![]() |
#1171 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Może ma mniejszą tolerancję na ból i dlatego tak przeżywa? Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
iola albo przed Swietami albo zaraz po poprosze
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Do terminu tak daleko ze nie chce sie tak dlugo jeszcze meczyc :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
ZUKEN, dostał listę imion na telefonie- wszystkie, zaznaczone te, które mi się podobają i faworyt. Cisza jak makiem zasiał, bo on to zrobi później. Jak później będzie w dzień porodu to zostanie Leszek, który mu się nie podoba (bo wcześniej się podobał ale po powrocie z domu rodziców już nie). I nawet nie wiem jakie mu się podobają. Wszystko jest- zostaw, zrobię jak wypije kawę, po obiedzie, jutro. I lampa czy lustro czekają na powieszenie od października
Już płakałam że mi przykro, nawet wieczorem w łóżku mu o tym przypominam czasem. "Nie jest tak", "jutro to zrobię " i dupka w drugą stronę, bo już usypia do pracy ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-12-13 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Med przykro mi... a jak wezmiesz to lozeczko i mu zaniesiesz pod nos ze srubokretem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Dotka, Kamilka, Wiola dziekuje za rozjasnienie sytuacji kapieli po cc
![]() ![]() Dotka, nam sie latwo pisze, ze laska moze miec inny prog bolu i zrozum to ale Ty jestes juz ktorys dzien, latwo nie masz jeszcze te hormony i wiem, ze Cie to moze bardzo irytowac ![]() ![]() Med... znajac mnie to bym sie nafąfała tak okropnie plus zrobila awanture, ze maz w koncu obietnic by dotrzymal ale nie polecam moich metod bo po co masz sie klocic. Kurcze dziewczyny tak piszecie, ze w z koncem grudnia sie rozpakujecie to rzeczywiscie na styczen zostanie kilka osob :P Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Med przykto mi, że tak Twój Tż do tego podchodzi. On chyba sobie jeszcze sprawy nie zdaje, że to praktycznie już. Ja bym już nie prosiła nie masz kogo poprosić, tatę, znajoma itd. Złożyła bym to pod jego nieobecność i z głowy ile razy można prosić o to samo.
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Jarzyczka tez mnie zastanawia wigilia w szpitalu może jakaś wspólna odzdzialowa będzie, ciekawe. Będę czekać na relację. Kurcze a ja się nie pochwaliłam. Dziś pierwszy dzień bez zastrzyku. 9 miesięcy z zastrzykami dzień w dzień. Aż tu nagle nie ma. Popłakałam się. Zamiast się cieszyć to ja się martwię i płacze czy to na pewno dobrze. Czy nic się nie stanie. Mąż mówi, że jestem nienormalne i on mógł odetchnąć z ulgą że juz nie musi mi ich robić, a ja je jeszcze bym je chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I byle nie w Sylwestra ![]() Med przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZUKEN, śrubokręt jest na wierzchu, pudło z kołyską też. Cokolwiek bym nie robiła przez jego opóźnienie, mówi "zostaw, zrobię to, tylko. ..". I ![]() ![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-12-13 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
KINGA, będzie dobrze!
#1184 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że powinnam się cieszyć, ale kurcze wiecie jak mi dziwnie. To już jak uzależnienie chyba było
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Med tak zrób nie proś się go już. To dla niego powinno być tak samo ważne jak i dla Ciebie. Poproś tatę niech Ci pomoże, będziesz miała zrobione i będziesz spokojniejsza, naprawdę szkoda juz Twoich nerwów i łez. |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Niepozorna nooo w sylwestra tez odpada bo corka ma imieniny
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Med to wez sie za to sama ale jak on bedzie w domu... chyba nie bedzie siedzial i patrzyl jak walczysz z tym srubokretem ;: |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Czas spac
![]() ![]() Dobranoc ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja też już po spaniu ![]() Tak na szybko wstawiam fotkę z wczorajszej "sesji". Reszta będzie w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Med nie daj sie. Przycisnij tz, kurcze przeciez takie skladanie to jak rozpakowywanie gwiazdkowego prezentu.
Aaaa moze MED jakbys zaczela gadsc do brzucha, ze tatus nie chce mu czegos zrobic, albo ze mu zaluje. Serio maly szantaz nie pomaga? Ostatecznie popros kolege tz, najlepiej takiego o ktorego bedzie zazdrosny. Ewentualnie nastraszylabym tz, ze go myszy zjedza ![]() Imie dla Wojtusia sama wybralam, bo tz nie mogl sie zdecydowac. A jak slyszalam od niego, ze on nie wie, to zaczelam mowic do brzucha, ze jest Wojtus i tak zostalo. Jemu sie spodobalo, ja uwielbiam to imie i wszyscy sa szczesliwi ![]() Dzien dobry dziewczynki ![]() U mnie pobudka 4.50 tz wyprawilam do pracy i Was nadabiam, ciekawa jestem czy jeszcze zasne. A co do wod, to mnie wystraszylyscie, bo od jakiegos czasu mam takie hmm noo nie wiem mokre na majtkach. Nie jest tego duzo bo jakies takie plamki czasami mniejsze, czasami wieksze i juz nie wiem co o tym myslec. Pogadam dzisiaj z mama, bo serio sie wystwszylam, a bole moglabym tez gdzies przegapic, bo jeszcze koncze luteine. Chce dotrzymac do wyjazdu do mamy ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Candy, fajne fotki
![]() ![]() Ja dzis zaczynam 35tc (34+0) ![]() Malwi, moze to po prostu jest zwiekszona ilosc sluzu, ktora normalnie wystepuje ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Rozeznanie
|
U mnie też pospane
![]() Dziewczyny czy wy też macie taki atak gorąca? Po domu chodzę na krótki rękawek i otwieram okna a tż biedny marznie. Dzisiaj w nocy spałam bez piżamy bo za gorąco. Normalnie jak na wakacjach. Malwi ja mam podobnie od kilku dni. Myślałam że to tak ma być z tym śluzem ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Casa gratulacje nowego tygodnia
#1193 | |
Zadomowienie
|
Jerzyczka, jak leżałam w swieta na patologi to nie działo sie nic oprócz tego, że mało personelu było i jeszcze poszedł sobie świętować na inny oddział. Zostawili nam tylko karteczkę z numerem telefonu na wypadek gdyby cos sie działo. Menu przyznam że nie pamiętam, ale chyba się specjalnie nie wyróżniało.
Med, przykro się czyta o podejściu twojego TZ. Oby po porodzie się bardziej zaangażował. Dotka, życzę duzo cierpliwości do współlokatorki ![]() Kinga, skoro zastrzyki odstawione to kolejny etap juz za toba. Teraz pozostaje rodzic. Mówicie o porodach w tym roku, a ja bardzo chciałabym doczekać do stycznia. Tylko jakos lekarze małe szanse na to dają ![]() ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
Mi tez ciagle gorąco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiowata dziekuje
![]() Uderzen nie mam ale mi od zawsze cieplo i ciaza tego nie zmienila ![]() natomiast obudzil mnie nawal wycieku z cycka :-/ no koldra mokra byla..... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
Casaa -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Candy, dziekuje
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kinga super ze bez zastrzykow! Ja za to mam teraz codziennie, moj brzuch wyglada juz strasznie. Med ja bym zaczela sama skladac. A jakby on Ci wtedy powiedzial ze - zloze jak tylko cos tam, to bym powiedziala ze mnie to nie interesuje bo albo sklada teraz albo ja skladam i koniec. U mnie kiepska noc, poplakalam sobie troche, ciagle widze mamy z dziecmi i tak strasznie chcialabym miec juz Witka przy sobie... dzisiaj zapytam na co teraz czekamy bo musze miec jakis punkt graniczny - ze ma przybrac do okreslonej wagi czy co. Wczesniej czekalismy na oddychanie a teraz nie wiem na co poza tym zeby ogolnie sie wzmocnil- wiadomo. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny po SN kiedy poszlyscie się kąpać? i może głupie pytanie czy nie leciało wam podczas prysznica z rany?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Aa baby pytalas o kompot z jablek - on jest polecany dla rekonwalescentow
![]() Poza tym rzygam juz niegazowana woda mineralna (gazowanej nie pozwolili), sokow za bardzo nie pije teraz to taki kompot wchodzi mi elegancko. Tz biedny bo codziennie caly gar gotuje ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.