![]() |
#1501 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Czyli mój gin się tym nie przejmie.... no zobaczymy co jutro powie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Jak mi dziwnie, że nie muszę pilnować godziny luteinki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
small fantastyczne rzeczy
![]() umieram na ból pleców i żeber. niech ta ciąża się już kończy! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
Jerzyczka owszem zamawiałam
![]() ![]() a się rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zadomowienie
|
No wróżka
![]() A ona: nic ci to nie da! i tak cie natna! internetu sie naczytałas, w sumie siedzisz w domu sie nudzisz i wymyślasz. Mi to czasem rece opadaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
bierzecie kwasy DHA w kapsułkach? ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od tygodnia zmieniłam właśnie na Dha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Witek jest do schrupania po prostu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | ||||
Zakorzenienie
|
Dlaczego znow tyle piszecie,jak mam was nadrobic?!
Cytat:
wydaje mi sie ze nawet jakbym nie byla w ciazy to też nic by nie bylo,wykonczony jest i miedzy nami nie jest idealnie. A ciaza doklada strach ze cos nam zrobi i 10 dodatkowych kg. Cytat:
super wiadomości! ![]() Cytat:
Cytat:
małe maja kompleks mniejszosci i dlatego sa takie agresywne,jednym z nielicznych wyjatkow sa shihtzu czystej krwi z dobrych hodowli Tak,razem z witaminami ciazowymi
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja DHA biorę. Raczej mało tego w mojej diecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Wytłumacz to kobiecie w ciąży
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Ja nie biorę żadnych witamin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- tak, 500mg. Razem z suplementem ciążowym ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Baby, przepraszam za bezpośrednie pytanie, ale decyzja o dziecku była Waszą wspólną decyzją? może on nie jest gotowy? To już któryś raz, gdy widzę, że piszesz podobne rzeczy i to nie jest nic miłego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Baby ma racje weekend taki spokojny a dziś jak z karabinu pojawiają się posty, sama jak spojrzałam popołudniu to zdębiałam normalnie
![]() a widzicie bo zapomniałam się pochwalić jaki piękny prezent dostałam od mamy męża ![]() pajac, bodziak w pepitkę, maskota przytulanka, skarpetko botki i kocyk ![]() także obalam mit że każdy prezent od teściowej jest nietrafiony ![]() ps przypomniała mi się historia z pościelą z Heidi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Med udusić dziada:/ przecież czasu już macie tak niewiele
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a z moich cyców dalej nic nie leci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Śliczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie dałyście mi do myślenia w co na święta się ubrać....po co mi ten brzuch przez te dwa tygodnie tak urósł ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszczę sie we wszystko ale czuję sie w tych cciuchach fatalnie ![]() ![]() Chce urodzić przed planowaną cc!!!!! ogłaszam wszem i wobec!! Odgrzewam pierogi z serem co w sobotę robiłam- kto chętny zgłAszać!! miały być na czarną godzine, ale nie dotrwają ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pochwały
![]() tak, razem z witaminami, praktycznie od początku ciązy Cytat:
Na razie spiewam czasem Pszczółkę Maję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja aktualnie nie wiem czy chce wrocic z nim mieszkac,niezbyt sobie to wyobrazam,bo znow mnostwo sprzatania itd,a jak mieszkam sama to sama ogarniam moje rzeczy i wystarczy ze raz na tydzien sprzatne. Jeśli nie wyjdzie nam ponowne mieszkanie razem to wracamy z Olivia tam gdzie teraz mieszkam a on niech szuka rozwiazania zeby z nía czas spedzac. Moze niesprawiedliwa jestem,może on bedzie dużo lepszym ojcem niz mi sie wydaje.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
small śliczne te rzeczy!
![]() lune a co zamówiłaś dla męża? ![]() russiandoll Twoja teściowa ma świetny gust ![]() kasia dziękuję! I życzę Ci jeszcze wytrwałości, nasze grono osłabionych i narzekających powieksza się z każdym dniem ![]()
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, nie będziesz modelką z wybiegu będąc w ciąży! I tak wyglądasz bosko. Żeby każda tak wyglądała... wcale nie jesteś niesprawiedliwa, całkowicie popieram to co piszesz. za bycie palantem się płaci. Bo facet, co nie docenia kobiecego ciałą w ciąży to palant, przepraszam. Nie chcę CIę urazić i jego osądzać, raczej mówię ogólnie. ale gotuje się we mnie, gdy sobie wyobrażam co taki facet może sobie myśleć. grr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Kasia, dziekuje
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie jestem na etapie ze jak dla mnie to moglby mnie zdradzic i bedzie mi wisialo,ja mam wazniejsze sprawy na głowie niz on. Zawsze marzyłam o za☠☠☠istym życiu seksualnym w ciazy,wydawalo mi sie ze bede mu sie podobac bo lubi duze piersi a moje nareszcie zaczely byc widoczne, a tu jednak zaskoczenie. Jeszcze w pracy ktoregos dnia laska z ktora pracuje mu mowi ze po co cwiczy reke po zlamaniu sciskajac gumowa pilke jak moze zajac sie piersiami swojej zony a on mowi ze nie bo moze cos wyciec-no spoko,super tekst do osoby z ktora sie miesiac pracuje. Tym bardziej ze NIC mi nie cieknie tak codziennie, kilka kropel jak sie scisnie.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-14 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
pytam o te DHA bo mi zostały 4 kapsułki czyli w piątek ostatnia. w piątek będzie 2 tyg do terminu i nie wiem kupić znów paczkę czy jak biorę teraz mama DHA premium a zostały mi jeszcze prenatalne classic same witaminy A w aptece powiedziała ze nie mogę ich łączyć bo przekrocze dawkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Ja jak zwykle na szybko, bo jak wyszłam z domu o 14:00 to wróciłam o 18:00.
Po wizycie ok. Zbadał mnie tylko na fotelu żeby sprawdzić co z moją macicą. Stwierdził, że ciągłe napięcie brzucha to normalne na tym etapie i inne bóle. Szyjka mi się skróciła, jest już miękka, ale nadal zamknięta. Powiedział, że ból przy napinaniu to efekt braku tkanki tłuszczowej. No i powiedział, że akcja porodowa może zacząć się w ciągu 2 godzin, ale też i za kilka tygodni. Czas spakować się... |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.