|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28
Cytat:
Bo skoro one nic nie dają a po 7 dniach znów będę brać tr z substancja czynna to nie widzę sensu sie truć bez potrzeby |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Te tabletki nic nie zawierają więc czym się chcesz truć?
#1503 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu na fejsie jakaś moja znajoma udostępniła taki smętny tekst, którego sens brzmi: "Polski żołnierz nie płakał i nie prosił o litość tylko krzyczał "Jeszcze Polska nie zginęła"...
![]() ![]() Drugie pytanie: czy w języku-potocznym, użytkowym używa się w ogóle słowa "seksy"? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Telefon zakupiony na allegro- nowy, gwarancja. Czy jesli nie upłynął okres 10 dni od zakupu, a telefon został uruchomiony (nie miał zadnych plomb), to mogę go poprostu zwrócić, czy tez muszę reklamować. Głupio mi bo to był prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
iphone 6
jak mam różne pliki muzyczne, ale nie np. Jacksona tylko mojego TŻ to muszę to wgrywać przez itunes czy można to po prostu przerzucić na kartę pamięci czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
Edit: A jeszcze tak pomyślałam, że jak powiedzieli że odeślą do serwisu, to chcieli przyjąć z tytułu gwarancji producenta, nie jako sprzedawca. Tak kiedyś ze mną media markt w kulki leciało, jak jeszcze nie znałam przepisów. Koleżanka reklamuje z tytułu rękojmi/wady fizycznej (w starych przepisach z tytułu niezgodności towaru z umową). Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
Nie ma złych roślin, są tylko źli ludzie. Edytowane przez jaksy Czas edycji: 2015-01-13 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, nie jestem lekarzem. Może najlepiej jego się o to spytać, choć moim zdaniem skoro tabletek jest X to trzeba brać X a nie X-Y bo tak. Tabletki placebo niczym nie trują a jak już ktoś się upiera przy tym, że to trujące to chyba lepiej w ogóle z tabletek zrezygnować. Bo bardziej trują te czynne niż placebo.
#1510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49733489]Trochę mnie przeraża pół koła za szczoteczkę.... A masz z taką opcją, że szczoteczka przestaje działać przy zbyt dużym nacisku? Mi na tym bardzo zależy (niszczę sobie dziąsła przez zbyt mocne szorowanie
![]() W mojej Oral-B czerwone światełko sygnalizuje zbyt duży nacisk. Sonicare też chyba ma coś takiego. Generalnie wydaje mi się, że to standard przy droższych szczoteczkach. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że można zapomnieć czy coś ale po co specjalnie nie brać? Szczególnie jak się nie ma głowy do brania tabletek. A argument jakoby one rzekomo "truły" jest śmieszny.
![]() |
#1513 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No fakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Gdzie na fb mogę zmienić, żeby nikt nie widział, że mam urodziny?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wchodzisz na tablicę, w prwym górnym rogu sekcji z podstawowymi informacjami (miejsce zamieszkania, data urodzenia, kierunek studiów) masz ołówek, klikasz w niego, później wchodzisz w sekcję dane kontaktowe i podstawowe informacje. Przy dacie urodzenia klikasz znowu w ołówek i po prawej stronie pojawi się ikonka, po której kliknięciu możesz zaznaczyć, kto może widzieć te dane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49733489]Trochę mnie przeraża pół koła za szczoteczkę.... A masz z taką opcją, że szczoteczka przestaje działać przy zbyt dużym nacisku? Mi na tym bardzo zależy (niszczę sobie dziąsła przez zbyt mocne szorowanie
![]() U mnie nie ma. Coś tam zawierać muszą, to raczej nie wydmuszki ;-). Tylko co, co jest wypełniaczem? Nie wiadomo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Teoretycznie po to żeby się nie pomylić - codziennie bierzesz tabletkę, nie musisz pamiętać o przerwie itd. Ale głębszego sensu tu nie ma, sama nie biorę placebo, pamiętam kiedy kończy mi się przerwa. Nawet w ulotce jest napisane, że nic się nie dzieje jak się pominie i taką tabletkę należy wyrzucić
![]()
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tabletki placebo: Rdzeń tabletki: laktoza bezwodna, powidon, magnezu stearynian. Otoczka tabletki: alkohol poliwinylowy częściowo hydrolizowany, tytanu dwutlenek (E171), makrogol 3350, talk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo po co na przykład łykać talk bez potrzeby... Sorki, głupawki już z tym tematem dostaje :-D Edytowane przez macka Czas edycji: 2015-01-13 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Od jakiegoś czasu gdy wejdę na jakąś stronę i kliknę np. na pocztę to przekierowuje mnie na inna strone jak w załączniku albo do jakiegos sklepu z butami albo kosmetykami. Juz mnie to wkurza. Jak mogę to naprawić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Mieszkanie spoldzielczo wlasnosciowe bez ksiag wieczystych:
- wiecie co w przypadku gdy beda chcielI zburzyc blok lub wywalic mieszkancow tak czy inaczej np przez budowe tam sklepow itp? Po prostu wywalaja ,,wlascicieli" czy zaplaca im za mieszkanie? Mam okazje kupic ale wlasnie sie dowiedzialam ze nie ma ksiag wieczystych I kiedys to planuja to zalatwic ale kiedy to nie wiadomo i w sumie to chyba ogromny strach i glupota kupic mieszk ktorego wlascicielem nie jestes? Nie znam sie na prawie ani przepisach w tej kwestii, moze ktos z Was wie?
#1527 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Czy da się jakoś zabezpieczyć kurtkę na zewnętrznej stronie, żeby nie wychodziły takie białe kłaczki z wypełnienia? Chodzi o mi bok, gdzie rękaw ociera o kurtkę, i okolice pachy.
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zasiedzenie
|
Zapytam, a co. Mam problem z paznokciami, ale tylko przy palcach wskazujących. Rozwarstwiają się tragicznie, kawałkami schodzą. Pozostałe paznokcie są całe i zdrowe. Wszystko wskazuje na to, że nie jest to wina odżywienia, a urazów mechanicznych podczas pracy (zawsze w coś puknę paznokciem). Używam teraz znanej odżywki diamentowej, ale nie pomaga na to. Da się je jakoś utwardzić, żeby przy zderzeniach się nie rozdwajały? To że się złamią to już nie tak istotne, ale mimo że są ścięte na krótko i tak się rozdwajają. Jakiś żel, hybryda? Boje się tylko, że po zdjęciu będzie jeszcze gorzej.
#1530 |
Zakorzenienie
|
Gdzie stacjonarnie kupię organizer do torebki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.