|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Agnesuk, po sesji pewnie
|
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
mhm
zobaczysz ile to sprawia radości hehe ja wciągnęłam już siostrę i koleżanki ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- aaaaaaaha! zapomniałam Wam powiedzieć,że dzisiaj byłam w salonie tatoo a tymczasem uciekam uśpić Oli i znikam spać. 45 minut skoków mnie zmęczyło jak nie wiem. dobranoc
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jest mega wielki plik!
![]() Wątpię czy z moim netem go pobiorę ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- A co tym razem robisz? I gdzie?![]() Dobranoc
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja cwicze tylko, gdy N śpi, przy niej to byłoby niemożliwe, bo mi robi demolkę w lapku. Z tym, ze jej spanie to bywa masakryczne-wczoraj w nocy godzina spania, 2-3 aktywności, a często jest tak, ze się budzi co kilka-kilkanaście minut. Pocieszam się, ze to taki okres rozwojowy, bo dzieci kolezanek z wątku rówieśniczego maja podobnie Na miesiąc się zdarzają 2 w porywach 3 spokojne noce, a tak to nie przewidzisz
|
|
|
#1505 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wstałam wstałam! Zrobiłam 20 minute workout i polowe AB JAM ![]() ale bylam z siebie dumna, jutro tez wstaje ![]() Cytat:
![]() 1500kcal to wcale nie dużo, szczególnie jeśli ćwiczymy. Nie schodźcie poniżej tego, nie warto... efekt jojo murowany! A żeby ćwiczyć musimy mieć skądś siłę! Cytat:
A te z paskowaną podszewką widziałam w większości dość nędznej jakości... W pralni? Ja wszystkie swoje piorę normalnie W ręce, a jak mi się nie chce, to w pralce na 30 stopniach. nic się z nimi nie dzieje ![]() Jedzeniowo dziś grzecznie, wyrzuty sumienia po pizzy zrobiły swoje Oby tak dalej ))
|
|
|
|
#1506 | |||
|
Rozeznanie
|
Znów wstałam o 7 rano zmieniłam pościel brudną wyprałam i poszłam ćwiczyć: 30min rower stacj, 15 min skakanka 100 brzuszki Myślę, że od lutego wezmę się za dżema Dzisiejsze menu: 7:00 kromka chleba z mąki pełnoziarnistej z odrobiną masła+ jajko na twardo+sałata+plaster wędliny z indyka+ogórek korniszony 11:00 miseczka zupy ogórkowej 15:00 kanapka z almette ziołowym, sałata,pomidorem, rzeżuchą 19.30 trochę chińszczyzny Cytat:
Cytat:
Cytat:
ćwiczonka bardzo ładnie![]() ja swoje żakiety też piorę w domu w rękach w perwolu
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
to też się troszkę pochwalę
![]() wczoraj pierwszy raz ruszyłam tyłek i poszłam biegać z rańca -4 było jak wychodziłam ale jakoś dałam radę 22 minuty wybiegałam + 8 minute stretch, jak na pierwszy raz po tak długiej przerwie jest dobrze![]() w lumpie zaopatrzyłam się w kurtkę w sumie za cały stroj wyszło mi ok. 50 zł diety nie trzymam i chyba nie potrafię bo za bardzo lubię jeść, jem normalnie z przewagą na niezdrowo i waga się trzyma mniej więcej, nie wiem co mam zrobić bo nie potrafię się pohamować np. dzisiaj zjadłam tosta z grahamki (czy na pewno) + ser + szynka + surówka + ketchup i mogłabym szczerze mówiąc zjeść takich 3, bo po 1 sztuce czuje się ok, ale minęło 20 minut i czuje, że mało.... jakbym miała tasiemcaWięc znów staram się "nie przeginać" ale co to znaczy ? wiem na 100%, że będę biegać regularnie, mam nadzieję, ze to to
|
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
też mam zamiar biegać, ale jak zniknie śnieg
![]() poza tym wstałam dziś, obejrzałam się w lustrze i zauważyłam je! białe rozstępy na du*sku! aaaa! jestem zaskoczona, pojawiły się przez noc agnesuk - jaki tattoo i gdzie? ja też mam w planach, ale czy się zbiorę to wielka niewiadoma
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() O nieeeeeeee, Adusia, przypomniałaś mi o tym głupim święcie zakochanych ![]() aaaa nieeeee..... Przepraszam. Będę się uczyć do poprawki z logiki Giovi, ja kiedyś biegałam regularnie, nawet zimą... A teraz nie chce mi się tyłka ruszyć Więc podziwiam
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-25 o 10:15 |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do dziewczyn które używają olejku kokosowego(Psyhe wiem że Ty używasz
) Kupiłam sobie go dziś otwieram patrzę a on twardy jak kamień. Datę ma do lipca więc przeterminowany nie jest ale jak taki wogóle nałożyć? Wasz też jest twardy czy olejasty?
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma bardzo niską temp rozpuszczania
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Możesz wsadzić do miski/garnka z gorącą wodą i poczekać aż się trochę rozpuści, możesz dać na kaloryfer, a ja np. biorę go ze sobą pod prysznic, zanim się umyję to się rozpuści . Tzn. robiłam tak, bo już nie używam, na mnie działa źle :P.
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
ja znowu wróciłam do kokosa (właśnie z nim siedzę na głowie
), ale w sumie to nie mogę się doczekać aż go wykończę i kupię Heenarę
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stosuję zwykłe odżywki, które kupuję do kompletu z danym szamponem i mam włosy jak ta lala. Nie wiem od czego to zależy.. Niby prostuję mniej, ale tak czy siak - podkręcam je prostownicą, a im nic nie jest.
Dzisiaj zaczynam 1. etap z balsamem brązującym Do soboty coraz bliżej! Nawkuwałam się tematów związanych z konstytucją i nikt mnie nie zagnie na jutrzejszym teście
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agniesik jest na fejsie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Boooże jak mnie w☠☠☠☠ia ta ☠☠☠☠a z pracy,jeszcze 2 tygodnie i wypierdziela na zwolnienie,dzięki Bogu bo mam ochotę ją |
||
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj: I: 1/4 bagietki z serem, szynką i sałatą karbowaną II: Barszcz zabielany || 2 ziemniaki + dwa małe mielone + zasmażane buraczki III: kawa z mlekiem
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-25 o 17:58 |
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzy tylko jak mnie wkopać, zwala wszystko na mnie,bylebym tylko podpadła.
A dzisiaj zaczęła na mnie najeżdżać bo: - sprzedaję strzykawki i igły zamiast mówić "młodzieży igieł nie sprzedajemy" - sprzedałam nastolatce wenflon ("przecież ona sobie tym pępek przebije!") I chwilę potem "Powiem wszystko H. (kierowniczka), ciekawe co na to powie". Sorry,ale jak szefowa mi powie nie sprzedawaj to nie będę,a nie jakaś małolata,która uważa się za bóg wie kogo ![]() Do tej pory ja oszczędzałam bo jest w ciąży,ale dłużej nie mam zamiaru. |
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, co jest w pracy? Proszę o pw albo club!!!!
|
|
|
#1519 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no, prezent na Walentynki jak nic ![]() Cytat:
gratuluje motywacji, dasz rade wytrwać w nowych postanowieniach Cytat:
co za głupia dupa....Widzę, że nie tylko ja miałam beznadziejny dzień w pracy OMG, jak mnie drażnią niektóre osoby - po prostu brak słów, ja do nich mówię a oni i tak swoje, byleby mi na przekór, ALE odpłacę się jak tylko będę miała możliwośc Macie może jakiś sposób na ładne dłonie? Bo moje są zmarzniętę, przemęczone i zwykły peeling+krem/parafina nie pomagaja Lecę poskładać ubrania z suszarki a potem może w końcu poTZtuje - koniec @ |
|||
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
MP, też chcę być już po @
Powoli zaczyna mnie męczyć!Widzicie transmisje z ulicy Floriańskiej?! Ile ludzi tam manifestuje i krzyczy NIE DLA ACTA albo PRECZ Z KOMUNĄ ?! ;o
|
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak widziałam ta transmisje, masakra jakaś
|
|
|
|
|
|
#1522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zamawiałam przez neta sukienkę na studniówkę, to CUDEM dopięłam się w biuście- normalnie jakby nie pasowała, to bym się chyba poryczała. Ogólnie bardzo lubię swoje piersi, bo są naprawdę ładne, ale np. jeśli chodzi o wybór ubrań, to muszę wszystko mierzyć, a jak kupuję biustonosz, to wydaję 5x razy więcej, niż koleżanki, które mogą sobie kupić takowy na przecenie w Esotiq za 30-40zł.MP, ja swój kupiłam w Orsayu, a tam rozmiarówka jest trochę zawyżona, więc spokojnie 36 będzie pasować na Ciebie w biuście. Właśnie Agnes, Ty sobie pozwalasz codziennie na coś słodkiego? Ja też tak sobie myślę czy by może nie kupić czekolady i nie jeść np. po 2 kostki dziennie. Chociaż znając mnie, jak przyjdzie kryzys, to wtryndolę całą naraz. Cytat:
Karola, a Ty jesz 1500? Dla mnie to też optymalna dawka, przy 1000 rzucam się po tygodniu na jedzenie. A masz na metce napisane, że można prać go chemicznie? Bo na moim jest, że nie można w pralce, tylko chemicznie i już sama nie wiem- wiesz, to jest taki materiał no... taki żakietowaty To porządny żakiet z podszewką, pewnie wiesz o co chodzi.Ja coś czuję, że też jutro będę jeść grzecznie, dzisiaj był tort i ciasto i wino, także nagrzeszyłam. Cytat:
Cytat:
Ja nie widziałam tego, ale dobrze że protestują. W sumie to ACTA to jest taki akt neokomuny. Tym bardziej, że stwierdzono, że Polska podpisze ACTA, bo to nie będzie miało większego wpływu na nasze życie :| Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-25 o 19:41 |
||||
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za cwiczenia i dietkea malucha polecam, mimo tego, ze dzieciaki bywają czasem meczące, to sa przekonanymi słoneczkami Cytat:
![]() ja nie jem jakos malo kalorii dziennie, tylko sie staram, zeby bylo zdrowo, regularnie no i do tego ruch mooniaaa-ja bym jednak nie przesadzała z zemsta na koleżance, bo ona głupia baba, ale co dziecko winne? Byłam w ciąży i wiem, ze dziecko mocno odczuwa wszelkie stresy niestety Pamietam, jak nieraz cos mnie niezle zdenerowwalo, to az musialam do coreczki mówić i glaskac troche brzuch, zeby sie uspokoiła.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Traicionera, a mogę wiedzieć jakie studia skończyłaś? Bo nie chwaliłaś się nam
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Agniesikk popękane nie sa ale strasznie suche, do tego czerwone i pomarszczone od kilku dni
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem fanką alterry morelowej
, tylko przestałam myć odżywką i myję szamponem alterry z granatem - jedyny szampon, który mi nie plącze włosów Jak mi się chce i pamiętam to używam oleju przed myciem, ale to dosłownie ze 3 razy mi się zdarzyło, może 4, mam lniany i bodajże migdałowy. Cytat:
Ok, już doczytałam. Trzeba było skomentować, powiedzieć coś ... Ale rozumiem Twój nastrój doskonale!
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-01-25 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kulturoznawstwo
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno jeszcze wystarczy bardzo dużo smarować kremem, ale szczerze powiem, że na mnie to nie działa. Mojej mamie też strasznie skóra pęka (stosuje jakieś maści na receptę) i będę się z tym chyba już zawsze męczyć. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-25 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale racja dziecko przeżywa wszystko co najmniej 2 razy mocniej niż my ![]() Z drugiej strony to że ktoś jest w ciaży nie upoważnia go do bycia wredotą stulecia.... ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Idę położyć Małą i sama też już spadam do wyrka
|
||
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja bym doradzała jednak rozmowę, niz jakąś przebiegłą zemstę. Szkoda by mi bylo niewinnej dzidzi, skoro babka wredna, to i tak sie dziecko namęczy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

oj nie dałabym wtedy rady hehe 
A te z paskowaną podszewką widziałam w większości dość nędznej jakości... 

Piekarnik Laury
co za głupia dupa....
BLOGUJĘ 

Powoli zaczyna mnie męczyć!
Pamietam, jak nieraz cos mnie niezle zdenerowwalo, to az musialam do coreczki mówić i glaskac troche brzuch, zeby sie uspokoiła.