|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Julliczka super że z córeczką wszystko ok.
Co do bóli to ja tez mam..na zmianę ból krzyża z rwą..wieczorem to już nie moge z bólu sie przekręcać ani sama wstac z łózka...Tż musi mi pomagać...ale damy radę... Emigra cudnie spadłas na wadzę i na zdjęciach widać badzo róznicę Monia gratuluje odpadnięcia kikuta ![]() Balbinka trzymam kciuki Cziqua super butki i fajna teściowa ![]() Co do butów to ja tez uwielbiam zwłaszcza sportowe... Gosica kciuki za wizytę! Konia ależ Ci waga spadła...wow... ![]() Jolka wszystkiego najlepszego!!!! ![]() gkatarzynka ja mam 60 szt. wkładek TT a do tego kupie wielorazowe Aventu... Nowaken biedny synuś...obyś tylko Ty od niego nie załapała teraz jakiegos wirusa... Cytat:
![]() Kurcze chyba zaczynam magazynować zapasy przed porodem....dzis obudziłam się o 4 z głodu...ale tak mnie ssało że musiałam po prostu musiałam zjeść...po czym obudziłam się o 7 znowu ze strasznym ssaniem... ![]()
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
napisałam do karo_z jak samopoczucie maluszka i jej
odpowiedź " czujemy sie bardzo dobrze maly ładnie je wszyscy zachwycają się jego blond czuprynką dzis troszkę marudny ale podobno to standard w drugiej dobie najprawdopodobniej w piątek bedziemy w domkupozdrawiam nową mamusię i trzymam kciuki za balbinkę i karolcęi oczywiscie cala reszte! buziaki!"napisałam jej ze aalegna urodzila a karolca i balbinka czekają na ruszenie akcji ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- a i czekam na pozwolenie czy moge wrzucic fotke piotrusia na maila ale prześliczny jest
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny u nas ten sex chyba cos daje ,bo od 10 mam dosc bolesne skurcze połączone z bólem krzyża,bylismy na zakupach i nie przechodzi, teraz leze i patrze sobie co ile mnie boli, mały sie słabo rusza, poczekamy zobaczymy, moze to takie bolesne przepowiadacze, narazie co 5 minut mam te bóle.
Emigra rewelacja w 2 tygodnie taka zmiana
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
za wszystko: za 2 tyg,za kapiele,za kikut i za wage!Cytat:
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane!!!!
jak Karolca w przeciągu godziny się nie odezwie, to znaczy, ze coś się zaczęło. Zawsze jak się nie odzywała a my się zastanawiałyśmy, czy już coś się dzieje, to wkrczała do akcji ![]() Emigra, niesamowicie schudłas. Coś wspaniałego!!!! Boze, żebym i jak schudła
|
#1507 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
,informuj nas co i jak.
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karo z , super wiesci
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tynka
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Napisalam wczesnie rano dlugiego posta i mi wcielo, pierwszy raz mi sie to zdarzylo... Potem zasnelam i jestem dopiero teraz.Jolka wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin, duzo milosci, lekkiego porodu i mniej problemow a najlepiej wcale Balbinka kciuki za szybkie rozwiazanie ![]() Dlugo sie meczy bidulka, a moze juz tuli swoja niespodzianke ![]() Karolca kciuki za szybka akcje ![]() Gosica kciuki za wizyte i za pozostale jesli takowe sa ![]() MoniaHan dzieki za odp w sprawie masazu szyjki Mravka i MoniaHan za odpadniecie pepuszkow ![]() Gosia a ja uwazam, ze jest cos takiego jak wywolywanie, przyspieszanie porodu. Z sexem to jest tak, ze on nie dziala wczesniej niz przed 38tc (jesli ciaza przebiega prawidlowo), szyjka robi sie wrazliwa na prostaglandyny dopiero po 38tc, podobnie jest z innymi przyspieszaczami. Moga one zadzialac, ale dopiero w okolicach terminu Poza tym jednej pomoze ten sposob, drugiej inny. Mi polozna zalecala sex, ale z przykroscia stwierdzam, ze na mnie nie dziala, a moze dziala, moze bez tego szyjka wcale by nie pracowala, a po stosunku czuje ze cos sie tam u mnie dzieje. Mimo wszystko to za malo ![]() Na dzis mam zaplanowane takie oto wywolywanie porodu: w dzien: - male porzadki - gotowanie obiadu - skakanie na pilce wieczorem, po powrocie meza z pracy: - szybki spacer do sklepu - kilka rundek po schodach - ciepla kapiel - cieply prysznic i ... - lekkie szczypanie gornej czesci brzuszka po bokach ![]() - zjedzenie surowego ananasa ![]() - seksik W nocy rodze... a jak nie to juz nic nie robie ![]() Wczoraj wyczytalam te nowe smieszne sposoby wywolywania, ale jak to sie mowi - tonacy brzytwy sie chwyta A masazyku szyjki sie boje, wiec wolalabym uniknac nawet podejmowania decyzji co do tego...
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mravka i Monia pępuszki papappapapapa Byłam na emailu ![]() Emigra ![]() ![]() klask i:Desia pasują mi takie leżaki, więc na bank wlecę , tylko nie wiem czy jak zabalujemy to nie zniszczymy Ci tych rabatek ![]() Karo Z blondasek z czuprynką to rzadkość pewnie jest Słodki
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynka slicznie wygladasz, a syneczek jak slodko Ci lezy na brzuszku
Claudia bardzo zgrabny brzuszek wydaje mi sie, ze masz go dosyc wysoko... ale ja sie chyba nie znam emigra co za zmiana na plus oczywiscie Asika obie kobietki wygladacie super, a Zuzia jaka malenka desia super foteczki, brzuszek wcale nie taki duzy, a ogrodek pierwsza klasa, chcialoby sie tam posiedziec
Edytowane przez rybka13 Czas edycji: 2012-03-21 o 14:17 |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Desia ale piękny ten Wasz ogródeczek
zresztą nadal marzy ![]() tak oglądam i oglądam te Wasze dzieciaczki na mailu i łzy mi ciekną... ja też już chcę ![]() rybka niezły plan trzymam żeby wypalił tynka
|
|
|
|
#1515 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Nie wiem,moze i masz racje.W kazdym badz razie trzymam kciuki,zeby sie udalo.Jeszcze byl sposob z tym uciskaniem punktow na ciele,ostatnio Balbinka o nim przypomniala,ale nie wiem czy sama probowala.Co do prostaglandyny,to ciekawe ile jej jest w tym zelu,bo moze trzebaby kilka stosunkow dziennie,zeby dzialalo
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos mi sie zrobilo z telefonem, pokazuje mi Brak karty sim W zwiazku z tym nie mam kontaktu z mezem, co za zrzadzenie losu, ze sie akurat jakos dziwnie czuje, to chyba stres, ze w razie czego nie zadzwonie... to moze ten stres cos zdziala? Tymczasem ide realizowac swoj plan |
|
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
jesli chodzi o pozycje to wydaje mi sie ze najlepsze sa dwie , kobitka na gorze i troche poskakac
a druga od tylu -głęboka penetracja, jesli mi przejdzie, a pewnie przejdzie to jutro z rana od nowa męcze TZ
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze tynce sie sprawdzi ![]() A te punkty probowalam kiedys uciskac, ale nie wywolywalo to u mnie skurczy, nie wiem moze zle uciskalam... A ja te swoje przyspieszacze traktuje z przymruzeniem oka, ale nic nie trace przeciez, wiec mozna sie zabawic
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Rybka mojemy telefonowi w takich chwilah wystarczy wyjęcie karty Sim i później jak włożę i włączę tel to juz działa...
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj kolo 12 przypomina mi sie ze powinnam cos zjesc i zjadam kromke chleba, najczesciej z serem zoltym, a pozniej jakis owoc albo wieczorem troche obiadu - doslownie troche. Staram sie duzo pic...
Cytat:
za ruszenie akcji ![]() no i kciuki za reszte dziewczyn !! Dziekuje za komplementy - ciesze sie ze widac, a nie wmawiam sobie ale jeszcze dluga droga przed nami - do wagi sprzed ciazy brakuje ok 13 kg ale zawsze chcialam jeszcze jakies 5 zrzucic wiec bede sie o to starac Bylysmy 2 h na spacerku, pogoda nas rozpieszcza nie umialam spioszkow mniejszych znalezc, wszystko takie duuuuze Niunia ladnie pospala na spacerze, po powrocie zjadla i teraz marudkuje sobie w lozeczku przez sen musze Wam powiedziec, ze z kazdym dniem zakochuje sie w niej bardziej ... tez musialam nauczyc sie tej milosci ...
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
nA mailu foto blondaska
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
Karo_z jaki słodziak ten twój Piotruś...no śliczności...
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie blondasek maly
Desia, super brzuchol i ogrod
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Wow jaki slodziak z Piotrusia
|
|
|
|
#1526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dziekuje! Adaikaka, Rybka - rowniez dziekuje, mnie tez ogrodek bardzo sie podoba Emigra bo z miloscia do dziecka tak to z reguly jest ze rosnie az juz wiecej po prostu nie da sie kochac A ze rewelacyjnie wygladasz to naprawde sobie nie wmawiasz, te 2 zdjecia mowia same za siebie, ciekawe jak bedzie za tydzien? ![]() Moze Cie wcale nie poznamy Rybka - jak to Konia mowila, nie boj zaby, damy rade, nadal zapraszamna ogrodek, strachliwa nie jestem ![]() Karo z, ale sliczny Piotrus! Czuprynka faktycznie -bardzo oryginalna Wzielam sie za prasowanie i jak glupol prasuje i sie pod nosem usmiecham, takie te ubranka sa slodkie ze normalnie nie moge A teraz lece pod prysznic i odbieram adasia bo po przedszkolu jedziemy do fryzjera bo juz mu wloski do oczek pomalu wchodza! Mam nadzieje ze jak wroce to beda jakies wiesci od karolciu i balbinki i ze Tynce cos sie ruszy
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Karo_z faktycznie niezła czuprynka
. Mały postarał się o wygląd przed wyjściem z brzuszka .Asika super wyglądasz z Zuziaczkiem ![]() Desia ładny brzucho . A ja dalej swojego nie obfociłam ![]() Emigra niezła zrzutka wagi ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Ja mam posiane w doniczkach zioła, ale jakoś nie chcą wschodzić |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym! od jakiejś godziny mam twardnienia co 15-20 minut.. i strasznie boli mnie spojenie, czuje nacisk mocny "cholernie" :P
na odbyt.. :/// jak by mi palec wypychał :PPno i boli brzuch teraz znowu, tylko bol jednostajny połączony z kłuciem czasami.. i bólem krzyża! Rybka! ;D wszyscy mi właśnie mówią że bardzo nisko może wysoko się wydaje bo jestem ubrana ale jak jestem nago to brzuch mi się opiera na nogach :/
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej marcówki bierzcie się za rodzenie bo nam kwietniowym sie dłuży
|
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
żeby te nasze dzieci były takie chętne jak my
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

za wszystko: za 2 tyg,za kapiele,za kikut i za wage!
,informuj nas co i jak.

Potem zasnelam i jestem dopiero teraz.
klask i:
na plus oczywiscie 

Niunia ladnie pospala na spacerze, po powrocie zjadla i teraz marudkuje sobie w lozeczku przez sen
połączony z kłuciem czasami..