![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Dzień Dobry!
Zaraz będę nadrabiać, tylko chciałam wkleić humoreskę wieczorną, bo zapomnę. W. prosił mnie dziś, żebym Mu kupiła krem pod oczy. Nie mogłam się zdecydować, mówię do W. po zakupach "Kupiłam Ci dwa kremy" A On na to: "Pod lewe i pod prawe oko? Wiedziałem, że nie przepuszczą takiej okazji" ![]()
#1502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
a fłaśnie mi się przypomniało
moja siostra zahaczyła o ludzi znaczy spotkała pod sklepem panią proszącą z ogromnym wstydem i łzami w oczach o kupienie jej czegoś do jedzenia i papieru toaletowego ![]() ![]() ![]() ![]() jutro robię przegląd szafy, jakby któraś z Was chciała się przyłączyć to wezmę od siostry adres
![]() |
#1504 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja niestety wydałam zasoby szafy na akcje w szkole młodej...
![]() |
#1505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kolorwych Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skomponuję wyprawkę zimową - czapki szaliki - już większość poleciała była no ale jeszcze mam trochi - co potrzebne napisz ( śr higieny pewno? ) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-12 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie chodzi o jakieś szarpanie się na paczki, tylko ewent. jak naprawdę jest coś fajnego, a nie ma co z tym zrobić ![]() ![]() to ja mogę za pobraniem przyjąć ![]() zresztą siostra pojedzie do pani ze słojami przetworów to najpierw obada wszystko ![]() no nie poznaję własnej sis ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
BAN stały
|
hyhy żebym to ja miała w ogóle z czego wybierać miny
![]() byłam na fajnych horrorach ![]() ![]() ![]() W ogóle co dwa tygodnie takie seanse są organizowane, kameralnie, za darmoszkę, będę chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i idę myju plus hasiu dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |||||
BAN stały
|
Właśnie, że nie, bo bardzo sympatycznie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ręce przy Was (i cała reszta) opadają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W powiedział "Żeby go było trudniej podpalić" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też- ale tylko do czasu połowy liceum. Podstawówka była straszna. Trauma. serio. chociaż...w przedszkolu byłam gwiazdą, bo nie mając czucia w ramieniu dawałam się nakłuwać na pokaz ![]() Cytat:
![]() Co umiem? Śpiewać, szydełkować, ruszać uszami ![]() Cytat:
![]() Jest to marny zapach- brzydko się rozwija, kiepsko trwały i zostawia błyszczące ślady na skórze. W sumie pasuje do butelki ![]() Wsadzać też? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jasny popielat- gołębi, chabrowy melanż, szary melanż i czarny a la lata 40ste (zresztą wszystkie są trochę takie) w malutkie kropeczki Cytat:
![]()
![]() |
#1513 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ooo, zdolniacha! To w przerwie między obrazami się zgłoszę jeśli Mić zwątpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak jak z moimi białymi spodniami co pół Polski zwiedziły ![]() cóż historia jakich wiele (zbyt wiele ![]() to tak jak z kotami/psami/końmi wiesz, że tak jest, wiesz co się dzieje ale często nic nie robisz, bo wiesz- ale nie widzisz, albo nie chcesz widzieć, no chyba że tobą wstrząśnie i zobaczysz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też podstawówka to koszmar ![]() Cytat:
![]() ja takich nie noszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakby co to się przyłączę. A te spodnie też są wszystkie nowe, albo prawie nowe, ino z nich wyrosłam albo nigdy w nie nie weszłam. I buty mam do oddania nowiuteńkie - jeszcze z metką - ale rozmiar 41. Takie na teraz - botki z bordowo-czerwonego zamszu. Ale trochę mało modne, bo mają kwadratowy czubek.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-13 o 01:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
nie krzywić się tu, tylko ruszyć zad i rozejrzeć się troche dookoła
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja pale (Gryx ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale właśnie widzę, że jej jeszcze nigdzie nie ma w sklepach. ![]() To już wiem co chcę dostać od Mikołaja. ![]() Kolorowych! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A spodnie mają różne rozmiary. Szkoda, bo kilka tygodni temu zapełniłam pół pojemnika i to porządnymi ubraniami od bluzeczek po ciepłe swetry i to z powodu, że za stara jestem do nich albo za gruba. Tylko portek nie wyniosłam, bo nie miałam czasu. Ale może jeszcze coś znajdę. Tylko dopytaj o rozmiary. Kosmetyki kosmetykami, ale takie praktyczne rzeczy może? Jak komuś brakuje na jedzenie, to kosmetyk jest najmniej potrzebny, pomimo bycia nastolatką. A też z Wami dzisiaj zapalę. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-13 o 01:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
no i poszli
a ja nie umiem zasnąć - z róznych przyczyn ale nabuzowałam się tymi nastolatniemi córami - ja wiem ze miliony takich sytuacji wszędzie ( niestety, i tak naprawdę ja również nie mam pewności co mię spotka, co mię trafi) ale nie umiem przestać myśleć - mam już wszystko gotowe, przebieram nóżkami no i pełnia cheba no i nie zasneu z tej adrenalinki - a muszeu bo jutro dzięń na nogach cały ![]() ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- zadowolony się odezwał |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze jestem, nadal na ślabanie siedzę. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuu a puść wsio z dymem ![]() ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- dobrze że nocą ruch mniejszy an lotnisku to sobie porysujesz ( ale dalej masz cienszko cheba? to nie drażnię jusz żartami nienamiejscu ![]() och cobytu cobytu zrobić na sen - nervosol shot cheba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie puszczam. ![]() Nie jest źle, ale chyba coś mnie na oskrzela pada, więc albo się poprawi albo zejdzie niżej. ![]() A robota zazwyczaj mnie kocha najbardziej gdy tylko pomyślę, że będę miała wolne. ![]() Ale idę już. Branoc! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
branoc też powinnam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | ||
Zakorzenienie
|
![]() bo bez uśmiechu mam krzywy ryj, to na widok aparatu już mi sie załącza odruch bezwarunkowy szczerzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ja potrafię brwi podnosić każdą osobno, ale żeby się niesymetrycznie uśmiechać to chyba nie dam rady ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-13 o 08:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może i coś w tym jest ![]() niee, no nie na bandżi, na smierć nołmalnie, bez linów żadnych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- oesu Rejcz.. Ty tak zawsze po nocy... ![]()
![]() |
#1529 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.