![]() |
#1531 |
BAN stały
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Mój Tż jak się ogarnął tak mamy naprawdę fajny związek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Zazdro!
![]() Ja się nie mogę doczekać aż będę mogła wrócić do biegania. ![]()
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
meggie94- opowiadaj o związkach opowiadaj! ;D jak się poznaliście?
![]()
#1534 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
BAN stały
|
Przed chwilą oderwał mi się 2 plaster Ewra w przeciągu 6 dni xd
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Teraz odtłuściłam spirytem jak mi jedna z wizażanek poleciła i zobaczymy jak to będzie |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
U nas nie jest tak że co chwila są takie sytuacje że On się obraża
![]() ![]()
![]() |
#1538 |
BAN stały
|
No mój ostatnio takiego próbował zrobić to przypadkiem dodałam nasze zdjęcia z sylwestra na fb i pękł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Ojjj to skomplikowana sytuacja
![]() ![]() Otóż w poprzednim związku byłam niespełna 6 lat - odkąd miałam 14 lat i kończyłam 1 klasę gimnazjum, aż do prawie końca 1 roku studiów. Jak zaczynaliśmy ze sobą chodzić to ja byłam gówniarą wpatrzoną jak w obrazek w chłopaka, za którym latało pół szkoły, a on chciał przecież mnie! I tak mnie sobie wychowywał przez te wszystkie lata... Do samego końca czułam się gorsza, zawsze w jego cieniu, nigdy nie pozwalał mi na realizację swoich ambicji - dla przykładu, zawsze uwielbiałam się udzielać, samorządy, prowadzenie eventów, apeli itp. Odebrał mi to obrażając się raz za razem etc. Przez niego też rzuciłam szansę jaką miałam w siatkówce... Ale nie myślałam tak wtedy o tym, przecież był taaaki kochany... Zawsze byłam na drugim miejscu, na pierwszym od zawsze byli koledzy. Całe dnie spędzał ze mną, a każdy wieczór, a zwłaszcza weekendy byli kumple. Ja wówczas siedziałam w domu, nie można mi było wyjść, spotkać się z kimś czy coś. Tyle razy co mi ludzie mówili, ale byłam zaślepiona niesamowicie, po prostu wydawało mi się, że tak musi być, w końcu tak było od zawsze nie? Całe życie mówił, że się go czepiam, jak kłóciliśmy się (a często to było) o coś, czego byłam 100% pewna, że mam rację to i tak zawsze tak potrafił mnie omotać w tej kłótni, że to ja go przepraszałam. Jeździł na imprezy, oczywiście beze mnie. Po zerwaniu już dowiadywałam się stopniowo jak bardzo robił mnie w ch*** za przeproszeniem... Ale mimo tego co było, nigdy nie popatrzyłam nawet na innego faceta, byłam wierna jak pies. I choć płakałam w poduszkę, kłóciłam się z każdym kto próbował mi pokazać, że tak być nie powinno.... .....i nagle zjawia się ON ![]() Zaczynam studia - na tej samej uczelni, co eks... On jest na III roku, ja na I... W grupie spotykam Pawła - i nagle grom jasny na mnie strzela. Jak nigdy przez te lata nie popatrzyłam na nikogo innego, na niego od razu zwróciłam uwagę. Pierwsze w czym się zakochałam to w oczach - te piękne, błękitne oczy zawróciły mi w głowie... Z dnia na dzień, będąc w jednej grupie coraz bardziej się poznawaliśmy, coraz częściej o nim myślałam... I coraz częściej myślałam o tym, że dość mam swojego życia... Wszyscy jeździli na imprezy, bawili się, mieli swoje paczki znajomych, a ja całe życie sama w domu... Przyjaciółka już w listopadzie powiedziała mi, że ma wrażenie, że wpadłam Pawłowi w oko, ale nie wierzyłam w to do samego końca - w końcu wyrosłam w przekonaniu, że nikomu innemu już nie mogę się spodobać. Ale fakt, świetnie nam się rozmawiało, tematów nie mieliśmy końca, a On zawsze zachowywał się w stosunku do mnie trochę inaczej niż do pozostałych dziewczyn. A co jest najlepsze? Że niemal od pierwszych dni na uczelni, gdzie jeszcze aż tak nie zwracałam na Niego uwagi, mój były od razu zaczął o Niego wypytywać i tak do samego końca, był cholernie zazdrosny, mimo że nic nie widział - chyba intuicja ![]() ![]() Spotkania z Pawłem zaczęły się rozkręcać, aż w końcu się pocałowaliśmy... On miał wyrzuty sumienia (ale już znał całą moją historię), a ja nigdy nie byłam wcześniej tak szczęśliwa ![]() ![]() Ale od 24 listopada 2014 jesteśmy mega szczęśliwi i zakochani ![]() ![]() ![]() ![]() Ufff.... Ktoś dotarł do końca? ![]()
#1540 |
BAN stały
|
Ja Cię rozumiem. Zdradziłaś kogoś kto Cię omamił, kto zniszczył Cię psychicznie i uzależnił od siebie. Mój były robił tak samo , raz mnie do siebie zbliżał a potem przez dłuższy czas oddalał, najpierw rozpalał nadziej3 a na drugi dzień bezemocjonalne ją gasił. Nie byłam w stanie nikogo znaleźć bo niby byłam singielką ale z nim. Po roku jak byłam z moim Tż napisał,że tęskni, dochodziły mnie ploty, że gada tylko o mnie, włamywał się na mojego fb, bloga i inne konta i śledził co się dzieje w moim życiu. Mój Tż postawił mnie na piedestał, czułam się przy nim jak księżniczka i bardzo się zakochaliśmy. Potem nie było tak kolorowo bo już po roku zaczęły się dziwne akcje z jego strony- picie, nie wracanie na noc do domu, musiałam informować jego rodzinę,że nie wróci bo śpi pijany u kolegi żeby nie dostali zawału,że go nie ma... Potem ja się dziwnie zachowywałam, dla zabawy (chyba przez żal za to wszystko) i jeździłam po nim psychicznie aż nie doprowadziłam go do szału. Po 2 latach ze mną zerwał, miał dość ,ja płakałam , prosiłam żeby wrócił i po 1 dniu xd wrócił, potem były świństwa z jego strony i mojej aż w końcu po 4 latach coś zrozumieliśmy, że mimi owszystko w okropnie ciężkich problemach jakie nie powinny spotykać świeżo upieczonych 18 latków byliśmy razem. Zawsze mogliśmy na siebie liczyć i zaczęliśmy to doceniać, dbać o związek i tak oto ostatnio Tż mi wyznał,że nie ważne co było i będzie to jestem dla niego najważniejsza i zawsze byłam, że nawet jak go deberwuje to mnie kocha, że uratowałam mu życie przecież i on swoje by za mnie oddał i nigdy się go już nie pozbędę a on mi nie da powodu bym tego chciała. Popłakałam si3 po tych słowach
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- I nie powiem bo on robi wszystko abym była szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Pięknie Sofiax...
![]() ![]() Po rozstaniu, jak wszystkim znajomym zaczęły się otwierać usta to się dowiedziałam tyle rzeczy, że musiałabym już całkiem być skończoną frajerką aby mieć jakiekolwiek wyrzuty sumienia ![]() Grunt to znaleźć właśnie kogoś kto pokazuje, że można być cholernie szczęśliwym ![]() ![]()
![]() |
#1542 | ||||
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
BAN stały
|
Kubełek? O wy niedobre !
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1545 |
BAN stały
|
Też tak myślimy bo nawet się nie lubiliśmy gdy się poznaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
BAN stały
|
Takie coś mam po 4 dniowym plastrze Evra, który odpadł sam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
meggie ja dotrwałam do końca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Maggie, ciekawa historia
![]() Trzeba wstawać do pracy. Zatem dzień dobry ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1550 |
Rozeznanie
|
Witajcie, ale miałam do nadrobienia czytając was
![]() meggie94 - najważniejsze, że teraz jesteś szczęśliwa. Przebrnęłam przez całą historię i wiem, że te nastoletnie związki zwłaszcza gdy ma się po 14-15 lat potrafią odbić się na nas, na naszym zachowaniu i na naszym podejściu. Natomiast w końcu jesteś z kimś, kto na Ciebie zasługuje. Sofiax - ja bym nie potrafiła po takich przejściach, nieufnościach i cierpieniach być z tym samym człowiekiem, bałabym się, że kiedyś może znowu powrócić do poprzedniego stanu. Natomiast mam nadzieję, że się mylę ![]() Swoją drogą, że tak zapytam to są plastry antykoncepcyjne tak? Działają poprawnie ? asik1503 - to i Ciebie słuchamy, czym takim wykazała się ta osoba ? To miałam lekturę na dzień dobry ![]() Widzę same ciekawe historie, ale i z dobrym zakończeniem. Chociaż nazwałabym to lepszym początkiem.
#1551 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny
![]() ![]() To wypracowanie to i tak kropla w morzu, bo gdybym chciała opowiadać od A do Z to pisałabym do jutra ze szczegółami ![]() ![]() Hej wszystkim! ![]()
#1552 |
💑🐱📚👶
|
Hej wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Rozeznanie
|
meggie94 - skąd ja to znam
![]() paula1456 - hej ![]()
![]() |
#1554 |
BAN stały
|
Vindicta Pewnie masz rację i tak by było ale sama nie byłam ok więc pewnie dlatego inaczej na to patrzę.
Tak plastry , no krwawienia żadnego nie ma to chyba działają ale nie podobają mi się bo i swędzą i się odklejają - wracam do tabletek ![]() Gizaz miałam sen,że zostałam porwana, uwięziona w jakimś domu i w ogóle masakra :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze w takim razie, że się odnaleźliście. Bo to jest najważniejsze. Oo, nie chcesz słyszeć jakie ja miałam sny. Takie, że potrafiłam zrywać się w środku nocy, biec z zawałem do domofonu i szukając policji. Bo mi się śniła.
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
Hejka 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ale mi słońce z rana świeciło w oczy. Naturalny budzik ![]()
#1558 |
Zakorzenienie
|
Meggie co za historia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Sofiax dobrze ze teraz wyszliscie na prosta ☺ mialas szczescie bo nie kazdy potrafi sie ogarnac i zmienic. Ale dobrze ze Wam sie to udalo ![]()
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1560 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Czy przyjmiecie do ploteczek połamańca? Siedzę w domu już tydzień ze złamanym MAŁYM palcem u stopy i już dostaję świra... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.