Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-09, 19:01   #1471
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie pijê zielon± herbatkê i przegl±dam internet za rowerami... nabra³am wielkiej ochoty na jazdê

Najgorsze jest jednak to, ¿e nic mi siê nie chce... nawet 10 minut æwiczeñ nie zrobiê bo pocê siê na sam± my¶l.
Ja czekam a¿ bêdzie ciemno .
Chocia¿ zaczê³o mnie boleæ kolano, które mia³am kiedy¶☠kontuzjowane :/. Mam nadziejê, ¿e to chwilowe i do wieczora mi przejdzie i bêdê mog³a æwiczyæ normalnie ...

misha8787 heeej!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:47   #1472
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Mnie te¿ jako¶ ochoty brak...a czeka mnie jeszcze Gacka,a6w i abs Mel B na brzuch...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Jednak siê przemog³am Ca³y trening zaliczony
A jak Wam dzi¶ posz³o z æwiczeniami?
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:01   #1473
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Ja czekam a¿ bêdzie ciemno .
Chocia¿ zaczê³o mnie boleæ kolano, które mia³am kiedy¶☠kontuzjowane :/. Mam nadziejê, ¿e to chwilowe i do wieczora mi przejdzie i bêdê mog³a æwiczyæ normalnie ...

misha8787 heeej!
Ja raczej nie dam rady, idê ju¿ spaæ... ale za to jutro nadrobiê koszeniem.
Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie te¿ jako¶ ochoty brak...a czeka mnie jeszcze Gacka,a6w i abs Mel B na brzuch...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Jednak siê przemog³am Ca³y trening zaliczony
A jak Wam dzi¶ posz³o z æwiczeniami?
200 wio¶larzy a to jakie¶ 500kcl ... nie jest ¼le, ¶niadanie pierwsze i drugie spalone.

Duuuusznoooo

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:33   #1474
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

wow widze ze sarbinowo jest popularne Ja jezdzi³am tam 15lat z rzedu po 2 razy w roku przesta³am wkoñcu bo czu³am siê jak w BDG same znajome twarze ,pó³ mojego miasta ,no i mieszkanców po tylu latach zna³am z twarzy i nie tylko pozatym jak mam juz 2 dzieci to nie mam ochoty isc przez "odpust" kilka razy dziennie id±c na plaze,do sklepu,na loda czy gdziekolwiek bo koñczy to siê koszmarnie dla portfela w zesz³ym roku pojechalismy wioche dalej G¡SKI pensjonat w³óczêga ko³o latarni, polecam super warunki ,extra podwórze, atrakcje dla dzieci, a id±c na pla¿e nie mijalismy "kramików" mo¿e jeden, pozatym atrakcji by³o akurat, i ciut taniej z jedzeniem niz sarbinowo. i spokojnie mniej m³odziezy duzo rodzin z dziecmi ale 2 disco -kongo bongo tez by³y W tym roku nie wiem czy pojedziemy ,bo moze sprzedamy dom i nie bedzie czasu ,.... zobaczy sie ale jak zacze³am czytac o waszych urlopach to zazdroszczê wam tego "zaplanowanego"
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 05:25   #1475
ArcymoneQ
Rozeznanie

LadyDagaMilon - u mnie to nie jest do koñca typowy urlop, jedziemy wraz z mê¿em i dzieckiem jako opiekunowie dzieci niepe³nosprawnych od nas z o¶rodka. Fajna sprawa bo nie p³acimy za pobyt, a pod obiek± mamy akurat bardzo sprawn± m³odzie¿.

Gdzie te wasze rozmowy, których nie nad±¿a³am czytaæ?!?

Ps. ¦niadanko, æwiartka pomidora jako sa³atka z cebulk± i odrobin± ¶mietnay + pó³ bu³ki.

Stary 2014-06-10, 07:26   #1476
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
LadyDagaMilon - u mnie to nie jest do koñca typowy urlop, jedziemy wraz z mê¿em i dzieckiem jako opiekunowie dzieci niepe³nosprawnych od nas z o¶rodka. Fajna sprawa bo nie p³acimy za pobyt, a pod obiek± mamy akurat bardzo sprawn± m³odzie¿.

Gdzie te wasze rozmowy, których nie nad±¿a³am czytaæ?!?

Ps. ¦niadanko, æwiartka pomidora jako sa³atka z cebulk± i odrobin± ¶mietnay + pó³ bu³ki.

Jest tak gor±co ¿e wszyscy le¿± na ziemi i ledwo dysz±

Zaraz jadê na rower póki ch³odno

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:54   #1477
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Witam
Czy mo¿na siê do Was do³±czyæ? Przegl±da³am kilka w±tków, a Wasz wygl±da najsympatyczniej Mam 165cm wzrostu i 92,3kg na liczniku. Chcia³abym wa¿yæ 60-62kg, wiêc 30kg do zrzucenia przede mn±. Historia mojego odchudzania jest bardzo zawi³a, nie bêdê Was nudziæ, powiem tylko, ¿e rok temu wa¿y³am ju¿ 72 i widzia³am ¶wiate³ko w tunelu, ale wakacje i pó¼niejsze sytuacje zrobi³y swoje Nie do¶æ, ze szybko odrobi³am stratê (startowa³am w styczniu z 85kg) to jeszcze "zdoby³am" dodatkowe 8kg.

Pozdrawiam Wszystkich!
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:00   #1478
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Czy mo¿na siê do Was do³±czyæ? Przegl±da³am kilka w±tków, a Wasz wygl±da najsympatyczniej Mam 165cm wzrostu i 92,3kg na liczniku. Chcia³abym wa¿yæ 60-62kg, wiêc 30kg do zrzucenia przede mn±. Historia mojego odchudzania jest bardzo zawi³a, nie bêdê Was nudziæ, powiem tylko, ¿e rok temu wa¿y³am ju¿ 72 i widzia³am ¶wiate³ko w tunelu, ale wakacje i pó¼niejsze sytuacje zrobi³y swoje Nie do¶æ, ze szybko odrobi³am stratê (startowa³am w styczniu z 85kg) to jeszcze "zdoby³am" dodatkowe 8kg.

Pozdrawiam Wszystkich!
czesc

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:19   #1479
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Witam

Pozdrawiam Wszystkich!
Witamy.
Bo w procesie odchudzania najwa¿niejsze nie jest samo gubienie kilogramów, ale utrzymanie zdobytej pozycji wagowej
Dlatego, mam nadziejê nasz w±tek bêdzie trwa³ jeszcze kilka lat, aby¶my osta³y siê w swoich zwyciêstwach na dobre, a nie wróci³y do z³ych nawyków ¿ywieniowych.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

U mnie dzisiaj bez ¶niadanka. Pomog³a mi moja mamusia, aby go nie zje¶æ. Ledwie uda³o mi siê serek do pracy zabraæ i jab³uszko, bo o suchym pysku bym siedzia³a do 16-tej.

Czasami korzystanie z instytucji babci, ma wiêcej minusów ni¿ plusów. Dobrze, ¿e moja ma³a od wrze¶nia idzie do ¿³obka, w przeciwnym razie (gdyby nie uda³o siê za³atwiæ miejsca) ja idê do psychiatryka, na oddzia³ zamkniêty.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:40   #1480
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Witamy.
Bo w procesie odchudzania najwa¿niejsze nie jest samo gubienie kilogramów, ale utrzymanie zdobytej pozycji wagowej
Dlatego, mam nadziejê nasz w±tek bêdzie trwa³ jeszcze kilka lat, aby¶my osta³y siê w swoich zwyciêstwach na dobre, a nie wróci³y do z³ych nawyków ¿ywieniowych.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

U mnie dzisiaj bez ¶niadanka. Pomog³a mi moja mamusia, aby go nie zje¶æ. Ledwie uda³o mi siê serek do pracy zabraæ i jab³uszko, bo o suchym pysku bym siedzia³a do 16-tej.

Czasami korzystanie z instytucji babci, ma wiêcej minusów ni¿ plusów. Dobrze, ¿e moja ma³a od wrze¶nia idzie do ¿³obka, w przeciwnym razie (gdyby nie uda³o siê za³atwiæ miejsca) ja idê do psychiatryka, na oddzia³ zamkniêty.
O kurcze... A co sie stalo jesli mozna spytac ?

Ja ju¿ po rowerze, zaraz ¶migam je¶æ ¶niadanie. dzi¶ uda³o mi siê w godzinê i piêtna¶cie minut 20 km

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-10 o 09:40 Powód: piêkny b³±d ortograficzny
Stary 2014-06-10, 10:00   #1481
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Witam

Pozdrawiam Wszystkich!
Witaj w najfajniejszej grupie wsparcia
Fajnie,¿e do nas trafi³a¶-razem damy radê!

Cytat:
Witamy.

No niestety czasami korzystanie z pomocy rodziny wychodzi bokiem.
G³owa do góry
Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ

Ja ju¿ po rowerze, zaraz ¶migam je¶æ ¶niadanie. dzi¶ uda³o mi siê w godzinê i piêtna¶cie minut 20 km

Super widzê,¿e co dzieñ ka¿da z Was pobija swoje rekordy ¿yciowe
Ja ju¿ po gackiej,a6w, Mel B abs i cardio oraz rowerze
Uwinê³am siê ze wszystkim ( ³±cznie z k±piel± ) w 1,5 godziny
Teraz czas na ¶niadanko-testuje IF 10/14
Stary 2014-06-10, 10:08   #1482
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Jest tak gor±co ¿e wszyscy le¿± na ziemi i ledwo dysz±
No nie dziwiê siê, dzi¶ ju¿ o 6.oo rano by³o 20 stopni. A ja zaplanowa³am sobie koszenie super!

Cytat:
Witam

Pozdrawiam Wszystkich!
Witaj ciep³o Du¿o przed Tob± pracy, ale my¶lê, ¿e damy radê. Najwa¿niejsze, aby¶ mia³a wielk± motywacjê... o co w naszym gronie nie jest trudno - nawet wczoraj wspominali¶my o tym. Tak¿e jeszcze raz witam i zapraszam do opowiedzenia nam troszkê o sobie, czy æwiczysz, jak chcesz siê odchudzaæ, oraz je¶li masz ochotê co¶ o rodzinie je¶li j± posiadasz, a mo¿e siê uczysz?
Cytat:

Ja liczê, ¿e do koñca tego odcinka zgubiê co trzeba
I czemu ¶niadania nie ma?

Wiem co¶ o tych wspania³ych babciach... chocia¿ moja mama do z³ych nie nale¿y to jednak od miesi±ca widzê jak±¶ za³amkê, nic jej siê nie chce i jak tylko wrócê do domu ucieka do siebie. O te¶ciowej ju¿ nie raz pisa³am

Drugie ¶niadanie - druga æwirtka pomidora z cebulk± i ¶mietank± + pó³ bu³ki bez mas³a za to z plasterkiem wêdliny!

A teraz uciekam poæwiczyæ!

Stary 2014-06-10, 10:16   #1483
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

Dziekuje wszystkim za mi³e przyjêcie i s³owa otuchy
Co do odchudzania, do konca czerwca zamierzam po prostu zaufaæ zdrowemu rozs±dkowi i jesc mniej, natomiast od lipca ruszam z pe³na dieta. W zesz³ym roku by³am przez kilka miesiêcy pod opieka pani dietetyk, mam od niej plan odchudzania, przepisy itp, wiec to wykorzystam. Dodatkowo mam ochote wypróbowaæ kuchnie wegetariañsk±, ale nie ze wzglêdów ideologicznych, po prostu nie podchodzi mi ostatnio miêso
Dlaczego od lipca ruszam pe³na para? Jestem na finiszu ukoñczenia studiów, mam sporo zaliczen, prace magisterska do ogarniêcia i nie jestem w stanie do³o¿yæ do tego pe³nej diety. Robie co moge,zeby spada³o cokolwiek
Co do rodziny, mieszkam z narzeczonym i poki co nie planujemy powiêkszania rodziny

Jeszcze raz dziekuje za mi³e s³owa i chêæ wsparcia, tym razem sie uda!

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 10:19   #1484
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:

Nic nowego, ju¿ przysz³a wkurzona i tylko szuka³a pretekstu ¿eby siê na kim¶ wy³adowaæ.
Przeszkadza³y jej, nastêpuj±ce sprawy:
- pokrowiec na deskê do prasowania,
- ¼le ubieram syna do szko³y
- mój m±¿ jest z³ym ojcem
- to, ¿e nie chcemy jej bezwzglêdnie s³uchaæ, a Ona wie lepiej
- butelki wina na barku

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
No nie dziwiê siê, dzi¶ ju¿ o 6.oo rano by³o 20 stopni. A ja zaplanowa³am sobie koszenie super!

Witaj ciep³o Du¿o przed Tob± pracy, ale my¶lê, ¿e damy radê. Najwa¿niejsze, aby¶ mia³a wielk± motywacjê... o co w naszym gronie nie jest trudno - nawet wczoraj wspominali¶my o tym. Tak¿e jeszcze raz witam i zapraszam do opowiedzenia nam troszkê o sobie, czy æwiczysz, jak chcesz siê odchudzaæ, oraz je¶li masz ochotê co¶ o rodzinie je¶li j± posiadasz, a mo¿e siê uczysz?

Ja liczê, ¿e do koñca tego odcinka zgubiê co trzeba
I czemu ¶niadania nie ma?

Wiem co¶ o tych wspania³ych babciach... chocia¿ moja mama do z³ych nie nale¿y to jednak od miesi±ca widzê jak±¶ za³amkê, nic jej siê nie chce i jak tylko wrócê do domu ucieka do siebie. O te¶ciowej ju¿ nie raz pisa³am

Drugie ¶niadanie - druga æwirtka pomidora z cebulk± i ¶mietank± + pó³ bu³ki bez mas³a za to z plasterkiem wêdliny!

A teraz uciekam poæwiczyæ!
¦niadania nie zjad³am, choæ sobie naszykowa³am - po prostu nie chcia³o mi przej¶æ przez gard³o - tak± awanturê zrobi³a mi mamusia

Stary 2014-06-10, 10:27   #1485
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Nic nowego, ju¿ przysz³a wkurzona i tylko szuka³a pretekstu ¿eby siê na kim¶ wy³adowaæ.
- butelki wina na barku

¦niadania nie zjad³am, choæ sobie naszykowa³am - po prostu nie chcia³o mi przej¶æ przez gard³o - tak± awanturê zrobi³a mi mamusia
Sk±d ja to znam, a ona z wami mieszka tak na sta³e czy tylko przychodzi opiekowaæ siê dzieckiem?
Ahhh te mamusie, wszystko wiedz± najlepiej, choæby mia³y przy tym pó³ rodziny sk³óciæ

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-10 o 10:31
Stary 2014-06-10, 10:35   #1486
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Sk±d ja to znam, a ona z wami mieszka tak na sta³e czy tylko przychodzi opiekowaæ siê dzieckiem?
Ahhh te mamusie, wszystko wiedz± najlepiej, choæby mia³y przy tym pó³ rodziny sk³óciæ
Na ca³e szczê¶cie nie mieszka z nami.
Bogu Najwy¿szemu niech bêd± za to dziêki i Bankowi który udzieli³ nam kredytu

Stary 2014-06-10, 10:40   #1487
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

Te¿ oddaje ho³dy Prezesowi Banku
Stary 2014-06-10, 11:01   #1488
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
mnie bank te¿ wspomóg³, ale nie na tyle, ¿eby budowaæ siê w innej czê¶ci ¶wiata... te¶ciowa ma do mnie jakie¶ 5km.

Jestem ju¿ po 140 wio¶larzach

Stary 2014-06-10, 11:25   #1489
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Czesc

jedna z Was mnie przyuwazyla wiec czuje sie wywolana do odpowiedzi. aktualna waga 68kg startowalam z 75 przy wzroscie 160cm. od poczatki kwietnia zgubilam 7kg. zdecydowanie lepiej juz wygladam i sie czuje .
Fajnie ze jest ten watek, choc z drugiej strony jak ktoras z Was pisala ze ma ochote na lody, skoczylam do zamrazarki po magnum bo pod wplywem czytanego wpisu mnie rowniez naszla ochota wiec srednio dobre bylo to dla mojej diety. mam tak ze jak zgrzesze to raczej z tego wychodzi 2-3 dniowe odstepstwo od diety, ale potem wraca. tez mialam kompulsy przed dieta, natomiast teraz tez ale bardzo, bardzo sie ograniczyly.
Fajne z Was dziewczyny, bardzo serdecznie gratuluje Wam spadkow i zycze dalszej wytrwalosci.
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 11:38   #1490
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
- butelki wina na barku

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Znam ten ból, kochana. Ja mieszka³am z babci± od 14 roku ¿ycia i k³óci³y¶my siê naprawdê o wszystko. Mia³a taki charakter jak ja. By³a osob± nie do zniesienia.

Kiedy umar³a ¶wiat mi siê zawali³.

Ja wiem, jak to wk*wia, jak rodzina jest niesprawiedliwa, wredna, nieszczera itp. tylko z powodu z³ego humoru. Ja z kolei zawsze by³am za gruba albo za chuda, nieuk i pijak, ale jak kto¶ mnie spróbowa³ tkn±æ to mia³ ciê¿ko.

Trzymam Twoj± stronê, bo masz racjê, poza tym nie znam Twojej mamy, ale je¿eli chodzi o moje uczucia, sieroty pozbawionej praktycznie wszystkich najbli¿szych, odda³abym ¿ycie za tak± k³ótniê z matk±. I wspó³czujê Ci i zazdroszczê

Mam jeszcze dziadka, ale on to zupe³nie inna historia, by³y pu³kownik WP zbieraj±cy z ziemi d¿d¿ownice, niepozwalaj±cy zabijaæ muszek i paj±ków, krêci nosem na mycie naczyñ p³ynem poniewa¿ "naczynia maj± pory i potem jemy chemiê". Jako dziecko nie mog³am nawet popatrzeæ na chipsy [tu akurat siê zgodzê]. Potrafi zabraæ dziecku w wózeczku chrupki i nawrzeszczeæ na matkê. Naprawi³by stacjê kosmiczn± gdyby by³o trzeba. Niesamowicie wnerwiaj±cy, ale inteligentny i kochany cz³owiek.

27.02.2012
Stary 2014-06-10, 11:47   #1491
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Znam ten ból, kochana. Ja mieszka³am z babci± od 14 roku ¿ycia i k³óci³y¶my siê naprawdê o wszystko. Mia³a taki charakter jak ja. By³a osob± nie do zniesienia.

Kiedy umar³a ¶wiat mi siê zawali³.

Ja wiem, jak to wk*wia, jak rodzina jest niesprawiedliwa, wredna, nieszczera itp. tylko z powodu z³ego humoru. Ja z kolei zawsze by³am za gruba albo za chuda, nieuk i pijak, ale jak kto¶ mnie spróbowa³ tkn±æ to mia³ ciê¿ko.

Trzymam Twoj± stronê, bo masz racjê, poza tym nie znam Twojej mamy, ale je¿eli chodzi o moje uczucia, sieroty pozbawionej praktycznie wszystkich najbli¿szych, odda³abym ¿ycie za tak± k³ótniê z matk±. I wspó³czujê Ci i zazdroszczê

Mam jeszcze dziadka, ale on to zupe³nie inna historia, by³y pu³kownik WP zbieraj±cy z ziemi d¿d¿ownice, niepozwalaj±cy zabijaæ muszek i paj±ków, krêci nosem na mycie naczyñ p³ynem poniewa¿ "naczynia maj± pory i potem jemy chemiê". Jako dziecko nie mog³am nawet popatrzeæ na chipsy [tu akurat siê zgodzê]. Potrafi zabraæ dziecku w wózeczku chrupki i nawrzeszczeæ na matkê. Naprawi³by stacjê kosmiczn± gdyby by³o trzeba. Niesamowicie wnerwiaj±cy, ale inteligentny i kochany cz³owiek.
Witam te¿ mia³am wspania³ego dziadka.
Odznaczonego wieloma medalami ¿o³nierza AK.
Niestety zmar³ 15 lat temu, by³ z niego m±dry cz³owiek, szkoda ¿e nie mia³am okazji lepiej go poznaæ i doceniæ walorów jego opowie¶ci.
By³am za m³oda ¿eby wszystko zrozumieæ co On stara³ siê nam przekazaæ.

Stary 2014-06-10, 11:51   #1492
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Witaj w najfajniejszej grupie wsparcia
Fajnie,¿e do nas trafi³a¶-razem damy radê!

No niestety czasami korzystanie z pomocy rodziny wychodzi bokiem.
G³owa do góry

Super widzê,¿e co dzieñ ka¿da z Was pobija swoje rekordy ¿yciowe
Ja ju¿ po gackiej,a6w, Mel B abs i cardio oraz rowerze
Uwinê³am siê ze wszystkim ( ³±cznie z k±piel± ) w 1,5 godziny
Teraz czas na ¶niadanko-testuje IF 10/14
Ja kiedy¶ dawa³am radê 20 km w godzinkê w ogóle jako nastolatka jezdzilam pare razy w tygodniu na 30 - 40 km wycieczki, raz przejechalam kolo 70 km, ale nie wspominam tego za dobrze

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Witam te¿ mia³am wspania³ego dziadka.
Odznaczonego wieloma medalami ¿o³nierza AK.
Niestety zmar³ 15 lat temu, by³ z niego m±dry cz³owiek, szkoda ¿e nie mia³am okazji lepiej go poznaæ i doceniæ walorów jego opowie¶ci.
By³am za m³oda ¿eby wszystko zrozumieæ co On stara³ siê nam przekazaæ.
To prawda, ¿e niestety jako dzieci, nawet starsze, niewiele rozumiemy. Ja mam to szczê¶cie jego egzystencji, chod¼ nie jest ³atwo. mimo to za nic nie chcia³abym teraz mieszkaæ sama z T¯ - tem. mieszka³am przez rok, mimo ¿e strasznie siê kochamy to jako¶ tak cicho, smutno...

27.02.2012
Stary 2014-06-10, 12:54   #1493
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Witam

Pozdrawiam Wszystkich!
Cze¶æ, pewnie, ¿e mo¿na .
Jeste¶ podobnego wzrostu do mnie .
Teraz nie pozostaje nic innego, jak zrzuciæ te kilogramy raz na zawsze .
Cytat:
Napisane przez misha8787 Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc

jedna z Was mnie przyuwazyla wiec czuje sie wywolana do odpowiedzi. aktualna waga 68kg startowalam z 75 przy wzroscie 160cm. od poczatki kwietnia zgubilam 7kg. zdecydowanie lepiej juz wygladam i sie czuje .
Fajnie ze jest ten watek, choc z drugiej strony jak ktoras z Was pisala ze ma ochote na lody, skoczylam do zamrazarki po magnum bo pod wplywem czytanego wpisu mnie rowniez naszla ochota wiec srednio dobre bylo to dla mojej diety. mam tak ze jak zgrzesze to raczej z tego wychodzi 2-3 dniowe odstepstwo od diety, ale potem wraca. tez mialam kompulsy przed dieta, natomiast teraz tez ale bardzo, bardzo sie ograniczyly.
Fajne z Was dziewczyny, bardzo serdecznie gratuluje Wam spadkow i zycze dalszej wytrwalosci.
A to by³am ja .
Co¶ mi siê ostatnio udaje, jak kogo¶ przyuwa¿ê to siê pó¼niej zaczyna odzywaæ . Dobrze, dobrze .
Sk±d ja znam te pokusy ... Kilka dni temu kto¶ z moich znajomych wstawi³ zdjêcie z milky wayem w rêce. Chodzi³ za mn± ze 4 dni, a¿ w koñcu siê z³ama³am i kupi³am . No, ale wliczony w bilans, wiêc chyba nie jest tak ¼le ...
Na dodatek chyba znacznie wcze¶niej mi siê w tym miesi±cu pms w³±czy³ nie wiem co mam o tym my¶leæ ...

Lepiej napisz, jak Ci siê uda³o tyle zrzuciæ i jaki masz cel .

Dziewczyny, by³am wczoraj tak zmêczona, ¿e pad³am i nie poæwiczy³am ...
A dzisiaj mam zapieprz straszny .
St±d chyba mniej rozmów w w±tku - wszyscy maj± w tym okresie du¿o do roboty :/.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-10, 13:41   #1494
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Ja przed chwil± otrzyma³am przesy³ke z moim wymarzonym pareo w rozmiarze UNIWERSALNYM- okaza³o siê,¿e nie do koñca jest to prawda Zaklinowa³am siê w pasie przy próbie go ¶ci±gniêcia ju¿ my¶la³am,¿e trzeba biedzê go przeci±æ no¿yczkami,aby siê uwolniæ-ale wystarczy³o porz±dnie wci±gn±æ brzuch Mam nadziejê,¿e do lipca zgubie w pasie chocia¿ z 4 cm
Przesy³am foty (uwaga robione kalkulatorem )

Zdjêcie-0032.jpg Zdjêcie-0035.jpg
Stary 2014-06-10, 13:52   #1495
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Ja przed chwil± otrzyma³am przesy³ke z moim wymarzonym pareo w rozmiarze UNIWERSALNYM- okaza³o siê,¿e nie do koñca jest to prawda Zaklinowa³am siê w pasie przy próbie go ¶ci±gniêcia ju¿ my¶la³am,¿e trzeba biedzê go przeci±æ no¿yczkami,aby siê uwolniæ-ale wystarczy³o porz±dnie wci±gn±æ brzuch Mam nadziejê,¿e do lipca zgubie w pasie chocia¿ z 4 cm

Za³±cznik 5707072 Za³±cznik 5707073
Super, te¿ takie chce
Najlepiej teraz zaraz.
Topie siê w tym biurze w d³ugich choæ cienkich spodniach i bluzeczce
Brak klimy robi swoje, nie potrzebujê sauny.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-10 o 13:54
Stary 2014-06-10, 14:21   #1496
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Super, te¿ takie chce
Najlepiej teraz zaraz.
Topie siê w tym biurze w d³ugich choæ cienkich spodniach i bluzeczce
Brak klimy robi swoje, nie potrzebujê sauny.
Sukienka pla¿owa jest firmy DANIELLE u mnie w sklepie zosta³a ostatnia turkusowa sztuka ( by³y dostêpne jeszcze ró¿owe )
Stary 2014-06-10, 15:08   #1497
ArcymoneQ
Rozeznanie

A ja nie chodzê w sukienkach przez co w takie dni jak dzi¶ musze braæ prysznic zaraz po pracy bo czujê jak siê ca³a klejê.

Za mn± koszenie trawy now±, wielk± i ciê¿k± kosiark±... jako¶ da³am radê, ale jak zdobêdê rower to sobie odpuszczê takie "sporty" Do tego w pracy zrobi³am 250 wio¶larzy co chyba pozwoli mi na dzi¶ zakoñczyæ æwiczenia

Ps. Obiad - zupa krupnik z kaszy pêczak

Stary 2014-06-10, 15:29   #1498
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
A ja nie chodzê w sukienkach przez co w takie dni jak dzi¶ musze braæ prysznic zaraz po pracy bo czujê jak siê ca³a klejê.

Za mn± koszenie trawy now±, wielk± i ciê¿k± kosiark±... jako¶ da³am radê, ale jak zdobêdê rower to sobie odpuszczê takie "sporty" Do tego w pracy zrobi³am 250 wio¶larzy co chyba pozwoli mi na dzi¶ zakoñczyæ æwiczenia

Ps. Obiad - zupa krupnik z kaszy pêczak
Chocia¿ siê ³adnie opalisz dziêki temu koszeniu Ja te¿ nie przepadam za kieckami i szortami,bo "zapalaj±" mi siê uda od tarcia o siebie
ale jako¶ tak na pla¿y chcê siê po lansowaæ
Stary 2014-06-10, 15:53   #1499
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny co przyspieszam metabolizm poza:
æwiczeniami
wod±
jab³kami
p³atkami owsianymi i siemieniem

Stary 2014-06-10, 15:59   #1500
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:

Za³±cznik 5707072 Za³±cznik 5707073
bardzo fajne to pareo

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:

koszenia nie znosze, jak bylam nastolatka tata mnie do tego przymuszal, a trawnika mielismy na kilka godzin roboty, ale opalenizna super sprawa
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.