|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
tak, ale nic ciekawego nie znalazł ![]() zdrówka już się nie mogę doczekać ![]() że podobno stracili większego klienta i dlatego mniej pracy będzie ![]() a prawda jest taka, że wolą zatrudnić kogoś na rencie i nie płacą Zusu ![]() Małż i tak chciał zmienić tą pracę, ale wiecie inaczej jak się samemu zrezygnuje, a inaczej jak cię ktoś zwolni ![]() Idę spać dziewczynki bo rano wstać muszę. Dobranoc A i jeszcze polecam wam tą kuchnię dla dziewczynek. Amelka cały czas coś pichci ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() a to widać Kubuś lepiej umie współpracować niż Amelia ![]() dobranoc
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Zapomiałam wczoraj,przepraszam Ola. Unholy zdrówka kochana
gorgulku fajnie Zuza wygląda w na rowerze. W kasku Jej do twarzy ![]() A Antolek jaki kowboj, ho, ho, ho ![]() megi bardzo mi przykro ![]() --- Witajcie
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1504 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie? dobry MążJa muszę się pochwalić Zostałam oficjalnie sprawdzonym rozbiórkarzem w wątku perfumowymCytat:
Cytat:
pokazuje charakterek ![]() A Ciocie w przedszkolu wczoraj naskarżyły Dziadkowi na Zu...ugryzła 4 razy dzieci bo chciały zabrać jej zabawki nie da sobie w kasze dmuchać to moje DziecięGorgulku Zuzia wygląda super w foteliku Cytat:
za szybkie poszukiwania---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
wystarczy wiaderko pełne wody w wannie..i już gotuje zupę, a później Mamę karmi![]() Kat dzisiaj wejdę po gazetkę, wczoraj nie dałam rady...miałam napad bólu kręgosłupa... łzy mi same leciały z bólu Jeszcze tak mnie nigdy nie bolał...i to cały dzień![]() i jeszcze Kat...w sobotę jadę na 99% do Factory (kumpela była wczoraj, kazałam jej zobaczyć butki dla Zu i jest sporo) to może byś podjechała i dałabym Ci wtedy gazetkę?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-23 o 12:00 |
|||||
|
|
|
#1505 |
|
Ola-Unhola
|
Antos w nocy goraczkował...Do 11,30 umówiłam się w przychodni, a potem jeszcze pryw w Centr. Damiana na 13,40. Ja już nie wiem ci robić.... Płuca, oskrzela, uszy, zatoki??? Jestem bezsilna
|
#1506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wow
Zuzia na rumaku i Antoś "Szeryf" ![]() Cytat:
Zdrówka dla Was żeby się Wam to wszystko szybko ułożyło Cytat:
![]() O ho ho faktycznie nie da sobie w kasze dmuchać ![]() witam z pracy ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() Ja obstawiam zatoki idź z nim do lekarza, bo to już nie jest znośne
|
|||
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie moja nie jest odosobniona bo też gryzła.Teraz już jej przeszło, i w ogóle nie bije, ale ![]() okey,okey nic się nie stało A dziś już lepiej? Jak nie chcesz wstąpić z Zu to tak możemy się umówić. Jedziesz większą wycieczką? Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#1509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj jej tłumaczyłam że nie może gryźć to słuchała uważnie...dzisiaj jej przypomniałam to się śmiała ze mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Rano było w miarę ok, bo spałam na termoforze...nakleiłam plaster rozgrzewający...ale teraz ból zaczyna się rozkręcać ![]() W poniedziałek idę do lekarki, mam nadzieję że do tego czasu wytrzymam ![]() Chciałam iśc do masażysty ale jeden masaż to 80 zł (a jeden nie wystarczy na pewno)...zobaczę może dok da mi skierowanie na jakieś badania(masaże)...jak nie to będę musiała iść prywatnie ![]() Jadę z Mamą, więc wiesz
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-23 o 09:57 |
||
|
|
|
#1510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wyczesalam wczoraj malej ta ciemieniuche i dzisiaj juz ani sladu nie ma od jakis 2 mcy, a skad ma tyle energii ze nawet kapac sie nie chce isc tylko szaleje ale za to zasypia w minute ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i trzymam kciuki za malza zeby szybko cos znalazlCytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To samo mam z Przemkiem albo rzuca tym co ma pod ręką, a jak nie ma pod ręką nic to leci do pierwszej lepszej rzeczy którą może rzucić, albo strzela szufladami lub półkami Dramat co się dzieje... i nie działają na niego żadne tłumaczenia, krótkie komunikaty, 5 minutowa kara w łóżeczku... nic ![]() w ogóle moje dziecko robi się nie do poznania ...Znowu będę musiała obmyslić plan rewolucji planu dnia bo zaczyna się budzić przed 6 ![]() Walkę o rządy w domu ogłaszam za otwartą ![]() cały kręgosłup Cię boli? Czy tylko na dole?? Może to korzonki?? Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-03-23 o 10:13 |
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() to już ten wiek...bunt trza jakieś dobre książki poczytaćtylko na dole...to od czasu wypadku, tylko że jeszcze nigdy aż tak mocno nie bolał jak wczoraj
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-23 o 12:00 |
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nie efekt wypadku ![]() Ból od korzonków jest cholernie uciążliwy, tępy jakby ktoś wbił Ci gwoździa czy coś... nie jesteś w stanie chodzić, leżeć, siedzieć... Ja jak mnie złapie łykam mydocalm i diclac... po dniu do 2 przechodzi
|
|
|
|
|
#1514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale już zdążyliśmy sprawić sobie przykrość ![]() Oj nie daje ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Zapominiałam Wam napisać, umówiłam się w sobotę do urologa na konsultacje.
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Karo wspolczuje bolu
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nabroił? ![]() Czekamy na wiadomości z konsultacji
|
|
|
|
|
#1517 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe ![]() No proszę ![]() ![]() Cytat:
, trzymam kciuki za wizytę i czekam na relację ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
), uczę tylko, że nie wolno wyładowywać agresji na drugiej osobie, zwierzętach itp.No chyba, że rzuci czymś, czym Mu nie wolno, np. dziś bawił się lusterkiem, coś chciał, nie pozwoliłam, to rzucił tym lusterkiem. Powiedziałam, że nie wolno lusterkiem rzucać, bo zabiorę, rzucił drugi raz, dotrzymałam słowa ![]() Cytat:
![]() A co konkretnie chcesz konsultować?
|
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
Po części oboje
![]() Konkretnie wszystkie wyniki badań Maciulka
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że to jakiś "nowy" urolog, tak?
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie was wywialo??
![]() my juz raz na dworku bylysmy ale jeszcze pojdziemy
|
#1521 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Koniecznie daj znać po wizytach. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby udało się państwowo na te masaże ![]() Cytat:
![]() Zuzka bez drzemki by nie wytrzymała. Dobrze, że nie marudzi z tego powodu Cytat:
![]() To już dziś zaciskam ![]() Muszę Wam powiedzieć, że ten fotelik na rower i rower to strzał w 10 Będziemy codziennie jeździły oby tylko pogoda dopisała I swobodnie ze sobą rozmawiamy, bez krzyków. Zuzia też jest bardzo zadowolona ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Czeko my też już po spacerze godzina na rowerze i godz na nogach
|
|||||||
|
|
|
#1522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a perfumy ![]() ![]() i za wizytęCytat:
pewnie że jestem w pracy i do końca tyg nie mogę wziąć wolnego bo kolega z którym się "uzupełniamy" jest w Dębicy![]() zupełnie jak Zu...i ja też jakoś jej nie "wyzywam" za to rzucanie...ona zazwyczaj jakąś zabawką rzuci...i czeka co zrobię, od razu mnie obserwuje
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-23 o 14:08 |
|||
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, kurcze nieciekawie z tym bólem twoim Unholy no co za choroba sie przyczepiła.... daj znac jaka jest diagnoza. Kasiu cieszę sie z tych 3 cm twoich nie pamietam co jeszcze, ostatnio tak szybko czytam bo Oli nie pozwala. Mu juz po spacerku, wieje przeokropnie,ale słoneczko świeci. Wzielam sie za sprzątanie, jeszcze firanki upiorę może. Łózko do tapicera musimy oddać, bo się pianka wgniotła pod tylkiem małża i takie wgłębienie niewygodne jest....Gdzie kupie ładne tanie meble? chce wywalic stare z drugiego pokoju, a na jakies super extra nas nie stac narazie. chyba ikea nam zostaje tylko... przepraszam ze was zaniedbuje, ale Oliwka mną rządzi ostatnio.... |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
aktywne z was babki
![]() rozumiemy ![]() ja na szczescie moge swobodnie siedziec na fotelu z laptopem a mala sie bawi
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jak Wojtusia ostatnio szybko was czytam.
Mała coraz częściej nie sypia w południe, a ja coś się szybko męczę i jak już obrobię się z obowiązkami to jestem najzwyczajniej zmęczona i muszę się położyć choć na chwilę. Ada, może lepiej byłoby wymierzyć karę stawiając do kąta, tak by łóżeczko nie kojarzyło się negatywnie, hm? Laura stoi w kącie i ani jej na myśl nie przyjdzie żeby odejść.Dziś coś próbowała przesiedzieć karę.No próbuje i testuje moją cierpliwość ile wlezie. Zapomniałam co jeszcze miałam, ehhh skleroza
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, koleżanka mi poleciła. Dzwoniłam do Niego od początku miesiąca i nie odbierał. Wczoraj sam oddzwonił
![]() Cytat:
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki niestety urok ciązy zbyt szybko odczuwalne zmęczeniepróbuje go stawiać w kącie ale on od razu z niego ucieka... w efekcie muszę klęczeć przed nim i go trzymać... żeby było śmieszniej on tylko się ze mnie śmieje i w ogole nic sobie z tego nie robi mimo, że mówię do niego stanowczym głosem, że nie wolno np. robić ata ata bo to boli i to nie jest fajne... ![]() jak go wsadzam do łóżeczka to popłacze ale po 2 minutach już jest spokój... kładzie się i leży do końca kary... jak go wyciągam już jest spokojny oczywiście wtedy znowu tłumaczę... możecie mi polecic jakąś książkę jak mądrze wychowywać dziecko? Bo ja już czasami nie wiem co powinnam zrobić w niektórych sytuacjach
|
|
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale popieram Kasię, co do kary w łóżeczku
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-03-23 o 17:19 |
||
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są przodem czy tyłem do pomieszczenia? |
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

, mam nadzieję, że znajdziesz coś na stałe 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
dobry Mąż
Zostałam oficjalnie sprawdzonym rozbiórkarzem w wątku perfumowym

,

), uczę tylko, że nie wolno wyładowywać agresji na drugiej osobie, zwierzętach itp.