|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 248
|
jak zrobi takie upi璚ia?
witajcie.
jestem fank wszelkich koczk闚, upi耩, lecz nie potrafi sama wyczarowa takich efektownych jak te. macie po瞠 pomys造 jak je zrobi? a mo瞠 filmiki instruktarzowe na youtube?
#1502 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 990
|
Dot.: jak zrobi takie upi璚ia?
wydaje mi si, 瞠 musisz potarga w這sy i niedbale zwi您a. po prostu
![]() interesuje mnie raczej, jak uzyska kolor z drugiego zdj璚ia ![]() farbuj帷 samemu w domu, jaka farba?
![]() |
#1503 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
![]()
Bardzo prosz o pomoc,jak fryzurk widzieliby鄉y u mnie do sukni na wesele?Jestem matk chrzesn panny m這dej, mam 45 lat,nosz okulary,obecnie mam fryzur typu bob i w這sy farbowane z br您owych na ciemnobr您owe.B璠 mia豉 ubrana sukienk z dekoltem ,czy w這sy upina do g鏎y,czy nie?Czy obcina grzywke, czy zapuszcza (wesele b璠zie za 2 miesi帷e)?Je郵i w這sy upina, to w jaki spos鏏?
Za陰czam moje 2 zdj璚ia. B璠 wdzi璚zna za wszelk pomoc od Specjalisty fryzjerki i od forumowicz闚 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka fryzura na wesele?
ja na szanownej pani miejscu poszlabym do fryzjera lub poprosila kole瘸nke, ktora sie na tym zna, aby mi ladnie wloski wymodelowala,lekko uniosla u gory,wyprostowala tam gdzie trzeba i dodala im troche objetosci (jak捷 piank)...
#1505 |
Zadomowienie
|
ja tez uwielbiam takie uczesanie ale jeszcze nie doszlam do tego ja kto zrobic, ta na drugim zdjeciu ma taka mala klamre moze taka zapukie i pokabinuje bo ta 2 jest suuuper-moj faworyt
![]()
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rz瘰 http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Fryzura dla ch這paka 10 cm. w這sy
Prosz o podanie kilku propozycji fryzur m瘰kich z w這sami tak ok 10 cm. Najlepiej te 瞠by by opis jak dan fryzur zrobi. Jakim specyfikiem i ile go naklada, czy robi j grzebieniem czy r瘯ami itp.
Osobi軼ie podoba mi sie taki fryz i czy kto m鏬豚y mi napisa jakim specyfikiem go uk豉da? Dotychaczas u篡wa貫m 瞠lu ale nie mog貫m dobrze w這ss po bokach u這篡 瞠by nie by造 ulizane i 瞠by zakrywa造 uszy. Prze簑ci貫m si na piank ale te tak kiepskawo. M鏬豚y kto poda nazw jakiego w miare taniego 鈔odku i 瞠by nie schodzi w tydzie bo zbankrutuje :P. O taki fryz mi chodzi http://i28.tinypic.com/nybsck.jpg Ps. Nie m闚cie ze jestem dziecko bo chcem wygl康a ja lebek z gry. Poprostu podoba mi sie taka fryzura - nie za d逝gie w這sy, nie "na brucea le" i nie emo :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura dla ch這paka 10 cm. w這sy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
A czy mozemy zobaczyc rowniez sukienke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 61
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1510 |
Rozeznanie
|
no prosze...mezczyzna na wizazu- i to dobrowolnie...
![]()
#1511 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 072
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
Jeszcze nie mam sukienki,bo si szyje u krawcowej,b璠zie du篡 dekolt w szpic kopertowy,kr鏒ki r瘯awek,d逝go嗆 do 3/4 豉dki i na to bolerko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Sorry, mo瞠 zabardo zagmtwa貫m. Chodzi mi o to 瞠 jestm otwarty na propozycje, a ta kt鏎 pokaza貫m to taka kt鏎a mi sie podoba ale nie jest ostateczna. A z tym "瞠by nie schodzi這 w tydzie" to chodzi這 mi 瞠by sie nie zu篡wa這 w tydzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 620
|
tez sie chetnie dowiem, bo bardzo mi sie podobaja takie upiecia
#1515 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 18
|
co do koloru w這s闚 proponowa豉bym je delikatnie rozja郾i (ja郾iejsze kolory odm豉dzaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 28
|
a gdyby tak zrobi fale u fryzjerki?
![]() ![]() ![]() ![]()
#1517 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 20 599
|
chcialabym nauczyc sie tak niedable, bo zawsze mi wychodzi to zbyt idealnie, ale moze mam za krotkie wlosy do tego....
#1518 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 578
|
Dot.: nowa fryzura, pomocy
dziekuje a grzywke to tak od brwi na skos? czy dluzsza?
#1519 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 684
|
Ja bym zrobi豉 za skos..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Przyczajenie
|
Ja to widz tak: ty u g鏎y mocno podniesiony na szczotk nawet te na dole w這sy mo積a by這 by wykr璚i do g鏎y(na wierzch) a prz鏚 g豉dko za ucho, grzywk na bok na "pazurki" ja bym tak zrobi豉 z takimi w這sami. tylko trzeba je troszk przed samym czesaniem podci望 瞠by si dobrze uk豉da造 i troszk je na tym czubku podtapirowa 瞠by si dobrze trzyma造 nawet przy ta鎍zeniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 578
|
ale prost cie鎥 czy tak grub z czubka g這wy?
#1523 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Fryzura M瘰ka
![]() Mog豚y mi kto doradzi jak fryzur sobie zrobi? My郵a貫m nad ostrzy瞠niu si z boku i z ty逝,a zostawic tylko g鏎. Co wy na to? Albo powiedzcie jak inn fryzur zrobi. Pozdrawiam. Edytowane przez stepien93 Czas edycji: 2009-03-27 o 13:07 Pow鏚: fadf |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 327
|
Dot.: Fryzura M瘰ka
Trudno doradzic nie widzac twarzy ale chociaz jest ksztalt
![]() http://www.kameleonbialystok.pl/gal_meskich.html
#1525 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 327
|
Dot.: Fryzura M瘰ka
No i przy takiej dluzeszej fryzurce moze byc potrzebny jakis zel albo wosk zeby jakos te wlosy ulozyc, ale to ma byc lekki nielad wiec duzo sie nie nameczysz. Wtedy wystarczy wetrzec troche kosmetyku w koncowki i ulozyc lekko targajac, ewentualnie rownoczesnie suszac suszarka.
#1526 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 329
|
Dot.: Fryzura wianuszek?
Od鈍ie瘸m w徠ek, gdy chcia豉m si doradzi czy tego typu fryzurka wyjdzie na w這sach d逝go軼i troch wi璚ej ni do po這wy szyi? Za 1.5 miesi帷a wybieram si na wesele i nie bardzo wiem, co zrobi w moimi w這sami =/ nie chce i嗆 w rozpuszczonych, a loki skr鏂a mi w這sy, a to upi璚ie - wianuszek bardzo mi si podoba =) wiem te, 瞠 ty wygl康a, by inaczej... Mo瞠 doradzicie mi te jak samodzielnie wykona co w tym stylu, bez pomocy fryzjera...? Z g鏎y dzi瘯uj =)
#1527 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 772
|
Jaka fryzura?
Hej!
Jak polecicie mi fryzur? Teraz zapuszczam w這sy, s tak gdzie do ramienia. Ale mam z nimi problem, bo s falowane i trudno je u這篡. Ka盥y w這s wywija si w inn stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 529
|
Dot.: Jaka fryzura?
moze jakbys zalaczyla fotke to byloby latwiej... A tak no coz... Sama mam problem z odwijaniem sie wlosow kazdy w inna strone i jedyna rada na nie jest w moim przypadku prostownica.. Jesli uzywalabys prostownicy to wtedy fajnie byloby pocieniowac wlosy, zrobic pazurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 772
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 583
|
Ale prostownica i zapuszczanie to moim zdaniem marne szanse
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.