|
|
#1501 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Czyli mój gin się tym nie przejmie.... no zobaczymy co jutro powie
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi dziwnie, że nie muszę pilnować godziny luteinki
Tylko żebym z przyzwyczajenia nie poszła jej aplikować |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
small fantastyczne rzeczy
podziwiam za talent i cirpliwość przy robocie. umieram na ból pleców i żeber. niech ta ciąża się już kończy! |
|
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
Jerzyczka owszem zamawiałam
i powiem tak... zamawiałam w ciemno mając co prawda kilka rzeczy od nich no na tej zawieszce odrobinę się zawiodłam, jest fajna ale ja się nastawiałam na trzęsienie ziemi po poobcinaniu wystających nitek jest ok ale jakość tej 'folijki lusterka' średnia a dziwne to bo rzeczy mają naprawdę piękne...a się rozpisałam ogólnie fajny gadżet ale to już Ty musisz rozsądzić czy wart zamawiania i ceny
|
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
No wróżka
mowi ze ją nacieli przy kolejnych 3 porodach rutynowo i tak trzeba ze tak lepiej. ja mowie ze ja chce tego uniknac i pije tego wiesiołka i liscie malin, jestem pozytywnie nastawiona, bedzie dobrze.A ona: nic ci to nie da! i tak cie natna! internetu sie naczytałas, w sumie siedzisz w domu sie nudzisz i wymyślasz. Mi to czasem rece opadaja
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
bierzecie kwasy DHA w kapsułkach? ?
|
|
|
|
#1510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to prawda, maja piekne rzeczy dlatego tak sie zastanawialam na ta zawieszka ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od tygodnia zmieniłam właśnie na Dha. |
|
|
|
|
#1512 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudne Cytat:
![]() Witek jest do schrupania po prostu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego znow tyle piszecie,jak mam was nadrobic?!
Cytat:
wydaje mi sie ze nawet jakbym nie byla w ciazy to też nic by nie bylo,wykonczony jest i miedzy nami nie jest idealnie. A ciaza doklada strach ze cos nam zrobi i 10 dodatkowych kg. Cytat:
super wiadomości! Cytat:
Cytat:
małe maja kompleks mniejszosci i dlatego sa takie agresywne,jednym z nielicznych wyjatkow sa shihtzu czystej krwi z dobrych hodowli Tak,razem z witaminami ciazowymi
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja DHA biorę. Raczej mało tego w mojej diecie. |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Wytłumacz to kobiecie w ciąży
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Ja nie biorę żadnych witamin
|
|
|
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- tak, 500mg. Razem z suplementem ciążowym ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
podzielam ból ![]() Baby, przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale decyzja o dziecku była Waszą wspólną decyzją? może on nie jest gotowy? To już któryś raz, gdy widzę, że piszesz podobne rzeczy i to nie jest nic miłego
|
||
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
Baby ma racje weekend taki spokojny a dziś jak z karabinu pojawiają się posty, sama jak spojrzałam popołudniu to zdębiałam normalnie
![]() a widzicie bo zapomniałam się pochwalić jaki piękny prezent dostałam od mamy męża pajac, bodziak w pepitkę, maskota przytulanka, skarpetko botki i kocyk także obalam mit że każdy prezent od teściowej jest nietrafiony ps przypomniała mi się historia z pościelą z Heidi ![]() przepraszam że wracam do ciężkich chwil ![]() |
|
|
|
#1518 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Med udusić dziada:/ przecież czasu już macie tak niewiele
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a z moich cyców dalej nic nie leci ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Śliczne ![]() ![]() Cytat:
(Cytat:
![]() Właśnie dałyście mi do myślenia w co na święta się ubrać....po co mi ten brzuch przez te dwa tygodnie tak urósł ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszczę sie we wszystko ale czuję sie w tych cciuchach fatalnie ![]() ![]() Chce urodzić przed planowaną cc!!!!! ogłaszam wszem i wobec!! Odgrzewam pierogi z serem co w sobotę robiłam- kto chętny zgłAszać!! miały być na czarną godzine, ale nie dotrwają ![]() |
||||||||
|
|
|
#1519 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pochwały
tak, razem z witaminami, praktycznie od początku ciązy Cytat:
Na razie spiewam czasem Pszczółkę Maję ale wolałabym coś innego fajnego znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja aktualnie nie wiem czy chce wrocic z nim mieszkac,niezbyt sobie to wyobrazam,bo znow mnostwo sprzatania itd,a jak mieszkam sama to sama ogarniam moje rzeczy i wystarczy ze raz na tydzien sprzatne. Jeśli nie wyjdzie nam ponowne mieszkanie razem to wracamy z Olivia tam gdzie teraz mieszkam a on niech szuka rozwiazania zeby z nía czas spedzac. Moze niesprawiedliwa jestem,może on bedzie dużo lepszym ojcem niz mi sie wydaje.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
small śliczne te rzeczy!
lune a co zamówiłaś dla męża? ![]() russiandoll Twoja teściowa ma świetny gust ![]() kasia dziękuję! I życzę Ci jeszcze wytrwałości, nasze grono osłabionych i narzekających powieksza się z każdym dniem
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, nie będziesz modelką z wybiegu będąc w ciąży! I tak wyglądasz bosko. Żeby każda tak wyglądała... wcale nie jesteś niesprawiedliwa, całkowicie popieram to co piszesz. za bycie palantem się płaci. Bo facet, co nie docenia kobiecego ciałą w ciąży to palant, przepraszam. Nie chcę CIę urazić i jego osądzać, raczej mówię ogólnie. ale gotuje się we mnie, gdy sobie wyobrażam co taki facet może sobie myśleć. grr.
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, dziekuje
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie jestem na etapie ze jak dla mnie to moglby mnie zdradzic i bedzie mi wisialo,ja mam wazniejsze sprawy na głowie niz on. Zawsze marzyłam o za☠☠☠istym życiu seksualnym w ciazy,wydawalo mi sie ze bede mu sie podobac bo lubi duze piersi a moje nareszcie zaczely byc widoczne, a tu jednak zaskoczenie. Jeszcze w pracy ktoregos dnia laska z ktora pracuje mu mowi ze po co cwiczy reke po zlamaniu sciskajac gumowa pilke jak moze zajac sie piersiami swojej zony a on mowi ze nie bo moze cos wyciec-no spoko,super tekst do osoby z ktora sie miesiac pracuje. Tym bardziej ze NIC mi nie cieknie tak codziennie, kilka kropel jak sie scisnie.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-14 o 18:21 |
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
pytam o te DHA bo mi zostały 4 kapsułki czyli w piątek ostatnia. w piątek będzie 2 tyg do terminu i nie wiem kupić znów paczkę czy jak biorę teraz mama DHA premium a zostały mi jeszcze prenatalne classic same witaminy A w aptece powiedziała ze nie mogę ich łączyć bo przekrocze dawkę.
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak zwykle na szybko, bo jak wyszłam z domu o 14:00 to wróciłam o 18:00.
Po wizycie ok. Zbadał mnie tylko na fotelu żeby sprawdzić co z moją macicą. Stwierdził, że ciągłe napięcie brzucha to normalne na tym etapie i inne bóle. Szyjka mi się skróciła, jest już miękka, ale nadal zamknięta. Powiedział, że ból przy napinaniu to efekt braku tkanki tłuszczowej. No i powiedział, że akcja porodowa może zacząć się w ciągu 2 godzin, ale też i za kilka tygodni. Czas spakować się... |
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

ciężko byłoby się opanować żeby choć troszkę go nie posmyrać
Tam używają angelcare?

arty:

08.09.2012