![]() |
#1533 |
Rozeznanie
|
Dot.: Newsy part 4
dokładam 45/50 ml Mauboussin EDT
#1536 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dokładka
Lancome Color Focus Pallete 4 Ombres Wet&Dry paletka 4 cieni w kolorze 205 Smashbox pojedynczy cień Flirt. Oriflame, zestaw korektorów, każdy tylko raz maźnięty Annabelle, hipoalergiczny kohl do powiek w kolorze 115 Black Pearl Eveline przezroczysty błyszczyk do ust Lip Gloss 3D Silk effect, nowyScholl Preparat 3 w 1 do wybielania paznokci - zawiera pilnik do ścierania powierzchni paznokcia, preparat wybielający płytkę oraz lakier powierzchniowy UV odbijający światło. Sex and the City / Seks w wielkim mieście, sezon IV, komplet DVD, raz oglądany Silk Naturals pełnowymiarowe opakowanie eyelinera w kolorze pawiej zieleni - Peacock. Bare Minerals podkład Bisque, pełen słoiczek z zestawu z Sephory |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
-GLUKONOLAKTON ZSK - próbka ważna 12/2012 - Maybelline Mineral Power Bronzer do twarzy i ciała - LIGHT - NOWY, wygrany niedawno. - próbka pigmentu różowego MAC Stacked 1 z wymianki - NOWA próbka perfum GUCCI GUILTY Oriental Floral |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Jesus del Pozo Duende 100ml jak nowe 3razy psiknięte. Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-02-14 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
DIOR 5 Couleurs Eyeshadow 743 COQUETTE.
ubytek róny, zalezy od cienia zabierzcie je, bo u mnie się zmarnują ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam lakierOPI Suzi Skis in the Pyrenees -
otwarty 14.02.2012 - sprawdzony na jednym paznokciu. Niestety w wyniku pomyłki dostałam wersję klasyczną zamiast Suede, dlatego chcę wymienić. Oddam za inny lakier OPI, Orly, lub inny o podobnej wartości.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
DOKŁADKA - kilka zdjęć, zapraszam na wątek
![]() - Laura Mercier Eye Colour-Rose oraz Orchid - wkład - Make up Factory-cień,opalizujący róż nowy - Michael Kors dla ESTEE LAUDER paletka cieni i bronzera-nowa -Meteorites Guerlain - odsypki, 01,02,03,"pszczółki" - róże:Bourjois róż 85 sienne, Inglot używane - Guerlain Lingerie de peau 02 oraz Guerlain Parure Extreme 02 odlewki lub calość, używane - Lancome Doll Eyes najnowszy tusz do rzęs testowany -pędzel Sephora do cieni używany - pędzel do pudru/różu Max Factor, używany - Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex używany,odlewka lub calość - Yes to Carrots, Gentle Exfoliating Facial Cleasner używany Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-02-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
u mnie dokladka
![]()
#1549 |
Zakorzenienie
|
Jednak wymienię
![]() PARISIENNE EDP -YSL 45ML/50ML, jest kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
dokładam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Divinora - kolor Prune - kredka w kolorze sliwki - raz temperowana
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Rozeznanie
|
u mnie nowy wątek, a w nim m.in. puder matujący Kryolan, puder Inglot, podkład Max Factor
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32316274 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder - czarna kredka z zestawu, moze 1 lub 2 razy temperowana
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Rozeznanie
|
dokładam starą wersję Hot Couture EDP
#1556 |
Zakorzenienie
|
dokładam lusterko szwajcarskiej firmy La Prairie
wysadzane diamencikami, z tyłu sygnowane logo nowe w eleganckim etui |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
u mnie nowy wątek - zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post32324953 |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie dokładka, zdjęcia uzupełnię końcem tygodnia, zapraszam
![]() *Balneokosmetyki Malinowy Zdrój, Malinowa kostka myjąca, eko formuła - 0% parabenów, sles, silikonów, sztucznych barwników, ftalanów, olejów mineralnych, i pochodnych ropy naftowej, 110 g (nowa, nieużywana, w kartoniku) *AA, Intensywny lifting, tonik regenerująco-nawilżający, modeluje kontur twarzy, koenzymy Q10 i R, wyciąg z wiśni japońskiej, 250 ml (2,3 razy testowany, malutki ubytek) próbki kremów do cery naczynkowej w saszetkach (w sumie 22 ml): Bioderma, Sensibio Rich, krem łagodząco-odżywczy o bogatej konsystencji, 2 ml x 6 szt La Roche-Posay, Rosaliac UV Riche, wzmacniający krem nawilżający, 2 ml x 2 szt. Pharmaceris, Vita Capilaril, krem nawilżająco-wzmacniający SPF 15, 1,5 ml x 4 szt. *Dermabliz, żel na blizny - zmiękcza, rozjaśnia, wygładza, 25 g, termin: listopad 2012 (nowy, nieużywany, w kartoniku) *Kappahl, 80 denier tights, rajstopy w kolorze czarnym, rozm. M 40/42 (nowe, nieużywane, w kartoniku) |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
dokładam Little Black Dress z Avon'u (prawie cała) oraz paletkę cieni Sun Club z Essence.
#1560 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Uwaga! Bardzo pilnie potrzebuje aparat cyfrow/lustrzanke, ale naprawde coś w miare dobrego.
Z racji tego mam na wymiane: Mio Digi Walker h610. Jest to nawigacja z różnymi bajerami, tutaj opis: http://www.palmejros.pl/product_info...roducts_id/257 Cana nowego to 1400 zl! http://www.ubergizmo.com/zoom.php?im...-review-15.jpg galeria zdjęc, moja jest identyczna. Nosi niewielkie slady uzytkowania. Innych propozycji niz aprat nie przyjmuje! Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-02-16 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.