![]() |
#1531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
GRATULUJE SERDECZNIE. Fajna data porodu. Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]() ![]() Gringoo gdzieś ty go znalazła. ![]() ![]() Sorry,ze pytam ale czy on nie Bliźniak czasem lub rozpieszczony jedynak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19473830]
xxNiuniaxx (02.10.89) -cc. (39tc -9) 27 maj, godz. 10:30 Laura 3145g, 53cm marhalczar (01.07.71) -sn. (40tc +3) 27 maj, godz. 17:10 Amelia ...g, ...cm Maliczka (16.09.89) -cc. (40tc +7) 28 maj, godz. 14:00 Borys 3750g, 60cm velluto (1979r.) -sn. (40tc -2) 28maj, godz. 17:35 Natalia 3470g, ... cm asia193 (19.10.81) -cc. (40tc +1) 29 maj, 6:20 Mateusz 3800g, 61cm Dilayla (06.02.82) -sn. (39tc -9) 29 maj, godz.8:07 Adrian 3700g, 58cm Aper, (.. .. 79) -cc. (39tc -10) 31 maj, godz. 10:53 Daniel 3390g, 55cm janulla (09.04.75) -sn. (40tc -1) 1 czerwiec, godz. 5:10 Szymon 2990g, 53cm liliputek (16.08.86) -cc. (39 tc -9) 1 czerwiec, godz. 8:50 Milena 2730g, 53cm spradka (14.10.83) -sn. (40tc +4) 2 czerwiec godz. 13:31 Jan 4215g, 60cm [/QUOTE] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, przez godzinę strasznie mi brzuch skurczało, tak co 10minut... ![]() ![]() ![]() Ja zaraz wyjmuje z pieca zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową z mielonym mięsem i serem. ![]() Szybko zjem i zabieram się za lody, bo chodzą za mną od samego rana- kupiłam sobie moje ulubione z kawałkami orzechów, oblane polewą toffi. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego
![]() http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Jaka ja durna jestem...
poryczałam się jak bóbr.. a wszystko dlatego, że mąż zaproponował żebyśmy sobie pizzę zjedli na obiad gdzieś w plenerze bo piękna pogoda i mieliśmy zaplanowany spacer... i ja się poryczałam bo nie chcę pizzy ![]() znaczy się zjadłabym z chęcią nawet wielką ale nie chcę utyć jeszcze bardziej a on mi takie proponuje. I się podłamałam moją wagą.. przez całą ciąże nie obżerałam się, nie pchałam bez pamięci niezdrowości i słodyczy i zaraz będę miała 30kg na plusie. Większość ludzi i tak nie wierzy w moje gadki bo to przeciez niemożliwe, żebym sama z siebie tak się roztyła... może ja faktycznie nie wiem ile jedzą normalni ludzie i w moim mniemaniu tylko się nie objadam?? Ale kładę sobie mniej niż mężowi a on chudy jak patycór a ja coraz większa. I ch*** dupa z przyjemnego popołudnia bo teraz cały dzień będę o tym myśleć i się denerwować.. a jak się denerwuję to muszę coś niezdrowego zjeść i chyba wejdę do lodówki po lody ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
ogarnęłam drugie pół dołu, odpoczęłam i idę w końcu zrobić sobie coś do jedzenia.
Lea - przypomniałaś mi o lodach, których resztkę mam w zamrażalniku ![]() a co do tych skurczy - może to jakiś znak? może faktycznie coś się z tego rozkręci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Rozeznanie
|
siala.... nie smutaskuj...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Piesek mówiący "I love you"
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qXo3N...eature=related I mój ulubiony kot internetowy xD http://www.youtube.com/watch?v=3A8uqpeSQ-A I słodziutki mniam mniam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MnagRjxp7v4 Na poprawę humoru ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- nie mam do niego pretensji.. tylko mi samej w sobie jest jakoś źle.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak to już jest,że jedne kobiety przybierają tylko 8-10 kg,a inne 20,30 kg...Pewnie,że można się pilnować od początku i jeść tylko zdrowo i żadnych słodyczy.Tylko czy nie szkoda na to życia??... To zależy co dla kogo jest priorytetem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie wiem, boy coś z tego już było... bo jestem już wykończona... Cytat:
nie przejmuj się nim, wyślij go do mnie, ja go uświadomię ![]() ![]() Siala daj spokój... przecież to nie Twoja wina, o ile w ogóle tu o winie może być mowa... a innym nic do tego. różne kobiety rożnie przechodzą ciążę i tyle, zrzucisz te kilogramy i sama nie zauważysz kiedy... ja na przykład nie przytyłam nic oprócz piłeczki z przodu, ale co z tego skoro rozstępów mam od cholery - a wszystkie wylazły ekspresowo w ostatnich tygodniach. a mi piłeczkę ostatnio wywaliło bardziej chyba ze względu na szybki przyrost małej - jak to na finiszu. i tak źle i tak nie dobrze... ktoś mnie nawet "pocieszył" mówiąc, że jakbym miała więcej ciała i tyła sobie regularnie, to nie miałabym teraz tego problemu... no ciekawe bardzo... olać ludzi, olać kilogramy i rozstępy ![]() Jamaico, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
Wtajemniczenie
|
Siala ja tak przytyłam w pierwszej ciąży - i też wszyscy tylko kiwali z powatpiewaniem glową jak mówiłam że nie wiem z czego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Było podejrzenie cukrzycy ciążowej ale po 75g glukozy jednak wyszło, że cukier jest ok.
W ogóle ta moja przemiana materii jest cudowna.. przed ciążą żyłam 3 miesiące na dwóch jogurtach dziennie, tylko dwie activie w ciągu 24 zjadałam i waga stała na 70kg tak dalej już nie ruszyła w dół. Sałatki, ogórki inne cuda dupy i nic nie dawało efektu, taki chyba już mój psi urok, że muszę być bardziej cielista niż inni. A teraz to już w ogóle. Pocieszam się tylko, że kiedyś schudłam 16 kilo to teraz dam rade i z tymi 30. A mąż wspaniały nie wczuł się w sytuację i na pocieszenie kupił mi lody i ciastka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Siala - myślę, że małż chciał dobrze. nie raz nam tu na niego narzekałaś i były powody. a dziś pewnie tak, jak piszą dziewczyny, chciał Cię gdzieś wyrwać, odciążyć od stania przy garach. przecież możecie iść do knajpy, on zje pizzę, a Ty sałatkę i też będzie dobrze. albo chrzań wszystko i zjedz z nim, to co on. na martwienie się o kilogramy przyjdzie czas po porodzie, gdy będzie wiadomo, ile z nich zostało. to ostatnie chwile, gdy możemy sobie dogadzać bez ograniczeń - wykorzystaj to
![]() i koniec smutków!! wiecie co? cały czas mam schizę, że mam mokro w majtkach ![]() ale nic ze mnie nie leci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Rozeznanie
|
siala, nie warto sie stresowac teraz, ja w drugim trymestrze lecialam z waga jak szalona i tez wcale nie siedzialam non stop w lodowce.
mialam 2 miesiace z rzedu gdzie przytylam po 4 kg na miesiac,lekarz mnie straszyl ze dojde do niewiarygodnej wagi i kazal sie ograniczac.... zalamka... jakos dawalam rade i bardziej zwaracalm uwage na to co jem przez kilka tygodni ale potem pomyslalm czy to ma wiekszy sens..ciagle sie pilnowac.... i dalam sobie spokoj, obecnie mam jakies 17, pewnie juz 18 kg wiecej i do 20 pewnie dobije... nie jest to powod do radosci ale nie zamartwiam sie tez, dziecko bedzie potrzebowalo radosnej, zdrowej mamy a nei rozżalonej, smutnej i sfrustrowanej... szkoda wiec energii na smutki ![]() margo kurcze ja tez ! mam wrazenie ze cos mi cieknie sprawdzam wkladka sucha no oszalec mozna ![]() ![]() tylko ze jakos mnie dzis bol podbrzusze jak podczas @, moze troche bardziej, zawsze lajtowe @ mialam...samopoczucie tez pms-owe... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-05 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
aktualnie mam telepkę z głodu...
zapycham się muffinami, psując sobie smak, ale wytrzymać nie mogę, a obiadek dopiero kończy się robić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1546 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj chyba dzień sprzątania- ja dopiero skończyłam, uffffff-kuchnia-z oknami ![]() ![]() ![]() AAAAaa i torbę spakować miałam!!! dokończę loda( jagodowego w białęj czekoladzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1980266 2]eee, to ja tak ze trzy dni już rodzę ![]() nie wiem, boy coś z tego już było... bo jestem już wykończona... co za buc... za przeproszeniem chyba w dodatku niespełna rozumu... nie przejmuj się nim, wyślij go do mnie, ja go uświadomię ![]() ![]() Siala daj spokój... przecież to nie Twoja wina, o ile w ogóle tu o winie może być mowa... a innym nic do tego. różne kobiety rożnie przechodzą ciążę i tyle, zrzucisz te kilogramy i sama nie zauważysz kiedy... ja na przykład nie przytyłam nic oprócz piłeczki z przodu, ale co z tego skoro rozstępów mam od cholery - a wszystkie wylazły ekspresowo w ostatnich tygodniach. a mi piłeczkę ostatnio wywaliło bardziej chyba ze względu na szybki przyrost małej - jak to na finiszu. i tak źle i tak nie dobrze... ktoś mnie nawet "pocieszył" mówiąc, że jakbym miała więcej ciała i tyła sobie regularnie, to nie miałabym teraz tego problemu... no ciekawe bardzo... olać ludzi, olać kilogramy i rozstępy ![]() Jamaico, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() to wytłuszczone to jak najbardziej się podpisuję pod tym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 |
Konto usunięte
|
Gratuluję LILIPUTKU
![]() Siala, w pracy mam koleżankę, która w obu ciążach po 30kg przybrała, a w ogóle nie widać tego - kg o niczym nie świadczą, łeb do góry będzinianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Rozeznanie
|
powiem wam ze jak poznałam męża to ważyłam mniej wiecej tyle co teraz!!!!!!!
i jemu nie przeszakdzalo to wcale ![]() ![]() ![]() potem te 17 kilo jakos samo spadlo, w ciagu pol roku... duzo pracowalam no i etap zakochania i bez diety kilogramy poooszly sobie ![]() ![]() no teraz to jest inna sytuacja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
też biegam co chwilę do łazienki,czasem zrobię 2kropelki i tyle
strasznie to upierdliwe ... ![]() Lea-ile Ty pijesz tych liści?tzn.jak mocny napar? bo ja robie z 6łyżek/litr i tyle dziennie wypijam opakowanie 50g starcza mi na 3razy ![]() na razie to widzę,że dobrze po niej kupa schodzi i tyle ![]() nie sądziłam,że dotrwam do tego terminu zaczełam 40tc nieźle boje się,że nie urodzę takiego klocka ![]() Jamaico-wszystkiego co NAJ..! Gringo-o******* go porządnie! co on se myśli ![]() ![]() Spradko-dałaś czadu,gratulacje! ![]() Liliputku- ![]() normalnie chyba będe wiecznie w tej ciazy chodzic dzisiaj nie dosc,ze małza nie ma to jeszcze dostałam dobrą radę,żeby do pon.zaczekac,bo długi weekend i pewnie w szpitalu nie ma odpowiedniej kadry ![]() no super nie dość,ze juz wyglądam jak wieloryb,przy tej pogodzie niesamowicie puchnę to jeszcze mam zaczekac sie wkurze to pojde se pobiegac ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Siala-małż chciał,żebyście spędzili miłe popołudnie ![]() pewnie na 2 activiach dziennie rozwaliłaś sobie przemianę materii,ale naprawdę nie warto się teraz zadręczać ![]() ![]() P.S to nie wiem jak inni,ale mnie trudno uwierzyć,że tyle przybrałaś,bo w ogóle po Tobie nie widać!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
teściowa zasiała panikę, bo ponad godzinę temu dzwoniła do mnie, a ja nie słyszałam telefonu. chyba się przejęła, że rodzę i próbowała dodzwonić się do małża, ale on w pracy nie odbiera prywatnych telefonów
![]() a jak oddzwoniłam w końcu, to się okazało, że chciała mi tylko opowiedzieć, co kupiła dla Ewci, dla nas i dla siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Margo-chcesz,żeby teściowa na zawał zeszła?
![]() moja godzinę temu dzwoniła,żeby mi powiedzieć,że idzie do kościoła i wyłączy tel.ale za godzinę będzie dostępna ![]() no bez niej to nie urodzę przeca ![]() załączam fotkę Olinka-Okraglinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jednak Ola będzie? duże ma mieszkanko ![]() oprócz uczucia mokrych gaci mam jeszcze jedno - jakby mnie od środka coś smyrało. nie jest to skakanie dzidka po szyjce, bardziej jakby mnie łaskotał. takie śmieszne to, a nie bolesne. też tak macie?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-05 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ryczeć mi się normalnie chce jak sobie myślę co on wyprawia i nie ma wogóle jakiegokolwiek poczucia winy wobec siebie ![]() Cytat:
Wobec mnie często się zachowywał nie fair ale bez przesady.. tego tolerować nie będę co on sobie w ogóle myśli ![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1980266 2] co za buc... za przeproszeniem chyba w dodatku niespełna rozumu... nie przejmuj się nim, wyślij go do mnie, ja go uświadomię ![]() ![]() [/QUOTE] No właśnie dla mnie to on nie ma wogóle rozumu skoro tak się zachowuje.. masakra.. ja nadal dojść do siebie nie mogę, że rozpiepsza się mi związek i ja nic nie mogę z tym zrobić bo mój "kochany"małż uważa, że wina nie leży po jego stronie.. Jak to mogłam do niego nie przyjechać skoro do tej pory nie urodziłam ![]() Niedobrze mi się robi na to wszystko i dla mnie jest już po rodzinie.. koniec ![]() ![]() Jeszcze zadzwonił wczoraj do mnie i rozmawiał z moją mamą, oczywiście wielce zdziwiony, że nie trzyma jego stronę tylko mówi to samo co ja.. No kurde dziewczyny co on sobie myśli w ogóle w tej głowie jak mówi, że to dla mnie nie problem urodzić gdzie indziej gdzie on teraz musi załatwić swoje sprawy ![]() A to, że nie znam tam kogokolwiek i wogóle szpital wygląda jak w jakimś horrorze, to już ma gdzieś.. nie wiem czy tam w ogóle wiedzą co to znaczy sterylizacja... ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzien dobry mamunie
![]() Cytat:
Gratulacje, a tak się bałaś, widzisz wszystko dobrze poszło ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19802325] Kurde, przez godzinę strasznie mi brzuch skurczało, tak co 10minut... ![]() ![]() ![]() Ja zaraz wyjmuje z pieca zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową z mielonym mięsem i serem. ![]() Szybko zjem i zabieram się za lody, bo chodzą za mną od samego rana- kupiłam sobie moje ulubione z kawałkami orzechów, oblane polewą toffi. ![]() szkoda,ze przeszły te skurczyki, ale zawsze to jakis znak ![]() ja tez własnie wszamałm lody...widzę,że to norma u wiekszości z nas... Cytat:
Cytat:
![]() ale fajny brzunio, a ty zgrabna bardzo ![]() Ja dzis chciałm duzo narobic ale zrobie jedna czynności zaraz mam zamiast stóp kule + wystajace z nich palce ![]() ![]()
Zosia ![]() 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-06-05 o 16:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Konto usunięte
|
Gringoo, brak słów, mogę tylko
![]() JamaicaP, najlepszego ![]() AnnLee, super brzuchol, piłeczka faktycznie ![]() idziemy zaraz na 2 spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz trzymaj sie kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Gringoo a długo jesteście małżenstwem?Może on chce się odegrac na Tobie, ze go samego w tej Anglii zostawiłaś.A czemu tam nie chciałaś być?
Bardzo mi to przypomina moja sytuacją sprzed 11 lat.Jak się miała moja córka rodzić.Dobrze się to nie skończyło. Bardzo jestem uiczulona na takich...... ![]() AnnLee, super zdjęcie i brzuchol oczywiście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie ze stopami to samo. baloniki dwa. wyglądają, jakby ktoś nadmuchał rękawiczki - wielka bania i odstające paluchy. Gringo - nie odpuszczaj, chyba musi jakiś szok przeżyć, żeby do niego dotarło, kto w tej chwili jest najważniejszy - bo na pewno nie on. ![]() czemu te chłopy takie niedomyślne?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda słów...Facet musi zrozumieć,że w tym momencie to nie on przecież jest najważniejszy.... ![]() Byliśmy na przejażdżce ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.