie wszyscy. *** Oh... Honey ! I need you, but you don't see that. I'm unhappy *** Because I am always where I need to be. And I always though I would end up.
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
obleję się kropelką i karze ci mnie przytulić..
będę miała wystarczającą pewność, że mnie nie zostawisz.
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
dzięki dzięki dzięki !
za wszystkie pochwały, kradzieże i miłe słowa ! ![]() Paralogiczna-tutaj jestem ;D <3 'Bo gdy już ledwo o Tobie pamiętam, wpie***asz się buciorami i przypominasz o sobie.' 'Chciałabym kiedyś usiąść na trawie, spojrzeć w niebo i z czysty sumieniem powiedzieć; 'tak, jestem chole**ie szczęśliwa.' Pamiętasz pierwszy dzień, kiedy uśmiechnąłeś się do mnie ? Możesz jak zwykle pachnieć nikotynowym dymem. To nieważne .. 'Milczała, bo wiedziała, że warto czekać.' Jeśli ona powie 'nie' to nie dlatego, że jej na Tobie nie zależy. Od długiego czasu ochrania swoje serce. Boi się. I chociaż od tak dawna już do mnie nie piszesz, na dźwięk każdej nowej wiadomości zamykam oczy i myślę sobie, 'a może tym razem to Ty?' 'Uśmiech dla wszystkich, ja stawiam !' Chcę jeszcze raz poczuć Twój dotyk na mym ciele, jeszcze raz posmakować twych ust i być cholernie szczęśliwa. '-Tęsknisz ? -tylko gdy oddycham.' Znalazłam te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją <3. Patrz na nas, patrz, puki ten sen trwa. Starała się skoncentrować nad tym, jak całował jej szyję, żeby na zawsze zapamiętać to uczucie. Bo ja uwielbiam być z Tobą częściej niż raz na jakiś czas. to na tyle (; do zobaczenia za tydzień ;D
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-09-11 o 10:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
Jestem ;D
jestem już !
ale chwilowo, bo szkoła. pierwszy tydzień a ja już nie mam czasu wejść na kompa ![]() ale coś wykombinuje, bo bez was nie da rady ! <3 ... Coś czuję To ból, ból po utracie Ciebie Ciebie już nie ma Ale ja czuję twoja bliskość Czuje jak jesteś obok mnie Jak szepczesz mi miłe słówka do ucha Czuje twój zapach przy mnie Czuje twój oddech na mojej szyi Słyszę bicie twojego serca Ja wiem, że gdzieś tam jesteś Nie dla mnie... Nie przy mnie... każde słowo jest znakomite, i warte tego by się w nim zanurzyć.. Kolejny już dzień pełen łez Wypełnionych szarością uśmiechu, Uśmiechu topionego serca We mgle radości Unoszonej na wietrze snów. A teraz spójrz do środka moich smutków... Co widzisz? szum słonej rzeki płynącej ostrym nurtem, woda zmywa całą nadzieje po drodzę, a zostawia jedynie mokre konary. A te.. przygniatają marzenia, wszystkie bez wyjątku, i mrówki otulone szczęściem malutkie, jak to mrówki. lecz one próbują dotknąć słońca, wychylają swoje główki ku niebu.. a gdy są już o kilka milimetrów od chmur, te znikają bez wyjaśnień. Po deszczu tu nigdy nie ma tęczy , zanim się pojawi przecina je nóż słów, tych najbardziej dotkliwych i niewypowiedzianych.. W głębi moich smutków znajduje się wszystko... od kłótni do pożegnań. nie lubię się żegnać, choć ze smutkami chętnie bym spróbowała. Puki co żyjemy w charmonii. przychodziłeś tu.. byłeś obecny.. rysowałeś mi serduszka kolorowe, taak zabawne..! uśmiechnięte. teraz to wszystko zamalowałeś, została plama na ścianie.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
patrysiowa_ -
![]() ![]() moją religią jest głos twojego serca
Kiedyś będę bardziej swoja niż Twoja... W moich radościach brakuje Twojego uśmiechu prosisz mnie o pocałunek i pozostawiasz bez oddechu w twojej grze się wykańczam Na krawędzi pewnego pocałunku Na krawędzi twoich rąk Przyjechałeś z niewinnym uśmiechem Jak chłopiec, który pilnuje czegoś potrzebnego Dziś twoje imię widnieje na mojej piersi Ze znakiem twoich karmelowych ust Tyle poranków kiedy nie chcesz się obudzić Tysiące ran, których nie da się zaleczyć Kąpać się w twoich marzeniach Uwalniając powietrze, które nie pozwala mi oddychać
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() wiem że są beznadziejne.. __ Zwraca oczy w kierunku swojego marzenia.. Podobnie jak świeca oświetlona łagodnym płomieniem Przysięgnij mi wieczność. Odległość przypomina o pozostawionym sercu Gdy budzę się z bólu, powracają wspomnienia Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-09-11 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
Dziękuje myszki za wszelkie pochwały, bo jakieś mi mignęły.
Kocham Was <3 ; * Pisząc z nim, zawsze mocno przytulała telefon do serca. Modliła się w duchu, że napisał jej coś takiego, od czego zmiękną jej kolana, a dusza całkowicie się rozpłynie. Zawsze czuł, gdy podczas jazdy motorem ponad 220 km/h przytulała go mocniej do siebie. Czuł silny uścisk, taki który mógł by nawet nigdy go nie puścić. Wiedział, że się bała. Mimo, że kochał adrenaline, szybką jazde, to zwalniał. Bo ją kochał najbardziej. Bo wiedział ile mógłby stracić. Nie było, go przy niej dniami, zimnymi nocami. Nie spędzali już tyle czasu co przedtem. Oboje czuli jak z każdym dniem coraz bardziej od siebie się oddalają. Czuli, jak z każdą chwilą coś wygasało. W nich wygasało. Weekend więc wpadłam na trochę. A i zaraz mykam. Do zobaczenia za tydzień ; * <3
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-09-11 o 11:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
♥ nie umiem wybaczać.
Dzisiaj nieskromnie ubrana w uśmiech i niezdecydowanie łapała motyle.. Stała przed nim naga dla jego oczu, bezbronna, z cichym uśmiechem na ustach.. Kryjemy się przed sobą pod grubym prześcieradłem zwątpienia.. Czasem z rozpaczy machała rękoma, by przedrzeć się przez samotność.. Milczeli po cichu - - zupełnie bezinteresownie. Przeedzierali się przez szepty miasta, łapali mydlane wspomnienia.. W dłoniach nieuchwytne chwile trzymała, delikatnie się uśmiechała. Nagle dłonie uchyliła - nieuchwytne momenty wypuściła.. Cześć MIŁOŚCI! Nie znaczyłaś dla mnie nic. Nie chciała być przyczyną jego rozczarowania.. Ludzie mówią czasami za dużo.. Bywały czasem w jej życiu momenty, w których przebywając w ciemności, dostrzegała więcej światła niż za dnia.. ♥
![]() |
#1525 |
Zadomowienie
|
mad_woman - moooja <3 również okradam, mogę
![]() I nigdy więcej nie obiecuj jeżeli wiesz że nie dotrzymasz słowa ![]() Powiedz po co dajesz mi nadzieję skoro i tak wiesz ze nic z tego nie będzie? ;( Czy wiesz ze każdy Twój uśmiech wbija kolejną szpilkę w moje serce ![]() Skończyło się coś co tak naprawdę nigdy się nie zaczęło... Bo tak naprawdę nigdy nie byłeś tylko mój,to tylko moja chora wyobraźnia... ![]() wybaczcie ze takie smutne po prostu odzwierciedlają w pełni co czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
nie umiałam tego zrozumieć. znaliśmy się tyle lat. od zawsze coś nas łączyło.. i nagle nie widzieliśmy poza sobą świata. byliśmy dla siebie najważniejsi. czułam, że z każdym dniem on kocha mnie coraz mocniej.. wiem, bo ja też czułam to samo. a nagle.. coś się zmieniło. on się zmienił. nowe towarzystwo, nowe plany.. zaczął się oddalać. i pewnego dnia, powiedział, że wszystko w Nim wygasło, że przestał kochać.. nie chciałam uwierzyć.. jak mógł powiedzieć mi coś takiego po spędzonych razem 17 miesiącach? a nawet dłużej.. jak mógł powiedzieć, że do siebie nie pasujemy?! nigdy tego nie zrozumiałam. nigdy. ' w każdym człowieku powinno być coś, o czym wie tylko on sam. człowiek bez choćby jednej tajemnicy jest, jak orzech, z którego po rozłupaniu zostanie sama skorupa. ludzie zbyt często dbają tylko o skorupę. i powiedzieć Ci jeszcze raz i jeszcze raz, jak bardzo mi zależy. Bóg ukrył piekło w samym środku jej serca. wiedziałeś, że ja się nigdy nie pogodzę z utratą Ciebie. '
#1527 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
___________________ Była bardziej lubiana, bardziej uśmiechnięta, bardziej ładna.. Wszystko była bardziej..
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Cudna moja
![]() ![]() __________________
'We were once perfect, me and you' Kiedyś byliśmy doskonali, ja i Ty. 'Your love's not live. It's dead' Twoja miłość nie żyje. Jest martwa. 'Love dies in the end' Miłość umiera na końcu. 'It's a good thing - tears never show in the pouring rain' To jest dobra rzecz - łez nigdy nie widać w ulewnym deszczu.
#1530 |
Raczkowanie
|
kiss12550 -Kochanie moje najcudowniejsze oczywiście , że możesz
![]() ![]() i ja też kradnę jeśli pozwolisz ![]() ![]() Zaszczytem jest dla mnie możliwośc okradania takiej talenciary jak TY . ! ![]() + Z minuty na minutę myśli płyną . Chwila słabości do Ciebie . Życiowy błąd . Obietnicami karmione wątpliwości . Pamiętasz chociaż moje imię ? Bo swojej miłości do mnie napewno nie . Histerycznie poszukuję Twojego uczucia . Co mam zrobić , gdy świadomość , że nigdy nie będziesz mój mnie zabija ? Hej . Pamiętasz mnie jeszcze ? Miałam być ta jedyną , wymarzoną dziewczyną , z którą chcesz spędzić resztę życia . Pamiętasz .. ? ![]() Czuję się niczym narkoman po odstawieniu kokainy . ;(
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-09-11 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.