|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Pinkswan, powysyłaj też za mnie... nie chce mi się bardzo.... a pogoda zapowiada się idealna na spotkanie wrocławskie, choć ja dziś odpadam. W przyszłym tygodniu mam za to wolny wt i czw
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Piję kawkę, nic mi się nie chce i dzwonili żebym przyszła do roboty. Takiego wała!
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
No i po rozmowie. Myślę, że jest duża szansa, że dostanę tę pracę
Nie jest to szczyt marzeń, ale zawsze coś, od czegoś trzeba zacząć.Najlepsze że rozmawiałam z facetem, całkiem fajnym Ogólnie główne kryterium to języki, a on wszystko mi na gębę uwierzył Nawet CV nie miałąm, bo mi się rano drukarka zbuntowała. Grunt to dobra ściema
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ale piknie na dworze Faktycznie big wyro, malzenskie Moje ma 140, z 1/3 zrobilam sobie polke na ksiazki ![]() dobrze Ci ![]() Cytat:
Jako ze uwielbiam kiczowate kino ala klasa B. Wszelkie Grindhousy, Cabin Fevery, Dario Argento ![]() Cytat:
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas duchota. Właśnie wróciliśmy ze skał, trudno się wspinać, nie ma czym oddychać...po drodze nas zlało, grzmiało, ale już w Dąbrowie - słoneczko i ciepełeczko:/ |
|
|
|
|
#1507 |
|
Konto usunięte
|
Bridgeta trzymam kciuki
Jula ja mam czwartkowe popołudnie wolne więc zawsze na jakąś kawkę albo lody (ostatnio za mną chodzą te bartonowe) reflektuje Rilla niestety ale dostałam telefon odnośnie przymusowego szkolenia z win myślałam że się wykręciłam, bo skoro odchodzę to po co mi to, ale nie obecność obowiązkowa chociaż dalej będę kombinować żeby np po godzince się urwać i skoczyć do jaccuzzi do aquaparku a co! jakiś luksus się należy![]() I tak donosnie mych dzisiejszych przygód: zasnęłam po wysłaniu 3cv z kompem na kolanach |
|
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnie zaraz się
![]() Przyjechała ciotka TŻa z córką i plus do nich 2latka ![]() omijam to małe coś z daleka teraz na szczęście poszły na spacer i bardzo zdziwione były że nie chcę im towarzyszyć takiego wała , przynajmniej odpocznę od nich chwilę bokiem mi wychodzi to rozpływanie się zagluciałym, lepiącym się i wszystkoruszającym krasnalem
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może by mały zlocik zrobić górnośląski? Niekoniecznie z nocowaniem (chociaż np w Podlesicach można spać całkiem niedrogo), chociaż jakaś kawka itd? |
|
|
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam z Zania sie nie bardzo oplaca przyjezdzac na slask tylko na kawe wiec jesli juz, to na weekend z noclegami. Tylko co na to reszta dziewczyn? Naf i Brid maja daleko, juz nie mowiac o Cindy Najlepiej ustalic sklad i wtedy wybrac cos mniej wiecej po srodku, jak ostatnio
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie - na razie nie wybieramy się nigdzie, więc ja jestem dyspozycyjna. Mogę też zgarnąć dziewczyny z okolicy (tylko uprzedzam, mam wiekowe tico, więc de facto - mieści max trzy osoby + bagaż). |
|
|
|
|
#1513 | |||
|
Zadomowienie
|
Burza szaleje u mnie... Właśnie piorun gdzieś niedaleko trzasnął Cytat:
![]() Cytat:
U mnie niedawno była kuzynka z trzyletnim synem - miłe dziecko, ale po paru godzinach miałam go już trochę dosyć Wariował, wszędzie myszkował, ciągle trzeba było na niego uważać... To nie na moje stare, zszarpane nerwy![]() ![]() Cytat:
To ja jestem bardzo na TAAAK Bo coś mi się wydaje, że u mnie z tym Sopotem to troche przegrana sprawa, pewnie nie dam rady finansowo (zwłaszcza, że ciągle mi jednak siedzi w głowie jakaś zagramaniczna wycieczka w te wakacje ) Ale weekend gdzieś "pośrodku" byby super |
|||
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), to ucieszyłabym się jeszcze bardziej Niestety, moja perspektywa dodatkowego zarobku chyba się rozwiała i trzeba będzie mocno pasa zaciskać:/Lou, to super, że byłabyś chętna ![]() Aha, moje drogie, wyedytowałam mapkę, którą robiłam nam przy okazji zlotu olsztyńskiego Mapka jest w klubie, w wątku wyjazdowym autorstwa Rilli Dodałam do niej VI4 i pinkswan i przesiedliłam bridgetę Zerknijcie, czy się zgadza
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
o Wrocku nie zapomnialam, tylko nie wiem czy na 2 dni nie lepsza bedzie opcja sielsko-wiejska + cos tam do obejrzenia, w niecale 2 dni nie zdzialamy duzo np ze zwiedzaniem
kazda z nas o innej godzinie dotrze co tez ogranicza plan dzialania...
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Lou - jestem bardzo za takim sielskim weekendem. Teraz to w ogóle będę miała bliżej i nie czeka mnie dzień w pociągu tylko pół
Naf - troszkę chyba nie wycelowałaś, bo wylądowałam koło Włocławka, a Cindy koło Szczecinka
|
|
#1519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrze na ta mapke i tak sobie mysle, ze moze w Rrrrradomsku sie powinnysmy spotkac, zeby jakos posrodku bylo Tylko Cindy tak strasznie daleko...![]() Kurde, nacisnelam cos niechcacy na klawiaturze i nie moge pisac polskich liter ![]() ![]() Brid, juz widze co ja za bigos tam znowu porobilam Na razie ide se klaki farbnac
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-08 o 18:01 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, a może faktycznie teraz skorzystać z propozycji Lou - miejscówka pod Kielcami? Pewnie udało by się jakieś tanie noclegi znaleźć ("pokój u rolnika"
). Nie mogę przeboleć, że wtedy nie mogłam przybyć, teraz jak jest wizja jakiejś pracy dałabym radę
|
|
#1521 |
|
Matka buldoga
|
Czesc
![]() O zlocie mowicie...a ja nie wiem czy sie na nim pojawie. W lipcu mam odrobine napiety grafik, jedynie co wolny weekend to 23-24 lipca, ale i to nie jest pewne. Jesli juz, to bardziej by mi odpowiadal koniec sierpnia. Krucho u mnie z kasa (Sopot) plus mocno mnie szarpnie gotowkowo za pare dni. No i wizja utraty pracy kaze mi oszczedzac co sie da.
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jest mysl! mam nawet fajny namiar od kolezanki, gdzies tam w k. sie chyba link kisi ![]() ale ja tez podobnie jak zania bardziej sierpien bralam pod uwage, jeszcze chcialam kilka rzeczy poogarniac przed wywczasem ![]() myslcie, a ja spaduje na pifko
|
|
#1524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak tylko przeczytałam o zlocie to już zaczęłam myśleć jak ja zmieszczę ten cały alkohol w torbie
|
|
|
#1525 |
|
Konto usunięte
|
zlocik pod koniec sierpnia- , tylko jakas miejscowka gdzie niedaleko byloby lotnisko - mam loty do gdanska, katowic, wawy i wroclawiazobaczyc Was na zywo ![]() |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo za opcją wiejsko-sielską, ale dostrzegam taki minus, że są problemy komunikacyjne dla niezmotoryzowanych (wspomnijcie chociażby naszą wyprawę na dworzec w Częstochowie
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Mi termin pasuje...w tej chwili mi niemal każdy pasuje.
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
Ech, to u mnie pewnie byłby problem, bo jakbym wyjeżdżała na wywczas, to na pewno właśnie w drugiej połowie sierpnia
Ale spytam tak orientacyjnie, czy weekend 19, 20, 21 sierpnia (pt - niedz.) ewentualnie wchodziłby jakos w grę? Czy chciałybyście jeszcze później?Rilla, rozwiązaniem mogłoby być małe miasteczko, ale koniecznie z dworcem pkp i jakąś miejską komunikacją - byłoby zarazem sielsko - anielsko, a jednocześnie nie miałybyśmy takich problemów z transportem Chyba całkiem sporo takich miejscówek jest O, teraz doczytałam - i żeby lotnisko było w pobliżu Kurczę, to się robi trochę skomplikowaneEdytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-08 o 19:27 |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszamy !
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

おはよう! 
Nie jest to szczyt marzeń, ale zawsze coś, od czegoś trzeba zacząć.
Ogólnie główne kryterium to języki, a on wszystko mi na gębę uwierzył
Moje ma 140, z 1/3 zrobilam sobie polke na ksiazki

myślałam że się wykręciłam, bo skoro odchodzę to po co mi to, ale nie obecność obowiązkowa
chociaż dalej będę kombinować żeby np po godzince się urwać i skoczyć do jaccuzzi do aquaparku a co! jakiś luksus się należy

U mnie niedawno była kuzynka z trzyletnim synem - miłe dziecko, ale po paru godzinach miałam go już trochę dosyć
Ale weekend gdzieś "pośrodku" byby super
- mam loty do gdanska, katowic, wawy i wroclawia
Ale spytam tak orientacyjnie, czy weekend 19, 20, 21 sierpnia (pt - niedz.) ewentualnie wchodziłby jakos w grę? Czy chciałybyście jeszcze później?