|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Cytat:
Jak kiedys dzwonilam do lux medu czy sanitasu to mi powiedzieli ze kolo stowki to sama konsultacja plus do tego ewentualne dodatkowe badania, to sie sumuje. Takze ja dziekuje za takie cos. Niech mi dolicza za cyto, za usg za leki, potem jeszcze kontrola i pol wyplaty nie mam.
|
|
#1502 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak odeszły mi wody i pojechałam do szpitala to badał mnie młody lekarz i od razu mnie nastraszył że coś jest nie tak.Zrobili mi KTG i było wszystko ok a ten niepotrzebnie mnie nastraszył aż się popłakałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY pw pojdzie.
Wizyta nie jest tania a do tego cyto dolicz wlasnie, jakbu USG jeszcze to wychodzi sobie tak 200-300zł... |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny słoneczko zdjęcia Ci zrobie jutro rano,lub w piątek
![]() Kupiłam dzisiaj szampon Schauma Kids, tak apropo mojego ost postu na tema tego,że już nic do włosów nie kupuje ![]() Więc jutro rano będe testować. Dzisiaj koleżanka w pracy powiedziała mi,że w jarzeniówkowym świetle moje włosy wpadają w seledyn Dobrze,że to się wypłucze ![]() Ja też mam jakieś jaja z @ ![]() dwa dni temu niby dostałąm, a cały czas mam jakieś dziwne plamienie,a nie porządny okres ![]() Brzuch boli,czuje osłabienie a porządnego @ brak
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Kazda ma kwas z @:P taka pogoda
EXCLUSIVE jak Ci idzie dieta 3d? Modyfikujesz czy twardo na niej jedziesz? Koty mi znowu miaucza, dobrze ze Rodzice wkrótce wracają bo te koty chyba by zdechły...nie wiem czy one głodne czy co... a w nocy kot wchodzi na lozko, nachyla się nade mna i miauczy. jakby chciał mnie zjeść ![]() bo tak-teraz spie w lozku u Mamy, Ona zawsze tam śpi a kot z Nią. A jak Mama jest na wyjeździe to kot jakby sprawdza kto jest w lozku...przychodzi patrzy miauczy i tak po kilka razy. Psy sobie grzecznie śpią a koty dokuczają:P Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2014-01-29 o 23:24 |
|
|
|
#1506 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli nie bedzie Wam przeszkadzal link to oto do moich wlosow (tu na dziale Metamorfozy) bo mam malutki dylemat.... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44879919 ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
Będę się musiała przyjrzeć i poszukać, może się gdzieś schował. ![]() Dziewczynki, pomożecie mi wybrać najlepszą wersję mnie samej? Grzywa prosta, z boku przedziałek, czy na środku. A kolor? Jak ten rudy, gryzie się chyba? Aha, no i ostatnie to ja w oryginale ![]() W ogóle super stronka: www.taaz.com enjoy
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2014-01-30 o 01:53 |
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh wybacz ale zdjecie numer 7 Kochana Ty w oryginale bo lepszej nie ma Chcesz cos zmienić? Hmm ciężko będzie bo naprawdę jest duzy kontrats-Ty żywa a Ty kopia:P ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Ale w blondzie zostać. Co do kota-nie wiem, może mowily prawde choć watpue żeby kot kogoś nadgryzł MI koty nie przeszkadzają choć osobiście mam psa i psy wole. Ale-zwierzęta to zwierzęta-kocha się wszystkie
|
||
|
|
|
#1509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie będę tego komentować, bo szkoda ![]() Cytat:
hahaha najpiękniej wyglądasz na ost zdjeciu jesteś na nim mega sliczna nic nie kombinuj,a na pewno nie z kolorem ![]() zrób sobie grzywkę na bok może na początek,sprawdzisz czy w ogóle Ci pasuje to,że coś tam na oczy Ci leci ![]() ja już kłaki umyłam ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie to jest taki farmazon,że, no nie wiem, śmiać się czy płakać
|
|||
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie mówią różne rzeczy z różnych powodów. ja mam w domu znaczy Rodzice koty i jakoś nic nie robią nikomu. spia w łóżku. znaczy mnie molestuja ale czemu nie wiem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojej babci w ogóle nie miauczy,bo tam ma towatzystwo i jest zadowolony ![]() w nocy też przychodzi do mnie i sie kładzie ze mną,bo to ja jestem jego panią,Tż-towi w nocy nie dokucza,ale ode mnie chce zainteresowania i pieszczot Jest "tulakiem' i pieszczochem potrzebującym duzo uwagi,miałam baaardzo duzo kotów i każdy miał niepowtarzalny charakter i swoje nawyki,czasem tak śmieszne,że człowiek kula się po podłodze
|
|
|
|
|
#1513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ty tez przeboje z @. Jak sprobujesz ta schaume daj znac i w koncu prosze o opinie jak ta maska wella...ale konkretnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Koncowki podkrecone jak na szczotce, piekne lejace wloski, az nie poznaje! Szkoda ze mi aparat wysiadl bo bym wam pokazala. I znow zapuszczam grzywke na bok ![]() Po tym jak tz nazwal mnie mc gyverem i pszczolka...nie Poki co mam grzywke obcieta na prosto ale nosze na bok.
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym go wymiziała za wszelkie czasy |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
na szybko, reszta w albumie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Kotom na pewno się nudzi, są dwa ale co chwila łaszą się do psów a jak psy mają je w nosie mieuczą. KYLIE masz racje:P Taki podryw od kotów łee co mi z tego
![]() A Twoje wlosy to ja niew iem czemu są takie długie:P co Wy robicie, wszystkim rosną a mi nie?proszę o wyjaśnienie
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
z tą grzywką prostą nr.5 Twój nos wygląda jak kartofel o mamciu ślicznie i ta długość znów mnie dziś jakieś boleści wzięły ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. wczoraj robiłam ryż na ostro z kurczakiem, on jadł ryż biały a ja brązowy, dzisiaj robię kaszę gryczaną z gulaszem, ja zjem ją polaną tylko odrobiną roztopionego masła + do tego surówka z pekińskiej i papryki. Na razie mam kupiony na zapas makaron pełnoziarnisty i ryż brązowy z takich zdrowszych produktów, w zamrażarce mam brokułę i szpinak, oprócz tego w spiżarce mam jabłka i banany. Brakuje mi jogurtów naturalnych na przekąski i jakiejś sałaty żeby sałatki zjeść np na kolację Dzisiaj będziemy robić sok z marchewek na podwieczorek, ale co potem to w dalszym ciągu nie wiem ![]() A moje menu wygląda tak, że piję codziennie na śniadanie koktajl z banana, mleka i otrębów pszennych, na drugie śniadanie jem przeważnie 2 małe grahamki z almette białym + pomidor/ogórek/cebulka, na obiad zupę, a potem koło 17-18 jem drugie danie razem z tż. Cytat:
![]() Super Cytat:
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-30 o 12:10 |
|||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Też pobawiłam się w tym makeoverze i wyszło mi coś takiego jak w załącznikach
Powiększone usta + kontórowka, na pierwszych 3 zdjęciach niebieskie oczy, na ostatnim moje. Swoją drogą- strasznie dziwne te kolory, chciałam blond zrobić jasny ale był tak tragiczny że zrezygnowałam :P
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-30 o 13:33 |
|
|
|
#1520 |
|
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj w biedronce kupiłam dwie saszetki maski z biovaxu, jedna ta z olejkami a druga do włosów suchych. Zobaczę czy podpasują moim włosom. I wzięłam też nową odżywkę timotei drogocenne olejki.
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Moja dieta tez jakos idzie...BUNNY pojde tez na te skopie przełyku co Ty bylas. Bo mam ciagle uczucie takiej guli w gardle, przełyku. Nie wiem co jest, albo to jakas nerwicowa albo refluks. Az boje się myslec ze mogloby mi być cos mega poważnego. |
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na Tż jak przyjdzie z pracy ,zje obiad i działam z włosami
niewytrzymam do jutra to przez kylie i jej piękne włosy ![]()
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinie dziewczynki.
Miłe co prawda, ale miałyście wybrać coś innego, a nie tak jak jest! No, ale skoro dobrze, to nie ma co na siłę zmieniać. ![]() Jutro mam egzamin ustny z prawa i taką pustkę w głowie, że masakra. Wszystko mi się miesza, co za depresja! Agatka No właśnie w tym problem, że chodzi za mną jakaś zmiana, ale to pewnie dlatego, że mi hormon ostatnio świruje i przez kilka dni chodzę, jak taki troll z tłustymi włosami, bez tapety, z syfami no czole. Trzeba przeczekać chyba.Kylie Zdjęcie z kotełem w albumie wymiata! Ładnie Pani w grzyweczce. ![]() Asia Bo ja mam nos jak kartofel i to taki długi i duży kartofel. ![]() Ex Podoba mi się w czarnym i tym ostatnim brązie. Ex, a nie myślałaś o magicznej diecie, która serio działa cuda MŻWR? Mniej żarcia, więcej ruchu po prostu. Jesz zdrowo, to co lubisz- tylko mniej ,więcej się ruszasz i chudniesz. To najpewniejszy sposób zdrowego (bez możliwości rozwalenia sobie wątroby, żołądka itd. jak w tym chilli) chudnięcia, no i najmniejsze prawdopodobieństwo efektu jojo.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2014-01-30 o 14:21 |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Do wybranych przepisów z 3d chili dołączą teraz przepyszne przepisy z tej oto strony: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com
Takie smakołyki zdrowe tam są że masakra Dzisiaj będę piekła chlebek pełnoziarnisty z innego przepisu niż ostatnio, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-30 o 14:33 |
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Laaadnie Ci w niebieskich oczkach, mam slabosc ![]() A ogolnie wracajac do kotow, ten kot byl dziki, nie taki jak Wasze, domowniki, trzymane pod kolderką, glaszczone tulone, najedzone
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Konto usunięte
|
Kylie piękna z ciebie kobitka
Ex na ostatnim zdjęciu wyglądasz najlepiej |
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że większość jest za ostatnim zdj a więc moje kocie oczy nie są chyba takie złe
Dziękuję bardzo za opinie Poczekam jeszcze do wieczora czy ktoś się wypowie a potem usuwam zdjęcia |
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam okrągły... też kartofel
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Dopiero ta babka, co ci pisałam wzięła się za mnie od dobrej strony. Od razu wzięła mnie do szpitala na wszystkie badania. A taki miałam pech, że akurat moim opiekunem na sali był lekarz (facet młodziutki) co wcześniej byłam u niego, i wręcz się na mnie wydarł, że po co mi ta miesiączka, po co go tak męczę, jak jej nie mam to tym lepiej dla mnie