Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-12, 19:12   #1501
dominika405
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Przeciez wszystko da sie zmienic. Nic nie musi byc publiczne
Wiem,wiem,że można wszystko utajnić,ale chodziło mi głównie o to,żeby zmiany nie pojawiały sie jako wydarzenie na tablicy
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja też nie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
ja to ukryłam na osi i nawet ja tego nie widzę
To jak kiedyś będziemy chcieli zmienić to będę kombinować

loading...

7/11
dominika405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 19:18   #1502
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
mi sie takie zaręczyny z udostepnianiem zdjeć/filmów na fb nie podobają się, kojarzy my sie to z jakąś pokazówką. to jest tak intymna chwila i nie chciałabym żeby pareset znajomych to widziało. nie dopisywałabym sobie też żadnych teorii spiskowych, że ktoś zazdrości czy coś, bo niby czego?
taki troche problem z
Stary 2015-08-12, 19:20   #1503
zambeza
polaczek cebulaczek

ja to w ogole nie moge ogarnac fejsa, chcialam zrobic tak zebym nic nie miala na osi czasu dla ludzi spoza listy znajomych i nie wiem jak to zrobic niektorzy tak maja ze jedyny post na osi to data urodzenia i tyle. tez bym chciala
na razie ukrylam znajomych
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 19:31   #1504
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaElla Pokaż wiadomość
Truuudne sprawy:ha haha:

Hej wam ale mnie dawno nie było... podczytuję regularnie... praktyki i upały dają mi w kość Odliczam dni do wylotu..

Aga dobrze że pieskowi nic nie jest...
Aaa i chciałam jeszcze dodać, Renia masz super dj też go planujemy mieć... byłam na chyba 2 weselach prowadzonych przez niego (jak jeszcze pracowałam w restauracji w CK) i parkiet był pełny... robi super zabawy... tylko mi nie podobała się zabawa z taką wielką chustą (nie wiem jak to się nazywa). Wiec wybór jak najbardziej trafiony
Miło to słyszeć widziałam na filmiku zabawę z chustą, ale powiedział nam, że to sprawdza się jak są dzieci na weselu, a my raczej bez dzieci zapraszamy. Bardzo pozytywne wrażenie na mnie wywarł na spotkaniu i tylko mnie utwierdziłaś, że to dobry wybór

Cytat:
mi sie takie zaręczyny z udostepnianiem zdjeć/filmów na fb nie podobają się, kojarzy my sie to z jakąś pokazówką. to jest tak intymna chwila i nie chciałabym żeby pareset znajomych to widziało. nie dopisywałabym sobie też żadnych teorii spiskowych, że ktoś zazdrości czy coś, bo niby czego?
taki troche problem z

Ja zmieniłam status na facebooku, ale nie oczekiwałam gratulacji czy miliona lajków udostępniam informację tylko znajomym.

Idziemy dziś z TŻ do kina
Stary 2015-08-12, 19:34   #1505
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
taki troche problem z
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 19:55   #1506
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie zmieniłam statusu na fb Nie czuje absolutnie takiej potrzeby i uważam,że znajomym z fb wystarczy informacja,że jestem w związku. Osoby dla mnie ważne dowiedziały się telefonicznie lub osobiście i to mi absolutnie wystarczy Taka to ja jestem niemodna
Ja tez nie zmieniłam kto ma wiedzieć ten wie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
taki troche problem z
Dokładnie, np. Moja siostra super zaręczyny w Paryżu och setki polubien na Fb a tak na prawde to noe do końca są ze sobą szczęśliwi, co chwile kłótnie i watpliwości...

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
też tak uważam, przede wszystkim nie chciałabym takiego filmiku a jak już bym miała to dla siebie a nie na fb dla wszystkich, dostałam od Tż ogromny bukiet róż i zrobiłam sobie z nim foto owszem ale dla siebie a nie żeby chwalić się tym na fb, nawet zdjęcia jak chłopak klęka przed dziewczyną z pierścionkiem i wrzucanie ich jest dla mnie strasznie bez sensu no ale cóż każdy ma swoje zdanie ja mam takie
My mamy zdjęcia i filmik ale to widzieliśmy tylko my i nasi świadkowie, bo świadek TZ nagrywał po kryjomu

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Rzadko kiedy zyczenia urodzinowe na tablicy skladam. Jak zarecza sie ktos mi bliski to pisze PRYWATNA wiadomosc. Fakt, jestem niesympatyczna. Nie wysylam nikomu milionow pustych gratulacji na pokaz. Nie dzielę się relacją z zareczyn na fb tak mi przykro
Ja tez tak mam, życzenia składam najbliższym przez telefon lub osobiście a jak juz na fejsie to prywatna wiadomość. Mam tak samo jak Ty

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 19:56   #1507
nniee
Zakorzenienie

Dobrze AsiaElla napisała: trudne sprawy

Ogólnie jestem w stanie zrozumieć o co Małej_Ni chodzi, a Wy babeczki trochę rozdmuchałyście sprawę Pierwszy post może zabrzmiał trochę słabo, ale później przecież wszystko zostało wyjaśnione

Ja też FB średnio ogarniam, nie składam ludziom życzeń na tablicy i przeważnie nie komentuję nawet cudzych postów (oprócz tych, które pojawiają się w grupach, do których należę)
Stary 2015-08-12, 20:01   #1508
muszkaaa8
Zakorzenienie

Witam się

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Hej

Ale jestem w szoku... znalazłam sobie już jakiś czas temu makijażystkę, żaden salon, dziewczyna przyjmuje w domu. Napisałam do niej z myślą, że to jeszcze za wcześnie, a ona, że na 20.08.2016 ma już zapisane dwie osoby ze już wstępnie zajęta jest 11 i 12. No myślałam, że padnę, zapisałam się na 13. Jeszcze ona się mnie pyta czy ma zapisać tylko mnie czy jeszcze moją świadkową, a ja jeszcze nawet nie mam świadkowej
ja dzwoniłam już jakiś czas temu do mojej, żeby ją zarezerwować bo jest naprawdę dobra ale powiedziała mi że na 2017 będzie zapisywała początkiem 2016 r. Wcześniej klientki zapisywały się 2 lata albo nawet i wcześniej i inne osoby narzekały i miały pretensje poza tym śmiała się, że nawet jeszcze kalendarza nie ma na te rok
czuje, że zadzwonie do niej zaraz 2 stycznia bo boje się, że ktoś mi ją zarezerwuje

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Hmm... aż takie terminy :O :O
A macie dziewczyny z małopolskiego okolice Krakowa do polecenia jakąś makijażystkę ?
zależy jakie okolice Krakowa - bo jak te bliżej Tarnowa to polecam Klaudię Kłos

Cytat:
Napisane przez Masza23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakiej kolorystyce cieni myślicie? Spinacie włosy?
ja w życiu nie byłam chyba pomalowana cieniami i nie wiem czy bym się dobrze czuła - chciałabym kreskę na oku bez której się prawie z domu nie ruszam i czerwone usta które uwielbiam ale zobaczymy bo też nie wiem czy będzie mi to pasowało do sukienki jaką wybiorę

Cytat:
Żartuje z tymi włosami

chciałabym spięte w ten sposób:

to drugie foto
Ale nie wiem czy bedzie mi dobrze. Zresztą wolę się w rozpuszczonych. A jak się zdecyduje na wianek to na pewno rozpuszczone i fale.
matko nadrabiając was naprawde się przeraziłam tą fryzurą którą pierwszą wkleiłaś
jeśli chodzi o ten właściwy załącznik to wszystkie są piękne

Cytat:
Ja chce mieć raczej matowa,a te aż tak szybko nie schodzą Mam jedna z Golden Rose i skubana wytrzymała.
uwielbiam matowe szminki z Golden Rose trwałość też mają za☠☠☠istą jak za taką cene

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie zmieniłam statusu na fb Nie czuje absolutnie takiej potrzeby i uważam,że znajomym z fb wystarczy informacja,że jestem w związku. Osoby dla mnie ważne dowiedziały się telefonicznie lub osobiście i to mi absolutnie wystarczy Taka to ja jestem niemodna
też jeszcze nie zmieniłam więc dołączam do niemodnych

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Miło to słyszeć widziałam na filmiku zabawę z chustą, ale powiedział nam, że to sprawdza się jak są dzieci na weselu, a my raczej bez dzieci zapraszamy. Bardzo pozytywne wrażenie na mnie wywarł na spotkaniu i tylko mnie utwierdziłaś, że to dobry wybór
to chyba zależy jacy ludzie bo u mnie na każdym weselu jest chusta i bawią się przy tym wszyscy zawsze

jeju dziewczyny jest taki upał, że masakra wyłączyli nam klime w galerii i w pracy mam milion stopni dosłownie nie ma czym oddychać no ale podobno to ogólnopolska akcja i we wszystkich dużych centrach handlowych tak jest

ale na szczęście czeka mnie 3 dni wolnego i wybieramy się z TŻtem i znajomymi pod namioty nad wodę jutro jeszcze tylko o 11.30 mam i później prosto nad wodę aż sama jestem zdziwiona ile rzeczy (ciuchów) można zabrać na 3 dni nad jezioro gdzie i tak pewnie cały czas będę chodziła w stroju

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:06   #1509
anlaya
Zakorzenienie

Odnośnie zaręczyn - mój TŻ oświadczył mi się po przepięknym zachodzie słońca w nadmorskiej miejscowości, która jest bardzo bliska mojemu sercu (co roku jeździłam tam na wakacje i przy zachodzie słońca marzyłam, by móc go obejrzeć z ukochanym). TŻ chyba czyta mi w myślach. Nie było świeczek, bukietu róż i klękania przy rodzinie. Tylko my, morze, piękne niebo po zachodzie słońca (widać to trochę na fotce z pierścionkiem). Na fb nie mamy ustawionego statusu związku i nie zamierzamy (po co nam setki lajkow od ludzi, których znamy z widzenia, a których tak naprawdę to nie obchodzi). Poinformowałam najbliższą rodzinę i przyjaciół. I niestety moja przyjaciółka skwitowała to słowami "yyy ale jak to...nie no gratuluję.", druga "hehe spoko, gratulacje". I to na fb, w prywatnej wiadomości. Trochę było mi przykro, ale teraz już się nie przejmuję. Nie lubię się za to uzewnetrzniac publicznie w internecie, a takie posty znajomych po prostu olewam (nie z zazdrości, po prostu bliskim gratuluję osobiście, a reszta mnie przecież nie dotyczy).

Co do zamawiania wizażystek dwa lata do przodu - nie spotkałam się z tym nigdy. Zwykle prowadzi się zapisy rok do przodu.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 20:50   #1510
paulinunia
Zakorzenienie

renia podrzuć mi linka do swojego kamerzysty

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-12, 22:10   #1511
Masza23
Raczkowanie

A my planujemy muzykę z płyt puszczać. Tz wymyślił.
Masza23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-13, 08:09   #1512
zambeza
polaczek cebulaczek

hejo
zaraz lece do pracy, ale mi sie nie chceee. A potem pakowanie i zastepuje Papaye na wyspach
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 08:27   #1513
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
hejo
zaraz lece do pracy, ale mi sie nie chceee. A potem pakowanie i zastepuje Papaye na wyspach
Szybko zleci dzionek w pracy i zaraz bedziesz sie relaksować

Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Dziewczyny z kim bedziecie siedziały przy stole na weselu? Jak być powinno?

Stary 2015-08-13, 08:35   #1514
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Wszystko wygląda ok, a Melon normalnie je, nawet się bawi więc chyba będzie ok

Powiem Ci, że ja widziałam taką sesję bylo kilkanaście zdjęć, tutaj chłopak stoi z bukietem kwiatów, na następnym klęka, na kolejnym wręcza pierścionek, aa i jeszcze było zdjęcie jak wręcza ojcu dziewczyny wódkę, a mamie kwiaty. No myślałam, że padnę
To jest nic ! Ja mam znajomego, ma obecnie narzeczoną - posty w stylu: Kochanie kąpiesz się co prawda za ścianą ale chciałam ci powiedzieć ble ble jaki to on boski.
Zaręczyny - od wejścia po schodach udokumentowane po kąpiel w wannie z pianą (Dobrze, że była ta piana bo ich przysłoniła) hahahahaha do wyjścia również po tych samych schodach co wchodzili i również musiało zostać to potwierdzone zdjęciem haha

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Szybko zleci dzionek w pracy i zaraz bedziesz sie relaksować

Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Właśnie też się nad tym zastanawiałam.. I nie wiem czy nie zrobimy tak, że będziemy sami obok świadkowie a z drugiej strony rodzice (mamy okrągłe stoły)

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Właśnie chciałam żeby ta klaudia wymalowała mnie teraz na te wesela co mam (idę jako gość) ale wszystko ma zajęte
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 08:42   #1515
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
My, świadkowie a dalej to nie wiem, pewnie rodzice.

Cytat:
To jest nic ! Ja mam znajomego, ma obecnie narzeczoną - posty w stylu: Kochanie kąpiesz się co prawda za ścianą ale chciałam ci powiedzieć ble ble jaki to on boski.
Zaręczyny - od wejścia po schodach udokumentowane po kąpiel w wannie z pianą (Dobrze, że była ta piana bo ich przysłoniła) hahahahaha do wyjścia również po tych samych schodach co wchodzili i również musiało zostać to potwierdzone zdjęciem haha
O masakra ja sama dla siebie nie zrobiłabym takich zdjęć, a co dopiero gdzieś je wstawiać

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 08:44   #1516
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
My, świadkowie a dalej to nie wiem, pewnie rodzice.

O masakra ja sama dla siebie nie zrobiłabym takich zdjęć, a co dopiero gdzieś je wstawiać
Noooo, dramat ! I co trzy dni KOOOCHAMMM CIĘ ŻE OJEJU !
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-13, 08:55   #1517
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

A tak w ogóle to witam się z wami
Ostatnio trochę zabiegana
Użeram się z ojcem Kuby i to strasznie ;/
A tak poza tym szukaliśmy innego kościółka niż ten, który nas tak urzekł - 50km na salę to bardzo dużo
I znaleźliśmy kilka opcji:
Św. Sebastian w Niepołomicach,
Kościółek w Mogile w Hucie,
Z tych jest po około 20km
I mamy jeszcze jeden w Sobolowie z którego jest około 30 km na salę.
Wklejam wam po kolei zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg św sebastian.jpg (129,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mogila1.jpg (112,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sobolow.jpg (65,0 KB, 3 załadowań)
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-13, 09:33   #1518
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hejo
Wczoraj byliśmy ogladac spadające gwiazdy. Ale mało ich bylo..
Ale posiedzieliśmy na kocyku, ze znajomymi, pod gołym niebem. Przypomniały mi się gówniarskie czasy
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 09:38   #1519
aguleekk
Zakorzenienie

U mnie było pochmurno

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-13, 09:41   #1520
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Odnośnie zaręczyn - mój TŻ oświadczył mi się po przepięknym zachodzie słońca w nadmorskiej miejscowości, która jest bardzo bliska mojemu sercu (co roku jeździłam tam na wakacje i przy zachodzie słońca marzyłam, by móc go obejrzeć z ukochanym). TŻ chyba czyta mi w myślach. Nie było świeczek, bukietu róż i klękania przy rodzinie. Tylko my, morze, piękne niebo po zachodzie słońca (widać to trochę na fotce z pierścionkiem). Na fb nie mamy ustawionego statusu związku i nie zamierzamy (po co nam setki lajkow od ludzi, których znamy z widzenia, a których tak naprawdę to nie obchodzi). Poinformowałam najbliższą rodzinę i przyjaciół. I niestety moja przyjaciółka skwitowała to słowami "yyy ale jak to...nie no gratuluję.", druga "hehe spoko, gratulacje". I to na fb, w prywatnej wiadomości. Trochę było mi przykro, ale teraz już się nie przejmuję. Nie lubię się za to uzewnetrzniac publicznie w internecie, a takie posty znajomych po prostu olewam (nie z zazdrości, po prostu bliskim gratuluję osobiście, a reszta mnie przecież nie dotyczy).
A ja po prostu rozumiem,że dla niektórych zaręczyny to nie jest coś takiego bardzo wyjątkowego. Sa ludzie, ktorzy mają trochę inne podejście do życia.
Szczerze jakby jakas znajoma specjalnie do mnie zadzwoniła i swiergotała mi do telefonu,że się zaręczyła i takie tam, to chyba moja reakcja byłaby podobna-no okej,fajnie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Noooo, dramat ! I co trzy dni KOOOCHAMMM CIĘ ŻE OJEJU !
O Jezu też mam takich znajomych, ktorzy co chwila przy swoich zdjęciach i na tablicy mnóstwo serduszek, wyznan miłości. I tylko ja kocham Cię bardziej, nie, ja bardziej
nie kłóc się ze mną bo ja bardziej kochanie...

Kurczę nie mogą wziąć telefonu i na osobności powiedzieć jak tak bardzo się kochają?
Stary 2015-08-13, 09:44   #1521
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
A ja po prostu rozumiem,że dla niektórych zaręczyny to nie jest coś takiego bardzo wyjątkowego. Sa ludzie, ktorzy mają trochę inne podejście do życia.
Szczerze jakby jakas znajoma specjalnie do mnie zadzwoniła i swiergotała mi do telefonu,że się zaręczyła i takie tam, to chyba moja reakcja byłaby podobna-no okej,fajnie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

O Jezu też mam takich znajomych, ktorzy co chwila przy swoich zdjęciach i na tablicy mnóstwo serduszek, wyznan miłości. I tylko ja kocham Cię bardziej, nie, ja bardziej
nie kłóc się ze mną bo ja bardziej kochanie...

Kurczę nie mogą wziąć telefonu i na osobności powiedzieć jak tak bardzo się kochają?
Nie mogą Bo to jest tzw. miłość na pokaz a pewnie jak są sami ze sobą to są tak przysłonięci tą miłością, że nie mają nawet o czym rozmawiać hahaha
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-13, 09:48   #1522
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Masza23 Pokaż wiadomość
A my planujemy muzykę z płyt puszczać. Tz wymyślił.
A kto to będzie puszczał?
Skąd będziecie mieć nagłośnienie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
My i nasi swiadkowie z osobami towarzyszącymi. Mamy osobny stół.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Właśnie też się nad tym zastanawiałam.. I nie wiem czy nie zrobimy tak, że będziemy sami obok świadkowie a z drugiej strony rodzice (mamy okrągłe stoły) :
O nieeee....

U mnie jest tak,że stół PM jest na takim podeście,więc widać,że są najwazniejsi w tym dniu
A przy okrągłych to nie jest tak,że Para Mloda trochę ginie w tłumie?
Stary 2015-08-13, 09:51   #1523
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że wiem, że do innych koleżanek, nawet mniej bliskich, zadzwoniły i złożyły bardzo miłe (oczywiście nie przesadnie) gratulacje i na spotkaniach inicjowały gorące dyskusje na ten temat. Wystarczyłoby chociażby samo "gratuluję", bez takiego lekcewazacego tonu. Znam je i wiem, że napisaly tak specjalnie. Kontekst jest taki, że jedna z nich nie miała związku dłuższego niż 3 miesiące, kilka razy wysluchiwalam ja i wspierałam, bo trafiala na palantów (niestety nie słuchala rad, bo były zawsze sygnały, że to nie jest odpowiednia osoba). Mam wrażenie, że jest zdesperowana, bo jako jedyna w towarzystwie jest singielką i brakuje jej ostrożności... Ale innym potrafiła normalnie pogratulować, tylko swojej najbliższej przyjaciółce nie. Druga nieustannie mi mówiła, że to za szybko. Mam czasem wrażenie, że niektórzy nie potrafią się wznieść poza swoje osądy itp.
Kiedy ja składam gratulacje, też jestem powściągliwa, bo taką mam naturę po prostu staram się to zrobić miło i sympatycznie. W końcu informujemy najbliższych, bo są dla nas ważni .
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-13, 09:53   #1524
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
u nas będą okrągłe stoły dla gości a my będziemy siedzieć sami przy takim mniejszym prostokątnym
Stary 2015-08-13, 10:02   #1525
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
A kto to będzie puszczał?
Skąd będziecie mieć nagłośnienie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

My i nasi swiadkowie z osobami towarzyszącymi. Mamy osobny stół.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

O nieeee....

U mnie jest tak,że stół PM jest na takim podeście,więc widać,że są najwazniejsi w tym dniu
A przy okrągłych to nie jest tak,że Para Mloda trochę ginie w tłumie?
Ja się zajmę przystrojeniem tego więc zrobię tak, że nie zginiemy
I do naszego stolika są takie większe krzesła zupełnie inne niż przy reszcie stołów
I planuję za nami zrobić ładną ściankę, oświetloną - jeszcze nie wiem jak to zrobię ale coś na pewno wymyślę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

A właśnie !
Dziewczyny powiedzcie mi, co z perfumami na ten nasz ważny wieczór
Ja mam swoich kilka ulubionych ale mam wrażenie że żadne z nich się długo nie trzymają.. Nie lubię za bardzo słodkich zapachów.
Znacie coś czego zapach się utrzyma dłużej niż 3 h ?
Podam może te co lubię to wam przybliży trochę:
Armani - she (słodki wyjątek, który mnie urzekł)
dkny - apple, fresh bloosom
davidoof - cool water, wave
estee lauder - pleasures
calvin - euphoria
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-08-13, 10:05   #1526
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie !
Ja mam swoich kilka ulubionych ale mam wrażenie że żadne z nich się długo nie trzymają.. Nie lubię za bardzo słodkich zapachów.
estee lauder - pleasures
calvin - euphoria
moje ulubione to Escada Absolutely me

wczoraj zapisałam się na kurs norweskiego 1 września zaczynam
Stary 2015-08-13, 10:06   #1527
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zajmę przystrojeniem tego więc zrobię tak, że nie zginiemy
I do naszego stolika są takie większe krzesła zupełnie inne niż przy reszcie stołów
I planuję za nami zrobić ładną ściankę, oświetloną - jeszcze nie wiem jak to zrobię ale coś na pewno wymyślę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

A właśnie !
estee lauder - pleasures
calvin - euphoria
Mi się marzy takie wielkie zdjęcie nasze za nami. Ale raczej to nei wypali

Co do perfum nie jestem jakąś wielką specjalistką. Ale mnie długo utrzymują się DKNY i D&G The one. Z tych Twoich to tylko niektóre znam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-13, 10:14   #1528
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to witam się z wami
Ostatnio trochę zabiegana
Użeram się z ojcem Kuby i to strasznie ;/
A tak poza tym szukaliśmy innego kościółka niż ten, który nas tak urzekł - 50km na salę to bardzo dużo
I znaleźliśmy kilka opcji:
Św. Sebastian w Niepołomicach,
Kościółek w Mogile w Hucie,
Z tych jest po około 20km
I mamy jeszcze jeden w Sobolowie z którego jest około 30 km na salę.
Wklejam wam po kolei zdjęcia
Bardzo ładne w moim stylu

Moj kościół za to jest brzydki

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
moje ulubione to Escada Absolutely me

wczoraj zapisałam się na kurs norweskiego 1 września zaczynam
Super! Ja nadal szukam jakiejś szkoły językowej w miarę taniej ale cieżko mi idzie

Ja stawiam na perfumy guerlain

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

My właśnie tez chcemy siedzieć tylko ze świadkami tylko sęk w tym, ze oni są para. Tak myśle czy dodać po jeszcze jednym krześle z ich strony zeby w trakcie wesela mogli obok siebie usiąść? Jak to zrobic Help!

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Nie mogą Bo to jest tzw. miłość na pokaz a pewnie jak są sami ze sobą to są tak przysłonięci tą miłością, że nie mają nawet o czym rozmawiać hahaha
No to ja wchodzę dzisiaj na fejsa i patrzę znajomy został oznaczony u swojej dziewczyny na zdjęciu a tam jego plecy i ślady od jej paznokci (wiecie po czym) normalnie masakra

Stary 2015-08-13, 10:16   #1529
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
My właśnie tez chcemy siedzieć tylko ze świadkami tylko sęk w tym, ze oni są para. Tak myśle czy dodać po jeszcze jednym krześle z ich strony zeby w trakcie wesela mogli obok siebie usiąść? Jak to zrobic Help!
W sumie to nie wiem... Ale mnei chyba by nie przeszkadzało jakbym siedziała z jednej strony Pary Młodej,a TŻ z drugiej I tak tanczylibysmy razem A przy stole to tylko sie je
Stary 2015-08-13, 10:19   #1530
tocopiekne
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja wchodzę dzisiaj na fejsa i patrzę znajomy został oznaczony u swojej dziewczyny na zdjęciu a tam jego plecy i ślady od jej paznokci (wiecie po czym) normalnie masakra
No bez jaj ja za to mam znajomą która regularnie maluje swojemu tz markerem tatuaże na plecach i tez to wstawia na fejsa
Absolutnie, absolutnie..
tocopiekne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości