![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cześć
![]() Mam dziś wolny dzień, miałam iść na zakupy, ale to co dzieje się za oknem skutecznie mnie zniechęca ![]() Zamówiłam sobie wczoraj piękną bieliznę, mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładna jak w necie ![]() Nadal nie kupiłam tuszu ani kremu (jadę na maseczce winogronowej ![]() ![]() Wykończyłam za to micel, tonik, szampon i lakier do włosów ![]() Nosku mam już wszystkie 3 polecane przez Ciebie maski i jestem zachwycona ![]() ![]() To jednak nie uchroni mnie przed podcięciem włosów, są już za długie i przez to kiepsko się układają.
#1532 |
Przyjaciółka KWC
|
Melduję, że nowe Glam Weary są w Firlicie na Szewskiej i żaden kolor nie powtarza się z poprzednią serią. Żaden też mi się nie spodobał.
![]() ![]() Oglądałam też ładny fioletowy lakier z serii Fashion&Diamonds, jakaś limitowanka Bell, ale nie przekonał mnie na tyle, żeby go kupić. ![]()
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już któryś raz się tutaj przewija, aż mnie tchnęło i faktycznie opnie w kwc ma świetne ![]() Nie zapycha nic a nic? Bo ja wrażliwiec na tym punkcie i mało co mnie nie zapycha niestety :/ Na biochemii nie ma analizy składu pod tym względem, Hexx wypowiedziała się jedynie, że super ![]() Ta zniżka to dla klubowiczów pewnie? ![]() Nie zaglądałam tam od wieków, a kartę posiałam ![]() Przyłączam się do życzeń dla Em ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Ale beznadziejna pogoda: na zmianę deszcz i słońce i cały dzień jestem przez to senna i zmęczona
![]() Dostałam maila, że wczoraj nadali moją paczkę z BU, więc do końca tygodnia powinnam ją mieć ![]() emuś ma dziś urodziny? ![]() ![]() ![]()
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba się przejadę jutro, bo szukam czegoś nawilżającego, co jednocześnie by mnie nie zapchało i ostatnio same porażki zaliczam. Nawet Bielendę Torf i Wodorosty wypróbowałam, bo ma świetne recenzje, 2 podejścia i każde zakończone zapchaniem porów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
No proszę, przyszłam do domu a tu paczucha z BU już na stole
![]() ![]() Umyłam buźkę od razu olejkiem egzotycznym - pachnie ślicznie, trochę jakby owcami egzotycznymi a trochę ziołowo.
![]() |
#1538 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Miałam dziś stresujący dzień i muszę się jakoś odprężyć - zrobiłam sobie kompres na włosy, zaraz będę malowała pazurki fioletowym Glam Wear'em - ciekawe czy te nowe kolory są już u mnie, skusiłabym się na jakiś.
![]() Powolutku uczulenie z twarzy schodzi! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kawa z mlekiem też niczego sobie brzmi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sama akurat brałam na zniżkę 2 w cenie 1 w ofercie wysyłkowej, ale jak chcesz, to kupi sobie najnowszego JOYa i tam masz kupon na -50% ważny 5-6 grudnia. ********************** Emuś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() ********************** Zeżarłam prawie całą czekoladę Tatrzańską Wedla i mi niedobrze ![]() ![]() ![]() Miałam jutro do TŻ jechać, ale chyba mu zaraz zakomunikuję, że ma wolne, bo po prostu padam, a jeszcze na 10 idę do fryzjera, gdzie mi zejdzie ze 3 godziny z farbowaniem i podcinaniem. Potem może skoczę do galerii, bo dziś przelotem widziałam niegłupie jeansy czarne, no i ogólnie dawno po sklepach nie łaziłam. Nic to, że wypłata dopiero w piątek, a ja jestem spłukana. Nic to, że mniejsza niż zwykle o jakieś 30-35% ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Em, ja również życzę wszystkiego najlepszego!
![]() MagJa współczuję sytuacji w pracy ![]() ![]() Dziś mieli nam przywieźć szafki do naszego gniazdka, ale zadzwonili, że się jedna uszkodziła w transporcie ![]() Miałyście może coś z serii Pure Calmille z YR? świetna oferta mi przyszła na maila...no ale i tak muszę się powstrzymać na jeszcze długi czas, chciałam tylko zasięgnąć opinii.
#1541 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-356408 Kiedyś używałam żelu-kremu do twarzy, ale też mnie podrażnił. Tak więc mi ta seria w ogóle nie podeszła.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Em, dużo zdrówka, mniej stresów i udanego wyjazdu do Francji.
![]() Widzę że masz krem do skórek z Avonu? Jak się go używa? ![]() Cytat:
![]() ![]() A najbardziej wpienia mnie to że jak już znajdę swoje ideały to zmienia się pora roku/potrzeby mojej skóry albo nie wiadomo co jeszcze i te ideały już nie są idealne. ![]()
![]() |
#1543 |
Przyjaciółka KWC
|
Co tu takie pustki wczoraj i dziś?
![]() Wybieram się dziś w końcu na zakupy do Body Shopu - po maseczkę i krem. I może jakiś górnopółkowy tusz w SP będzie w promocji, to kupię, bo mam wrażenie, że mi się chyba Hypnose powoli kończy. Nie wie ktoś, czy jest jeszcze promocja w środy po 18 jakaś w Galerii Kazimierz czy ta akcja już skończona? ![]() Kończę jutro praktyki. ![]() ![]() Emuś wszystkiego najlepszego. ![]()
![]() |
#1544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie to jeden z najlepszych kosmetyków YR ![]() Cytat:
![]() Moja mama też tak twierdzi. A ja nie wierzę, to niemożliwe ![]() Sleepy kusi Bellowymi lakierami, a ja nie mogę ich nigdzie znaleźć w okolicy ![]() Upiekłam dzisiaj pierniczki ![]() ![]() A w ogóle to odechciało mi się spieszyć zpisaniem... Wczoraj zaniosłam promotorowi prawie całą część teoretyczną pracy... i się okazało, że dzisiaj wyjeżdża i do niedzieli na pewno nawet na moją twórczość nie spojrzy ![]() ![]()
![]() |
#1545 | |
Rozeznanie
|
hey!!
![]() Cytat:
ja kiedyś miałam chyba z tej serii dezodorant w kulce (nie wiem czy jeszcze jest w ofercie, bo to było jakieś 2 lata temu) i niespecjalnie przypadł mi do gustu - pachniał całkiem fajnie, ale nie chronił przed poceniem nic a nic... ![]() wczoraj wykończyłam balsam Happy Time Nivei i w sumie zostały mi już tylko resztki Avonowego Naturalsa i pół opakowania balsamu kaszmirowego Cien - myślę, że mogę się rozejrzeć za czymś nowym do smarowania, jak sądzicie?? Dumam nad tym masłem czekoladowym Farmony - nadal sobie chwalicie?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za opinię dot. YR
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Farmony niestety nie mam (jeszcze...) I jak ten Happy time? Słyszałam, że nienajlepszy. Niedługo przyleci do mnie z wymiany miniaturka, to sama przetestuję.
![]() |
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dodam tylko zdjęcie moich nowych nabytków, trochę źle mi wyszły bo ciemno dziś...
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-25 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne te lakiery! Aż mi się przykro zrobiło, że mam już za dużo czerwonych... I granatu kolejnego też nie potrzebuję ![]() ![]()
![]() |
#1549 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak myślę czy nie poprosić TŻ żeby mi kupił w Poznaniu Stapiza Volume, to mogłoby być cudo, a on ma taką wypasioną hurtownię fryzjerską obok siebie ![]() Ja dalej psuję odwyk, co prawda jeszcze nie na tyle skutecznie, żeby go zakończyć, ale jestem na siebie zła. ![]() ![]() A co do masła Farmony to ja mogę śmiało polecić. ![]() ![]() Poza tym mam dylemat bo jedne z moich ukochanych perfum są w promocji 89 zł za 100ml. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosku, a jakie to perfumy?
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
ja w sobotę byłam z TŻ na przeglądzie kabaretów i się pochorowałam.. od tamtej pory męczy mnie kaszel, katar, gorączka i jak nie jestem w szkole to w łóżku - generalnie nie za ciekawie, ale przynajmniej objawy trochę ustępują
![]() Em, wszystkiego najlepszego! ![]()
#1552 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A, a o różowy to mi chodziło ten jasny ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-11-25 o 15:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam ten nowy lakier z bell, ten taki fioletowo granatowy. Boski jest. Z nowej serii fashion color chyba obydwa fiolety będą moje
![]() 407 jest ze starej serii. Ja chyba 411 oglądałam i mi się nie spodobał, bo wyglądał jak 405. Jak przyjdą moje zamówione lakiery to będę miała chyba 34... Nadal mam nałóg ogromny. Nawet maść cynkowa mnie ucieszyła. Źle ze mną. I jeszcze jakieś uczulenie, pewnie na coś remontowego, mi się na dłoni zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
|
Lanvin Rumeur 2 Rose. Mało popularne, ale ja je uwielbiam
![]() Cytat:
![]() Aha, Karolina! Do uzupełnienia kuracji włosowej mogę jeszcze dodać przecudowne dwa produkty L'Biotica ![]() ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-11-25 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zel mi sie skonczy za dzien lub dwa i to on z tej calej trojki jest najlepszy ![]() krem,hm... kilka razy nalozylam na twarz i porazka , ale do ciala ,kladziony gruba warstwa po depilacji jest w porzadku,tylko tragicznie niewydajne wiec nie kupie po raz kolejny.. mleczko... tu sie zgodze totalny niewypal;/ mecze go juz ponad miesiac i conajmniej na drugie tyle mi starczy niestety... rzadkie,szczypiace i niezbyt sobie radzi z makijazem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
MagJa, kochanie dziękuję za kolejne opinie o YR
![]() Skusiłyście mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś dostałam drugiego (!) w życiu sms'a od Sephory na dni Vip ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dopiero co wróciłam, głowa mi pęka i nie mam na nic siły. Zaraz jadę jeszcze do sklepu z tatą i muszę odpocząć. Od poniedziałku zapominam się umówić do fryzjerki a moje końcówki już wołają o pomstę do nieba ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
Ech, to te dni Vip mają co tydzień, bo ja dostałam smsa w zeszłym tygodniu że do 22 listopada są dni vip.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.