|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Cytat:
i w sumie i tak sie balam, ze maly mi wpadnie do srodka, bo byl chudziutki a dlugi wiec te otwory to duze sie wydawaly, jak juz dorosl do tych spiworkow to bylo lato i tylko lekkim kocykiem przykrywalam teraz w zime moze bedzie inaczej, tylko to nocne przebieranie, wierz mi tutaj dla mnie liczyly sie sekundy ale juz niczym nie trzeba przykrywac, mam cieniutki i grube spiworki teraz tez sprobuje uzywac, kolderki jak dla mnie to nieporozumienie dla noworodka.... sa za ciezkie, ale to moje zdanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() happy eve, Today, aerien, halwaya, Anett, Pani Jasiowa za wizyty ![]() :kc iuki:---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaczelismy 29 tc |
|||
|
|
|
#1532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla tż-ta Cytat:
zrób fotkę i pokaż ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Pani_Jasiowa;363762 22
A tu z okazji 26 tc My z Szymkiem i naszymi 90 kg [/QUOTE]śliczny brzuszek a ja własnie siedzę i spisuję przepisy dla siostry i myślę co zrobić na chrzciny Pawełka (siostrzeńca ) by pomóc dla siostry
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Judkama - za 29 tydzien
|
#1535 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) 3mamy mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ile tylko mozesz ja tam wole w swieto zmarlych;p w Sylwka to nie wiadomo jak z trzezwoscia lekarzy by bylo;p Cytat:
a jak bedzie nie grzeczny to wszystkie Mu wpieprzymy;p |
|||||||
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
Judkama
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie juz grzeczny bedzie
.. on ma dobre serduszko .. tylko czasem mu trzeba przypomniec ze w ciazy jestem ( brzuch mam za maly i mu sie zapomina )
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PaniJasiowa wygladasz bardzo ladnie wic jak jeszcze raz cos napiszesz o spaslaku to tam wpadne do Ciebie i sobie inaczej porozmawiamy
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu - slicznie wygladasz
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a zas gdzies polazł ... nie wezmie telefonu a ja go mam szukac po całym podwórku
juz to widze jak pojedziemy do miasta
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
troszke ponadrabialam i dajcie juz spokoj z ta waga wszytskie jestesmy laadn ja sie juz ni przejmuje kazdy mi mowi ze lepiej wygladam i zeby mi zostalo troche bo bylam zaaaa chua slodyczami sie nie objadam a waga i tak mi rosnie widocznie taki moj urokkkk i np u mnie syfow brak problemow ze skora tezjasiowa musso wygladacie pieknie kurde nie pamietam co mialam pisac ogolnie padam pol ncy nie spalam zaliczylam juz z gabrysia wycieczke do szpitala i wyjscie na 5 pitro bo widna padla biore sie za porzadki i prasowanie bo wczorjaj nie ruszylam a pozniej trzeba znow jechac ja sobie wszytsko przemyslalam i mam nadzieje ze olus sie odwroci i urodze sn bo np duzego dziecka nie wolno podnosic a ja jednak bede sama od poczatku tz moze bedzie mial dzien lub dwa wolne i to wszytsko |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba wierzyc ze byl trzezwy;] |
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. a tak swoja droga to rzeczywiscie brzuch mam bardzo maly .. Adas wielkolud a moj brzuch jak max w 5 miesiacu ..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Ide umyc glowe i ogolnie sie ogarnac bo zaraz jedziemy na gofry a potem pobuszowac w ciucholandzie
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
No już doprowadziłam się do porządku tam na dole
I już zdążyłam zadzwonić do babci, i poryczęć - taki mam stres przed wizytą, mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze i że z tematem cc lekko pójdzie. A teraz zaparzę drugą kawkę chyba ![]() karolla12 śliczna ta piżamka jaki rozmiar wzięłaś i ile masz wzrostu? a najlepiej pokaż się na zdjęciu w niej i ogromne kciuki za Twoją wizytę marti86 kciuki nadal, oby się normowało Pani_Jasiowa wyglądasz cuuudnie Weroniczka jak dziadek się czuje? |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam fenoterol bo dostałam od lekarza i wrzuciłam pranie, i nagle się wystraszyłam bo zaczęłam cała się trząść... Telefonu w ręce nie mogłam utrzymać. Z trudem napisałam do Marti, bo mi się przypomniało że też jej dali fenoterol. Okazuje się, że to działanie uboczne tych tabletek... będę się trzęsła jak alkoholiczka
no ale trudno, Kubuś najważniejszy. Teraz trochę lepiej chociaż dalej latam cała ale ciśnienie w normie i przestaje mnie boleć brzuch tylko trochę go na dół ciągnie jeszcze
|
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle to gratuluję nowych tygodni dziewczyny
Kurcze ależ czas zasuwa. A wrześniówki błyskawicznie się rozpakowują, więc to już rzut beretem...
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Racja, jak wczoraj poczytałam to tam już sporo, a dopiero wrzesień się zaczał
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny, witam się dopiero dziś w nowym wątku.
Nie wiem, czy patrzycie czasem na liste przegladajacych watek osob, ale można mnie tam wyhaczyć codziennie i wielokrotnie... ze wszystkimi informacjami jestem na bieżąco, bo ciekawi mnie, co u Was. Tylko jakos nie mam natchnienia na pisanie... Nic też spektakularnego się u mnie nie dzieje, może dlatego ![]() Wkurzyłam się sama na siebie, bo myślałam, że wczoraj skończyłam 32 tc, a tu sie okazuje, że 31, bo źle liczyłam... ![]() No i teraz mam schizy, że co będzie jak mi wody odejdą a to dopiero 31 tydzień... ehhh. W szpitalu, który wybrałam (na Madalińskiego) można rodzić dopiero od 34 tc, wcześniejsze porody odsyłają do szpitali, które maja 3 stopień akredytacji czy jakoś tak. A ja chce na tego Madalińskiego koniecznie, bo tam chodzę na sr, obejrzałam go już sobie i jakos tak sie oswoiłam z tą myślą. No nic, Antosiek musi w takim razie wytrzymać jeszcze PRZYNAJMNIEJ 3 tygodnie tu gdzie jest teraz ![]() Dawno nie miałam usg, więc nie wiem, jak jest ułożony (choć przeczuwam, że te radosne razy pod prawym żebrem, baaardzo wysoko, to pięty ), ile waży itp... Za tydzień pewnie będę miała, mam nadzieje, że wszystko OK.Pozdrawiam Was wszystkie i postaram się odzywac częściej
proście, a będzie wam dane Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-09-07 o 10:23 |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie te trzęsące się ręce aż tak nie przeszkadzają, bo i tak będę musiała leżeć to tylko problem z utrzymaniem szklanki będzie, ale trwało to może z 20 minut i teraz już jest troszkę lepiej. Trudno, dla Kubusia zniosę wszystko ważne żeby tabletki pomogły
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
ojj fajnie by było, bo trochę to denerwujące
w pierwszym momencie się wystraszyłam bo lekarz mi powiedział że mogę mieć podwyższony puls a tutaj puls mam w normie a mnie telepie... Ale teraz już wiem że to normalne syn mi wszedł pod żebra prawie, i jak kopie to mi cycki skaczą Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-09-07 o 10:28 |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Twój nick to od tego pisarza??? Moja mam ostatnio przyniosła książkę jakiegoś Musso, ale jeszcze jej nie czytałam
|
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() przejrzalam tak na syzbko,bo zaraz ide so sklepu. Jak wroce to lepiej nadrobie. Ja chce tylko powiedziec ze mam coraz gorsze noce ![]() ![]() po 1 nie potrafie spać, po 2 męcze się strasznie , po 3 wszystko mnie boli jak leże,że cieżko mi sie przewrócić na drugi bok, po 4 dziecko mi się tak rozpycha w nocy że nie da sie wytrzymac ((
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#1559 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1560 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Pani Jasiowa, super zdjęcia, piękny brzuszek i gratulacje za nowy tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
za zdrówkoCytat:
Niby wiem, ze się cieszy, ale wcale nie angażuje się w wyprawkę. I to mnie zawsze złościło. Ale z drugiej strony, jak tak sobie pomyślę, to on nawet dla siebie rzadko zakupy robi, tylko ja mu przeważnie coś kupuję![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udanych zakupów.Trzymam kciuki, za wszystkie dzisiejsze wizyty a widziałam, że dzisiaj ich sporo.Gratuluję nowych tygodni, nasze dzieciaczki już coraz starsze są ![]() A ja muszę się Wam pochwalić, od wczoraj mój dzidziuś rusza się już całkiem inaczej, jakoś tak mocniej, jak się położę na wznak to cały brzuch mi faluje. Wczoraj wieczorem z godzinę tak dawał czadu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

pozdrow wszystkie ciezarowki
mam nadzieje ze u Was wsio ok

panicznie się boję wszelkich zabiegów, nawet pobierania krwi
tak więc będe sie modlić, żeby Adaś ułożył sie główka w dół, urodzić i wyjść do domu
dla mnie gorszy jest ból zęba
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)