|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
Na pewno atmosfere psuja na calego, nie zazdroszcze... Nie wiem jak ktos musialby mi zalezc za skore, zeby robic takie akcje.Melduje, ze nowa praca jest super! Jedyne czego mi potrzeba to nowe wygodne buty (polecicie jakies? zadne baleriny/sandaly nie moga byc) Nie ma problemu z ustaleniem grafiku pod moje sesje zdjeciowe i prace w galerii, szefowa jest super i ogolnie wszyscy pracownicy sa swietni! Wczoraj bylam w pracy 13 h (w dwoch pracach), dzis juz normalnie 7 Muffiny sa prze-py-szne, powoli ograniam ich nazwy i skladniki - a jest ich 32 rodzaje Mamy fajny system - zamiast numeru stolika klient dostaje plastikowa spora figurke zwierzecia. I pozniej zasmiewamy sie - my i klienci - Latte dla hipopotama, dinozaura, rekina, tygrysa Weszlam tez dzis do malego jubilera niedaleko domu (zapytac czy naprawiaja bizuterie) i - na swoje nieszczescie - odkrylam genialny sklepik! Raaaany, jakie maja piekne cudenka
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() lucy fajny pomysł z tymi zwierzątkami. Co tam macie za ciekawe muffiny? Jakie smaki? Ja już z poranną kawą, a potem zbieram się na zakupy, muszę dość szybko bo jak wrócę to chcę umyć głowę i muszą mi wyschnąć włosy przed pracą.
|
#1533 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
piąteczek! ![]() ![]() Lucy super, że nowa praca taka fajna pomysł ze zwierzakami boski ![]() Dziewczyny jakie plany na weekend? u mnie pranie & leniuchowanie
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym na oxfordy postawiła
Albo trampki takie porządniejsze ![]() A generalnie polecam buty Clarksa My jutro imprezka, w niedzielę umieramy
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
He he ja dopiero zaczęłam swój tydzień pracy od wczoraj :P w sumie nie tydzień a 4 dni. Do niedzieli pracuję na popołudnia, potem mam weekend 2 dni wolne, potem mam na rano zmiany czyli całe popołudnia z Tż
więc na ten weekend planów nie mam, tylko praca
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Musze wygooglowac, co to oxfordy
A smaki np takie: Cytat:
Najciekawsze, ze sa one 'pieczone' na parze. Dzieki temu nie sa suche (czesto tez maja jakis krem czy sos w srodku) I takie 'uparzone' przyjezdzaja do nas z ich pierwszej piekarni i my je dopiekamy w piecu, i dodajemy np cukier puder czy cynamon, posypki itp. Wiec sa swiezutkie i cieple i pyyszne!
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
ojej cudowne! uwielbiam wszelkie muffiny, dlatego tak wypytuję
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
O, fajne te butki, takie klasyczne! Dzieki dziewczyny, podobnych bede szukala! Wlasnie nie chce zupelnie plaskich typu trampki, bo zawsze mnie po nich bola stopy.
A chce takie, zebym mogla zalozyc tez do nich krotkie spodenki czy spodnice (robi sie goraco!) |
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, ciężką masz sytuacje w pracy
a jak w domu, już wszystko się poukładało z byłą Tżta?Lucy, a może po prostu jakieś wygodne buty sportowe? ja stoję w pracy po 11 i najwygodniej jest na grubszej, miękkiej podeszwie. Chociaż ostatnio przyzwyczaiłam się też do tenisówek i jest okej. U mnie weekendowych planów brak: sobota i niedziela praca po 11 h za to dziś mam wolne
|
|
|
|
#1540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dogadalabys sie z wlascicielka tego przybytku
Moge Ci podrzucac kompozycje smakowe, co tydzien sa jakies nowe ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
a brakuje mi wlasnie takich oksfordow (przy okazji poznalam nowe slowo modowe )
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Konto usunięte
|
Lucy u Ciebie robi się ciepło a ja dziś już śmigam w czerwonym płaszczyku z wełną, a czapkę noszę praktycznie od początku października... Brr :,)
Dzień dobry wszystkim! Skoro nawet taki skowronek jak ja nie może się podnieść to już znak że idzie zima. Tak się przećwiczyłam że chodzę jak pingwin, a po schodach to już w ogóle ledwo... wiec trzeba dzisiaj poprawić. Życzę wszystkim miłego piąteczku. Jakie macie plany na weekend? Chyba nas pogoda nie rozpieści za bardzo...
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli możesz to będę bardzo wdzięczna. na pewno sobie wtedy wypróbuję
|
|
#1543 |
|
Konto usunięte
|
Lucy oxfordy są naprawdę uniwersalne, wygodne i eleganckie, moim zdaniem pasują niemal do wszystkiego
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
hej babki
ja weekendu nie mam, bo mam szkołę, więc nie czuję, żeby w ogóle miało być jakies wolne... a najlepsze, że szkołę mam w identycznych godzinach co prace, więc nie widzę żadnej różnicy idę dzisiaj kupować buty, ale na ten fitness/siłkę, bo ostro chcę iść, ale będę chyba na boso ćwiczyć a potem sobie stawy rozwalę |
|
|
|
#1545 |
|
Konto usunięte
|
agg ja sobie kupiłam na początku roku buty do ćwiczenia w domu, nie chciałam wydawać dużej kasy bo nie wiedziałam czy nie będą leżeć zapomniane w kącie jak mi się jednak odechce ćwiczyć
kupiłam więc takie z domu mody TESCO na promocji za bodajże 50zł i jestem z nich bardzo zadowolona
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, daleko do tesco, nie mam czasu
a poza tym i tak nie mam zamiaru kupować nie wiadomo czego, tylko się w deichmannie rozejrzę |
|
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
No problem!
Jutro poszukam oksfordow Dzieki dziewczyny za podpowiedz!Tz kupil sobie xboxa Nie bedzie z nim rozsadnego kontaktu w weekend Agg ja kupilam sobie fajne buty w Decathlonie, niemal najtansze a sprawuja sie super i sa nie do zdarcia! Chyba 79 zl kosztowaly. |
|
|
|
#1548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tata przywiózł mi taaką piękną dynię z ogródka
|
|
|
|
|
#1549 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Ja do mycia twarzy używam coś taniego z biedronki, do oczyszczania żel micelarny. |
||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
U mnie dzisiaj mgliście. Mam pare spraw do załatwienia a najchetniej zostałabym w łóżku.
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale coś czuję, że kupię w deichmannie, bo tam widziałam takie koralowe |
||
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj wolne a weekend w pracy ![]() Cytat:
i jakoś Tż nie gra często moze to z naszego braku czasu a w sumie wiosną/latem tak się nie gra dużo :P |
||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy u Was dziś też tak wyjątkowo niekorzystna aura?
u mnie szaro, buro, deszczowo i mgliście do tego ziewam tak, że chyba zaraz zrobią mi się zajady |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pochmurno. gorzej w sumie było wczoraj, bo właśnie mgliście
|
#1556 |
|
zawsze mam racje
|
Ja w miare dzisiaj zyje, moze to zasluga guarany
I magnezu, ktory staram sie wcinac w jedzeniu, a do tego tabletki lykamOd 4 dni spozywam olej lniany, pierwszego dnia mnie wykrzywilo, przez nastepne 3 dni moczylam w nim pieczywo. Musze sprobowac dodac do sera bialego, moze tak bedzie zjadliwy. Polubilam sie takze z kaszka kukurydziana. Nie wiem czemu na jednym blogu ktos pisal, ze to nie dla osob na diecie. Przeciez o ile nie nawali sie cukru ma malo kcal i nizszy ig niz wiele innych rzeczy ![]() rise: teraz sie zastanawiam czy tak u mnie cieplo czy mnie jest tak cieplo, wczoraj wieczorem wracalam ze spotkania z kolezanka to szlam w bluzce kurtka w reku. Ale patrzac po ludziach to chyba tylko mnie jednak tak cieplo Ostatnio chodzilam tez w jakies dni za dnia z golymi nogami. Nie wiem czy mam jakies wypas dobre krazenie czy jakas tajemnicza chorobe ![]() A dla mnie wazniejsze jeszcze od wychodnego sa chwile sam na sam, ja z tych co by umarli gdyby 24/7 nie mieli czasu tylko dla siebie. A czasem to duzo mi go trzeba Czasami mam takie pojedyncze dni, ze mam ochote wstapic do zakonu z nakazem milczenia
|
#1557 |
|
Konto usunięte
|
Kobietasukcesu kaszka kukrydziana ma indeks glikemiczny 70 więc wysoki, pewnie dlatego nie jest polecana dla osób na diecie
|
|
|
|
#1558 |
|
zawsze mam racje
|
Racja.
Hmm cos pomieszalam. Ale na jakiejs stronie pisze, ze chleb pszenny ma tez 70. A jednak po kanapce z pszenno-zytniego jestem szybciej glodna niz po tym. Moze kwestia blonnika, nie wiem. A spaghetti pszenne gotowane 10 min - 44. Wiec szybkosc glodu vs ig jakos u mnie nie do konca sie sprawdzaja. Po owsiance (ktora tez podobno syci na dlugo) tez dosc szybko bylam glodna. -- Na szczescie posprzatane Oplacalo sie wczoraj biegac z mopem o 23
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Święto!!!!
Mój TŻ ma dziś wolne (musiał porobić trochę badań) a potem... pojechał po moją mamę do pracy, pomógł jej zrobić zakupy i teraz zabrał ją do nas i robią razem nalesniki! Generalnie coś ostatnio to bardziej narzeka na swoją mamę niż teściową
|
|
|
|
#1560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

W biurze cisza i martwa atmosfera. Chcę odpocząć od tego. Główna powiedziała że jak się sytuacja nie zmieni to jedna z nich wyleci.[COLOR="Silver"]
Muffiny sa prze-py-szne, powoli ograniam ich nazwy i skladniki - a jest ich 32 rodzaje

a jak w domu, już wszystko się poukładało z byłą Tżta?
a brakuje mi wlasnie takich oksfordow (przy okazji poznalam nowe slowo modowe 

jeśli możesz to będę bardzo wdzięczna.

do tego ziewam tak, że chyba zaraz zrobią mi się zajady