![]() |
#1501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
![]() probowałam i piwo i win grzane i odwrotny skutek ,tzn zatyka jeszcze bardziej ![]() jak nic nie masz to nasyp soli do wrzątku albo jakieś zioła zalej rumianek ,szłwie ,lipę cokolwiek masz i wdychaj pod ręcznikiem to rozrzedzi wydzielinę i wydmuchasz porządnie nosek ![]() Ja też się męczę z katarem już od tygodnia ![]() I kaszlem okropnym n dokładkę ![]()
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-a ma cie jakis patent na rozrombanie? co zrobic na tej dziurze zeby potem nie wychodziło pęknięcie?
![]() ściana ma za swoje-doigrała sie ![]() ![]() rachel- ty mowiłaś ze masz szarą ściane o i le dobrze pamietam? jaki to kolkor dokładnie? ![]()
#1504 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Mi wino/piwko zawsze pomagalo. Aprzynajmniej nie szkodzilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
albo i częściej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- ![]() jestem ciekawa czy wszyscy tak często tylko ja nie ![]()
![]() |
#1507 |
Nindżopesz
|
Spoko, ja z raz na miesiac jak podsmierdywuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz jeszcze swięta i znów będzie panika o wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gorąca kąpiel jest dobra ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja z kolei miałam taką kumpelę, że jak się od niej chciało jakiś ciuch pożyczyć, to zawsze akurat wtedfy robiła pranie i akurat te rzeczy prała ![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ją an ścianie która jest północna zoknem więc prawie w ogóle nie ma na niej światła dziennego na ścianę w salonie zdziennym światłem nie wiem czy bym się odważyła z tą firmą - nie znam kompletnie firmy - brałam sugerując się kolorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | ||
Zakorzenienie
|
![]() bij tylko nie po głowie ![]() Przypomniałą mnie sie piosenka co ją ciotka na wioseczce na Grundigu puszczała: "Hej Kasiu Kasiu oddaj mi wianeczek,każe Tobie kupić złoooty pierścioneczek....." Piosenka chodnikowa czy coś....
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkrew mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
krwawiąca jest super
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ofoliowanym.. i to nie jedną wielką płachtą tylko streczem kładzionym wte i wewte ![]() ![]() ![]() ![]() może pomóc ![]() aaa, a propos, zapomniałam się podzielić super patentem na odetkanie nosa i zatok - rozpylić w pokoju Larendogrę - działa na bank ![]() Cytat:
z próbek wezmę co będę miała ![]() o jeżu, to ja 8 razy rzadziej.. jestem flondra czy jeszcze nie? ![]() piję piwo, miałam o czymś napisać i zapomniałam ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
ʞɐɯǝuɐ
|
aaa, wiem pochwalić się chciałam : http://www.nk.com.pl/dlon/page,ksiaz...111/index.html
uprasza się o kupowanie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za takie głupie ściemnianie mam ochotę zaj***ać tę wredną zdzirę
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak po prawdzie - co za problem sie raz sprzeciwić - na zasadzie sorrrrry batorrry pomyję wcześniej lub później, whatever wiem ze namawiam do złego ale nie masz lat 13stu - możesz miec swoje życie w swoim rytmie - no nie chcę wchodzić w te tematy - tylko chyba Ci głowy nie urwą ani nie zbiją jak powiesz ze masz umówione spotkanie w sobotę jak się drą bo tego nei rozumieją tak czy siak, to co za róznica w sensie jakbyś miała np ochotę wyjść i nie byłoby tej zimy tylko powiedzmy swięta wielkanocne to pewnie byś tak zrobiła i sru na busa nie zachęcam do siania zamętu w domu własnym i psucia atmosfery ale skoro i tak jest Ci nie na rękę to ja bym ze swoich spraw nie rezygnowąła, nie mówię jeśli teraz i tak się nie wybierasz, to nie ma sensu się rzucać, ale w wypadku gdybyś sie wybierała to w czym problem powiedziec nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Nindżopesz
|
Toc ja mam dwie kanapy na zbyciu
![]() Cytat:
![]() Wlasnie padl pomysl, ze pozniej wpadna moi znajomi z Pafciem na czele i pogramy w Descenta. Reflektujesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Maja, pomijajac juz te sobote, ja bym robila sceny. Kurna, co to, oboz pracy? Chce to spie i juz, posprzatam jak bede miec wene. Bo co to za roznica czy zrobisz to rano, wieczorem czy w poniedzialek? Twoj pokoj, Twoj bajzel. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z betonu,nośna ,zewnętrzna ![]() Cytat:
super kolor-własnie taki chce na 2 krotsze sciany tylko zeby mi wpadał w ciepłe a nie zimne. gdzie sie kupuje tego lUxensa? ![]() tak i do tego damy krwawiącą ławę ![]() http://www.domosfera.pl/wnetrza/51,9...84411.html?i=0 Cytat:
ale o co cho? piszesz pod pseudonimem? ![]()
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
![]() tż ostentacyjnie wietrzy mieszkanie. Ciekawe czy ma to związek z dopępkowym zlaniem się czarną coco ![]()
#1522 |
Nindżopesz
|
EDIT: Descenta nie bedzie bo jednak znajomy nie ma czasu w sobote, ma w piatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
thnx, ale niestety nie wiem jakim cudem na tych rozmazanych zdjeciach go dojrzałaś
nie wiem czym obfociłam toto, moze komórką, nie wiem Polly by pewnie powiedziała jaka przesłona i co jest nie atk skoro takie mętne te zdjęcia jak z głebinów jakiś ale nic mię to nie da bo nie rozumiem języka "fotograficznego" choć może należy się tym zainteresić bo szkoda jak zdjecia nie wychodzą teraz już nie ma tam 2/3 biurka - kazałam rozłupac i zostawic tylko narożnik pod monita i klawirkę więc ejst dostęp do okna lepsiejszy ja coś lubię ciemne i intensywne kolory do wnętrz - i w ogóle mi nie pomniejszają tych wnętrz - jasne zawsze wydają mi się rozmyte, jakby ich nie było Polly - na żywo ciemnijeszy jest i ładniejszy IMO Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | ||
Zakorzenienie
|
Rejcz cóż za ściana!
![]() Cytat:
![]() Bajdełej, czy Wy też tak macie, że nie znosicie się kapać za dnia? Okropieństwo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() "A co do kurde hotel se znalazłaś? Że jesz, śpisz i nic w domu nie robisz?" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 20:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() I ten obraz, talerze i noz! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
kurna, wróciła mi ta cholerna smaczna ramka pod avkiem-którego-nie-ma
![]() ![]() ![]()
#1527 | ||
Zakorzenienie
|
Jak to rozmazane? Ja widzę kolor taki szary jak śruby pod ciągnikiem mojego dziadziusia ,ekstra,taki kolor poniemieckiego bunkra. Świetny u mnie będzie chyba podobnie intensywny z tym że w brązie,na jednej ścianie w pokoju zwanym szumnie salunem
![]()
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.