|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ulubione sklepy z koralikami
Cytat:
swiat koralikow 2 racja jest dobry...osobiscie ja od tego sp[rzedawcy zamawiam na allegr ale te same przedmioty co w sklepie...jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Raczkowanie
|
Ja narazie kupowałam tylko w qnszcie. Za pierwszm razem, w listopadzie okazało się, że gwiazdki
http://www.qnszt.pl/catalog/294/3687...rne_12_mm.html mają troszkę "dziabniętą" dziurkę na czubku i narzędzia hm... te tańsze wydają mi się zrobione lepiej niż te droższe. Może opisy im się pomyliły? ![]() (nikiel mi odpada w miejscu gdzie najwięcej wykręcam i krzywe były). W lutym wszystko ok tylko jeden crackle http://www.qnszt.pl/catalog/234/3221...dek_12_mm.html rozleciał się na kawałki. Najważniejsze dla mnie, że półfabrykaty są ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
oszalec mozna
![]() ![]() najbardziej podobaja mi sie korale na onyksie.eu - jestem na etapie szkla ![]() na artfanie zamowilam polfabrykanty, maja fajne szczegolnie zapiecia ktorych nie moglam nigdzie znalezc. i recenzje ktore bardzo sie przydaja qnszt.pl - drut i jeszcze troche koralikow. i raj koralikow wiec oczekuje mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ![]() bardzo mi sie spodobal raj koralikow - zaplacilam poznym wieczorem w piatek a dzis koraliki sa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominikinha Czas edycji: 2007-04-17 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
dostalam dzisiaj zamowienie z qnsztu - wszystkoe wydaje sie w porzadku, moze wyjdzie cos w praniu mam nadzieje ze nie.
dostalam tez paczke z artfanu - bardzo ladne millefiori musze przyznac. jedna para pozlacanych bigli do wyrzucenia, jeden lancusze posrebrzany rozsypujacy sie. reszta ok. perelka z qnszt - krzywa dziura i nie dalam rady wepchnac w nia zylki, probowalam igla to pekla. tyle strat na dzis Edytowane przez dominikinha Czas edycji: 2007-04-19 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Ja w qnszcie już nic nie kupię!!! Baza kolczyka jedna większa, druga krzywa. Widać różnicę. POLECAM Beadshop. To genialny sklep, choć chciałabym więcej półfabrykatów, koralików itp.
#1506 |
Rozeznanie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
A ja mam pytanie dotyczące beadshopu...a tak właściwie to TYCH WISIORÓW ZE SZKŁA WENECKIEGO....czy ktoś miał z nimi styczność??Bo ja się zastanawiam nad kupnem jednego.....ale zastanawiam się czy warto:P Moze za ta kase kupić minerały.....albo kryształki swarovskiego....no nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
mnie też nęcił ten języczek, ale jak dla mnie ma za duże rozmiary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Dark taki chyba kupiła na FMG - bardzo ładny. Jednak ja na przykład nie miałabym do czego go na siebie włożyć
![]()
#1509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Raczkowanie
|
ONYKS
wlasnie dostalam przesylke :/ dotychczas zamawialam z qnszt, artfan i raj koralikow. onyks wypadl najslabiej. 1. zamowilam talarki z koralu - sprzedaja kompletami - po 20 szt - a mi przyslali jedna sztuke !za 1 talarek zaplacilam 6 zl :/ zadzwonilam pani stwierdzila - aha niby maja przyslac. niech ich 2. kupowalam dyski oliwkowe - na zdjeciu wygladaja ze maja zaokraglone krawedzie - nie tak jak inne dyski - i sie nacielam. zwykly plaski dysk . jakbym wiedziala kupilabym talarek. 3. kupilam 2 kafle prazkowane kolorowe - chcialam na kolczyki - nie wiem jak to zrobie bo roznia sie diametralnie zarowno kolorem jak i wielkoscia 4. jedna kostka zlota jest bardzo brzydko wykonana 5. agaty - jeden ma rozlany wzor drugi trzasniecie 6. gratisow zadnych zamowilam za ponad 100 zl ogolnie nie polecam nie zrobie juz u nich zakupow - czekalam tez tydzien na przesylke. |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
A ja zamierzam zamówić coś w :
albo w beadshop, albo w astari albo w artfanie. co prawda jeszcze się nie zdecydowałam (to bedzie pierwsze zamówienie), ale w weekend to zrobię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Konto usunięte
|
Jeśli chcesz mieć miłe doświadczenia już na początku, polecam Beadshop
![]() Vildi - te języczki są piękne, widziałam je na giełdzie, ale to tylko na wisior, na kolczyki za wielkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
Ja na początek wybrałam artfan oraz swiatkoralikow2 i jak narazie niemal zero spostrzeżeń
![]() Zamówiłam w środę, przelałam pieniążki dziś rano. Artfan zwlekał z odpowiedziami, a swiatkoralikow2 odpowiadał błyskawicznie ![]() ![]() Zobaczymy co będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
No więc, zrobiłam zakupy w biżu.pl . Wprawdzie niewielkie, bo nic takiego nie potrzebowałam zbytnio, ale troszkę się zawiodłam.
A mianowicie: zamówiłam szpilki do broszek o takie: http://www.bizu.pl/produkt/pokaz/id/85 i takie same złote. Jednak przyszły takie: http://www.bizu.pl/produkt/pokaz/id/89 czyli z takim kółkiem. Kiedy robiłam w ub, tygodniu zamówienie, tych z kółkiem nie było. Więc podejrzewam, że doszło po prostu pomyłki przy dodawaniu nowych rzeczy do sklepu i wysyłaniu zamówionych. Szpilkę bez oczka otrzymałam jako gratis i jest śliczna ![]() Plusy: korzystać ze sklepu jest bardzo przyjemnie ![]() ![]()
#1515 |
Zakorzenienie
|
http://akcesoria.net.pl/sklep/produc...oducts_id=1705
o ile się nie myle to te same korale kupiłam na giełdzie w Krakowie po 4 zł/szt ![]()
#1516 |
Zadomowienie
|
ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ!
Dla zainteresowanych: drut z beadshopu 0,6 posrebrzany jest super! Nie wygina się zbytnio, ale do podstawy się nie nadaje. Jako bazę polecam 0,8. ![]()
#1517 |
Zakorzenienie
|
odebrałam dziś zamówienie z biżu. Plusy na początek wizualne: ładna strona, przesyłka przyszła w kartonowym pudełeczku, ładna karteczka w środku
![]() W środku też wszystko jak należy, 3 gratisy: http://bizu.pl/produkt/pokaz/id/104 x2 http://bizu.pl/produkt/pokaz/id/71 para http://bizu.pl/produkt/pokaz/id/465 x2
#1518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() duze zamowienie robilas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
44 złote z przesyłką, fajnie że dołożyli parę rzeczy, które niby z zamówieniem mało mają wspólnego, ale właśnie zabrakło mi złotych bigli i lubię turkusowy więc jestem zadowolona z niespodzianki
![]()
#1520 |
Zadomowienie
|
juz od jakiegos czasu zastanawialam sie nad zamowieniem czegos w tym sklepie. Czekam jeszcze tylko az doloza jedna rzecz
![]() Ten sklep ma chyba najnizsza cene za zagraniczna przesylke, jaka do tej pory widzialam. W wiekszosci jest to 14, a nawet 18zl, a tu jest 10! ![]() No i teraz ma u mnie dodatkowego plusa, bo daje fajne gratisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1522 |
Rozeznanie
|
Raczej na pewno skuszę się na ten wisior przy następnych zakupach...
![]() Tylko skąd fundusze brać i gdzie później pomieścic te wszystkie koralikowe łowy? ![]() ![]() EDIT: OMG! Beadshop znów powiększył swą koralikowo mineralną ofertę!! Aaaa...jakie to wszystko śliczne! |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
ehh, szkoda, że nie poinformowałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie pomyślałam
![]() Następnym razem dam znać ![]()
#1525 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś z Was zamawiał drut posrebrzany, miedziany i kolorze złotym z impresjaart? Jak wrażenia? Nie jest za miękki?
#1526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie podobają się bardzo, chociaż tych najładniejszych (moim zdaniem) juz nie ma!
![]() |
#1528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki, wezmę najwyżej po jednym metrze ![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
No to ja pozłacany kupowałam za 12 zł w Armie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Raczkowanie
|
Paczkę otrzymałam (beadshop). Wszystko co miało być jest, ładne produkty, trzeba się tylko teraz wziąć za łączenie tego wszystkiego razem. Obsługa uprzejma,miałam trochę trudności z przelewem, ale zaraz zadzwonili i powiedzieli co i jak. Jedyny minus to gratis-dostałam taki okropne wg mnie : Lampwork kwiatowy, wzór wypukły, biało-czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.