![]() |
#1501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Japonki fajna sprawa, kiedyś często chodziłam ale ostatnio mnie skurcze w palce łapią w takich butach nie wiem czemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Czesc!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41262709]Meneq, nie śpię ![]() A w Japonii można wynająć nianię? 10,5h, zazdraszczam ![]() Yellow, dziwaczne podejście - nie przyzwyczajać do łątwych pieniędzy ![]() ![]() Btw, żadna wina matki, że takiego urodziła :d przepraszam, ale to chore! współczuję t. ![]() Badzia, no może tak na fotce wyszło, ale przyjrzyj się, prawa dolna 2 mi się zdaje na bank ![]() Debrah, żyjecz bidulko niewyspana? ![]() ![]() Nawijko, a nie ulał ci zwyczajnie? Dorotka czasem jak uleje to jej po policzku i szyjce za głowę spływa. Delicjanko, Dorotce właśnie czopka dałam glicerynowego bo przedwczoraj jadła pół słoiczka marchwianki i kupy niet, męczy się wyraźnie :/ wcoraj coś tylko wycisnęła malutkiego. Ale stęka jak nie wiem i rozdrażniona cała jest. Gdyby nie to, to bym na kupę spokojnie czekała ![]() Gratki za 4,5 ![]() Fewciu, chęć odstawienia małej nie jest w twojej sytuacji wcale samolubna. Macie o wiele trudniej zwyczajnie, przez szelki. Pewnie gdyby mała nie płakała tyle i spała normalnie, nie mając szelek, to te pobudki nie byłyby takie uciążliwe. Dziąsła smarowałam całe, bo na takim etapie nie wiedziałam gdzie zęby idą, na palec i tyle. A Agatka jak już widziałam, co idzie, to konkretne miejsce. Marsi, dawałabym na twardo rozdrobnione do czegoś jednak, lub samo - są dzieci które lubią. ALe na miękko nie, jednak na początek wolałabym ugotowane dać. A może z własnym mlekiem zmieszaj? Blogerko, albo jak Pisze Illusion, 2składnikowe, a do tego możesz ugotować np. kawałek piersi kurczaka, blenderem potraktować i dodać łyżeczkę. pstryczkuniu, trzymam kciuki ![]() Nancy, jakie nosidło? ![]() Hope, Dadni boski ![]() Moj nick pewnie cos znaczy, ale nie mam pojecia co. Wzielam go z jakiegos miedzynarodowego komunikatora, kiedy juz nie mialam pomyslu na nick przy zakladaniu poczty elektronicznej. Nian ze swieca szukac. System bardzo niepopularny. Moze jest szansa w miescie, ale nie u mnie na prowincji. Tym bardziej teraz... Zwykle nianiami zostaja stypendystki zza granicy, ale ze to praca na czarno, to rzadko kto ryzykuje. Normalnie jest system kilkugodzinnego oddawania dzieci do zlobka, ale znow w moim stalym miejscu zamieszkania biora dzieci dopiero po skonczonym roczku, a w tej (juz nawet nie wiosce) a osadzie, gdzie jestem teraz, to nawet takiej opcji nie ma. Z Dorotka jest wszystko w porzadku, ma czas jeszcze. Wlasnie sprawdzalam w a la ksiazece zdrowia dziecka i czas na obroty jest do konca szostego miesiaca. ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
Czyli nosa mialam... I nie, nie zazdroszcze ;-) za poltora miesiaca Yae tez tak sypiac bedzie ;-) cala swietnie, ze sie udalo!! mika nie panikuj, wszystko bedzie ok. badziu i pstryczku super, ze sie spotkalyscie ---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- U mnie noc fatalna. Nie to, ze Yae zle spala, bo jej nic snu nie zaklocalo i dopiero rano sie obudzila (chociaz to), ale wieczorem poprztykalam sie z tz, na kolacje zjadlam dwa tosty z maslem orzechowym i dzemem i zla i glodna spac poszlam. A tu tajfun, ktory mial do nas dotrzec dopiero za 36 h poszedl na skroty i w nocy lalo i wialo tak, ze nasza chatka sie chwiala. I spij tu w takich warunkach. O tyle dobrze, ze dzis juz jest stabilniejsza pogoda i prognozowany na czwartek tajfun juz nas chyba ominie. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-06-12 o 00:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane mamuśki
![]() U nas piękne słonko się pokazuje więc zapowiada się piękna pogoda ![]() ![]() Dziś idziemy na szczepienie i zapytam się pediatry czy możemy już pomału rozszerzać dietę zobaczymy co mi powie ![]() Do dziewczyn którym dzieci ulewają jakie mleko podajecie swoim maluszkom ![]() ![]() ![]()
#1504 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nie wiem juz co lepsze
![]() ![]() Dawno nie bylam tak wyspana. Meneq, o nie, tajfun? I jeszcze z pokloconym tz w chwiejacym domku? Nie przezylabym ![]() Czy skakanka z licznikiem zdaje egzamin? ![]() Na wakacje w Izery chce wziac sie za siebie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos przezyc musialam - tajfun minal a i tz z samego rana przeprosil |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() dalam wczoraj pierwszy raz tej kaszki bananowej z Bobovity. troche sie cykalam bo u niektorych z was bolal po niej brzuszek ale nocka minela ok. dzieciowi smakowala bardzo (faktycznie bardzo dobra jest, 1564351 razy lepsza niz ten bezplciowy kleik), zjadl cale 150ml. zrobilam tak jak jest na opakowaniu napisane, na 150 wody 4 lyzki kaszki i troche tegawa pyta wyszla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana. Daria o 3.00 się obudziła na jedzonko i nie umiała znów zasnąć i od 6 nie śpi. ...
![]() dziś na 10.00 jadę na usg bioderek więc po 9 muszę z domu wyjść...hmmm ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję.Ja bym całą noc nie spała... Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-12 o 06:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana!
Za nami najgorszą noc od zawsze ![]() ![]() ![]() Elmi piękne widoki! Meneq współczuję pogody,jeszcze z obrażonym mężem. Brr ![]() Mika trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję że to tylko podejrzenia i będzie wszystko super. Black ja też polecam balsam z Oriflame,w takim złotym opakowaniu. Jak dla mnie super. Cała jeszcze raz wielkie gratulacje za wygraną walkę! Blogerko myślę że musisz próbować innych warzyw dla Borysa żeby się uczył ![]() Szaja a co pomyślał facet jak wsiadlas? Przystojny był chociaż? ![]() Lenova co jesz przy skazie? Czy nie karmisz już piersią bo nie wiem? Fajnie że udało się spotkanie Pstryczka i Badzi,chcieć to moc! I jeszcze wielkie podziękowania dla Illusion,Całej i Szaji ![]() Chyba więcej nie pamiętam co czytałam w nocy. Wybaczcie jak przeoczyłam coś ważnego. Ps. Bokeh być może dostaniesz kolejna prowizje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo je lubie ![]() ![]() Cytat:
![]() kciuki za bioderka! Cytat:
![]() co do kolezanki to brak slow! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szaja mialam podobna sytuacje z samochodem, tylko to nam srarszy pan probowal wsiasc do auta. Przy punkcie widokowym staly dwa samochody, ale ani marka ta sama, ani kolor nie pobobny. A pan byl bardzo oburzony, ze zajelam jego miejsce, pozniej kupa smiechu byla |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do najadania się, to myślę, że gdyby był głodny to na pewno by się domagał częściej jedzenia moja noc też nie należała do najlepszych... Podczas kąpieli mi prawie usnął, potem na śpiocha go karmiłam ale nie chciał jeść więc trochę tylko zjadł a po 45 min płacz, dostawiłam do piersi, zjadł, potem budził się jeszzce dwa razy ale dawałam smoka i zasypiał. Obudził się koło północy , znowu nakarmiłam ale był taki strasznie niespokojny, machał rączkami, nóżkami, wiercił się strasznie. W końcu zjadł i usnął,. wstał przed 5 , uspokoił się, ale nie barzo chciał spać więc położyłam go w naszym łóżku i przekimał jakoś do 6:30, teraz zadowolony leży na macie ![]() martwi mnie, że się nie obraca ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
A my od 6 na nogach, a w nocy pobudki co 1h! Nie ma ta Zocha litosci dla mnie
![]() Meneq, wspolczuje nocki, ale najwazniejsze, ze juz sie sprawy naprostowaly ![]() Pstryczku, czyzby kaszka w biedrze kupiona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Oskar usnął o 22 a spał bez przerwy do 7;30 bo walił kupsko ![]() Nakarmiony,pielucha przebrana i teraz razem gnijemy w łóżku jak zwykle. Pośpimy do jakiejś 10 i zaczynamy dzień ![]()
#1514 |
Wtajemniczenie
|
po basenie chyba przyziebilismy Boryska - ma katar
![]() Co robic? Kupic jakies kropelki (nasivin, sterimar)? aspirator frida? to chyba nie jakas alergia na zupke bo zaczelo sie wczoraj w nocy po podaniu zupki?
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-12 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja Maja coś maruda od rana... calusieńką noc lało a jutro ma być 30 stopni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
U nas od rana goraco, uf puffff...... Ide na zakupy
![]() ![]() ![]() Ale zalatwilam sobie siniaka na kolane, nawet nie wiem z czego!!! Wrrr.... Fewciu,kochana, jeszcze tylko troche musicie dla Blaneczki wytrzymac..... Sciskam mocno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marysi brudne ubranka bezpośrednio na promienie słoneczne ok pół godziny i plamy niet. Tylko słoneczko musi grzać na plamę, bo karoten jest rozkładany przez promienie UV
Kiedyś pisałam o tym ja takim sposobem nie mam żadnego ubranka ubrudzonego. Nawet zielone plamy schodzą. Żadnego odplamiacza nie trzeba i nawet stare plamy schodzą. Wczoraj jak lało cały dzień i jakieś słoneczko się przebijało przez chmury to nawet mi się odplamił rampers. Black podwieś to na pierwszej stronie na pewno nie jednej się przyda ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() dzisiaj pobudka o 6;/ ale za to właśnie sobie Laura sama zasnęła na macie ![]()
#1519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Ja wczoraj robiłam rozeznanie w fotelikach, bo szukałam dla małej. Oj ciężki temat, ale fotelik juz wybrałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Nancy nie martw się, mojej też nie interesują zabawki gdy leży na brzuszku :/ Przekręcila się tylko dwa razy pod rząd i cisza
![]() Lady dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
My też zostawiamy wózek na klatce na dole, ale mieszkamy w nowym bloku gdzie jest tylko 8 mieszkań w klatce i jest domofon.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
A czy te ubranka brudne wieszać zaprane wodą, czy tak na sucho?
![]() Cześć Laski! Tak się wczoraj martwiłam, że noc bedzie do ![]() ![]() Dałam jej wczoraj sok jakbłko banan i myślałam, że to po nim tak męczy, ale chyba nie..., bo w nocy nic się nie działo ![]() ![]() U nas dzisiaj się pogoda szykuje, aż mam ochote gdzieś do jakiegoś parku wybyć ![]() Pstryniu, widzę, że dawałaś kaszke, fajnie, że się u Was sprawdziła, chociaż z tego co pamiętam, to u mnie pierwszy raz też byl super, a dopiero po kolejnym się zaczęły problemy. ![]() Ja się zastanawiam, czy ta holle dać na próbe w dzień, czy na noc? Dziewczyny robicie zgodnie z przepisem na opakowaniu? Jaka to konsystencja wychodzi? Pyta bardzo ubita czy nie? ![]() fewciu, nie ma za co. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny studiujące, charlizz, debrah, Lenova- wielki szacun dla Was, że tak świetnie sobie radzicie!!! Lenova, u nas był odczyn po szczepieniu dwa dni, ale biegunki nie. meneq- ale Ty tam masz atrakcję... tajfuny, węże- żyć nie umierać ![]() silver, kurcze a co to się tak Darii pozmieniało, że taka marudka się zrobila...? przesyłam Ci trochę cierpliwości cobyś jeszcze dała rade!! Lady, bardzo fajny ten stół ![]() ![]() ![]() Black, czy Ty nie jesteś butoholiczką? ![]() Pisałam z pamięci, więc na pewno dużo pominęłam, sorrki, ale wsiego nie pamiętam od wczoraj ![]() ![]() to pismo o te dodatkowe dwa tygodnie w sprawie urlopu, bo wysyłamy 17 czy przed 17?? Muszę być z Wami na bieżaco w tej sprawie, bo nie daj Bóg znów coś będzie nie tak! Informujcie mnie na PRV!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw walczylam z wachlarzem, zeby troche nam z Yae bylo przyjemniej, ale sie poddalam i wlaczylam funkcje dry klimatyzacji. Jaki efekt? Chlodno sie zrobilo i Yae raz dwa odplynela. Nie zdarzylo sie to w dzien od tygodni. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też mieszkam w takiej klatce gdzie jest 8 mieszkań, w tym część niezamieszkana, ale jakoś się boję zostawić i tacham codziennie na góre do mieszkania... ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- popieram, ta to dopiero się rilaksuje nie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym tu chyba inaczej bedzie wygladala sytuacja u dzieci kp i mm, czy sie myle? W koncu jest pojecie "dobocyca"... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.