![]() |
#1501 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1502 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26456527]Jw. plus warzywa i owoce! Nie musisz koniecznie dodawaæ do ka¿dego posi³ku, ale bardzo ma³o ich u Ciebie. Pamiêtaj tylko, ¿e owoce przed 14. No i nie podoba mi siê brak obiadu dzisiaj
![]() dziêkujê Nephasis ![]() Pozwolê sobie na Ciebie zerkn±æ ![]() No to teraz moje U/R na dzisiaj: ¦niadanie: Owsianka (5 ³y¿ek p³atków b³yskawicznych, 2 ³y¿ki serka wiejskiego, kilka ³y¿eczek d¿emu jab³kowego, miód, cynamon) b³yskawiczne p³atki s± nie dobre! zamieñ na górskie o niebo lepsze! i wydaje mi siê ¿e za ma³o bia³ka! co to jest 2 ³y¿ki? najad³a¶ siê tym? powinien wpa¶æ ca³y taki wie¶niak, pozatym fajnie ![]() 2 ¦niadanie: Jab³ko, kefir naturalny 400g, 2 marchewki, bu³ka francuska z d¿emem spoko w 1 po³owie dnia mo¿na poszaleæ, ale fajnie gdyby by³o wiêcej bia³ka i NNKT zamiast tej francuskiej z d¿emem ![]() Obiad cz.1 : 250 ml barszczu czerwonego przed treningiem bia³ko szybkowch³anialne + wêgle z³o¿one, ¿eby mieæ wiesz power! po takiej zupce da³a¶ radê æwiczyæ godzinkê? podziwiam ![]() 1h si³owni super ¿e æwiczysz ![]() Obiad cz. 2 : Kostka czekolady ¿urawinowej po treningu, porcja golonki z kapust±, 2 li¶cie sa³aty tu równie¿ tak jak przedtreningiem - bia³ko szybkowch³anialne + wêgle z³o¿one ( unikamy t³uszczy ![]() Kolacja: 1/2 puszki tuñczyka wsw z warzywami, do tego mo¿e kilka wêdzonych szprotek/trochê wêdzonej makreli lub 1 jajko. tu mi siê podoba ![]() Ehh dziewczyny... Przyszed³ jaki¶ dziwny kryzys... Mimo, ¿e nie znam swojej dok³adnej wagi to widzê, ¿e stoi ona w miejscu ![]() Nie dbasz o posi³ki oko³otreningowe? wiesz one du¿o robi±. Ale cia³ko siê wizualnie zmienia a to dobrze! Hmmm a mo¿e jeste¶ ju¿ blisko wagi któr± utrzymywa³a¶ przez d³u¿szy czas? ja zawsze oscylowa³am w granicach 61-64. I zawsze od tej wagi strasznie ciê¿ko mi siê chudnie... a teraz w niej w³a¶nie jestem i potrzeba mi sporo cierpliwo¶ci... ![]() ![]() j/w ![]()
#1503 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 891
|
Dziêki
![]() ![]() ![]() No ja w³a¶nie jestem chyba w takiej "swojej" wadze. Bo wcze¶niej od¿ywia³am siê masakrycznie, pe³no t³uszczu, s³odyczy itp i wcale nie ty³am. Teraz ostro æwiczê, wiêc czê¶æ wagi to pewnie miê¶nie, ale liczy³am na co¶ wiêcej. Dodam, ¿e do obiadu wpad³o jeszcze trochê rzodkiewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26458690]Dziêki
![]() ![]() ![]() No ja w³a¶nie jestem chyba w takiej "swojej" wadze. Bo wcze¶niej od¿ywia³am siê masakrycznie, pe³no t³uszczu, s³odyczy itp i wcale nie ty³am. Teraz ostro æwiczê, wiêc czê¶æ wagi to pewnie miê¶nie, ale liczy³am na co¶ wiêcej. No to dok³adnie ten sam schemat co ja, teraz przez to musimy siê bardziej namêczyæ ¿eby by³ efekt... ![]() Dodam, ¿e do obiadu wpad³o jeszcze trochê rzodkiewek ![]() no pysznie![/QUOTE] Aha ok rozumiem, to kolejnym zakupem bêd± górskie p³atki ![]() ![]()
#1505 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 778
|
moje bez sensu cos
![]() ![]() 3¶liwki suszone I.owsianka (4³ p³, trochê otr±b pszennych,s³odzik,inka,po marañcza,jogurt nat.)duu¿a gar¶æ otr±b granulowanych ¿urawinowych ![]() II.wiejski 200g z jab³kiem i cynamonem;plaster wêdliny drobiowej ![]() co¶->pyszzna gruszka dwie suszone ¶liwki kalofornijskie (kupione na bazarku noo musia³am spróbowaæ ![]() III.po³owa wêdzonej makreli, miêsko z indyka gotowane w rosole;pó³ paczki warzyw na patelniê+odemnie dodatkowo pyyyszna ¶wie¿a papryka ![]() ![]() inka pó³ na pó³ z mlekiem IV.( ko³o 20 bêdzie patrz±c na to co mam w lodówce i ile w portfelu...) albo homo nat. 135g+warzywo/dwa jaja na cebulce i grzybkach le¶nych jaki¶ ![]() I jak?
#1507 |
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26458889]Hmm mam ma³e pytanie... Lepiej æwiczyæ przed obiadem czy po? Bo przewa¿nie æwiczê przed, ale wtedy jestem tylko po 2 ¶niadaniu, które jem ok godziny 12, a na obiad mam najczê¶ciej jakie¶ chude miêso/rybê + kaszê + warzywa. Wtedy mam problem z tym, co zje¶æ przed æwiczeniami. A jak æwiczê po obiedzie to wypada na pó¼n± godzinê i np bieganie wtedy odpada (biegam po le¶nej szosie i robi siê niebezpiecznie) a potreningowym posi³kiem wtedy jest kolacja. No i nie mam w³a¶nie pojêcia, co z tym zrobiæ.
![]() To ju¿ tylko zale¿y od Ciebie. Jak ci wygodniej. Obiad - fajny potreningowy, ale wtedy o 2 ¶niadanie musisz zadbaæ aby by³o dobrym przedtreningowym ![]() ![]() ¿eby nie by³o offtopu wklejam moje jutrzejsze R brak æwiczeñ wiêc ograniczenie wêglowe ![]() 1. Owsianka z 4 ³, 2 ³ rodzynek, 1 ³ ¿urawiny, serek homo 150g, kawa³ek mango i wkruszona 1/3 batona bounty - tak tak znów s³odycze ![]() 2. Bu³ka grahamka z past± z makreli w pomidorach 3. Serek wiejski 200g z ³y¿k± mas³a orzechowego 4. Tuñczyk w/s/w + jajko, pomidor, ogórek egzamin ![]() 5. Mo¿e bêdzie co ¶wiêtowaæ... ![]()
#1508 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Chyba wprowadzê sobie dodatkowy posi³ek przedtreningowy w formie - trochê zupy + kawa³ek chudego miêska + odzywka wêglowodanowa, co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26459216]Podsumowuj±c - £adna redukcja
![]() dziêki ![]() Chyba wprowadzê sobie dodatkowy posi³ek przedtreningowy w formie - trochê zupy + kawa³ek chudego miêska + odzywka wêglowodanowa, co Ty na to? No na od¿ywkach to siê nie znam ale bêdzie to na pewno zdecydowanie du¿o lepsze ni¿ sama zupa. Generalnie postaraj siê je¶li bêdzie mo¿liwo¶æ i czas zje¶æ czê¶ciej jaki¶ pe³noziarnisty makaron, czy br±zowy ry¿ ![]() j/w ![]()
#1510 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 445
|
chaotyczne, nieudane i ma³owarto¶ciowe U->R :| ale obiecujê poprawê
![]() I du¿y jogurt naturalny II dro¿d¿ówka z owocami i kruszonk±, 'kawa' 2w1 III makaron pe³noziarnisty z sosem boloñskim (z torebki...) IV lód ¶mietankowy w czeko. z orzechami IV warzywa na patelniê z indykiem (+ zio³a, przyprawy, olej) |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
U takie. ech.
1¶n - 2 kromki ¿ytniego razowego, jedna z serkiem topionym ¶mietankowym i pomidorem, druga z twarogiem i wi¶niow± konfitur±. gar¶æ nerkowców i ¿urawiny. 2¶n - 150 g twaro¿ku, gar¶æ nerkowców i laskowych. 3¶n - activia naturalna do picia 300g, kromka ¿ytniego pe³noziarnistego z twarogiem i konfitur± morelow±. obiad - sa³atka - sa³ata, pomidor, ogórek, czerwona fasolka, przyprawy, sos jogurtowo-koperkowy i dwa filety ¶ledziowe. kolacja - zjem trochê twaro¿ku z cynamonem.
#1512 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Cytat:
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 162
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 621
|
U:
1¶n: owsianka (4 ³y¿ki p³atków, ma³y banan, gar¶æ orzechów ziemnych, cynamon, serek wiejski) na mleku 1,5% 2¶n: grahamka; pó³ z serem wêdzonym rolada ustrzycka, drugie pó³ z gotowan±, wêdzon± szynk± ¶wi±teczn± ![]() trochê ponad 1h jazdy na rowerze stacjonarnym o: porcja sa³atki jarzynowej, kasza jaglana, meega kawa³ek gotowanej szynki (tej co na 2¶n ![]() p: gar¶æ orzechów laskowych, pasek czekolady 90%, 2 mandarynki, kawa zbo¿owa z mlekiem 1,5% k: serek wiejski z jajkiem i ogórkiem kiszonym
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2011-04-19 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 358
|
U
![]() ktos skomentuje? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1516 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Bardzo bym prosi³a o ocenê mojego jutrzejszego U/R, g³ównie zale¿y mi na ocenie posi³ków oko³otreningowych. ¦niadanie: Owsianka (5 ³y¿ek p³atków, 3 ³ychy serka wiejskiego, pomarañcza, rodzynki, pestki dyni, miód) 2 ¦niadanie: Jogurt naturalny + jab³ko i 2 marchewki Posi³ek przedtreningowy: 1/2 pêczaka jêczmiennego, 1/2 puszki tuñczyka WSW, trochê wêdzonej makreli, rzodkiewki, szczypior, rze¿ucha Bieganie interwa³owe Obiad: 1/2 (1/3?) pêczaka jêczmiennego, kotlet z piersi kurczaka, warzywa Kolacja: Omlet z 2 jaj z warzywami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 231
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26462902]Za ma³o nawet na R! Jeszcze 2 pierwsze posi³ki s± w porz±dku, ale 3 i 4 to mo¿e byæ ewentualnie po³owa obiadu na U, a nie 2 osobne dania! Przypomina mi to g³odówkê a nie utrzymanie.
Bardzo bym prosi³a o ocenê mojego jutrzejszego U/R, g³ównie zale¿y mi na ocenie posi³ków oko³otreningowych. ¦niadanie: Owsianka (5 ³y¿ek p³atków, 3 ³ychy serka wiejskiego, pomarañcza, rodzynki, pestki dyni, miód) Daj ze cztery ³y¿ki tego wiejskiego, bo to bêdzie tak mniej wiêcej 100g. Reszta okej. 2 ¦niadanie: Jogurt naturalny + jab³ko i 2 marchewki Je¶li lubisz, to jogurt zamieñ na serek homo naturalny, bo ma wiêcej bia³ka; je¶li nie lubisz, zostaw jogurt. Posi³ek przedtreningowy: 1/2 pêczaka jêczmiennego, 1/2 puszki tuñczyka WSW, trochê wêdzonej makreli, rzodkiewki, szczypior, rze¿ucha ok; chocia¿ przed aerobami i interwa³ami posi³ki oko³otreningowe nie s± a¿ tak bardzo wa¿ne. Bieganie interwa³owe Obiad: 1/2 (1/3?) pêczaka jêczmiennego, kotlet z piersi kurczaka, warzywa Tu wêgle koniecznie, wiêc spokojnie mo¿esz zje¶æ pó³ woreczka pêczaku, przed bieganiem mo¿esz zje¶æ 1/3, chyba ze bêdziesz g³odna, wtedy zjedz pó³. Kolacja: Omlet z 2 jaj z warzywami ok. ![]() ![]() [/QUOTE] Fajnie. ![]()
#1518 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 647
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26449019]My¶lê ¿e owoce 2 razy dziennie by nie zaszkodzi³y, ale najlepiej przed 14. Ja wyznajê tak± zasadê, ¿e warzywa nale¿y wciskaæ wszêdzie, gdzie siê da
![]() Dzieki za rady ![]()
#1519 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
U
I. Owsianka z 4 ³y¿ek p³atków na mleku z jab³kiem, orzechami laskowymi i cynamonem. II. Dwie kromki razowca z twaro¿kiem i pomidorem; lizak. III. Curry z bia³ej ryby, porcja bia³ego ry¿u & surówka wiosenna. IV. Serek wiejski z orzechami laskowymi; kawa z mlekiem. V. Kawa³ek pe³noziarnistej czosnkowej ciabatty: z twaro¿kiem, makrel± i pomidorem/z twaro¿kiem, ogórkiem i szczypiorkiem; kalarepka. chyba trochê za du¿o nabia³u, ale pozatym jak jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 375
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostawa³a tyle rad , nawet uk³adane jad³ospisy a wysz³a z tego dupa blada.
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mo¿e wstawisz swoje jad³o, co? Zawsze masz takie fajne posi³ki, a ja poszukuje inspiracji.
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U¶wiadomi³am sobie w³a¶nie ,¿e za du¿o jem nabia³u. Ja jem go naprawdê du¿o za du¿o muszê siê pilnowaæ od jutra ![]() Nawet nie wiecie ile potrafiê 'wtran¿oliæ' nabia³u xD
![]() |
#1527 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ¿e tak dopytujê, ale chcia³abym wiedzieæ ¿eby dobrze skomponowaæ jadlospis i w koñcu schudn±æ bo moja waga jak sta³a tak stoi ... ![]() Edytowane przez Kasiiek Czas edycji: 2011-04-19 o 21:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Te¿ uwielbiam nabia³, ale tram siê je¶æ go góra dwa raz dziennie. Chocia¿ nie powiem, twarogi i serki homo mog³abym je¶æ na okr±g³o.
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ' na³ogowi nabialo ¿ercy'
![]() |
#1530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.