![]() |
#1471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() no to tak...dowiedziałam się tyle że do różnych konglomeratów som specjalne środki które usuwają takie niespodzianki ale tyle to pewnie sama wiesz...natomiast Pan od mebli był mocno zdumiony że coś takiego się stało ,bez udziału żrących czy kwaśnych substancji... gdyby nie to że wiadomo gdzie i co kupiłaś ,można by domniemywać że to jest inne tworzywo ![]() Bo z wody czy kładzionych na nim łyżeczek takie matowe plamy nie miały prawa się zrobić. Domestos mógłby tak zrobić ![]()
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
dobry po raz drugi dzisiaj
![]() byłam w mieście, padam na paszczę i boli mnie ![]() ![]() Tylko pomysłów na rozbiórki brak ![]() ![]() i jeszcze któryś z kotów nasrał mi do łóżka ![]() ![]()
![]() |
#1473 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale ja mogeu nawet firmeu podac-jabo marmi-konglomerat marmurowy Bianco ghaccio ![]() ![]() ![]() i sie chuje muje plamy zroniły-zastanawiałam sie dzic czy nie dzwonic do tej firmy i pytac o co kaman ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- a fogle to w sobote odgruzowywalam a od dzis remonta cionk dalszy ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- mam ściane rozrąban a na pół-massakra ![]()
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
no patrz - jakoś mam ****a kryzys samomotywacji
![]() ![]() A ja do okulisty, bom chyba daltonistka - on ma zielone oczy? ![]() Cytat:
![]() prawie jak pogo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 18:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Botrytis
![]() fiem, pewnie nie lubujesz a koty czemu one to robią tam? wiedzą ze nie folno? czy nie wiedza i chcą to "ukryć" że niby pod dywan nasz - jak mu braknie dostępu do ustępu - czyli zamknięty na szesć spustów sam w domu ciut za długo - bo siię np schowa - to robi to jaknajdalej, jaknajmniej na widoku - z reguły w rogu pokoju za szafą - trudne do wytropienia od razu więc moze to i lepiej że was ztak offen |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |||||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
na stronie pracowej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawa jestem czy ktoś się w ogóle zastosuje do wymagań... Cytat:
![]() a asymetrię JA zauważam.. wiem że to "estetyka idiotów" (kocham to określenie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą pooglądałam sobie zdjęcia na stronie tego studia i coś oszukują, tam ludzie na czarno i biało poubierani są Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli co - sobota? średnio-wczesnym popołudniem? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sze so?! ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tk w ogóle to czytałam konglomerat myślałam o czymś innym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a potem czeka mię jeszcze robienie wylewki w pokoju bo na środku jest dosłownie dół ![]() Także Polly musimy twarde być a nie miętkie ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wobec dupowatego stanu dróg na stację bym nie pojechała samochodem, a tych paru kilosów mnie się nie kce nadrabiać z buta (a autobusy u mnie nie jeżdżą od sobotniego popołudnia aż do poniedziałku ![]() edit: ło matko, świateczne pucowanie chaty mnie w najbliższym czasie czeka ![]() ![]() to się zawalił mój światopogląd i zwątpiłam w swoje możliwości postrzegania facetów ![]() ![]() A Ciebie Grysiek przyłapałam - jakżeś to oblukał? ![]() Chyba, że teraz niezalogowani też mogą oglądać foty na fejsie? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dół jezd a nie dziura ![]() no niee,szlifierką raczej, kurdę pożyczyłabym CI ale za daleko...albo wziąć fachowca do tego ,albo TŻ niech pożyczy , a ja to bym spróbowała wiesz czym? papierem właśnie ,tylko że najdrobniejszym albo wodnym a potem takim filcem co jest w zestawach do medikiurów i mnikiurów . No ale to już trza mieć ryzyko we krwi ![]()
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Florensowy kot wymiótł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie dzisiaj w autobusie myslałam ze moze by tak tym czterostopniowym pilnikiem szlifnąć ![]() ![]()
![]() |
#1487 | ||
Zakorzenienie
|
Ja? Dlaczemu?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to teraz już nie wiem czy się nabijasz ![]() ![]() ![]() ![]() Ciężki dzień miałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
grozi wypollizowaniem
|
ściana mi krwawi
![]()
#1489 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja piję piwko
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() szkoda....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakby tak tym ,potem tym a na koniec czasnąć nabłyszcającą pastą to byłoby chyba gitez niech mie ktoś kopnie w dopkę b mnie sie tak nic nie chce .... ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-12-13 o 19:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! a jaka to pasta bałyszczająca? ![]()
![]() |
#1493 |
grozi wypollizowaniem
|
ściana rozrombana i krwawiaca
![]()
#1494 | |
Zakorzenienie
|
nie lubuję
![]() Cytat:
![]() tradycja sprzątania w sobotę jest chora ![]() ![]() powinien był poczekac ze dwa dni ![]() ![]() i muszę koudre teraz prac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
![]() mam dla Cię atomy że jak ofoliowanym ![]() się oplułam ![]()
![]() |
#1497 | |||
Zakorzenienie
|
Piękna
![]() Polly takie samo co się glancuje marmur,granit itp pasta ,emulsja co tam się trafi,ale to na koniec bo samo toto to sprawy raczej nie załatwi. Nie wiem z czego to robią ale tak myślę że czymś na pszczelim wosku też bym można popucować Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet jak miałam pracę , i teoretycznie w soboty mogłam sprzątać to tak organizowałam sobie czas że dom sprzątałam w tyg żeby te soboty miec wolneeeee - sobota to dla mnie święto najświętsze choć kiedyś pracowałam 7 days a week ale nie warto było i się skończyło ja bym Mai radziła posprzątać kiedy tam jej pasi, startnąć z rana jak autobusy jeszcze kursują i akurat wyląduje wczesnym popołudniem w wawie - no ale nic na siłę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
BAN stały
|
No ba, wczoraj było odkurzanie i mycie podłóg.
![]() Czytam właśnie o Grynszpanie i mi się z Gryxem skojarzyło - mam nadzieję, że lepiej zapamiętam. ![]() Cytat:
![]() A jak raz w sobotę nie posprzątasz, to coś się stanie? ![]() ![]() Myślicie, że grzane piwo mi pomoże na katar? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Z probek sama nie wiem, o czyms ostatnio myslalam, zeby se odswiezyc ale nie pamietam. Po prostu jak bedziesz miala chec to wez cos ![]() Ja niestety na odwyku, nic nowego. Pasuje mi tylko aby nie przed 14 bo sie nie zwloke z lozka ![]() Ja moge bezalkoholowego ![]() O rany, co jej zrobilas i za co? A w ogole masz fajny avek, taki skrzywiony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.