![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja: wodę zagotowałam, wyparzyłam garnek dziecki, wyparzyć coś jeszcze? Ona: po co garnek parzyłaś, przecież będzie się w nim gotować to się samo wyparzy. J: myślałam, że trzeba. Parzyć coś jeszcze, jakieś butelki? O: do czego? J: no nie wiem do czego, na zapas, te wyparzone są czy nie? O: nie są, przecież nie miałam czasu! J: toteż pytam, parzyć je teraz czy nie? O: o boże nie wiem, daj mi spokój, czego ty ode mnie chcesz. J: kurde nic nie chcę tylko pytam czy parzyć! O: nie wiem, nie mam teraz czasu myśleć! J: oesu, dobra, to wyparzę na zapas a na przyszłość sama se parz co trzeba bo znowu będzie źle. O: no pewnie, nic nie rób tylko mi wszystko zostawiaj! No i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | ||
Zakorzenienie
|
Skrb modelko
![]() Cytat:
![]() Z nadwagą, zacofane dziecię ze wsi, co to nawet nie wiedziało jak się komputer włącza, imprez, alkoholu nic, zero, zacofane muzycznie, filmowo itp., z przetłuszczonym warkoczem i w przyciasnych niemodnych ciuchach po starszej siostrze ![]() A jak po szkole czasem większośc klasy szła na fajkę albo jakąś imprezę razem, to ja nie, bo trzeba było na autobus lecieć i do domu wracać ![]() Cytat:
![]() uciekłabym pewnie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | ||
Zakorzenienie
|
nie mam dida to chodzę na piwo
![]() ![]() to się tak nie na na zawołanie, musi mnie ktoś kokufić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() (tzn przypomniało mi sie jak w liceum kiedyś, zupełnie nie pamiętam jak to sie stało, oraz kto na to pozwolił, no w każdym razie na lekcję przyszli jacyś ludzie i sie nam zaczęli przyglądać - chodziłam do żeńskiej klasy, trzech facetów tylko, reszta baby - no i później wybrali osoby które się nadają na casting. Mnie tam nie było na tej dość długiej liście oraz mojej koleżanki jednej więc później się nabijałyśmy z tych wybranych i udawałyśmy ze wcale nam nie zależało ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć w dobie internetu te różnice kulturowe zaczynają się wreszcie nieco zacierać... teraz człowiek nie czuje się jak zacofaniec z prowincji ![]() z którego się śmieją, bo nie zna się na modzie, nie rozumie modnych słówek, za to umie doić krowy i jeździć traktorem itp. Ale bariera odległościowa dalej utrudnia życie ![]() Cytat:
![]() tak to zabrzmiało ![]()
![]() |
#1357 |
grozi wypollizowaniem
|
etam ![]() ![]() aczkolwiek mnie na to złapał ![]() ![]()
![]() |
#1358 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Czemu Wy tyle piszecie, nie ogarniam tematu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja np. myślałam sobie, że jak będę mieć tę masę okienek, to wykorzystam je na zwiedzanie, spacerowanie, przesiadywanie w kawiarniach itp. A tymczasem mam okienko, ale byłam głodna i niewyspana, w dodatku pada, więc wróciłam do mieszkania i siedzę z herbatą przed kompem, tak jak w Warszawie. Życie, życie. I fizjologia. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tzn. tak częściowo... Bo ja w sumie mam sporo znajomych, największe przyjaźnie zawarłam właśnie w liceum (i nie mogę się doczekać, aż tu do mnie przyjadą), co prawda potrzebuję więcej czasu na 'oswojenie', ale wydaje mi się, że w szkole czy teraz na studiach jednak jestem raczej lubiana i absolutnie nie czuję się jak jakiś ufoludek czy inny pasztet, więc nie o to chodzi. Ale duszą towarzystwa jednak też nie jestem i myślę, że jak komuś łatwo przychodzi zawieranie znajomości, to na takim erasmusie będzie miał dwa razy więcej znajomych, a jak ktoś jest taki jak ja, to i erasmus mu nie pomoże ![]() Zanim ja tu nawiążę jakieś nowe, sensowne znajomości, to będzie trzeba wracać. Cytat:
![]() A tak serio... I've heard it all before. I wcale mi się to nie podoba. Żeby nie było - jestem bardzo zadowolona z faktu, że tu jestem, podoba mi się tu i za żadne skarby nie wróciłabym do domu ![]() Tak tu wymawiają moje nazwisko, że nawet się dziś nie zorientowałam, że babka mnie w ogóle wyczytała. ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-10-12 o 13:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1362 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, kazała sobie przywieźć jakąś biżuterię
![]() O tu jest, po prawej w kitku ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
rozgrzewka wokalisty metalowego
![]() http://www.youtube.com/watch?v=5gUcn...ayer_embedded#! edit: eee, a jakie z niego ciacho ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KfJwXiElJKw tylko szyi nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie podbudowywały moje dobre oceny ![]() (facetami to się zaczęłam interesować dopieeero po maturze ![]() a teraz chyba nadrabiam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | ||||
BAN stały
|
Znad kawy
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]4. ✂✂✂✂✂✂✂ony romantyk z Ciebie ![]() Ale co jest złego w mięsie drobiowym z sosem na bazie śmietany? ![]() ![]() ![]() Za pisanie takich głupot należy się lanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Śniła mi się zmarznięta Spo, która wytłumaczyła mi, że gdy chce się rozgrzać, zawija się w trzy koce i wskakuje pod kołdrę ![]() ![]() A w kwestii lubienia jeszcze, się zapewne powtórzę( ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
wcale się nie dziwię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niby nic, irytacja spowodowana pewnie zmęczeniem ale jest to nieprzyjemne.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Phi ja też chodzę ![]() Czasami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | ||
Zakorzenienie
|
Czymta kciuki
![]() zrobiłam koci komiks żeby wygrać kalendarze Kot Simona ![]() wogle boli mnie dziś żołądek, siedzę w tej dolinie i złopię herbatę bez umiaru, zeschnę się od wewnącz ![]()
![]() |
#1368 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ohohoh ![]() przekaz jej ze ja bym go nie puściła do niej ![]() no tak..po psychologicznemu ![]() ![]() Cytat:
a ja popełniłam zdjencie coby wygrac cus w galilu ![]()
![]() |
#1369 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ojtam, ojtam, przecie wiecznie nie będzie padać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
grozi wypollizowaniem
|
#1373 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
BAN stały
|
No nie?
![]() ![]() I później się dziwić, że wszyscy mnie lubią ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie dość, że modelka, to jeszcze uzdolniona ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a tym razem nie ![]() ![]() wysłałam 3 ![]() ![]()
![]() |
#1376 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Moje dziecko znowu gadało na lekcjach, idę przeprowadzic rozmowę wychowaczą ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano bo źle jest ze mną ![]() a zasycha się od picia dużych ilości herbaty.... Cytat:
![]() jedno tylko wysłałam....
![]() |
#1379 | ||
Zakorzenienie
|
z ptaka?
![]() Cytat:
![]() wiem... ![]() zwłaszcza, że na zaocznych to życie studenckie prawie nie istnieje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1380 |
ʞɐɯǝuɐ
|
o sochozi z tym Galilu?
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.