|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
. Chocia¿ zaczê³o mnie boleæ kolano, które mia³am kiedy¶☠kontuzjowane :/. Mam nadziejê, ¿e to chwilowe i do wieczora mi przejdzie i bêdê mog³a æwiczyæ normalnie ... misha8787 heeej!
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Mnie te¿ jako¶ ochoty brak...a czeka mnie jeszcze Gacka,a6w i abs Mel B na brzuch...
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Jednak siê przemog³am A jak Wam dzi¶ posz³o z æwiczeniami?
|
|
#1473 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Duuuusznoooo
|
||
|
|
|
#1474 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
wow widze ze sarbinowo jest popularne
Ja jezdzi³am tam 15lat z rzedu po 2 razy w roku przesta³am wkoñcu bo czu³am siê jak w BDG same znajome twarze ,pó³ mojego miasta ,no i mieszkanców po tylu latach zna³am z twarzy i nie tylko pozatym jak mam juz 2 dzieci to nie mam ochoty isc przez "odpust" kilka razy dziennie id±c na plaze,do sklepu,na loda czy gdziekolwiek bo koñczy to siê koszmarnie dla portfela w zesz³ym roku pojechalismy wioche dalej G¡SKI pensjonat w³óczêga ko³o latarni, polecam super warunki ,extra podwórze, atrakcje dla dzieci, a id±c na pla¿e nie mijalismy "kramików" mo¿e jeden, pozatym atrakcji by³o akurat, i ciut taniej z jedzeniem niz sarbinowo. i spokojnie mniej m³odziezy duzo rodzin z dziecmi ale 2 disco -kongo bongo tez by³y W tym roku nie wiem czy pojedziemy ,bo moze sprzedamy dom i nie bedzie czasu ,.... zobaczy sie ale jak zacze³am czytac o waszych urlopach to zazdroszczê wam tego "zaplanowanego"
|
|
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
LadyDagaMilon - u mnie to nie jest do koñca typowy urlop, jedziemy wraz z mê¿em i dzieckiem jako opiekunowie dzieci niepe³nosprawnych od nas z o¶rodka. Fajna sprawa bo nie p³acimy za pobyt, a pod obiek± mamy akurat bardzo sprawn± m³odzie¿.
![]() Gdzie te wasze rozmowy, których nie nad±¿a³am czytaæ?!? Ps. ¦niadanko, æwiartka pomidora jako sa³atka z cebulk± i odrobin± ¶mietnay + pó³ bu³ki. |
|
|
|
#1476 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Jest tak gor±co ¿e wszyscy le¿± na ziemi i ledwo dysz± ![]() Zaraz jadê na rower póki ch³odno
|
|
|
#1477 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Witam
Czy mo¿na siê do Was do³±czyæ? Przegl±da³am kilka w±tków, a Wasz wygl±da najsympatyczniej Mam 165cm wzrostu i 92,3kg na liczniku. Chcia³abym wa¿yæ 60-62kg, wiêc 30kg do zrzucenia przede mn±. Historia mojego odchudzania jest bardzo zawi³a, nie bêdê Was nudziæ, powiem tylko, ¿e rok temu wa¿y³am ju¿ 72 i widzia³am ¶wiate³ko w tunelu, ale wakacje i pó¼niejsze sytuacje zrobi³y swoje Nie do¶æ, ze szybko odrobi³am stratê (startowa³am w styczniu z 85kg) to jeszcze "zdoby³am" dodatkowe 8kg.Pozdrawiam Wszystkich! |
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Bo w procesie odchudzania najwa¿niejsze nie jest samo gubienie kilogramów, ale utrzymanie zdobytej pozycji wagowej ![]() Dlatego, mam nadziejê nasz w±tek bêdzie trwa³ jeszcze kilka lat, aby¶my osta³y siê w swoich zwyciêstwach na dobre, a nie wróci³y do z³ych nawyków ¿ywieniowych. ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- U mnie dzisiaj bez ¶niadanka. Pomog³a mi moja mamusia, aby go nie zje¶æ. Ledwie uda³o mi siê serek do pracy zabraæ i jab³uszko, bo o suchym pysku bym siedzia³a do 16-tej. Czasami korzystanie z instytucji babci, ma wiêcej minusów ni¿ plusów. Dobrze, ¿e moja ma³a od wrze¶nia idzie do ¿³obka, w przeciwnym razie (gdyby nie uda³o siê za³atwiæ miejsca) ja idê do psychiatryka, na oddzia³ zamkniêty.
|
|
#1480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja ju¿ po rowerze, zaraz ¶migam je¶æ ¶niadanie. dzi¶ uda³o mi siê w godzinê i piêtna¶cie minut 20 km
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-10 o 09:40 Powód: piêkny b³±d ortograficzny |
|
|
|
|
#1481 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie,¿e do nas trafi³a¶-razem damy radê! Cytat:
G³owa do góry Cytat:
![]() Super widzê,¿e co dzieñ ka¿da z Was pobija swoje rekordy ¿yciowe Ja ju¿ po gackiej,a6w, Mel B abs i cardio oraz rowerze ![]() Uwinê³am siê ze wszystkim ( ³±cznie z k±piel± ) w 1,5 godziny ![]() Teraz czas na ¶niadanko-testuje IF 10/14
|
|
|
#1482 | ||
|
Rozeznanie
|
No nie dziwiê siê, dzi¶ ju¿ o 6.oo rano by³o 20 stopni.
A ja zaplanowa³am sobie koszenie super! ![]() Cytat:
Du¿o przed Tob± pracy, ale my¶lê, ¿e damy radê. Najwa¿niejsze, aby¶ mia³a wielk± motywacjê... o co w naszym gronie nie jest trudno - nawet wczoraj wspominali¶my o tym. Tak¿e jeszcze raz witam i zapraszam do opowiedzenia nam troszkê o sobie, czy æwiczysz, jak chcesz siê odchudzaæ, oraz je¶li masz ochotê co¶ o rodzinie je¶li j± posiadasz, a mo¿e siê uczysz? ![]() Cytat:
![]() I czemu ¶niadania nie ma? Wiem co¶ o tych wspania³ych babciach... chocia¿ moja mama do z³ych nie nale¿y to jednak od miesi±ca widzê jak±¶ za³amkê, nic jej siê nie chce i jak tylko wrócê do domu ucieka do siebie. O te¶ciowej ju¿ nie raz pisa³am ![]() Drugie ¶niadanie - druga æwirtka pomidora z cebulk± i ¶mietank± + pó³ bu³ki bez mas³a za to z plasterkiem wêdliny! A teraz uciekam poæwiczyæ!
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Dziekuje wszystkim za mi³e przyjêcie i s³owa otuchy
Co do odchudzania, do konca czerwca zamierzam po prostu zaufaæ zdrowemu rozs±dkowi i jesc mniej, natomiast od lipca ruszam z pe³na dieta. W zesz³ym roku by³am przez kilka miesiêcy pod opieka pani dietetyk, mam od niej plan odchudzania, przepisy itp, wiec to wykorzystam. Dodatkowo mam ochote wypróbowaæ kuchnie wegetariañsk±, ale nie ze wzglêdów ideologicznych, po prostu nie podchodzi mi ostatnio miêso ![]() Dlaczego od lipca ruszam pe³na para? Jestem na finiszu ukoñczenia studiów, mam sporo zaliczen, prace magisterska do ogarniêcia i nie jestem w stanie do³o¿yæ do tego pe³nej diety. Robie co moge,zeby spada³o cokolwiek ![]() Co do rodziny, mieszkam z narzeczonym i poki co nie planujemy powiêkszania rodziny ![]() Jeszcze raz dziekuje za mi³e s³owa i chêæ wsparcia, tym razem sie uda! ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeszkadza³y jej, nastêpuj±ce sprawy: - pokrowiec na deskê do prasowania, - ¼le ubieram syna do szko³y - mój m±¿ jest z³ym ojcem - to, ¿e nie chcemy jej bezwzglêdnie s³uchaæ, a Ona wie lepiej - butelki wina na barku ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#1485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ahhh te mamusie, wszystko wiedz± najlepiej, choæby mia³y przy tym pó³ rodziny sk³óciæ
Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-10 o 10:31 |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bogu Najwy¿szemu niech bêd± za to dziêki i Bankowi który udzieli³ nam kredytu
|
|
#1487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te¿ oddaje ho³dy Prezesowi Banku
|
|
|
#1488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie bank te¿ wspomóg³, ale nie na tyle, ¿eby budowaæ siê w innej czê¶ci ¶wiata... te¶ciowa ma do mnie jakie¶ 5km. ![]() Jestem ju¿ po 140 wio¶larzach |
|
|
|
|
#1489 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Czesc
jedna z Was mnie przyuwazyla wiec czuje sie wywolana do odpowiedzi. aktualna waga 68kg startowalam z 75 przy wzroscie 160cm. od poczatki kwietnia zgubilam 7kg. zdecydowanie lepiej juz wygladam i sie czuje . Fajnie ze jest ten watek, choc z drugiej strony jak ktoras z Was pisala ze ma ochote na lody, skoczylam do zamrazarki po magnum bo pod wplywem czytanego wpisu mnie rowniez naszla ochota Fajne z Was dziewczyny, bardzo serdecznie gratuluje Wam spadkow i zycze dalszej wytrwalosci. |
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam ten ból, kochana. Ja mieszka³am z babci± od 14 roku ¿ycia i k³óci³y¶my siê naprawdê o wszystko. Mia³a taki charakter jak ja. By³a osob± nie do zniesienia. Kiedy umar³a ¶wiat mi siê zawali³. Ja wiem, jak to wk*wia, jak rodzina jest niesprawiedliwa, wredna, nieszczera itp. tylko z powodu z³ego humoru. Ja z kolei zawsze by³am za gruba albo za chuda, nieuk i pijak, ale jak kto¶ mnie spróbowa³ tkn±æ to mia³ ciê¿ko. Trzymam Twoj± stronê, bo masz racjê, poza tym nie znam Twojej mamy, ale je¿eli chodzi o moje uczucia, sieroty pozbawionej praktycznie wszystkich najbli¿szych, odda³abym ¿ycie za tak± k³ótniê z matk±. I wspó³czujê Ci i zazdroszczê ![]() Mam jeszcze dziadka, ale on to zupe³nie inna historia, by³y pu³kownik WP zbieraj±cy z ziemi d¿d¿ownice, niepozwalaj±cy zabijaæ muszek i paj±ków, krêci nosem na mycie naczyñ p³ynem poniewa¿ "naczynia maj± pory i potem jemy chemiê". Jako dziecko nie mog³am nawet popatrzeæ na chipsy [tu akurat siê zgodzê]. Potrafi zabraæ dziecku w wózeczku chrupki i nawrzeszczeæ na matkê. Naprawi³by stacjê kosmiczn± gdyby by³o trzeba. Niesamowicie wnerwiaj±cy, ale inteligentny i kochany cz³owiek.
|
|
|
#1491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odznaczonego wieloma medalami ¿o³nierza AK. Niestety zmar³ 15 lat temu, by³ z niego m±dry cz³owiek, szkoda ¿e nie mia³am okazji lepiej go poznaæ i doceniæ walorów jego opowie¶ci. By³am za m³oda ¿eby wszystko zrozumieæ co On stara³ siê nam przekazaæ.
|
|
#1492 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle jako nastolatka jezdzilam pare razy w tygodniu na 30 - 40 km wycieczki, raz przejechalam kolo 70 km, ale nie wspominam tego za dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#1493 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
. Jeste¶ podobnego wzrostu do mnie . Teraz nie pozostaje nic innego, jak zrzuciæ te kilogramy raz na zawsze . Cytat:
. Co¶ mi siê ostatnio udaje, jak kogo¶ przyuwa¿ê to siê pó¼niej zaczyna odzywaæ . Dobrze, dobrze . Sk±d ja znam te pokusy ... Kilka dni temu kto¶ z moich znajomych wstawi³ zdjêcie z milky wayem w rêce. Chodzi³ za mn± ze 4 dni, a¿ w koñcu siê z³ama³am i kupi³am . No, ale wliczony w bilans, wiêc chyba nie jest tak ¼le ... Na dodatek chyba znacznie wcze¶niej mi siê w tym miesi±cu pms w³±czy³ nie wiem co mam o tym my¶leæ ... Lepiej napisz, jak Ci siê uda³o tyle zrzuciæ i jaki masz cel . Dziewczyny, by³am wczoraj tak zmêczona, ¿e pad³am i nie poæwiczy³am ... A dzisiaj mam zapieprz straszny St±d chyba mniej rozmów w w±tku - wszyscy maj± w tym okresie du¿o do roboty :/.
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
Ja przed chwil± otrzyma³am przesy³ke z moim wymarzonym pareo w rozmiarze UNIWERSALNYM- okaza³o siê,¿e nie do koñca jest to prawda
Zaklinowa³am siê w pasie przy próbie go ¶ci±gniêcia Mam nadziejê,¿e do lipca zgubie w pasie chocia¿ z 4 cm ![]() Przesy³am foty (uwaga robione kalkulatorem )Zdjêcie-0032.jpg Zdjêcie-0035.jpg
|
|
#1495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej teraz zaraz. Topie siê w tym biurze w d³ugich choæ cienkich spodniach i bluzeczce Brak klimy robi swoje, nie potrzebujê sauny.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-10 o 13:54 |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie chodzê w sukienkach przez co w takie dni jak dzi¶ musze braæ prysznic zaraz po pracy bo czujê jak siê ca³a klejê.
![]() Za mn± koszenie trawy now±, wielk± i ciê¿k± kosiark±... jako¶ da³am radê, ale jak zdobêdê rower to sobie odpuszczê takie "sporty" Do tego w pracy zrobi³am 250 wio¶larzy co chyba pozwoli mi na dzi¶ zakoñczyæ æwiczenia Ps. Obiad - zupa krupnik z kaszy pêczak |
|
|
|
#1498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale jako¶ tak na pla¿y chcê siê po lansowaæ
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co przyspieszam metabolizm poza:
æwiczeniami wod± jab³kami p³atkami owsianymi i siemieniem
|
#1500 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- koszenia nie znosze, jak bylam nastolatka tata mnie do tego przymuszal, a trawnika mielismy na kilka godzin roboty, ale opalenizna super sprawa |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Ja jezdzi³am tam 15lat z rzedu po 2 razy w roku
Nie do¶æ, ze szybko odrobi³am stratê (startowa³am w styczniu z 85kg) to jeszcze "zdoby³am" dodatkowe 8kg.

Du¿o przed Tob± pracy, ale my¶lê, ¿e damy radê. Najwa¿niejsze, aby¶ mia³a wielk± motywacjê... o co w naszym gronie nie jest trudno - nawet wczoraj wspominali¶my o tym. 
nie wiem co mam o tym my¶leæ ...