|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
0 | 0% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
|
1 | 1,75% |
| Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
|
0 | 0% |
| Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
|
16 | 28,07% |
| Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
|
1 | 1,75% |
| Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
|
29 | 50,88% |
| Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
|
1 | 1,75% |
| Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
|
8 | 14,04% |
| Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...
Cytat:
Moze to znak zebys dopakowala tusz inpodklad do Twojej torby ? Cytat:
Juz Wam pisalam ze my mamy takiego dzikusa ze po wszystkim I wszystkich skacze , szaleje , chce sie szarpac. Ja jak przychodze to morda do brzucha I lezy , swoimi maslanymi oczyma patrzy ) ciekawa jestem jak malucha do domu przyniesiemy . Cytat:
Tak super spie Od dwoch dni ze hoho Ale brzuch tez mnie juz nad ranem boli drugi dzien z tym ze widze ze to tak wszystkich wiec sie nie nastawiam :P Cytat:
Facet to facet da rade choc raz sam. Ty sie baw dzis ile sie da bo nastepna imprezka nie predko ) Aha filmy bardzo fajne ogladasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Majeczka KCIUKI DLA ANI ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-09-21 o 11:03 |
||||
|
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
![]() Anoula, urodzić nie chcę jeszcze, ale syf taki, że w dodatku, serio od leżenie mnie |
|
|
|
|
#1503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Cytat:
nie narzekaj, ciesz się chwilą ![]() jak mi się przyponi to kupie tż jakąś czekolade ale czasami mi się zapomina ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam "przyjaciół" na tvn7 nie wiem który raz i rechocze jak głupia
|
|
|
|
#1505 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
a ten ni umknął jakoś to wczoraj nadrobilam np całą serię Piły uwielbiam tylko ja z moich znajomych widze w nim głębię heheA tak wogóle witamy się w 34 tyg...Piotrek rodził się ba przełomie 36/37... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy
Cytat:
noł łej ale bliiiziuutkoo
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
30 września
..chyba? Antibia- za tydzień ![]() Taszanta- za wizyte
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
napawaj się tym widokiem Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
mi ginka mówiła że bóle jak na okres to nie są przepowiadacze
posprzątałyśmy z mamą ten syf co miałam żeby jakoś to wyglądało i teraz cierpię, boli mnie brzuch, polą mnie plecy i coś mnie kuje w brzuch nisko no szlag mnie trafił bo On to sobie siedzi i odpoczywa a my z mamą zasuwamy a wie że potem będę się źle czuła i wesele będzie do bani, bo to ja powinnam odpoczywać i zbierać siły zeby tam usiedzieć a nie On...no i może uda mi się suknię ślubną sprzedać z czego bym się cieszyła ![]() nie czuję że idziemy na to wesele, jeszcze jest zimno jak nie wiem :/
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Wikipedii:
Dzień Chłopaka – święto obchodzone 30 września przez nastolatków w Polsce Jestem nastolatką
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Lineczka - pogoń go niech robi
za sprzedaż sukniJak się noe chce iść to będzie fajnie i się wybawisz ja tak zawsze mam na przekór ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
lineczko odpuść, poodpoczywaj też
|
|
|
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żebyś sprzedałaojj bacik dla męża |
|
|
|
|
#1514 |
|
Rozeznanie
|
A zapraszam dziewczynki na kawke
i na kanapeczke z pasztecikiem i pomidorkiem mniam chyba pora się ruszyć i brać za obiad i zrobienie powidel że śliwek
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, no dobra, ale mój obchodzi dzień kobiet, zawsze cos dostanę ;p a ja dzien mężczyzny nie obchodze ;d wiec myślałam o dniu chłopaka;d pewnie miłoby sie mojemu zrobiło :P tylko zastanawiam sie co by zrobić/kupić. Myślaąłm zeby iść na to USG w 3D ale ja nie wiem czy w 38tc bedzie jeszcze mozliwe do wykonania potem do jakiejś knajpki na lekką kolację ale nie wiem czy sie doczłapię do Gliwic..
wh. napisali ze to w AUCHAN. ale tam są 3... :/
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
mam nadzieję że nie zapomne znów o tym dniu chłopaka, bo ja zawsze pamiętam przed a w tym dniu zapominam
|
||
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam na miasto ładna pogoda trzeba korzystać
|
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Jedna warstwa farby już na szafie
I się trzyma Wygoniłam TŻ po zakupy, a sama jak zwykle leżę. Nie lubię tego leżenia. W dodatku tablet mi się rozładował i muszę pisać z kompa a z nim się niewygodnie leży Za to wzięła mnie ochota na buraczki zasmażane i sobie gotuję ![]() I ja nie obchodzę dnia chłopaka jakoś szczególnie- tzn zrobię dobrą kolację, zawsze było winko, teraz soczek ale bez prezentów
|
|
|
|
#1519 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kyte, Zwariowane-serduszko - lepiej już się czujecie? Cytat:
Ja mojemu we wrześniu powtarzam, że chłopcem to on już nie jest i że w marcu jest dzień mężczyzny to wtedy coś dostanie a do marca to on zazwyczaj zapomina Cytat:
za tyg! ![]() Cytat:
Nemosku widzę, że mi Ciebie nie zacytowało i przez to nie pamiętam co miałam napisać ![]() W każdym razie, u mnie z wodami też coś nie halo, ponoć mieszczą się w normie ale są na pograniczu tyle, że w drugą stronę... więc mam mniej pić. Ja za to codziennie czuję się jakbym miała mega kaca, suszy mnie, 2litrową butelkę mogłabym na raz wypić. ![]() A no i przy Twoim Tymku moja wagowo wygląda na jakiś klocek. Prawie dwa kilo w 31t0d!! Zaczynam się powoli zastanawiać jak ja ją wypcham! Ale co się dziwić jak mamusia dostarcza takie ilości słodyczy ![]() Witam porannie! za wizytujące dzisiaj!
|
||||||
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Ej wiecie co mi sie jeszcze śniło, bo tak teraz mi sie przypomniało jak zobaczyłam posta od nasturcji .
że byłam w szkole w Liceum i siedziałam sobie w ławce na matmie, i był jakiś sprawdzian, i na przeciwko siedziała nasturcja a ze mną taka znajoma, która ciągle powtarzała: patrz jak ona kąśliwie na mnie patrzy" No a ja jej tłumaczylam, ze ona patrzy na mnie bo sobie pomagamy na sprawdzianie.. w końcu babka zauważyła ze sie porozumiewamy i wpisała mi 1 a ja zaczęłam rodzić, pojechałam na IP urodziłam chyba w 2 minuty ale nba porodówce była taka lista i okazało ise ze przede mną miała urodzić jakaś Magda 85 rocznik. z naszego forum. i tak czekałam tylko na wiadomość ze ona urodziła przede mną i okazało sie ze minute przede mną urodziła. Trele niestety tam nie było na tej liście a w ogóle to lista była datowana żeby nie było. to był 20ty- wczoraj.Mały sie rozruszał
|
#1522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Im bliżej porodów tym sny ciekawsze
Ja myślę że Majka wie że na nią czekami i chce ciotki przetrzymać
|
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
weszłam na laptopa tyle zeby Wam cos pokzac.....
http://www.youtube.com/watch?v=WijEHQWGfI4&noredirect=1 |
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a słszałyście ZBYSZKA i GRAŻKĘ domowe melodie? ta druga zdobyła listy radia! http://www.youtube.com/watch?v=PjpdgvPnOEQ ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Antibia genialne
Yty yty yty yty ytyyy |
|
|
|
#1528 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....u nas ta sama historia 34 tydzień a natalka urodzona jak Piotruś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobra z Ciebie koleżanka że tak ładnie czekałasna swoją kolej ![]() to doooobrze że gimnastyka poszła w ruch ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj burrito i dodałam koncentrat pomidorowy.. ;( miałam tak ale ja wiem po 2-3 dniach a ni następnego już. trudno trzeba zrezygnować z tego typu dań..
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba a może to wysypka po jedzieniu? wypij wapno jak masz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

KCIUKI DLA ANI 

w dodatku, serio od leżenie mnie 

a w ogóle to lista była datowana żeby nie było. to był 20ty- wczoraj.