|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie to coś w podobie tego http://allegro.pl/peugeot-207-1-4-be...833072038.html W ogóle to musze na dniach sobie założyć konto i tak siedze od kilku godzin i przegladam oferty banków. Na tą chwilę myślę o konce dla studentów w PKO ![]() ![]() Ale mnie kusi snickers. Leży od wczoraj na widoku ![]() ![]()
![]() |
#1503 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
babka z biedry mówiłam mi, że kuraki będą u nas jeszcze jutro i w sumie wszystko mieli dowieźć co się pokończyło- może u was też tak będzie...
Cytat:
Cytat:
![]() za '☠☠☠☠acje' się należy oj mocno po doopsku ![]() ![]() Cytat:
idę do innego ginekologa, tylko nie wiem jeszcze kiedy,, na razie czekam na okres i mam wrażenie jakbym puchła z dnia na dzień- kostki mam niewidoczne, a piję sporo wody, jem tak samo jak wczesniej, ewidentnie cos się pierdzieli w środku ![]() moja podświadomość tak robi z lodami- zjem kubeł a potem 'ups...już litr lodów poszedł...nieeee niemożliwe' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobra...idę spać bo mi się same oczy kleją, dziś latałam jak kot z pęchrzem po pocztach, sklepach, lekarzach- łacznie zrobiłam jakieś 15 km rowerkiem- to tak w ramach mini-fitnessu bo mi się cwiczyć nie chce dobranoc lasencje
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Rano było 76.5...
Cytat:
Jutro w planach baaaardzo zdrowy dzień, będzie łosoś i dużo warzyw,tylko nie wiem co na śniadanie ![]() Może jajka na twardo? Się zobaczy ![]() A co tu tak cicho w ogóle? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Konto mam z bzwbk ale nie polecam non stop mają przerwy techniczne i na konto często nie idzie wejść pozatym ok ![]() Ing ponoć spoko ale chyba wysoka jes opłata za konto, czy tam karte ![]()
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
ja mam alior bank
![]() ![]() ![]()
#1507 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez 5 zl no i ubezpieczenie 2 ale to nieobowiązkowe
![]()
#1508 |
Zadomowienie
|
Nie mogę spac wiec wlazłam na telefonie do Was
![]() Lambria - nie mam się z czego spowiadać ![]() ![]() ![]() Jutro, a właściwie już dzisiaj, zamierzam poćwiczyć i pójdę z mama do sauny ![]() ![]() W ogóle tak mnie te leniwe pierogi na obiad z masłem i cukrem przeraziły, ze wykombinowałam trochę chudszy sposób na ich zjedzenie ![]() ![]() Dobra id sprobowac spać dalej. Mam nadzieję,że nie porobiłam za dużo błędów ![]()
“It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. Edytowane przez insane_p Czas edycji: 2014-01-10 o 03:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Lambria, ale piersi są w promocji nie wyprzedaży. Wyprzedaż nie dotyczy żywności na sklepie są specjalne kosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Siema z rana
![]() Poległam bardzo szybko po piwkach... Ćmi mnie w głowie, ale źle nie jest ![]() Ewelina nie wiem jak reszta ale kiedyś TŻ zanim kupił swoje BMW myślał o mazdzie3 (chyba ![]() ![]() Konto student mam w Millenium 2.00 co miesiąc + 1,99 ubezpieczenie,za kartę chyba chyba 15pln ale to raz na rok i mają też ubezp karty 2,99 ale z tego nie korzystam ![]() Dobra idę jeszcze pospać ![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nadia to od zmiany jedzenia. przeszło jak się zdrzemnęłam po powrocie z pracy. słuchajcie jestem taka osłabiona, ze ciagle bym spała. oddech mam taki zwolniony ![]() insani eh się rozmarzyłam czytajc co jadłyście ![]() ty sie ciesz, ze jakiś chciał, zebyś wyskoczyła ze stanika. mnie to już nikt o to nie prosi :/ ![]() ty nadala ja mam darmowe sms-y, mogę naparzać!!! ![]() Ewelina ![]() Pewnie, La'Mbria rób drugie podejście do innego! słuchaj kochana a moze ty przez mianę diety masz zaburzenia miesiaczkowania? co by nie było jednak ostro przykreciłas. jak tam Swinka? rekiny cię na basenie nie dopadły? ![]() HaGie mozna mozna tak nie swiadomie. kiedys w podstawowoce na jednej z super-głodówek (tak tak taka byłam powalona) zapomniałam się i zjadłam bułę maślaną. jak sie kapnęłam ze mam ją w ustach zdziwienie na maxa. jakby sama weszła ![]() ![]() ![]() moje I sniadanie dziś.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-10 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Zaspaliśmy dziś ![]() [QUOTE=insane_p;44526242] Tak w ogóle to mi wstyd... Tak dawno nie byłam u gina, że masakra... :P Ja tak samo, po porodzie byłam, a później już nie. Ja kiedyś trafiłam na zwykłego lekarza medycyny pracy - jak miałam 18 lat, jeszcze szczupła i jędrna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak lubię. Cytat:
Laski co to za makaron z mąki durum? Dobry znaczy zdrowy ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
Z mąki durum to z pszenicy (chyba). Martus nie zjadly mnie rekiny ale ledwo laze taki wycisk. Wracam wlasnie i ide biegac. Trzymajcie kciuki bo dzis 15 robie.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
#1514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spóźnione smacznego ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz doczytałam części, które pisałaś na czerwono w cytatach, bo na tel mi się nie wyświetliło ![]() Leniwe pierogi same w sobie nie są takie złe, bo są z twarogu, jajka i mąki. Tylko, że ja od dziecka jem je na słodko ;P Ale dziś spróbuję z jogurtem zamiast masełkiem. Aż mi się w nocy przyśniło potem, że mama nie kupiła jogurtu i nie było w domu ![]() ![]() o właśnie, ja też miałam napisać co mam. Mam w BZWBK - konto <30. Nigdy nie miałam problemów (odpukać), faktycznie czasem BZWBK ma jakieś przerwy techniczne, ale nie jest to bardzo uciążliwe. Darmowe wypłaty w bankomatach BZWBK, przelewy darmowe, potwierdzenie 5 przelewów smsem darmowe, potem chyba 50 g/szt., konto darmowe, tylko opłatę za kartę płacę - 2zł, tylko nie wiem jak często:P, ale to po dwóch latach chyba. I zawsze ściągają to ubezpieczenie, jak akurat mam jakieś 3zł na koncie ![]() Tamlin, to może popilnujemy się nawzajem i pójdziemy w najbliższym czasie? ![]() Lecę na śniadanie i potem do mojego ukochanego fryzjera ![]()
“It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. Edytowane przez insane_p Czas edycji: 2014-01-10 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
no i sr..m dalej niz widzę po tym sniadaniu. zaraz tu omdleję
![]() ![]() ![]() tamlin makaron z mąki durum najlepszy! chyba poza takim płenoziarnistym. durum to odmiana b.twardej pszenicy. makaron z takiej mąki jest al'dente, a nie paciaja. ja wiem, ze trza szukać w składzie mąka durum in. semolina, ale jak cos niech La'Mbria poprawi. Swinko ty to masz powera. przy takim silnym miesiaczkowaniu taki wycisk. jestem pod wrażeniem! jaki masz czas na dychę? szykujesz sie do tego półmaratonu? insani o boże, wex mi tak zapewnij atrakcje. tez mi sie marzy "porobić coś, czego jeszcze nie robiłam". aha, ja konto też od lat w inteligo i nie zmieniłabym.
#1516 |
Zadomowienie
|
O ja też miałam napisać. Ja mam Alior Sync i będę je polecać każdemu!! Za NIC nie płacisz, masz wypłaty we wszystkich bankomatach za darmo.
![]() ![]() Kończę wodę i lecę biegać. ![]() Martuś rzadko biegam żeby jak najszybciej zrobić dystans, ale z moich pomiarów wynika, że najszybciej dychę zrobiłam w 52 minuty ![]() ![]()
Nowy start w życiu ![]() 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. Edytowane przez swinka94 Czas edycji: 2014-01-10 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry, ja mam dzis wolne, bo w piatki nie chodzimy do przedszkola, mona pospac
![]() Martolina to Ty juz w podstawówce diety zaczynalas? Nie zazdroszcze, ja od 3 lat mam wrazenie, ze caly czas jestem na diecie i na zmiane tyje i chudne, masakra. Insane koniecznie wstaw fotki jak wrocisz od fryzjera. Tak mowicie o ginekologach, kurde ja ostatnio bylam w 7 mcu ciazy, bo akurat wtedy na urlopie w Polsce bylam, wiec poszłam pryw. Cale zycie mi wpajano, ze do gina trzeba minimum raz lub 2 razy w roku, a tu w uk nie ma ginekologa, tzn. sa ale tacy w szpitalach, nawet w ciazy zadnego badania gin.nie mialam. Jedynie co 3 lata cytologie robia, ale to robi zwykla pielegniarka u mnie w przychodni.
#1518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę śniadanko robić: jajecznica z suszonymi pomidorami bo normalnych nie mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zadomowienie
|
Ja przez wiele l a t mialam konto w bzwbk, takie <30, bo bylo za darmo. Jak skonczylam 30 lat, to kazali mi juz cos placic, wiec zmienilam na alior, bo tu mam za darmo.
#1520 |
Zakorzenienie
|
cash co?
![]() HaGie niestety tak ![]() masakra z tymi ginekologami. jest masa rzeczy z którymi sie chodzi do ginekologa. jakieś swiedziawki chociazby. to u was gdzie z tym, do ogólnego? moze w UK sie brydza badań gin? bo juz mi sie w glowie nie miesci, zeby ciezarnych nie badać. a jak sie szyjka skraca czy cos w tym rodzaju? na oko tego nie zobaczy przecież, tym bardziej położna. suszone pomidory??? gdzie to to kupic? nadia laska na wątki sb zamiast słodzika poleca ksylitol-cukier brzozowy. tylko drogi jak cholera. ja słodzika nie zdzierżę ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-10 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Suszone pomidory powinnaś dostać w każdym sklepie.
Pistacje są złe??? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Kur.wa jednego dnia sram po śliwkach - jest spadek, potem już kupy nie ma i jest wzrost ,i tak co dwa dni :/ ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ważne by jeść orzechy "suche" czyli bez soli, nie smażone, bez przypraw i dodatków. I to się tyczy WSZYSTKICH orzechów! Pistacje jak najbardziej zdrowe i polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
ja sie na orzechach kompletnie nie znam, ale jedzenie z łupinami brzmi ciekawie. moze swoje włoskie spróbuję
![]() nadalka to waż się tylko po kupie. taram i po problemie ![]() co jadłaś dziś? masz foto?
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w Biedronce kupuję. Bardzo lubię. Dziś na obiad właśnie makaron z suszonymi pomidorami. Mało dietetyczny, ale ja mniej jem po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
ale to na wagę czy w jakichś pudełkach/puszkach?
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadłam 3 kanapki z serem, pomidorem i wędliną, kilka łyżeczek serka wiejskiego i pół banana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
Martolina, tak ze wszystkim idzie sie do gp, czyli lekarza ogolnego/rodzinnego. Wydaje mi sie, ze w sytuacji, kiedy ten gp stwierdzi, ze sie nie zna czy cos, to da list do szpitala na badanie ginekologiczne. Wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja po tych moich komplikacjach po porodzie bylam na takich wizytach w szpitalu, no i tam pan i doktor zgladala mi miedz y nogi, ale wtedy tez zadnego badania nie robila, tylko sobie popatrzyla.
a w ciazy wizyty u poloznej wygladaja tak, ze pobiera krew, mierzy cisnienie, maca po brzuchu, mierzy centymetrem krawieckim brzuch i slucha bicia serca dziecka tym aparatem dopplerowskim...i tak przez 9 mcy
#1527 |
Zakorzenienie
|
w słoikach zalane olejem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Cashback to taka opcja, ze kiedy placisz karta za zakupy tl mozesz powiedziec, zeby kasjerka wydala ci jeszcze gotowke, zebys nie musiala isc do bankomatu
#1529 |
Zakorzenienie
|
HaGie widać co kraj to obyczaj
![]() ![]() II śniadanie: ![]() ale chyba skoczę jeszcze po coś, bo bedę głodna.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-01-10 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
Melduję się.
Wzrost: 168 Start od: 78 kg Obecna waga: 58,5 kg Cel: 57 -> 55 kg Nie wiem czy ja czegoś nie pojmuję z tym forum, ale nie działa mi subskrypcja (pomimo włączonej!)- nie chcą przychodzić powiadomienia na maila, a jakoś ciągle gubię się w tym forum. Zrobiłam dzisiaj zestawienie wagowo-wymiarowe. Dlaczego do celu tak daleko... Chyba dziś się rozpieszczę i zrobię sobie naleśniki czekoladowe z dżemem truskawkowym- będę żałować.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.