Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-09, 11:38   #1501
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

ja sobie zamówie teraz którąś z tych tylko nie moge się zdecydować na kolor
http://moda.allegro.pl/top-koszulka-...596434824.html

http://moda.allegro.pl/top-nude-boks...596434507.html

http://moda.allegro.pl/swietny-top-k...589735481.html ta też fajna tak bardziej do spodni chyba pasuje

ja nie wiem co się ze mną dzieje ale zaczyna mi się podobać różowy kolor, wcześniej nie miałam nic różowego

http://moda.allegro.pl/biala-szara-k...596480998.html ostatnio też sobie taką koralową kupiłam, tutaj nie ma tego koloru. Też fajna,ale taka już bardziej elegancka

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:38   #1502
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
materace ikea to bajka heheh masz gwarancje na 25 lat a co dwa lata wymieniaja na nowy bez problemu gdy cos sie z nim dzieje... nasz kupiony 2 lata teu a przed wczoraj wymieniony na nowy bez problemu tylko musial byc wyprany
ja jak kupowalam materac w Ikei to mialam gwarancje tylko 2 lata a po 1.5 roku juz sie odgniatal i nie kupilabym juz w ikei materac

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:43   #1503
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

hej dziewczynki piękna pogoda cooo?
Minka już pewnie nad morzem...

a u mnie było odwrotnie niż u Megi(byliśmy na chrzcinach)ja mogłam siedzieć przy stole a tż z małym w ogrodzie,tylko czasmi go zmieniałam,nawet jeden z gości skwitował-bo jeszcze jedna mama siedziała-"co to teraz się porobiło,mamy siedzą przy stołach a tatusiowie latają z dzieckiem po huśtawkach" oczywiście niby żartem,na co niewiele myśląc powiedziałam "a co boli??"

to jest właśnie tylko plus,że mały jest tak za tż,jak gdzieś idziemy to tata ma więcej roboty,chociaż powoli się to zmienia.

Mloda ciekawe czem,u wyprany?sprzedają go od nowa?
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:51   #1504
sara 85
Zakorzenienie

http://allegro.pl/marsel-sliczna-wio...583082261.html ta też nie jest zła

ja teraz paluje na jakieś tuniki http://allegro.pl/listing.php/user?c...&change_view=1
tutaj ma fajne rzeczy nawet ale ja jak zwykle nie moge się zdecydować co wziać bo dużo rzeczy mi sie podoba

Oliwka u nas też tak jest że tż więcej się z małym bawi i zajmuje jak jestesmy gdzies na imprezie. Oczywiscie ja też go zmieniam itd

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Dziewczyny robiła któraś te parówki w cieście francuskim? To ciasto musze rozmrozić? Dużo mi wyjdzie z jednego opakowania ciasta?

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-05-09 o 11:50
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:55   #1505
koglus
Rozeznanie

jesli chodzi o buty dzieciece to nie jestem w tej dziedzinie ekspertem , swojej kupuje buty firmy bartek,

Stary 2011-05-09, 11:57   #1506
megi-megi
Zakorzenienie

Ja kupuje ciasto z lodówki ale nie z zamrażarki, więc nic rozmrażać nie trza.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 12:10   #1507
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

My juz po spacerze w lesie i popołudniu zrobimy sobie jeszcze jeden.

Ana - przegapiłam chyba Twoją małą . Słodka

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
A rodzice byli zbyt zajęci obiadem komunijnym, bo ów młodzian był bratem komunisty ... grrr. Ale on do rodziców tak samo. Siedzimy w drugim pokoju, owoce stoją na stole tuż przy drzwiach. Kamil wbiega do pokoju, patrzy na owoce i krzyczy do swojej mamy "DAWAJ MI KIWI! (...) KIWI MI DAWAJ NO NIE!!!" .... aż nie wiem co powiedzieć.... . Kocham mojego Michałka, ale jeśli on mi kiedyś coś takiego wykręci przy gościach, to lepiej nich mąż będzie w domu, bo jak boga kocham dostanie w pysk tak, że nogami się nakryje.... grrrr
To gratuluję rodzicom

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Faktycznie muszę przyznać Ci rację . W całej tej zgrai dzieci była jedna dziewczynka. 6 lat właśnie. Podchodziła czasami do Misia i go głaskała po główce. Zachwycała się jego "maleńkimi stópkami i okrągłą główką" To było miłe A Misiek w zamian zrobił coś czego NIGDY nie robi! Rozdziabiżył buzię na full oścież i się jej przyssał do twarzy .. Znaczy tego... ekhem ... całusa jej dał . Szok, bo tego normalnie nie robi. Tylko mi i tylko jak jest bardzo, bardzo śpiący i już do końca sam nie wie co czyni .
Miso ma też Kuzynkę 5lat też oboje się dość lubią. Znaczy on za nią przepada, a ona go lubi, chociaż jako jedynak bywa zazdrosna o uwagę i czasami mówi, że ją już Michałek zmęczył

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Ehh... Jakoś mi lepiej jak się wam wyżaliłam. Plusy są takie, że na sobotę mam zaproszenie do.... sąsiadki która ma 11miesięczną córeczkę . Może wreszcie się uda przyjaciela zabaw dla Misia znaleźć!

A tym czasem. Dobrej nocy wam i waszym pociechom życzę! Oby spały spokojnie CAAAAAAAAAAAAŁĄ noc, a wy razem z nimi BUZIAKI!!!
Całus musiał być słodki.
Musicie konieczne zmienić otoczenie eby się mały ie zniechęcił do zabaw.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ale ty przejedziesz te 40 km i jesteś w wawie - i masz wsio, a ja po 40 km to wyląduję na jakiejś wsi zabitej dechami, bo do kielc mam 55 km, a do krk 85, ale gdzie kielce do warszawy jak byłam teraz w tym krakowie to się załamałam dosłownie czułam się jak kosmita, zupełnie swoim strojem nie pasowałam do tych ludzi tam...każdy ubrany jakoś - inaczej zupełnie, nawet mój tż zauważył; dlatego ciężko było w ciuchach buszować, bo tam wszystko pod "krakowski" styl...no i wsio co kupiłam to raczej klasyczne; plac zabaw jaki tam widziałam - bajka ehhhh
Ja jakoś nigdy nie miałam problemów ze strojem gdziekolwiek wyjeżdżając. Nie czuję się jak kosmita. Zwykle chodzę w tym co jest da mnie wygodne i mamw nosie to co ktoś ma na sobie. U nas jest różnica między miastami w zaopatrzeniu sklepów. Odległości wcale nie są takie duże. Placu zabaw też nam brakuje choć mamy pod domem

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dzisiaj muszę czegoś na komunie poszukać-jakiejś extra kiecki i na samą myśl na rzygi mi się zbiera(ta latanina po sklepach)
Wczoraj w kościele mamy 2komunistek miały identyczne kiecki. Mocno się rzucały w oczy bo były białe w duże czerwone maki

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

[QUOTE=ania p;26803479]Ja chodze ale tylko w bluzie , spodni bym nie załozyła , ale to takie zboczenie ludzia wychowanego w centrum wawy .. choć nie powiem typowych dresiarzy u mnie mieszkało pełno .
No i chyba nie są to różowe czy pomarańczowe he he
U nas królują takie
http://moda.allegro.pl/sexy-dres-kompletny-welurowy-ciemno-rozowy-roz-s-i1598393835.html[/QUOTE]

Te dresiki szybko sięe wyciągają.
Ja zwykle chodzę do lasu i raczej na sportowo. Bawią mnie w lesie tylko mamy wystrojone w butach na obcasie i białych płaszczykach brnące przez kamienie albo błoto. No ale każdy chodzi jak chce

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A ja biedna nawet dresiuku nie mam
Swoją drogą to dziwne nawet.

My wczoraj też na komunii u syna męża byliśmy.
Po wszystkim bolał mnie każdy mięsień. Padnięta byłam.
Było jeszcze jedno dziecko w wieku Igora - spokojne, siedziało w wózku, a Igor nawet minuty na tyłku nie wytrzymał. Nic nie jadł, tylko biegał, a ja z nim. A mąż nawet nie wpadł na pomysł, żeby czasem się nim zająć, żebym mogła coś zjeść w spokoju. W✂✂✂✂iłam się tylko i tyle.
Ja też wykończona jestem po naszej komunii ale mam odmienne odczucia choć Zosia nie siedziała spokojnie i na szczęście zawsze może na Tża liczyć. I mielismy malutką imprezkę w domu.

Cytat:
No tak - w kontrolowanych warunkach trzeba dziecku pozwolić na naukę życia.
Ale puszczenie w knajpie na żywioł wydaje mi się pewnym nadużyciem.
W knajpie to nadużycie

Cytat:
Kurka - bawił się z nim trochę na dworzu. Ale co z tego, jak on od taty nie je za bardzo, jak zobaczy mnie, a zajmuje się nim ojciec, zaczyna płakać, żebym go wzięła. A teść chciał go wziąć ode mnie (w ogóle bez sensu - on nie zna dziadka, a z obcymi za nic nie zostanie) to tak się wyrwał, że walnął o chodnik głową...
Pewnie eks żona i jej rodzina bawili się dobrze, patrząc na te scenki ....
Dla pocieszenia to mój bąbelek jak widzi mnie to oczywiście tylko na mnie by wisiała. Do teściów tylko się uśmiecha i zagaduje ale jak chcą ją wziąć na ręce to jest ryk. Nie wiem dlaczego bo są na jej punkcie ześwirowani kompletnie. Az mi czasem głupio bo chciałabym żeby ją sobie troszkę potrzymali. Liczę że będzie lepiej jak pojedziemy na urlop do nich
Stary 2011-05-09, 12:25   #1508
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny a polećcie jakiś dobry odplamiacz-muszę czymś młodej doprać plamy z kolanek i soczkowe
Cytat:
aniap z tym materacem to uwazaj z praniem pokrowca w pralce bo kurcze sie 7cm:P choc ikea taka reklamacje tez przyjmuje bo wyprany (kaza prac bo sanepid nie pozwala im wyrzucac tak brudnych)
Ariel w żelu u mnie wszystko dopiera

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja używam vanisha, on jest w takich małych saszetkach i to jest proszek, schodzi wszystko super po tym. dobre też szare mydło jest, albo na tłuste plamy płyn ludwik polać i zostawić na pare godzin.

ja ostatnio oglądałam takie spódnice rozkloszowane w h&mie, fajne były w takie drobniutkie kwiatuszki. Mi najbardziej do takich spódnic pasuje jakiś top

Ania- dres różówy ,
te spodnie co Pop pokazała fajne
ja spodnie dresowe to tylko w domu albo na rower czasami

Robiłyście może kiedyś parówki w cieście francuskim? Tż mi truje żeby mu zrobić. Gdzie można kupić dobre ciasto francuskie. Wiem że ktoraś z dziewczyn mówiła że gdzieś kupuje
w biedronce jest tanie a jest takie samo jak gdzie indziej kupowałam pare razy w różnych sklepach i dla mnie wsio to samo jest

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
jesli chodzi o buty dzieciece to nie jestem w tej dziedzinie ekspertem , swojej kupuje buty firmy bartek,
A ja nie lubie tych butów , jakość nie odekwatna do ceny , nie wiem ile kosztują małe ale dla SZymka półbuty to 180 zł a wcale za piękne to nie są . Troszkę sa chyba przereklamowani . No ale gdzieś trzeba zarobić na te czynsze w CH.

Idę zaraz na spacer z sąsiadką , bo szkoda pogody .
Stary 2011-05-09, 12:41   #1509
megi-megi
Zakorzenienie

Izazula - a jak u Was został rozwiązany problem imprezki po komunii? Była jedna z mamą małego czy jak?
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 12:45   #1510
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Megi w klubie zrobiłam skrót
Stary 2011-05-09, 12:50   #1511
P0P70
Zakorzenienie

jakbym była młoda i piękna to bym sobie na lato taką kupiła
http://moda.allegro.pl/super-sexy-bl...594189647.html

A teraz takie preferuję bo zaktrywaką co trzeba
http://allegro.pl/show_item.php?item=1596498286

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-05-09 o 13:34
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 13:51   #1512
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dzisiaj muszę czegoś na komunie poszukać-jakiejś extra kiecki i na samą myśl na rzygi mi się zbiera(ta latanina po sklepach)
Ana - jak ja bym tak chciała Jakbym tak wyglądała to zakupy byłyby tylko przyjemnością. Sklepy są pełne fajnych ciuchów dla szczupłych dziewczyn.
Zamienić byś się ze mną nie chciała- znaleźc coś ładnego i niedrogiego na wagę słonią to dopiero sztuka. A też w niedzielę mam komunię w rodzinie i nie mam się w co ubrać
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
\
A my mieliśmy wczoraj do zoo do łodzi jechać, ale Zosia ma katar i gorączke jeszcze wczoraj dostała i lipa. Pojedziemy w niedziele jak jej przejdzie. Do tego wychodzą jej ząbki u góry.
Sara- chciałaś przyjechać do Łodzi i nic wcześniej o tym nie mówiłaś? Może udałoby nam się spotkać we trójkę - w sensie Ty z rodzinką, Tylooliwka i ja. Może Darusiaa też by dojechała?
Daj znać, jak będziecie się wybierać. My też jeszcze z Olą w ZOO nie byliśmy.
Cytat:
Chyba dzisiaj jestem NIECO w✂✂✂✂iona.
I jeszcze choróbsko mnie bierze...
megi

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Megi - nie pokażę się bo jestem stra, gruba i brzydka.
I muszę w końcu się zabrać za siebie tylko jakoś nie mogę.
Wczoraj wieczorem wsiadłam do metra. Był tłok i wszystko zajęte. A tu nagle podnosi się taki łysy, napakowany dresiasz i ustępuje mi miejsca. Podziękowałam ale poczułam sie baaardzo staro. Byłam bez dziecka i bez kuli.
P0P- dzięki Tobie od razu mi lepiej. Nie jestem sama z tą starością, grubościa i brzydotą.
A ten łysy to może się czegoś nawąchał albo chciał Ci po prostu zaimponować. Branie miałaś, ale oczywiście Ty sobie zinterpretowałaś inaczej
Cytat:
Bosz... a Igor musi mieć mamę - inaczej wieczorem nie zaśnie Kiedyś z babcią czekał na mnie do 22 - a chodził wtedy spać o 20. Przyszłam i zasnął w parę minut. No i w kółko słyszę tylko: "mama, mama". U mnie zje więcej rzeczy, chwilę posiedzi czasem.
Buzi daje też tylko mnie i sobie ... w lustrze.
megi-megi -no to cycuś Ci wyrósł Moje dzieci też takie i mi pasuje

Sara- a do tych parówek w cieście fransuckim to zainspirował Cię wczorajszy odcinek serialu w TVN? Niestety nie posiadam tego doświadczenia. Najczęściej na gorącej parówie kładę plater żółtego sera, mniam

pl_madzia - brawo za kondycję i za decyzję o wspólnym z dziećmi bieganiu

Ja dziś przed pracą poszłam z Olą na szczepienie, 3 w1- trochę popłakała, ale dzwoniłam teraz do domu i mama mówi, że nie jest najgorzej. Zobaczymy wieczorem.

W niedzielę idziemy na komunię i niestety mam podobny problem do anakazar- nie mam się w co ubrać. Ani też za co - kasa w tym miesiącu poszła na ogrodzenie działki, do tego kolejna rata hipoteczna (pierwsza duża rata za działkę), a TŻ nadal pracy szuka.... Ja to już chyba się nie doczekam tej drugiej pensji w domu. Jestem na siebie skazana. Daj mi Boże zdrowie, siłę, coby rodzinę utrzymać, pracy nie stracić i nie zwariować
W sobotę kupiłam Młodemu, znaczy starszemu synowi - garnitur. Dobrze, że moja mama nam go zafundowała. Ale już buty glancowate trzeba było kupić za swoje. Z koszul też juz powyrastał - muszę na szybko przynajmniej jedną mu kupić.
Oli kupiłam na All -dwie, moim zdaniem śliczne, używane sukienki. Mam nadzieję, że dojdą w tym tygodniu. Dokupię jeszcze rajstopki i będzie ładnie.
Niestety sama nie mam w co się ubrać. Mam założyć portki służbowe, na kant i białą bluzkę, buuu
Do tego wczoraj na działce znowu robiliśmy ognisko, coby kupę chrustu do jesieni spalić (dziewczyny - Tylkooliwka, Darusiaa, pamiętajcie o ognisku w czerwcu) i przypaliłam sobie włosy - smród niesamowity, no i mam takie wychapane włosy z boku
Ja się chyba

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
No nareszcie coś dla mnie

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-05-09 o 13:50
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:06   #1513
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Dusiaka bo przyjadę i Ci nakopię stara,brzydka i gruba???
jeszcze napisz,żeś garbata
Piękna,wysoka brunetka z iskrą w oku tak ja Cię widzę.Chyba muszisz lustra powyminiać w domu
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:08   #1514
P0P70
Zakorzenienie

Dusiaczku - Ty w Łodzi mieszkasz nie nie masz co na siebie nawlec?

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Piękna,wysoka brunetka z iskrą w oku tak ja Cię widzę.Chyba muszisz lustra powyminiać w domu

A jak ja tak o sobie napisałam to nikt nie zareagował tylko Dusiaczek sie ucieszył że jest nas dwie. Załamałam się.

Stary 2011-05-09, 14:22   #1515
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
A jak ja tak o sobie napisałam to nikt nie zareagował tylko Dusiaczek sie ucieszył że jest nas dwie. Załamałam się.
Ja wogóle nie wiem o czym Wy piszecie
Stary 2011-05-09, 14:23   #1516
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
no, bo to prawda- garbata też jestem
Lustra tego nie zmienią, chyba, że pójdę do gabinetu luster na poprawę humoru. Był taki jeszcze dwa lata temu na terenie łódzkiego ZOO

Cytat:
Dusiaczku - Ty w Łodzi mieszkasz nie nie masz co na siebie nawlec?
No nie mam bo w normalnych sklepach to rozmiar 42 jakiś taki mały i się w cyckach nie dopinam. Chyba muszę wejść do KappAhl bo tam mają rozmiary XXL.
P0P - nie łam się. Ja to sobie mówię, że lepiej być grubą, brzydką i starą, niż chorą
A poza tym wcale nie jesteś brzydka i gruba. W kwestii wieku się nie wypowiadam, słyszałam, jak mój syn kiedyś z kolegami rozmawiał i chyba na rodziców co niektórzy już mówią "stara". Ale to nie o wiek chodzi, tylko o to, że my już jesteśmy to kolejne pokolenie.

Dzienniki budowy:
Stary 2011-05-09, 14:24   #1517
mloda1989
Zakorzenienie

kiedys moze i byla gwarancja na 2 lata teraz ikea daje 25 lat gwarancji na wszytsko warunek taki ze materac musi byc wyprany co nie znaczy ze czysty.... chodzi o higiene takie wymogi ma sanepid jesli ma takie rozne plamy to nie moga go wyrzucic bo sanepid zabrania i musza go na sklepie trzymac, ale tak jak pisalam przyjmuja nawet oddzielnie materac i zamaly pokrowiec, ktory byl wyprany w pralce.... kazdy materac powinno sie po 5 latach wymienic na nowy.... a tu jest nowy co 2 lata i to za free wiec jak dla mnie super biznes....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 14:43   #1518
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja wogóle nie wiem o czym Wy piszecie

Boś Ty też stara i mózg Ci zwapniał

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
P0P - nie łam się. Ja to sobie mówię, że lepiej być grubą, brzydką i starą, niż chorą
Z tym zdrowiem to u mnie też ostatnio nie za wesoło więc mnie nie pocieszyłaś

Stary 2011-05-09, 14:44   #1519
koglus
Rozeznanie

Cytat:
kiedys moze i byla gwarancja na 2 lata teraz ikea daje 25 lat gwarancji na wszytsko warunek taki ze materac musi byc wyprany co nie znaczy ze czysty.... chodzi o higiene takie wymogi ma sanepid jesli ma takie rozne plamy to nie moga go wyrzucic bo sanepid zabrania i musza go na sklepie trzymac, ale tak jak pisalam przyjmuja nawet oddzielnie materac i zamaly pokrowiec, ktory byl wyprany w pralce.... kazdy materac powinno sie po 5 latach wymienic na nowy.... a tu jest nowy co 2 lata i to za free wiec jak dla mnie super biznes....
ktos opisuje na tym linku na czym polega gwarancja 25llat w praktyce,

http://forum.gazeta.pl/forum/w,60731...o_sciema_.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 14:46   #1520
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym była młoda i piękna to bym sobie na lato taką kupiła
http://moda.allegro.pl/super-sexy-bl...594189647.html

tej pierwszej bluzki to i 15 kg temu bym nie załozyła , a tą drugą to możesz kupić sobie jak będziesz w 9 miechu kolejnej ciązy bo teraz to na bank będzie za wielka .
Pop przestań TY do cholery kłamać jak z nut , bo wcale gruba to TY nie jesteś .

Cytat:
a po 5 nowego nie dadzą ? Bo mojemu cholera właśnie 2 to już stuknęło

Cytat:

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Z tym zdrowiem to u mnie też ostatnio nie za wesoło więc mnie nie pocieszyłaś
Ale sobie komplementy prawicie

BYłam na spacerku ale upałek kocham takie
Stary 2011-05-09, 14:47   #1521
koglus
Rozeznanie

Cytat:

trzeba duzo sie napocic z tymi gwarancjami , mam nadzieje ze to tlko jednostkowy przypadek

Stary 2011-05-09, 14:50   #1522
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

Przecieżś to normalna sprawa ze jesli sklep nie ma danego produktu to oddaje pieniądze więc nie rozumiem problemu tej laski I to oddakje tyle ile dana rzecz kosztowała w momencie zakupu a nie wiecej
A jak ktos bierze co innego to dopłaca , co w tym dziwnego ?
Jedynie jeśli byłby dokładnie taki sam model ( identyczny ) to się wymienia i wtedy sklep wbija na nowym paragonie też po starej cenie , rabatuje daną rzecz. Choć też mają prawo oddac kase i powiedzieć że takiego w takiej cenie już nie ma , a klient niech sobie kupi co chce .
Stary 2011-05-09, 14:51   #1523
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Zapomniałam o swojej starości
Stary 2011-05-09, 14:52   #1524
P0P70
Zakorzenienie

A teraz na poważnie:

Gdzie jest Madziwina?? Dziewczyno mam nadzieję że się nie pogniewałaś na nas. Napisz co tam słychać u Was.

Ja palce u rąk mam każdy inny niemniej jednakowo ich wszystki potrzebuję. Jesteś jedyna w swoim rodzaju więc wracaj do nas i napisz. I pamiętaj że nie musisz się ograniczac jak masz ochotę komuś (np. mi) coś napisać to pisz dziewczyno. Tak jak wcześniej pisałam ja mam niskie ciśnienie a za kawą nie przepadam więc dobrze jak ktoś inny mi je podniesie. Nie pije Tu do Ciebie bo Ty jeszcze mi ciśnienia nie podniosłaś.

Stary 2011-05-09, 14:57   #1525
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
..... Nie pije Tu do Ciebie bo Ty jeszcze mi ciśnienia nie podniosłaś.
P0P - znaczy ja sobie dziś zasłużyłam?

Dzienniki budowy:
Stary 2011-05-09, 14:57   #1526
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Zapomniałam o swojej starości
Od przypominania to ja właśnie jestem. I zostało Ci tylko 2 tygodnie z 3 z przodu. I będziemy razem po tej drugiej stronie

Stary 2011-05-09, 14:58   #1527
mloda1989
Zakorzenienie

ja opisuje swoj przypadek bo wymienili mi materac i pare dni temu bez problemu przyjechali do domu obejrzal czy czysty i przyniosl nowy i to co pisze ten gostek mi mowil nam akurat bok sie zapadl - rozkleil sie

5 latach to niby zywotnosc kazdego materaca taki kazdy powinno sie wymienic

nam ten z ikei wytrzymal 2 lata i po zgloszeniu reklamacji dali nowy i gostek do nas ze do zobaczenia za 2 lata dlatego pisze ze tu jest nowy materac co 2 lata za free
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 15:01   #1528
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
P0P - znaczy ja sobie dziś zasłużyłam?
Niestety nie. Muszę przyznać że w tym temacie to pożytku z Was żadnego nie ma. Ciśnienie podnosi mi zwykle TZ i to nie pomując

Stary 2011-05-09, 15:16   #1529
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Od przypominania to ja właśnie jestem. I zostało Ci tylko 2 tygodnie z 3 z przodu. I będziemy razem po tej drugiej stronie
Aż 2 tygodnie i będę po ciemnej stronie mocy
Stary 2011-05-09, 15:37   #1530
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Przecieżś to normalna sprawa ze jesli sklep nie ma danego produktu to oddaje pieniądze więc nie rozumiem problemu tej laski I to oddakje tyle ile dana rzecz kosztowała w momencie zakupu a nie wiecej
A jak ktos bierze co innego to dopłaca , co w tym dziwnego ?
Jedynie jeśli byłby dokładnie taki sam model ( identyczny ) to się wymienia i wtedy sklep wbija na nowym paragonie też po starej cenie , rabatuje daną rzecz. Choć też mają prawo oddac kase i powiedzieć że takiego w takiej cenie już nie ma , a klient niech sobie kupi co chce .
ja poprostu nie wyobrazam sobie jezdzic do ikei co 2 lata i wymieniac materac, kiszka , wg mnie kiepska jakosc,

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości