Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-10, 16:01   #1501
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny co przyspieszam metabolizm poza:
æwiczeniami
wod±
jab³kami
p³atkami owsianymi i siemieniem
Jedzenie du¿ej ilo¶ci warzyw. I w ogóle jedzenie du¿o, jedzenie zbyt ma³o kalorii powoduje ogromne spowolnienie metabolizmu.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:04   #1502
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Molonade zdrowo sie odzywiam, duzo wody, do tego e6w i jakos leci, mam zamiar zaczac Mel b, kiedys nawet sprobowalam i wydaje sie ze ma fajne cwiczenia. Cel koncowy to 52kg, do 1 sierpnia chcialabym dobic do 60 zobaczymy, pocwiczymy. chcialabym w najblizszy czasie zobaczyc na wadze 65. pamietam jak przed matura mialam 53kg a kolezanka 48 i ona byla taka szczupla i jej zazdroscilam, a siebie uwazalam za osobnika, ktory powinien schudnac glupiam byla i tyle
kilka lat temu bylam na diecie proteinowej i 7kg spadlo, skutkow ubocznych nie zanotowalam tylko przez nastepne lata na twarog nie moglam patrzec
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:14   #1503
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misha8787 Poka¿ wiadomo¶æ
Molonade zdrowo sie odzywiam, duzo wody, do tego e6w i jakos leci, mam zamiar zaczac Mel b, kiedys nawet sprobowalam i wydaje sie ze ma fajne cwiczenia. Cel koncowy to 52kg, do 1 sierpnia chcialabym dobic do 60 zobaczymy, pocwiczymy. chcialabym w najblizszy czasie zobaczyc na wadze 65. pamietam jak przed matura mialam 53kg a kolezanka 48 i ona byla taka szczupla i jej zazdroscilam, a siebie uwazalam za osobnika, ktory powinien schudnac glupiam byla i tyle
kilka lat temu bylam na diecie proteinowej i 7kg spadlo, skutkow ubocznych nie zanotowalam tylko przez nastepne lata na twarog nie moglam patrzec
Te¿ mia³am podobnie kiedy¶ - wygl±da³am normalnie, a by³am przekonana,☠¿e jestem t³usta ... Teraz mi ¿al, ¿e wtedy siê☠nie cieszy³am tym, co mam. No, ale miejmy nadziejê, ¿e te czasy jeszcze wróc±, a nawet bêdzie lepiej .

Z a6w uwa¿aj na kontuzje . No i te æwiczenia Ci nie pomog± schudn±æ, tylko wyrze¼biæ miê¶nie, mam nadziejê, ¿e to wiesz .
My¶lê, ¿e spokojnie dasz radê do sierpnia doj¶æ do 60, a nawet i ni¿szej wagi!

Stary 2014-06-10, 16:17   #1504
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
æwiczeniami
wod±
jab³kami
jedzenie nie podgrzanych posi³ków,picie zimnej wody lub ssanie kostki lodu,ch³odne k±piele-tyle mi siê przypomina. I tak jak pisa³a Melonade prawid³owe jedzenie ma kluczowe znaczenie

Cytat:
Mel B ¶wietna sprawa uwielbiam abs i cardio oraz po¶ladki
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:27   #1505
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Za mn± ju¿ dwie rundy jazdy na rowerku, nie wiem jak to zrobi³am bo temperatura w cieniu wynosi 30 stopni ! tragedia!

W dodatku jestem ca³a poorana, bo moja kicia uzna³a, ¿e nie czas teraz na g³askanie i zaczê³a rzucaæ siê na moje rêce, wgryz³a mi siê w ¿y³ê tak, ¿e mam siniaki wygl±dam, jakbym conajmniej usi³owa³a odebraæ jej w±trobê.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 16:44   #1506
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Za mn± ju¿ dwie rundy jazdy na rowerku, nie wiem jak to zrobi³am bo temperatura w cieniu wynosi 30 stopni ! tragedia!

W dodatku jestem ca³a poorana, bo moja kicia uzna³a, ¿e nie czas teraz na g³askanie i zaczê³a rzucaæ siê na moje rêce, wgryz³a mi siê w ¿y³ê tak, ¿e mam siniaki wygl±dam, jakbym conajmniej usi³owa³a odebraæ jej w±trobê.
uroki posiadania kotów
dla tego wole szczury nie gryz±
Czas na koktajl truskawkowy.
Stary 2014-06-10, 16:53   #1507
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:

Czesæ ,s³onka Ja
od jutra cwicze w domu ,szukam silowni najblizej,jutro jade ogladac warunki
Spoci³am sie dzi¶ jak swinka na silce, uwielbiam ten stan
dzis zrobi³am porównanie sprzed miesiaca mam sporo fotek i chetnie je wam poka¿e ,ale nie tutaj bo dosz³am do wniosku ze nie chcia³abym pokazywac siê wszytkim ot tak! i nie chia³abym sie kiedys zobaczyc na necie z jakim¶ dopiskiem a to róznie bywa
tutaj jest otwarte forum i kazdy moze ogladac zdjecia oraz je dowoli kopiowac wiêc zapraszam do klubu zamknietego jezeli macie ochotê siê pokazac w trakcie ,jak zmienia siê wasze cia³o ja dokumentacjê bedê robi³a co miesi±c porównuj±c foty ,schud³am prawie 7 kilo i tego nie widze ,lecz foty pokazuj± co gdzie uby³o ,to mnie motywuje do dalszej bitwy o wymarzon± figurê, sukcesywnie bedê wysy³a³a zaproszenia, sta³ym bywalczyniom ju¿ wys³a³am nowe musz± trochê poczekac jezeli sie nie wy³ami± zostan± zaproszone
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 17:00   #1508
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ

Czesæ ,s³onka Ja
dzis zrobi³am porównanie sprzed miesiaca mam sporo fotek i chetnie je wam poka¿e ,ale nie tutaj bo dosz³am do wniosku ze nie chcia³abym pokazywac siê wszytkim ot tak! i nie chia³abym sie kiedys zobaczyc na necie z jakim¶ dopiskiem a to róznie bywa
tutaj jest otwarte forum i kazdy moze ogladac zdjecia oraz je dowoli kopiowac wiêc zapraszam do klubu zamknietego jezeli macie ochotê siê pokazac w trakcie ,jak zmienia siê wasze cia³o ja dokumentacjê bedê robi³a co miesi±c porównuj±c foty ,schud³am prawie 7 kilo i tego nie widze ,lecz foty pokazuj± co gdzie uby³o ,to mnie motywuje do dalszej bitwy o wymarzon± figurê, sukcesywnie bedê wysy³a³a zaproszenia, sta³ym bywalczyniom ju¿ wys³a³am nowe musz± trochê poczekac jezeli sie nie wy³ami± zostan± zaproszone
¦wietny pomys³ z tym klubem
Bêdzie mo¿na bez stresu zdjêcia wrzucaæ i nie kombinowaæ jak twarz zamazaæ
Czekam z niecierpliwo¶ci± na Twoje fotografie
Stary 2014-06-10, 17:10   #1509
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Czesæ ,s³onka Ja
eeeeej, mega pomys³! te¿ nie lubiê pokazywaæ fot na forum publicznym!

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
uroki posiadania kotów
dla tego wole szczury nie gryz±
Czas na koktajl truskawkowy.

moja kole¿anka w akademiku mia³a szczura, fajne s± Tylko umia³ otwieraæ klatkê i gryz³ mi ciuchy

27.02.2012
Stary 2014-06-10, 17:12   #1510
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=aamidale;46826840]eeeeej, mega pomys³! te¿ nie lubiê pokazywaæ fot na forum publicznym![COLOR="Silver"]

ogólnie tak mysla³am ze chyba nikt nie che tego robic publicznie wiec klub juz istnieje ,jestem w trakcie dodawania foto i zapraszam was tylko powiedzccie mi czy zaproszenia dotar³y?
Stary 2014-06-10, 17:23   #1511
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

ogólnie tak mysla³am ze chyba nikt nie che tego robic publicznie wiec klub juz istnieje ,jestem w trakcie dodawania foto i zapraszam was tylko powiedzccie mi czy zaproszenia dotar³y?
TAK! Ja ju¿ siê zameldowa³am i zadomowi³am

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-10 o 17:24
Stary 2014-06-10, 17:26   #1512
Melonade
Zadomowienie

Te¿ jestem . Super pomys³ .

Stary 2014-06-10, 17:31   #1513
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

LadyDagaMilon fantastyczna przemiana! Z fotografii zagl±daj± na nas dwie ró¿ne kobiety! Kto by pomy¶la³, ¿e kilka kilogramów mniej mo¿e sprawiæ takie cuda z cia³em i rysami twarzy.
Jestem pod ogromnym wra¿eniem!
Stary 2014-06-10, 17:36   #1514
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
TAK! Ja ju¿ siê zameldowa³am i zadomowi³am
Cieszê siê ¿e pomys³ wam siê spodoba³ fajnie ¿e jestescie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ jestem . Super pomys³ .
cieszê siê

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
LadyDagaMilon fantastyczna przemiana! Z fotografii zagl±daj± na nas dwie ró¿ne kobiety! Kto by pomy¶la³, ¿e kilka kilogramów mniej mo¿e sprawiæ takie cuda z cia³em i rysami twarzy.
dziekujê mi³o us³yszec takie s³owa to mi te¿ daje wiarê w siebie której ostatnio mi brakowa³o ,teraz wiem ze mo¿na! tylko TRZA KCIEC

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

A teraz smigam na 30min na steper i rura do basenu pa
Stary 2014-06-10, 18:16   #1515
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
tez uwazam ze po 7 kg na 100%widac zmiany i w ciele i na twarzy, wiem to po sobie, gratulacje

e6w kiedys dotarla do 41 dnia, czyli praktycznie wszystko i efekt byl super brzuch plaski, boczki zniknely i zauwazylam ze uda i nogi bardzo wyszczuplaly, robie te szostke, aby miesnie brzucha wzmocnic, ale wiem ze ma dobry wplyw na mnie
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:24   #1516
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Chocia¿ siê ³adnie opalisz dziêki temu koszeniu Ja te¿ nie przepadam za kieckami i szortami,bo "zapalaj±" mi siê uda od tarcia o siebie
ale jako¶ tak na pla¿y chcê siê po lansowaæ
Ja nie chcê bo ¼le wygl±dam, jestem niska co robi ze mnie kulkê jak za³o¿ê sukienkê.
Cytat:
koszenia nie znosze, jak bylam nastolatka tata mnie do tego przymuszal, a trawnika mielismy na kilka godzin roboty, ale opalenizna super sprawa
Ja dzi¶ te¿ przesta³am lubiæ koszenie, chod¼ praca skróci³a siê z trzech do pó³torej godziny to ta kosiarka da³a mi niesamowity wycisk.
Cytat:
æwiczeniami
wod±
jab³kami
jogurty??
Cytat:

kot kiler

LadyDagaMilon
pomys³ pierwsza klasa od jakiego¶ czasu zastanawia³am siê czemu nie mamy klubu

Ps. Za mn± drugie danie w postaci wczorajszych pieczonych ziemniaków z jajkiem sadzonym i ogórkiem konserwowym. A teraz robiê sobie herbatkê zielon±!

https://www.facebook.com/Renia.foto

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-10 o 18:29
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:25   #1517
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Witam Was !
Dawno nie pisa³am,ale tak jak juz pisa³am postanowi³am zaj±c siê wreszcie sob± ,ale nie tylko w odchudzaniu ale równie¿ ze zdrowiem porz±dek postanowi³am zrobiæ no i niestety okaza³o sie ze ok sierpnia czekaj± mnie 2 zabiegi - operacje ginekologiczne ,ró¿nie to nazywaj±...
Nie wiem jak to bedzie dalej z tym moim odchudzaniem ,bo pobadaniu to 2 dni brzuch mnie bola³ tak ze ruszaæ siê zbytnio nie mog³am ...
Dietê staram sie trzymaæ ale z wysi³kiem fizyczny w ostatnich dniach by³o kiepsko...
jednak nie mam zamiaru rezygnowaæ i w miarê mo¿liwo¶ci i¶æ do przodu

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:29   #1518
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez katka11s Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was !
Dawno nie pisa³am,ale tak jak juz pisa³am postanowi³am zaj±c siê wreszcie sob± ,ale nie tylko w odchudzaniu ale równie¿ ze zdrowiem porz±dek postanowi³am zrobiæ no i niestety okaza³o sie ze ok sierpnia czekaj± mnie 2 zabiegi - operacje ginekologiczne ,ró¿nie to nazywaj±...
Nie wiem jak to bedzie dalej z tym moim odchudzaniem ,bo pobadaniu to 2 dni brzuch mnie bola³ tak ze ruszaæ siê zbytnio nie mog³am ...
Dietê staram sie trzymaæ ale z wysi³kiem fizyczny w ostatnich dniach by³o kiepsko...
Kochana staraj siê trzymaæ nadal zdrowy styl ¿ycia i zamiast intensywnych æwiczeñ mo¿esz spacerowaæ
Najwa¿niejsze,¿e zadba³a¶ o siebie nie tylko w sferze dietetycznej. Mam nadzieje,¿e to nic powa¿nego te zabiegi
Stary 2014-06-10, 21:39   #1519
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wstawi³am w naszej grupie swoje zdjêcie, jak mia³am 88kg. Postaram siê w najbli¿szym czasie dodaæ i to z tera¼niejsz± wag±, bo wiecie póki co nie za bardzo lubiê siê fotografowaæ

PS. Zmêczona, ale zadowolona... papa

Stary 2014-06-11, 07:57   #1520
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Czy u Was tez jest tak potwornie gor±co? Normalnie je¶æ mi siê nawet nie chce..mo¿e macie jakie¶ fajne pomys³y na obiad w taki upa³? U mnie kolejny dzieñ z rzêdu powy¿ej 30st..
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 08:53   #1521
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

[QUOTE=LadyDagaMilon;46826 889]
Cytat:
eeeeej, mega pomys³! te¿ nie lubiê pokazywaæ fot na forum publicznym![COLOR="Silver"]

Czy mo¿ecie mnie poinstruowaæ i nauczyæ jak dzia³aj± Kluby - przyznajê siê do totalnej ignorancji w danym temacie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ
Czy u Was tez jest tak potwornie gor±co? Normalnie je¶æ mi siê nawet nie chce..mo¿e macie jakie¶ fajne pomys³y na obiad w taki upa³? U mnie kolejny dzieñ z rzêdu powy¿ej 30st..
Mo¿e ch³odnik ???
np.: http://www.dietetyczne-przepisy.com....czny-chlodnik/

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Dziewczyny wstyd siê przyznaæ, ale ja np. w trakcie drugiej ci±¿y nie zrobi³am sobie nawet 1 zdjêcia. Zaraz po niej zreszt± te¿. W ogóle unikam jak ognia aparatów fotograficznych - choæ na jakie¶ fotki to i tak siê za³apujê - szczególnie te wykonane przez mojego syna i w 99,9% nie jestem z nich zadowolona.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez katka11s Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was !
Spokojnie, nie przemêczaj siê.
Najwa¿niejsze to nie je¶æ ¶mieciówki, tylko zdrowe jedzonko.
Co do æwiczeñ - osobi¶cie ma³o siê ruszam wiêc nie bêdê siê wypowiada³a, ale zawsze staram siê przynajmniej i¶æ na spacer.
Zajêcia domowe te¿ traktujê jako æwiczenia np. dzisiaj przede mn± odmra¿anie lodówki ¿e mam wysok± to i wyci±gn±æ siê muszê i przychyliæ.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-11 o 08:47
Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 09:42   #1522
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Czy mo¿ecie mnie poinstruowaæ i nauczyæ jak dzia³aj± Kluby - przyznajê siê do totalnej ignorancji w danym temacie

Sprawdzasz prywatne wiadomo¶ci wiadomosci na górze strony, tam powinna¶ mieæ zaproszenie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz.jpg (110,7 KB, 8 za³adowañ)

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 09:44   #1523
ArcymoneQ
Rozeznanie

Malinka_Malinka kluby masz po lewej u góry... tam je¶li ju¿ zaakceptowa³a¶ zaproszenie (które wys³a³a LadyDagaMilon w prywatnej wiadomo¶ci) poka¿e Ci siê od razu nasz klub.

Ja dzi¶ zjad³am na ¶niadanko kromkê chleba z jajkiem na twardo, ogórkiem zielonym i sczypiorkiem.

No i dzi¶ niestety wio¶larzy nie bêdzie, jestem ju¿ w domu i siedzê nad prac± lic. mo¿e popo³udniu co¶ w domu zrobiê, ale to zale¿y od temperatury

Stary 2014-06-11, 10:03   #1524
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
no u mnie nieco chlodniej, ale s³oñce strasznie daje w ko¶æ.

Dzi¶ znowu 20 km w nieco ponad godzinkê coraz lepiej mi idzie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Malinka_Malinka kluby masz po lewej u góry... tam je¶li ju¿ zaakceptowa³a¶ zaproszenie (które wys³a³a LadyDagaMilon w prywatnej wiadomo¶ci) poka¿e Ci siê od razu nasz klub.

Ja dzi¶ zjad³am na ¶niadanko kromkê chleba z jajkiem na twardo, ogórkiem zielonym i sczypiorkiem.

No i dzi¶ niestety wio¶larzy nie bêdzie, jestem ju¿ w domu i siedzê nad prac± lic. mo¿e popo³udniu co¶ w domu zrobiê, ale to zale¿y od temperatury

Ja polecam wentylatorek, nawet taki malutki, nastawiony na Ciebie jak æwiczysz - niby nie jest ch³odniej, ale wiaterek daje wrazenie ch³odu, szczególnie na mokrym ciele.

Na upa³y w pracy polecam natomiast lanie sobie zimnej wody na nadgarstki i miejsca, gdzie ¿y³y s± najbardziej widoczne - uczucie ch³odu pozostaje na trochê.

A no i wszystkie Was przestrzegam przed udarem - nawet je¶li wygl±dacie w czapce jak pijany rolnik lepiej siê przemêczyæ ni¿ potem wyl±dowaæ w szpitalu. Najlepiej po 10 nie wychodziæ z domu a¿ do godziny 15 - 16, ale wiem, ¿e ma³o osób mo¿e sobie na to pozwoliæ.

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 10:12   #1525
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
no u mnie nieco chlodniej, ale s³oñce strasznie daje w ko¶æ.

Dzi¶ znowu 20 km w nieco ponad godzinkê coraz lepiej mi idzie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Ja polecam wentylatorek, nawet taki malutki, nastawiony na Ciebie jak æwiczysz - niby nie jest ch³odniej, ale wiaterek daje wrazenie ch³odu, szczególnie na mokrym ciele.

Na upa³y w pracy polecam natomiast lanie sobie zimnej wody na nadgarstki i miejsca, gdzie ¿y³y s± najbardziej widoczne - uczucie ch³odu pozostaje na trochê.

A no i wszystkie Was przestrzegam przed udarem - nawet je¶li wygl±dacie w czapce jak pijany rolnik lepiej siê przemêczyæ ni¿ potem wyl±dowaæ w szpitalu. Najlepiej po 10 nie wychodziæ z domu a¿ do godziny 15 - 16, ale wiem, ¿e ma³o osób mo¿e sobie na to pozwoliæ.
muszê wypróbowaæ to polewanie nadgarstków
jestem ju¿ po treningu,z powodu upa³ów zmieni³am godziny æwiczeñ i teraz zaczynam o 7 a nie po 11 jak wcze¶niej. Cardio -daje mi totalnego kopa i powera do dalszej pracy nad sob±-3 dzieñ a ja nadal do 4 minutach pocê siê jak ¶w.nia
Kurcze chcia³am wyj¶æ sobie spacerkiem na miasto,ale czuje ¿e czeka mnie przeja¿d¿ka autobusem-roztopie siê po drodze
Stary 2014-06-11, 10:24   #1526
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
muszê wypróbowaæ to polewanie nadgarstków
jestem ju¿ po treningu,z powodu upa³ów zmieni³am godziny æwiczeñ i teraz zaczynam o 7 a nie po 11 jak wcze¶niej. Cardio -daje mi totalnego kopa i powera do dalszej pracy nad sob±-3 dzieñ a ja nadal do 4 minutach pocê siê jak ¶w.nia
Kurcze chcia³am wyj¶æ sobie spacerkiem na miasto,ale czuje ¿e czeka mnie przeja¿d¿ka autobusem-roztopie siê po drodze

Ja z powodu aktywno¶ci s³oñca chcê siê przestawiæ na wstawanie o 6 i wyjazd o 7 rano, ale wtedy ludzie po polach z psami biegaj± a ja siê psów bojê. Ju¿ nie wspominaj±c o T¯ który ma regularn± fobiê od dziecka, ale ju¿ niedlugo bêdê musia³a je¼dziæ sama gdy¿ on idzie do roboty.

Powinnam stosowaæ filtry, ale potem na rowerze lepiê siê ca³a i okoliczne owady równie¿ siê lepi± do mnie, tak¿e po przyje¼dzie do domu wygl±dam jak kolba z owadami, jakby zaczê³y machaæ skrzyde³kami to pewnie bym siê unios³a razem z rowerem :/

27.02.2012
Stary 2014-06-11, 10:59   #1527
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:

Czesæ ,s³onka Ja
¦wietny pomys³ z tym klubem
Jak zrobie sobie fotki to rownie¿ wrzuce
Twoja przemiana jest naprawde bardzo widoczna! 6 kg w miesi±c to brzmi jak marzenie dla mnie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Wstawi³am w naszej grupie swoje zdjêcie, jak mia³am 88kg. Postaram siê w najbli¿szym czasie dodaæ i to z tera¼niejsz± wag±, bo wiecie póki co nie za bardzo lubiê siê fotografowaæ

PS. Zmêczona, ale zadowolona... papa
Dodaj koniecznie, po 13 km mniej napewno jest duuuuza zmiana i pewnie wszyscy sa jej ciekawi w klubie

Cytat:
W upa³ polecam makaron pe³noziarnisty z twarogiem i truskawkami (na zimni oczywi¶cie) uwielbiam to po³±czenie!

Witam!

U mnie te¿ upa³, niedawno wsta³am, jem owsianke na ¶niadanie i idê na spacer, mam nadzieje ¿e wytrzymam w tym upale, ale jak najmniej na siebie na³o¿e plus odpowiedni filtr i dam rade

Milego dnia dziewczyny
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-11, 11:04   #1528
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Sprawdzasz prywatne wiadomo¶ci wiadomosci na górze strony, tam powinna¶ mieæ zaproszenie
Dziêkujê za pomoc. Uda³o siê

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ponoæ jutro ma byæ ch³odniej - 22 stopnie

Stary 2014-06-11, 11:25   #1529
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=pretty_girl19892;46 835575]¦wietny pomys³ z tym klubem
Jak zrobie sobie fotki to rownie¿ wrzuce
Twoja przemiana jest naprawde bardzo widoczna! 6 kg w miesi±c to brzmi jak marzenie dla mnie

to cieszy
czekam na wasze foty
Dlaczego jak marzenie, spoko dasz rade i TY

dzis troche stopujê z treningami , bo nie wiem czy przegie³am pa³e czy cos mi dolega, w ka¿dym razie boli mnie podbrzusze tak "w ¶rodku" dziwne uczucie jak przy owulacji, jestem jakas "pe³na" kupi³am sobie nospe i zobacze do jutra czy to przeci±¿enie czy mo¿e zapalenie jajników
Stary 2014-06-11, 12:27   #1530
Malinka_Malinka
Zadomowienie

W³a¶nie przegl±da³am tabelkê z naszymi wynikami.
Zda³am sobie sprawê, ¿e najwa¿niejsze w tym wszystkim jest aby zdrowo je¶æ.
Mo¿e i zdarzyæ siê, ¿e wyników w ogóle nie ma, albo s± ledwie dostrzegalne - ale to drugorzêdna sprawa.
Najwa¿niejsze jest aby zdrowo siê od¿ywiaæ i choæ odrobinkê ruszaæ
Dlatego moje postanowienie, od dzi¶ co¶, cokolwiek ale ruszê tym wielkim ty³....

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.