Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-10, 16:42   #1531
Lemirka
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
http://www.wyjatkowyprezent.pl/preze...nica-urodziny/

Tu jest szybowiec, spadochron i motolotnia i nie tylko Szybowiec ma cenę przystępną, ale spadochron drogi, ja interesowałam się firmą, która ma za 500zł.

dzięki podoba mi się
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 16:49   #1532
Alekss
Raczkowanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Znam doskonale ten coroczny problem i wielkimi krokami zbliza sie ponownie, ale cos trzeba bedzie wymyslec. Ostatnio moj Tz na urodziny dostal przejazdzke sporotowym BMW Z4, wydatek niewielki, bo zamowilam w szkole jazdy ( 60zl) a radochy tyle co niemiara. Tz to wielki fan motoryzacji
Polecam rowniez breloczki np. z waszymi zdjeciami albo jakims fajnym ksztalcie. Tu jest link do strony http://www.philippi.pl/index.php?cPa...sort=3a&page=2 , a w Poznaniu mozna kupic kilka ich gadżetow w Kupcu. Moze cos Wam sie spodoba

http://www.philippi.pl/product_info....roducts_id=360 ja zakupilam ten i Tz jest bardzo zadowolny, chociaz narzeka ze bez zdjecia
Alekss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 18:02   #1533
Argaritta
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

A jaki prezent kiedy chłopak interesuje się grą na gitarze .. ?
-żeby chociaż wstążeczką

Argaritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 18:13   #1534
chocolatemousse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Argaritta Pokaż wiadomość
Może jakąś książkę z chwytami na gitare?a w srodku mozesz powklejać Twoje zdjecia..jakby grał to miałby i Ciebie przed oczami nie no dobra..niewiem co Ci doradzić i wymyslam musi być coś takiego co by mu się spodobało..i nie musi byc to tylko związane z gitarą

'numer jeden mistrz świata tylko dla mnie teraz zatańcz'
chocolatemousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 18:22   #1535
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Jak któraś kasy nie ma, może zrobić kupony - np 30 karteczek w notesiku, z napisami: kolacja, masaż pleców, prysznic, sex (śmieszne usługi też mogą być - wyprasowanie 3 koszul czy umycie podogi w pokoju ). Codziennie luby odrywa jeden bilecik z żądaniem, które masz spełnić.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 18:39   #1536
Linka25
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9663798]Jak któraś kasy nie ma, może zrobić kupony - np 30 karteczek w notesiku, z napisami: kolacja, masaż pleców, prysznic, sex (śmieszne usługi też mogą być - wyprasowanie 3 koszul czy umycie podogi w pokoju ). Codziennie luby odrywa jeden bilecik z żądaniem, które masz spełnić.[/quote]

Świetne, na pewno wykorzystam A oszczędność jaka. Ale zdecydowanie nie dla leniwych.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 20:17   #1537
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

moj TŻ najbardziej zadowolony byl z poduszki z moim zdjeciem istnieja takze inne opcje np kubek czarny ktory pod wplywem ciepla (czy wody nie pamietam) staje sie bialy i pojawia sie zdjecie fajna sprawa. Poza tym na jakies stronce w necie znalazlam ciekae prezenty jak np roslinka z ktorej po jakims czasie wyrasta fasolka na ktorej jest napisane 'kocham Cie' albo 'wszystkiego najlepszego' czy serce ktore robi sie gorace pod wplywem ucisku.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 09:24   #1538
ellish
Zakorzenienie

polecam właśnie kubek, na którym pod wpływem ciepła pojawiają się zdjęcia. Ja taki dostałam od TZ na mikołajki i codziennie z niego pije. Az milo

Jako, ze mój TŻ lubi słodycze, to rok temu, 6.XII kupiłam mu _ogromnego_ Mikołaja z biało-czarnej (pyyyszneeej) czekolady. Kosztował około 60zl, ale naprawdę ślicznie wyglądał. Do tego bardzo ładnie go zapakowali w papier przezroczysty i ogromne kokardy dodali. Az zal go było zjeść

U mnie jest tak, iż na Mikołajki daje sie drobiazgi, dopiero na gwiazdkę cos bardziej wyszukanego.

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2008-11-11 o 09:26
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 10:11   #1539
izeczkaaa
Raczkowanie

Ehhh... Dziewczyny, zainspirowałyście mnie! Ten pomysł z przejażdżką jakimś fajnym samochodem- suuper

Ja w tym roku na świeta planuje kupić bluzę piłkarską,ale taką naprawdę pożądną, mój TŻ trenuje tak amatorsko z kolegami,a wiem że sam sobie nie kupi bo ma już jedną,ale nie przepada za nią. Także jestem pewna że się ucieszy

Zaraz potem w styczniu ma urodziny więc pomyślę na wypożyczeniem jakiegoś fajnego auta
Stary 2008-11-11, 10:43   #1540
lida82
Rozeznanie

dziewczyny tu WAS tez podczytuje
suuper pomysly ja z moim tz jestesmy juz tyle lat..hmm razem kazdego dnia i wszystkie pomysly chyba sie wyczerpaly
on zapalony fan kolarstwa przed laty trenowal..musze cos niecodziennego wykabinowac na te swieta...bo to beda pierwsze spedzone tylko z nim z daleka od rodziny...hmm..przeraza mnie to wszystko szczerze mowiac..
gdzie mozna zamowic ten kubek na ktorym pojawiaja sie zdjecia pod wplywem ciepla?? nie mieszkam w PL niestety
lida82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 10:44   #1541
lida82
Rozeznanie

pozdrawiam cieplutko WAS
lida82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 11:14   #1542
aneta_91
Zakorzenienie

jesteśmy razem 9 miesięcy i niedługo mój Tż ma urodziny. 19.
Wiem,że uwielbia wiśniowe Chupa Chupsy ( choć ciężko było je zdobyć, bo rzadko kiedy można je spotkać,udało się)
zakupiłam ich więc 19, wszystko włożę do pudełka, a gdy je otworzy na wieczku będzie napis Zjedz, gdy..., a do każdego lizaka dołączę karteczkę z dokończeniem tego zdania
tylko teraz brakuje mi pomysłów na dokończenie zdania
Stary 2008-11-11, 12:43   #1543
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
jesteśmy razem 9 miesięcy i niedługo mój Tż ma urodziny. 19.
Wiem,że uwielbia wiśniowe Chupa Chupsy ( choć ciężko było je zdobyć, bo rzadko kiedy można je spotkać,udało się)
zakupiłam ich więc 19, wszystko włożę do pudełka, a gdy je otworzy na wieczku będzie napis Zjedz, gdy..., a do każdego lizaka dołączę karteczkę z dokończeniem tego zdania
tylko teraz brakuje mi pomysłów na dokończenie zdania
A ja bym je na cos nabila , np. na ciastko Fajnie by staly
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 13:04   #1544
losux
Zadomowienie

a ja bym zrobiła bukiecik

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 13:43   #1545
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Rewelacyjny i bardzo przydatny wątek, zwłaszcza w dobie zbliżających się Świąt Bożonarodzeniowych

Jestem ze swoim TŻ prawie 7 lat, z czego ponad rok po ślubie. Przez ten czas wyczerpałam pulę pomysłów na wszelkie prezenty. Zaczęło się od wesołych kubków, bielizny, pasków do spodni i gier komputerowych, potem przyszedł czas na płyty cd ulubionych zespołów, perfumy, ciuchy, portfele, zegarek....Były też prezenty w stylu romantyczna kolacja tylko we dwoje z pikantnym zakończeniem itd.

Ale przyszedł czas na coś naprawdę niebanalnego, bo mój TŻ wkrótce kończy 30 lat i chciałabym połączyć jego urodzinowy prezent ze świątecznym. Myślę, aby sprezentować mu wizytę w salonie tatuażu - od dawna marzy, aby sobie zrobić jakiś oryginalny tatuaż ma plecach. Co o tym myślicie???
świetny pomysł! wiesz, że o tym marzy to prezent napewno będzie trafiony, a w dodatku to będzie pamiątka naprawdę na całe życie
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 13:56   #1546
vendettka
Wtajemniczenie

Rewelacyjny wątek ( chociaż jest już o prezentach ) jednak w nim jest skupione wszystko to,co dla TŻ - i duuży plus za objaśnienie skrótu TŻ na tytule wątku

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 16:24   #1547
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losux Pokaż wiadomość
a ja bym zrobiła bukiecik
ja tez, ale pomysl z karteczkami "zjedz, gdy.." jest swietny, wiec warto polaczyc oba

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 17:58   #1548
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Argaritta Pokaż wiadomość
Moj gra na elektryku i ja mu kupilam plyte z nauka gry na elektryku [ale po angielsku], tyle ze na ebayu.

Kurde przeczytalam pare stron ale dalej nie wiem co kupic pod choinke i przy okazji na nasza rocznice mojemu narzeczonemu..

Juz dałam mu rok temu pendrive'a bo nie mial a wiedzialam ze potrzebuje.
Dalam mu tez w duzej antyramie wklejonych kilka naszych zdjec i pare moich.

No a teraz nie wiem kompletnie co mu dac Bede dalej zagladac na ten watek moze w trakcie Waszej wymiany zdan cos mi przyjdzie do glowy
Zdjecia juz nie wchodza w gre, pendrajwy i inne takie tez nie. Lancuszek on ma, bransoletek nie lubi.. mam ciezki orzech do zgryzienia..

Kobiecie latwiej cos kupic ;/

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 18:33   #1549
travis
Zakorzenienie

GG do travis
prezent dla kolegi-znajomego

hej dziewczyny
kolega z pracy ma urodziny i chcialabym podarowac mu jakas drobnostke symbolicznie
ma 23 lata jakby ktos pytal
i jest to tylko kolega, z ktorym czasem na piwko sie chodzi i to na tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 19:19   #1550
aneta_91
Zakorzenienie

ale jak zrobić ten bukiecik?
+ te karteczki
Stary 2008-11-11, 19:34   #1551
trufelka
Raczkowanie

to ja tez dorzuce to co ja swojemu kupowałam lub tez robiłam, moze skorzystacie
- na rocznice zrobiłam mu album z naszymi zdjeciami, pociełam kartki, tekture na okladke, powklejalam zdjecia, a zdjecia pobklejałam tasiemkami, wstazkami, jakimis wycietymi z filcu kwiatkami, koralikami itd
- skarpetki z napisanymi dniami tyg [ale radoche mial zeby bylo weselej zawsze nosi odpowiednie na odpowiedni dzien :P]
- kilka malowanych kubeczków - w kotki, kwatuszki, w stworki, itd. juz wena na kubki mi sie skonczyła
- brelok ktory jest kostka rubika
- gniotek w kształcie serduszka, bo sie złosci na mnie czesto, to niech pogniecie :P
- ksiazke z komiskami
- uszyłam kotka z filcu, był koszmarnie pokraczny :P
- brelok - poziomica w jednym
- swiece
- poduszka z malunkiem
- koszulki
- chcialam mu wydziergac szalik, ale na moje pytanie "kochanie, a co bys powiedzial, jakbym ci dziergneła szalik?" zaczal sie tak smiac, ze zrezygnowałam....
- jakies karteczki i inne *******ki tego typu
- swoje zdjecie :P
- kalendarze z kotami, statkami, zaglowkami
- ciasteczka majteczkowe [z kruchego ciasta, wyciete serduszka z odcietym ostrym koncem - wychodza posladki, trzeba tylko majtki lukrem domalowac :P]
- mydelko pachnace w kształcie piesi

to tyle z tego co juz dałam i co pamietam, ze dałam. poki co mam w zapasie na kolejne okazje :P:
- wierteła [ale za nic nie wiem czy kazde wiertła pasuja do kazdej wiertarki. wie moze ktoras z was?]
- noz finka, czyli popularna świnka :P. taki tam meski bajerek :P
- namalowac obraz mały [chcialam na urodziny, ale juz nie zdaze.... ]
- ktoras z wizazanek pisała o pucharze z tabliczka ze swoim tekstem
- kuferek na takie rozne drobiazki typu srobki, jakies wkrety itd,
- zestaw meskich kosmetyków
- kompas
- ksiazke o zeglarstwie
- chcialabym zrobic sama, tak jak album, ksiazke kucharska, z jakimis naszymi rzeczami ktore lubimy jesc, gotowac pies itd.
i to chyba tyle :P

faceci chyba maja to do siebie, ze nigdy nie mowia co by chcieli albo co im sie podoba... przynajmniej moj tak ma. a jak sie pytam co chce, to mowi ze buziaka aolbo cukierka.
ja zawsze daje bardzo czytelne aluzje co by mogł mi kupic, bo on nigdy nie wie :P. chociaz ostatnio dostałam mussujace peniski do kapieli :P. moze sa gdzies mussujace cycuszki?
trufelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 19:36   #1552
trufelka
Raczkowanie

o, i jeszcze była bombonierka, zlozona z czekoladek z literkami na ktorych w sumie byly napisane zyczenia i notesik z karteczkami z zyczeniami i uslugami, ale nie zaskoczył o co chodziło :P
Stary 2008-11-11, 19:39   #1553
trufelka
Raczkowanie

o, i jeszcze dałam mu płyte z prezentacja z zyczeniami, zdjeciami, musyka itd takie tam zbieranina jakis rzezcy ktore mi sie kojarza z nami.
boze, ile ja sie nameczylam zeby wstawic muzyke do prezentacji slajdów.. :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 20:17   #1554
Carmela
Rozeznanie

ja w tym roku nie mam weny na wymyślanie oryginalnych prezentów dla męża więc dostanie czapeczkę ze śmigiełkiem bo wiem że zawsze taką chciał mieć i dwa bilety na mecz Stoke z Manchesterem Utd .Pójdzie sobie z kolegą którego do nas zaprosiliśmy na święta .
Carmela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:50   #1555
dirt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lida82 Pokaż wiadomość
dziewczyny tu WAS tez podczytuje
suuper pomysly ja z moim tz jestesmy juz tyle lat..hmm razem kazdego dnia i wszystkie pomysly chyba sie wyczerpaly
on zapalony fan kolarstwa przed laty trenowal..musze cos niecodziennego wykabinowac na te swieta...bo to beda pierwsze spedzone tylko z nim z daleka od rodziny...hmm..przeraza mnie to wszystko szczerze mowiac..
gdzie mozna zamowic ten kubek na ktorym pojawiaja sie zdjecia pod wplywem ciepla?? nie mieszkam w PL niestety
może podaruj mu bluzę do jazdy na rowerze. można kupić na przykład tu:
http://www.allegro.pl/16467_bluzy.ht...r=t&view=gtext
dirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:59   #1556
Naitine
Raczkowanie

GG do Naitine

no a ja mam takiego fajnego 'kolegę' na razie kolegę i chciałabym mu kupić coś tak bardziej z okazji świąt, no i trzeba by było sie już za czymś zacząć rozglądać.

może macie jakieś pomysły?
On lubi muzykę taką klubową bardziej więc myślę o jakiejś płytce, ma autko i jest taki wesoły lubi 'szał robić' xD
i już sama nie wiem,
doradźcie coś

Naitine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 21:20   #1557
Lemirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naitine Pokaż wiadomość
no a ja mam takiego fajnego 'kolegę' na razie kolegę i chciałabym mu kupić coś tak bardziej z okazji świąt, no i trzeba by było sie już za czymś zacząć rozglądać.

może macie jakieś pomysły?
On lubi muzykę taką klubową bardziej więc myślę o jakiejś płytce, ma autko i jest taki wesoły lubi 'szał robić' xD
i już sama nie wiem,
doradźcie coś
Nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyć ale może jakieś słuchawki? Coś w tym stylu http://www.ceneo.pl/283175
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 21:22   #1558
Naitine
Raczkowanie

GG do Naitine

Cytat:
Napisane przez Lemirka Pokaż wiadomość
Nie wiem ile kasy chcesz przeznaczyć ale może jakieś słuchawki? Coś w tym stylu http://www.ceneo.pl/283175

coś do stówki tak hmmm słuchawki fajne są ale chyba niee ;p

Edytowane przez Naitine
Czas edycji: 2008-11-11 o 21:23
Naitine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 08:51   #1559
Anecka
Zakorzenienie

trufelka, no nawet nawet te pomysly Moze podlapie jakis, chociaz ja juz chyba na bank wiem co zrobie, tylko nie wiem ile to kosztuje
On mieszka w innym kraju no i denerwuje mnie ze u niego na scianie wisi kalendarz z babami (chociaz on kalendarza w ogole nie uzywa) no i myslalam zeby zrobic kalendarz ze swoimi zdjeciami.. no a zeby isc po kosztach to moglabym po prostu wydrukować na zwyklych kartkach a4 a potem zbindowac i voila

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 13:18   #1560
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trufelka Pokaż wiadomość
to ja tez dorzuce to co ja swojemu kupowałam lub tez robiłam, moze skorzystacie
- na rocznice zrobiłam mu album z naszymi zdjeciami, pociełam kartki, tekture na okladke, powklejalam zdjecia, a zdjecia pobklejałam tasiemkami, wstazkami, jakimis wycietymi z filcu kwiatkami, koralikami itd
- skarpetki z napisanymi dniami tyg [ale radoche mial zeby bylo weselej zawsze nosi odpowiednie na odpowiedni dzien :P]
- kilka malowanych kubeczków - w kotki, kwatuszki, w stworki, itd. juz wena na kubki mi sie skonczyła
- brelok ktory jest kostka rubika
- gniotek w kształcie serduszka, bo sie złosci na mnie czesto, to niech pogniecie :P
- ksiazke z komiskami
- uszyłam kotka z filcu, był koszmarnie pokraczny :P
- brelok - poziomica w jednym
- swiece
- poduszka z malunkiem
- koszulki
- chcialam mu wydziergac szalik, ale na moje pytanie "kochanie, a co bys powiedzial, jakbym ci dziergneła szalik?" zaczal sie tak smiac, ze zrezygnowałam....
- jakies karteczki i inne *******ki tego typu
- swoje zdjecie :P
- kalendarze z kotami, statkami, zaglowkami
- ciasteczka majteczkowe [z kruchego ciasta, wyciete serduszka z odcietym ostrym koncem - wychodza posladki, trzeba tylko majtki lukrem domalowac :P]
- mydelko pachnace w kształcie piesi

to tyle z tego co juz dałam i co pamietam, ze dałam. poki co mam w zapasie na kolejne okazje :P:
- wierteła [ale za nic nie wiem czy kazde wiertła pasuja do kazdej wiertarki. wie moze ktoras z was?]
- noz finka, czyli popularna świnka :P. taki tam meski bajerek :P
- namalowac obraz mały [chcialam na urodziny, ale juz nie zdaze.... ]
- ktoras z wizazanek pisała o pucharze z tabliczka ze swoim tekstem
- kuferek na takie rozne drobiazki typu srobki, jakies wkrety itd,
- zestaw meskich kosmetyków
- kompas
- ksiazke o zeglarstwie
- chcialabym zrobic sama, tak jak album, ksiazke kucharska, z jakimis naszymi rzeczami ktore lubimy jesc, gotowac pies itd.
i to chyba tyle :P

faceci chyba maja to do siebie, ze nigdy nie mowia co by chcieli albo co im sie podoba... przynajmniej moj tak ma. a jak sie pytam co chce, to mowi ze buziaka aolbo cukierka.
ja zawsze daje bardzo czytelne aluzje co by mogł mi kupic, bo on nigdy nie wie :P. chociaz ostatnio dostałam mussujace peniski do kapieli :P. moze sa gdzies mussujace cycuszki?
Wow ile rzeczy mnie tu zainspirowało
No własnie nigdy nie mówia co by chcieli dostać.. faceeeci..
Myśle że na allegro wiele by się znalazło tego typu rzeczy w pozostałych

Hmm ja myślałam też żeby z 30 świeczek tych małych porozstawiać po pokoju. Kupić szampana i tort. Taki romantyczny wieczór i oczywiscie to dopiero początek by był ... ale wciąż się zastanawiam.. czas do niedzieli
-żeby chociaż wstążeczką

Argaritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości