|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
U mnie dzisiaj znowu 13h w pracy, nareszcie w domu, obejrzę sobie jakiś serial dla relaksu i biorę się za angielski. Jutro znowu będę miała dzień uczelniano-naukowy, czyli misja: skończyć projekt na sobotę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Zdałam egzamin na 3+
![]() ![]() ![]()
#1503 |
Raczkowanie
|
- 2 egzaminy napisane
![]() (oby zdane !) - wypad z przyjaciółką zaliczony ![]() idę się wyspać! |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Już 2 dzień siedzę w domu
![]() mówię wam że nie wiem co się ze mną dzieje, nie mam humoru, nie mam nastroju nawet na zobaczenie się z TŻ. Chyba on jest chory, wiec lepiej dla mnie że w sobotę się nie zobaczymy i jakoś już dziwnie się zrobiło ![]() mam dużo zaległości w szkole. Hm.. kurcze nawet nie wiem jak to mam opisać. Dzięki Tż polubiłam śnieg a teraz nawet przez okno na świat nie chcę patrzeć bo?? Bo czuję ból jak patrzę na ten... śnieg! nie lubię go! nie znoszę wręcz ![]() ja nie wiem.. depresja czy co..? ![]() w każdym razie u mnie nie jest fajnie. Ale myślę żeby jutro już iść do szkoły. I na dodatek klecha przyjdzie jutro ![]() jak ja do kościoła nie chcodzę tak raz w roku przedstawiciel kościoła przyjdzie do mnie ![]()
![]() |
#1505 |
Wtajemniczenie
|
stokrotenka18 - ja bym oddała wszystko żeby wrócić do bestroski lo... szkoły, mieszkania z rodzicami
u mnie na razie leń, ale mam plany! 1) przepisać notatki do nauki do egzaminu (już niewiele zostało!), wydrukować 2) opracować 1 lekturę na egzamin (przeczytać + opracowania) 3) przeczytać lekturę 2 4) ugotować obiad dla TŻ 5) pofarbować kudły - zrobione ![]() 6) wypożyczyć jakieś książki do poczytania... dla przyjemności ![]()
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że ja w sobie mam problem.. i to dlatego nie jest fajnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
ja ogólnie lubię chodzic do LO ale jakos teraz nastał dziwny czas i nie chcę tam iść.
ja mam koelzankę która potrafi ponad miesiac nie przyjsc do skzoly - ja nie wiem co ona moze robic w domu.. dla mnie szkola to jest codziennoscią. tylko wlasnie nie wiem co sie dzieje. i hmm.. bardzo bym chciala zeby bylo dobrze - a moze ja wymyslam sama sobie problemy? ehh... moze te problemy są głupie, ale jak to powiedziała postatnio moja wychowawczyni ze problemy nastolatek się inaczej postrzega przez dorosłych bo kazdy uwarza ze jego problemy są wazniejsze, gorsze.. a wcale tak nie jeat. śmieszą mnie problemy tych 14,15 latek. ale mam szacunek do nich bo kazdy czlowiek ma swoje problemy.
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." ![]() Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2011-01-27 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
![]() Ja póki co nie mam żadnych większych planów na dziś poza pracą, do której muszę iść , a w ogóle to przeziębiona jestem i nie chce mi się nic planować Cytat:
![]() ![]() Depresja to raczej nie jest, bo o depresji można mówić dopiero wtedy kiedy stan obniżonego nastroju utrzymuje się kilka miesięcy ![]() Być może czujesz się gorzej , dlatego, bo siedzisz w domu; paradoksalnie tak czasami bywa, że jak się siedzi w domu i nie ma większych obowiązków to się wtedy najbardziej nic nie chce i dużo ludzi wtedy łapie dół. Zresztą ja sama pamiętam, że jak chodziłam do LO to nie lubiłam za bardzo być chora i siedzieć w domu, bo zawsze wtedy myślałam, że o wiele lepszy dzień miałabym gdybym poszła do szkoły mimo, że wiadomo, szkoła to obowiązki, egzaminy itd Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() To trzymam kciuki ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
makeupnotwar i theoneandonly
bardzo wam dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#1511 |
Inkwizytor
|
Dzisiaj:
+ angielski (słówka+podcast) + projekt 1 W planach + projekt 2 + kąpiel+maseczka+ odżywka ![]() No a póki co ide robić obiadek ![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
ja dziś w planach nie mam nic konkretnego:
-15 minut niemieckiego ;D och to doskonalenie języka ;D -poszukać kolejnych potencjalnych pracodawców (oby się znaleźli tacy co mnie zatrudnią ![]() - wieczorem wziąść gorącą kąpiel Stokrotenka gdy ja miałam depresje to nawet w nocy spać nie umiałam, spałam tylko 3-4/24 godziny , na całe szczęście mi przeszło bo miałam wsparcie chłopaka, nie martw się Ty też z tego wyjdziesz ![]()
#1513 |
Zakorzenienie
|
Wyspałam się dzisiaj pierwszy raz od kilku miesięcy, wstałam o 10
![]() ![]() Zaliczyłam już 1/2 dzisiejszego angielskiego, byłam na zakupach, a zaraz biorę się za projekt z uczelni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś cały dzień nad notatkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj siedziałam do 4 nad ranem, żeby zrobić to co zaplanowałam
![]() ![]() Dzisiaj zrobiłam przemeblowanie w pokoju ![]() Reszta rzeczy do zrobienia dzisiaj: - dokończyć sprzątać, - nauczyć się na jutrzejsze zaliczenie, - nauczyć się 10 słówek z angielskiego, - spotkać się z TŻ. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Raczkowanie
|
Jestem na jutro zaproszona na rozmowę w sprawie pracy administracyjno- biorowej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1517 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
też chcę do liceum .... nie miałam takich problemów jak teraz. na jaki kolor pofarbowałaś włosy ? ja jutro idę do fryzjera... ! boję się ![]() muszę się pochwalić , że już napisałam 5/7 egzaminów jeszcze 2 ![]() ![]() a więc na razie jeszcze nauka nauka nauka ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- [QUOTE=Honey7;24656309]ja dziś w planach nie mam nic konkretnego: -15 minut niemieckiego ;D och to doskonalenie języka ;D -poszukać kolejnych potencjalnych pracodawców (oby się znaleźli tacy co mnie zatrudnią ![]() - wieczorem wziąść gorącą kąpiel a jakiej pracy szukasz ? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
Za każdym razem jak nie chce mi się nic robić to wchodzę na ten wątek i dostaję takieeego kopa, żeby wszystko zrobić, nauczyć się i ogarnąć, sprzątnąć . Jakaś magia !
![]() A na jutro : - Angielski - książki i kserówki - Ćwiczenia - zrzucić może z 5 kg na wiosnę od razu poczuję się lepiej ![]() - Kupić wreszcie jakiś sweterek + pełno innych rzeczy - Wybrać kolory do pokoju i dywan + kupić farby jak wybiorę - Sprzątnąć pokój ( przede wszystkim biurko i szafę z ciuchami :/) Na razie tyle .
#1519 | |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj dostałam info, że w weekend mam mieć 5 egzaminów
![]() Nie wiem jakim cudem myślałam, że będzie 2, dobrze, że przynajmniej się dowiedziałam, bo dopiero by było gdybym poszła taka nieprzygotowana ![]() Wróciłam właśnie do domu. Kupiłam już sobie kawę, czekoladę na zachętę i dziś cały wieczór i jutro cały dzień nauka. ![]() Cytat:
Przede wszystkim bądź pewna siebie, mów o swoich zaletach , w tego rodzaju pracy zawsze pytają o doświadczenie, znajomość Excela, obsługi urządzen biurowych( czasami nawet programów księgowych) więc bądź przygotowana, a jak coś to wszystko umiesz ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() liceum... człowiek nie doceniał tego, co miał, prawda? ![]() u mnie na jutro: przeczytać WSZYSTKIE lektury które mi zostały ![]()
![]() |
#1521 |
Raczkowanie
|
Jutro mam naprawdę stresujący dzień. Muszę iśc do promotorki wręczyć jej kilka nowych stron mojej pracy mgr- będzie to przy mnie czytać i komentować. Później lecę na jedne zajęcia gdzie muszę być aktywna (rozwiązywać zadania na tablicy) by uzyskać dodatkowe punkty i tym samym nie pisać poprawy koła. No a później ta rozmowa ehh. Jak się ubierasz theoneandonly na tę rozmowę?
![]() |
#1523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zależy mi na tej pracy, bo to i tak raczej nic ciekawego, czekam raczej na odpowiedzi w sprawie innych ofert. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1525 |
Rozeznanie
|
A ja od siebie mogę dorzucić, że ewentualne sarkastyczne uwagi nie są mile widziane przez większość potencjalnych pracodawców i nawet jeśli gadają jakieś głupoty i widać, że nie mają o czymś pojęcia to nie patrz na nich jak na idiotów. Jak szukałam praktyk to były moje dwa podstawowe błędy, ale jakoś nie umiałam się powstrzymać, dopiero jak trafiłam na pana o podobnym poczuciu humoru i spojrzeniu na świat co ja to zdecydował się mnie zatrudnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Ajjjjj mam dość tej nauki
![]() ![]() I jeszcze jutro szykuje się dość intensywny dzień: - wstanę co najmniej o 6 i spróbuję jeszcze coś wkuć - pojadę na egzamin ![]() - oddam książki do biblioteki - odbiorę książki z drugiej biblioteki - pójdę zapisać się do szkoły policealnej - zrobię zakupy na sobotnią imprezę - odwiedzę solarium - pójdę na siłownię - wieczorem koncert ehhh ciężkie jest życie studenta w sesji |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego nie potrafię sobie odpuścić?
Znajomi olali sprawę, a ja się uparłam, że oddam pracę w pierwszym terminie i znowu będę siedzieć do rana... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Wczoraj tylko posprzątałam i poszłam spać, ledwo stałam na nagach, po ostatniej nieprzespanej nocy
![]() Dzisiaj wstałam o 9, spałam 9 godzin, jestem wyspana ![]() ![]() Zadania na dziś: - zrobić pranie, - nauczyć się na zaliczenie z rachunkowości, - poduczyć się simplexów (ostatnio nie zaliczyłam) ![]() - nauczyć się na kolokwium poniedziałkowe, - 20 słówek z angielskiego. Na to wszystko mam czas do 22, bo o 22 będzie TŻ, więc zabieram się do roboty! ![]() Miłego dnia Dziewczyny i wytrwałości! ![]() ![]() Edytowane przez Coffee With Milk Czas edycji: 2011-01-28 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.