Powiększanie piersi cz.7 - Strona 521 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 13:43   #15601
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Ise pierwsze ale za to jakie
DZIĘKI!
Ania mnie zachęciła i dorzuciłam jeszcze dwa bikini które przymierzałam ale nie kupiłam bo jakoś się nie czułam w nich okay a jeden za dużo zakrywał )
Stary 2012-07-05, 13:52   #15602
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Pierwsze kroki :)

Cześć Dziewczyny
Jakiś czas temu zdecydowałam się, że w końcu muszę coś zrobić, żeby pozbyć mojego największego kompleksu...
i postanowiłam, że wytoczę wojnę gąbkowcom i innych push-upowcom i w końcu po latach marzeń powiększę sobie piersi!!!
Ale nie znam nikogo, kto miały taki zabieg za sobą, więc zaczęłam szperać w internecie. Tak właśnie znalazłam Wasze forum i przyznam bez bicia, że od kilkunastu dni pochłaniam je codziennie

Widzę jednak, że są tu w większości dziewczyny, które już długo piszą na forum, a tym samym dobrze znają się nawzajem, no i mają sporą wiedzę w temacie
Ja jestem raczej zupełnie nie przygotowana do dyskusji pod względem merytorycznym ale mam nadzieję, że wszystkiego powoli się nauczę
Postanowiłam, że w końcu coś napiszę co by nie być tylko biernym czytelnikiem, w końcu czytam po to, żeby też uzbroić się w potrzebną wiedzę przed zabiegiem i widzę, że trafiłam na dobre źródło

Przyznam, że trochę Was podziwiam, bo tak "lekko" o tym piszecie...
Odważne kobietki z Was Nie to co ja...
Ja jestem póki co przestraszona bólem jaki musi temu towarzyszyć, no i dzisiaj jeszcze sobie poczytałam o tej całej narkozie i że trudno oddychać po operacji... Chyba ze mnie lekki cykor...
Ale z drugiej strony mam dość już noszenia tych push-upów i udawania przed wszystkimi, że mam biust...bo nie mam

Strasznie długie mi wyszło to wypracowanie
Mam nadzieję, że ktokolwiek jednak je zauważy;]
Mam też pytanie, czy któraś z Was robiła boobsy w Warszawie?
i czy znacie jakiegoś dobrego lekarza ze stolicy właśnie?
Bo jak każda boję się trafić na partacza
Jeżeli nie można pisać nazwisk na forum, to proszę o info na priv.

Proszę o pomoc

Buziaki
AsieK

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:57   #15603
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
DZIĘKI!
Ania mnie zachęciła i dorzuciłam jeszcze dwa bikini które przymierzałam ale nie kupiłam bo jakoś się nie czułam w nich okay a jeden za dużo zakrywał )
A ten w paseczki kupiłaś? W nim najładniej , choć ten w krateczkę też bardzo mi się spodobał, kokardka urocza, elegancki, no ale skoro za dużo zakrywał, to odpada
Stary 2012-07-05, 13:58   #15604
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Pierwsze kroki :)

Witaj Asiek!
Ja mogę polecić swojego dr Tadeusza Witwickiego przyjmuje w kilku przychodniach w Warszawie a operuje na Kabatach! w google sobie wpisz ma stronkę
naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A ten w paseczki kupiłaś? W nim najładniej , choć ten w krateczkę też bardzo mi się spodobał, kokardka urocza, elegancki, no ale skoro za dużo zakrywał, to odpada
w paseczki kupiłam najwygodniejszy, juz miał próby swoje i przeszedł na medal chociaż mało zakrywa i prawie sutki opaliłam, wyjęłam z nich jeszcze usztywnienie bo po co mi teraz DD
Stary 2012-07-05, 14:04   #15605
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Asiek!
Ja mogę polecić swojego dr Tadeusza Witwickiego przyjmuje w kilku przychodniach w Warszawie a operuje na Kabatach! w google sobie wpisz ma stronkę
naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

w paseczki kupiłam najwygodniejszy, juz miał próby swoje i przeszedł na medal chociaż mało zakrywa i prawie sutki opaliłam, wyjęłam z nich jeszcze usztywnienie bo po co mi teraz DD
Ise dziękuję Ci bardzo

strasznie fajne uczucie, że w końcu ktoś i mi odpisał
bo do tej pory tylko czytałam ;]
zaraz go wygoogluje i poczytam

Stary 2012-07-05, 14:08   #15606
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Pierwsze kroki :)

[QUOTE=Ise;35124589]Witaj Asiek!
naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze! [COLOR="Silver"]

Dziękuję Ise
Strasznie fajne uczucie, że ktoś w końcu i mi coś odpisał, bo do tej pory tylko czytałam

Zaraz wygoogluje sobie tego Pana i poczytam o nim.
Póki co szukałam "tak na sucho" różnych lekarzy i opinii o nich.
Chociaż nie ukrywam, że bardziej się liczą Wasze opinie.
W końcu kto wie lepiej jak nie dziewczyny, które już to przeszły

Stary 2012-07-05, 14:15   #15607
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

[QUOTE=AsieK8705;35124831]
Cytat:
Witaj Asiek!
naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze! [COLOR="Silver"]

Dziękuję Ise
Strasznie fajne uczucie, że ktoś w końcu i mi coś odpisał, bo do tej pory tylko czytałam

Zaraz wygoogluje sobie tego Pana i poczytam o nim.
Póki co szukałam "tak na sucho" różnych lekarzy i opinii o nich.
Chociaż nie ukrywam, że bardziej się liczą Wasze opinie.
W końcu kto wie lepiej jak nie dziewczyny, które już to przeszły
Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, mozesz zobaczyć przed i po , wg mnie to najbairdziej motywuje i zachęca!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

POwiem szczerze że dzięki temu forum dzięki temu że zobaczyłam PRZED i PO!!! to zrozumiałam ze naprawde chcę tej operacji i potrzebuje ))

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 14:41   #15608
marzenie3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Jakiś czas temu zdecydowałam się, że w końcu muszę coś zrobić, żeby pozbyć mojego największego kompleksu...
i postanowiłam, że wytoczę wojnę gąbkowcom i innych push-upowcom i w końcu po latach marzeń powiększę sobie piersi!!!
Ale nie znam nikogo, kto miały taki zabieg za sobą, więc zaczęłam szperać w internecie. Tak właśnie znalazłam Wasze forum i przyznam bez bicia, że od kilkunastu dni pochłaniam je codziennie

Widzę jednak, że są tu w większości dziewczyny, które już długo piszą na forum, a tym samym dobrze znają się nawzajem, no i mają sporą wiedzę w temacie
Ja jestem raczej zupełnie nie przygotowana do dyskusji pod względem merytorycznym ale mam nadzieję, że wszystkiego powoli się nauczę
Postanowiłam, że w końcu coś napiszę co by nie być tylko biernym czytelnikiem, w końcu czytam po to, żeby też uzbroić się w potrzebną wiedzę przed zabiegiem i widzę, że trafiłam na dobre źródło

Ja jestem póki co przestraszona bólem jaki musi temu towarzyszyć, no i dzisiaj jeszcze sobie poczytałam o tej całej narkozie i że trudno oddychać po operacji... Chyba ze mnie lekki cykor...
Ale z drugiej strony mam dość już noszenia tych push-upów i udawania przed wszystkimi, że mam biust...bo nie mam

Proszę o pomoc

Buziaki
AsieK
Hej,witam Was wszystkich.
Poprostu mialam wlasnie napisac to samo, mam to samo marzenie i takie same obawy. I takze szukam dobrego lekarza w Warszawie,
Bardzo dlugo sie zbieram bo juz kilka ladnych lat, a teraz wzielam sie za to tak na powaznie i chcialabym bardzo miec cycuszki juz na nastepne wakacje. Ogolnie to chcialabym miec je wczesniej ale mam problem bo mieszkam w Anglii i nie wiem jak to bedzie z dojazdami itp.
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:55   #15609
Littaleya
Raczkowanie

[QUOTE=Ise;35124936]
Cytat:

Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, mozesz zobaczyć przed i po , wg mnie to najbairdziej motywuje i zachęca!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

POwiem szczerze że dzięki temu forum dzięki temu że zobaczyłam PRZED i PO!!! to zrozumiałam ze naprawde chcę tej operacji i potrzebuje ))
Tak forum bardzo zachęca , jak juz zdecyduje ze jednak sie nie zdecyduje to tylko wejdę na forum i znowu tego chcem i tak sie nie moge zdecydować
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 15:30   #15610
AsieK8705
Raczkowanie

O jaaaaaaacie jakie masz fajne boobsy...
Wyjściówka tak jak u mnie, więc widzę, że warto!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

[QUOTE=Littaleya;35125679]
Cytat:
Tak forum bardzo zachęca , jak juz zdecyduje ze jednak sie nie zdecyduje to tylko wejdę na forum i znowu tego chcem i tak sie nie moge zdecydować
Littaleya czyżbyś też trochę się bała??
Czy masz może w miarę spore boobsy i nie do końca potrzebujesz?
Bo ja wiem, że bardzo chcę to zrobić, żeby w końcu czuć się kobietą,
boję się tylko, że coś pójdzie nie tak

Ise nie mogę się napatrzeć na te Twoje cuda, też bym takie chciała! oj bardzo!

Stary 2012-07-05, 15:40   #15611
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja się okropnie bałam ale dzięki pooglądaniu zdjęć po jakoś wiecej motywacji bylo i chęci niż strachu!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 16:06   #15612
marzenie3
Raczkowanie

hej,jestem tu nowa. czytam was od kilku dni po kilka godzin. mam marzenie ktore mnie laczy z wami,tez chceeeee miec takie babelki jak wy szukam dobrego lekarza i chyba z warszawy. mieszkam w anglii i nie wiem jak sie do tego zabrac. te podroze mnie przerazaja bo mam troje dzieci i nie mam jak ich tu zostawic, z raz to moze chlop by zostal ale on tez pracuje. jak to jest z tymi noclegami i ile razy sie wraca i czy wogole sie wraca na jakies kontrole. mam mnostwo pytan, prosze o cierpliwosc bo naprawde mam metlik w glowie
Stary 2012-07-05, 16:20   #15613
tonia87
Rozeznanie

Ise gratuluję tytułu

Asiek, witaj
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 16:57   #15614
gwendolinka
Zadomowienie

Witaj Asiek... jaki efekty byś chciała? co Ci się najbardziej podoba...
Generalnie jest tak, ze przed operacją każda "plaska" marzy o tym zeby biust był, niewazne jaki... Bo to już jest WOW... jak sie go nie ma.. A pozniej apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wiec zastanow sie dobrze

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Agata cyknęłam fote w sklepie przy stisku z chipsami ...ale nie moge dodać bo nie mozna znalezc serwera nie wiem co jest

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 16:59   #15615
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Klaudeczko, a możesz napisać, jakie masz wymiary? Ja mam 166 cm wzrostu, pod cyckami 69, w cyckach 81, talia 72, biodra....96, taka dupiasta jestem, a góra chuda . Aj - waga obecnie 53, schudło mi się trochę

Skoro chłop ma wąty to musi być rewelacyjnie. Wcześniej nie musiał o Ciebie się bać i czuł się bezpieczny . Ale każdy chłop wie, że wszystkie pozostałe chłopy na cycki patrzą więc zazdrosny jest . Mąż mój mówi, że 90% facetów patrzy na cycki, pozostałe 10% to geje. I też twierdzi, że będzie strasznie zazdrosny
Mój zazdrosny nie jest - nawet mi każe chodzić bez a w weekendy jak gdzieś jedziemy i ząłożę stanik to patrzy na mnie takimi ślepkami załamanymi i prosi o ściągnięcie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
siwa dasz radę. Ja sobie sama robię depilację woskiem i jest ok. Jak będziesz robić pierwszy raz to zrób najpóźniej dwa dni przed wyjazdem,bo skóra może być trochę mocniej podrażniona i zaczerwieniona. A na to polecam sudokrem.

aaaaa - sama to nieee - nie dam rady na pierwszy strzał. A bikini brazylijskie ktoś już zaliczył? Na pierwszy raz to nie bardzo chyba
[QUOTE=belseno;35114854]
siwa124 efekt wosku jest fajny i powinien wytrzymać przez całe wczasy jeśli nie masz bardzo gęstych i bardzo sztywnych włosków to rób. Ja miałam i kosmetyczka wyrwała razem z naskórkiem, miałam rany i strupki i zero efektu w związku z tym Po próbach i testach różnych specyfików zdecydowałam się w końcu na depilację laserową - bikini i pachy - i od kilku lat ma spokój. Nogi traktuję depilatorem, czasami jak mi się nie chce albo są króciutkie to dogalam maszynką.[COLOR=Silver][QUOTE=belseno;35114854]

Ej no ja mam właśnie sztywne, szybko rosnące, gęste czarne kudły - nie wiem co jeszcze o nich napisać okropnego

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Heyka dziewczyny

Wosk to jest mega ból jak ktoś robi pierwszy raz , no i mogą sie zrobic siniaczki i krwiaki , wiele dziewczyn po wosku skarży sie na wrastajace włoski .
Ale depilacje laserem to jest dopiero MEGA ,MEGA , MEGA BÓL, i tak sobie właśnie o tym przypomnialam co ja przeszłam brrr aż mam deszcze na samą myśl .
Cytat:
Wrzuciłam fotki jednego bikni DD

pierwsze w życiu
Ja też tak jak Ty z przerwa pośrodku - test ołówkowy przechodzę tylko w poziomie - w pionie to juz nie bardzo Ale mój Tz i otoczenie twierdzą że mam super cycki i tego się trzymajmy - chociaż dzisiaj mnie mama zobaczyła i mówi - "kurcze mogłaś sobie zrobić większe" Ale niee - proporcjonalnie mam megowo. A suty - na baczność non stop.
Ostatnio byłam na imprezie /z pracy się zebraliśmy, 40-tka koleżanki/ poszłam bez stanika. Na pierwszy rzut - wszyscy się gapią wiadomo gdzie - CYCKI - antenki non stop na baczność. I sobie pomyślałam że wszyscy się kapnęli - a tu zaskoczenie. W pon. w robocie - nikt nie mógł uwierzyć że ja bez stanika śmigałam - i takie cycki bez tego miałam
Stary 2012-07-05, 17:11   #15616
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Heyka dziewczyny

Wosk to jest mega ból jak ktoś robi pierwszy raz , no i mogą sie zrobic siniaczki i krwiaki , wiele dziewczyn po wosku skarży sie na wrastajace włoski .
Ale depilacje laserem to jest dopiero MEGA ,MEGA , MEGA BÓL, i tak sobie właśnie o tym przypomnialam co ja przeszłam brrr aż mam deszcze na samą myśl .
Miałam depilację laserem i byłam do niej znieczulona maścią, w razie czego mieli opcję znieczulenia miejscowego ale nie było takiej potrzeby wg mnie był ból tylko od czasu do czasu delikatne pieczenie, potem dostałam żel schładzający i naprawdę gorzej cierpię jak np. przesadzę ze słońcem niż po tej laserowej depilacji. Może ważne jest do jakiego gabinetu idzie się na taki zabieg

siwa124 to może zrób wcześniej jakiś test, żeby Cię nie załatwili tak jak mnie . Może u Ciebie wyrwie się bez problemu, u mnie Pani zrobiła tylko 1 paszkę, drugiej już się nie podjęła jak zobaczyła co się dzieje...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-05 o 17:16
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:15   #15617
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
aaaaa - sama to nieee - nie dam rady na pierwszy strzał. A bikini brazylijskie ktoś już zaliczył? Na pierwszy raz to nie bardzo chyba
Pierwszy raz możesz nie wytrzymać brazylijskiego, jak ja zaczęłam depilacje u kosmetyczki to na początku spokojnie, później za każdym razem było coraz dalej. Ale warto się pomęczyć, bo efekt utrzymuje się jakieś trzy tygodnie. Tylko trzeba być konsekwentnym i nie używać maszynki.
Stary 2012-07-05, 17:25   #15618
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka cycolinki

cześć balseno skarbiejak samopoczucie dziś???mam nadzieję że lepiej

witaj ASIEK nooo powiem Ci że my wszystkie się tu bałyśmy przed,a ja to już w ogólemam 2dzieci małych i bałam się że je osierocęnoo teraz się z tego śmieję,ale tak jest!!!ale jak już się zdecydujesz,pójdziesz do dr na konsultację to dasz radę!!ja świeżo jeszcze jestem po,wczorja miesiąc mi stuknął i dalej nie mogę uwierzyć że mam biust...nie pamietam kiedy czułam coś takiego...ja każdemu kto ma taki problem polecę z ręką na sercu ten zabieg!!!a ból...pierwsze 4dni,i większość tam ma,a tak to da się przeżyć..ale balseno np,przechodzi to małoo boleśnie,także każda ma inaczejżyczę udanych wyborów...a jak poważnie o op myślisz to zagościsz tu na dłużej..to pewne

a ja dziewczyny już się dziś lepiej czuję i idę do koleżanki na zaległe urodzinywięc to nie była angina...niett
Stary 2012-07-05, 17:38   #15619
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Ise gratuluję tytułu

Asiek, witaj
Witaj Toniu87

[QUOTE=gwendolinka;3512742 5]Witaj Asiek... jaki efekty byś chciała? co Ci się najbardziej podoba...
Generalnie jest tak, ze przed operacją każda "plaska" marzy o tym zeby biust był, niewazne jaki... Bo to już jest WOW... jak sie go nie ma.. A pozniej apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wiec zastanow sie dobrze[COLOR="Silver"]

Gwendolinko chciałabym przede wszystkim je mieć :P
ale jak już trochę Was poczytałam, to widzę, że liczy się też rozmiar Przyznam szczerze, że nie wiem jeszcze ile "cc" bym chciała, ani ile mieć powinnam :/ póki co to mam chyba "-10 cc ".
Mam wielką nadzieję, że mi pomożecie, bo nie chciałabym potem być rozczarowana a wiem, że Wy macie większe doświadczenie
na pewno bym chciała żeby były duże, ale nie takie wielkie, jak mają gwiazdy porno
podobają mi się bardzo boobsy Ise, ale może z czasem będzie mi dane jeszcze inne dla porównania zobaczyć
głupio mi się przyznać, ale ja nawet nie wiem jaki mam właściwie rozmiar teraz stanika, bo przeważnie są to push-up i powiedzmy takie "na oko", które wiem, że będą dobrze leżały. Muszę wziąć cm i się wymierzyć

U mnie jest jeszcze kwestia kasy, bo dopiero niedawno stwierdziłam, że na pewno chcę, więc muszę jeszcze trochę odłożyć jakieś tam zaskórniaki mam, ale trochę brakuje. I tak stwierdziłam, że chyba bym wolała jakoś na jesieni, albo w zimie zrobić operację, bo chciałabym, żeby do lata się ładnie wygoiło
Może mi podpowiecie jak długo przed zabiegiem można się zgłosić do lekarza? Bo nie chciałabym wyjść na czubka, że idę np pół roku albo więcej wcześniej, a tam się okaże, że wystarczy miesiąc przed...
może i głupio pytam, ale nie mam na ten tamat bladego pojęcia
p.s. no i nie lubię do lekarzy biegać za bardzo

i znowu wypracowanie
przepraszam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 17:44   #15620
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Proszę o pomoc

Buziaki
AsieK
AsieK nie ma się co nakręcać i czytać o "przypadkach i wypadkach" bo takie zawsze i wszędzie się zdarzają, nawet w domu. Ja z mojego punktu widzenia mogę powiedzieć tak: narkoza - a co to jest? Ani nie zauważyłam, że mi ją podali ani nie miałam jakiś efektów ubocznych... każda z nas przed zabiegiem przechodzi szereg badań i podchodzi do zabiegu zdrowa wiec o co tyle strachu? Wyobraź sobie, że codziennie w każdym szpitalu usypiają ludzi do różnych zabiegów i niekoniecznie zdrowych, często nie mają czasu na badania i co? Ludzie się budzą a to, że są jakieś przypadki...no są, tylko w jakim wieku byli pacjenci i w jakim stanie zdrowia? Oddychanie po zabiegu - dziewczynki mnie przygotowały do tego w taki sposób, że nauczyłam się oddychać przeponowo jeszcze przed zabiegiem i po przebudzeniu oddychałam bez problemu bez używania klaty także da się to obejść Ból - w klinice prawie niezauważalny bo jesteś cały czas na kroplówce z lekami przeciwbólowymi i generalnie śpisz, po wyjściu z kliniki dostajesz receptę na leki przeciwbólowe i jak jest potrzeba to je łykasz - ja nie musiałam, gdyż ja to czułam bardziej jak silne zakwasy, jakieś siniaki i takie mocne napięcie skóry, więc zaliczam to do kategorii mocnego dyskomfortu a nie bólu. Ja robiłam w Warszawie ale jestem po zabiegu dopiero 2 tyg. a efekty, to można ocenić po kilku albo kilkunastu miesiącach więc ciężko mi tu cokolwiek powiedzieć, zakładam , że będzie dobrze

A termin półroczny to jest bardzo krótki Niektórzy lekarze maja taki albo i dłuższy. Konsultacja nie zobowiązuje Cię do wykonania zabiegu więc idź na pierwszą konsultację kiedy Ci pasuje a datę operacji możesz sobie ustalić i za rok. Tam gdzie ja byłam wygląda to tak, że płacisz za konsultację i tyle. Nie ustalasz żadnego terminu dopiero jak się zdecydujesz to wpłacasz 1 tys. zaliczki i jak wpłynie na ich konto to do Ciebie dzwonią i ustalacie termin. Reszta kasy może być w dniu operacji.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-05 o 17:54
Stary 2012-07-05, 17:45   #15621
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka cycolinki

witaj ASIEK nooo powiem Ci że my wszystkie się tu bałyśmy przed,a ja to już w ogólemam 2dzieci małych i bałam się że je osierocęnoo teraz się z tego śmieję,ale tak jest!!!ale jak już się zdecydujesz,pójdziesz do dr na konsultację to dasz radę!!ja świeżo jeszcze jestem po,wczorja miesiąc mi stuknął i dalej nie mogę uwierzyć że mam biust...nie pamietam kiedy czułam coś takiego...ja każdemu kto ma taki problem polecę z ręką na sercu ten zabieg!!!a ból...pierwsze 4dni,i większość tam ma,a tak to da się przeżyć..ale balseno np,przechodzi to małoo boleśnie,także każda ma inaczejżyczę udanych wyborów...a jak poważnie o op myślisz to zagościsz tu na dłużej..to pewne

a ja dziewczyny już się dziś lepiej czuję i idę do koleżanki na zaległe urodzinywięc to nie była angina...niett
Dziękuję za miłe słowo
Strasznie pozytywnie potraficie człowieka nastawić
Coś czuję, że jak jeszcze trochę tu pozaglądam to będę już bezsprzecznie zdecydowaną pacjentką! :P a nie mającą stos wątpliwości bierną czytelniczką
strasznie się cieszę, że na Was trafiłam, bo nie miałam z kim o tym porozmawiać
mój facet rozumie mój kompleks (chociaż jak każdy mówi, że dla niego jest ok, itd bla bla bla...;p) i mnie wspiera, ale jak powiedziałam o tym zamiarze (jednej jedynej tylko!) przyjaciółce, to zrobiła wielkie oczy i wymówiła tylko "COOOO?!"
ale tak sobie dopowiadam, że jak któraś nie ma `tego problemu` to nie wie co się wtedy czuje...

Moje największe wsparcie to WY zatem!

Stary 2012-07-05, 17:48   #15622
siwa124
Raczkowanie

Hej Asiek

Nie bój nic - ja jak zaczynałam gadac i mysleć o cyckach to mi TZ powiedziała że będę "pocięta, sztukowana, nie dotknie mnie, będę sztuczna, z ciałem obcym i takie tam" to mnie nie zraziło - teraz mam cycki i się opędzic nie moge od niego - a kysz
Kwestia kasy to nie jest problem uwierz mi - ja np. wzięłam kredyt - a co? samochód moge spłacac a cycków to juz nie?
Rozmiar - pojęcie bardzo ogólne - dużo czynników na niego się składa. Pooglądaj najpierw kilka zdjęć i zastanów się czego mniej więcej chcesz.
Stary 2012-07-05, 17:56   #15623
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
AsieK nie ma się co nakręcać i czytać o "przypadkach i wypadkach" bo takie zawsze i wszędzie się zdarzają, nawet w domu. Ja z mojego punktu widzenia mogę powiedzieć tak: narkoza - a co to jest? Ani nie zauważyłam, że mi ją podali ani nie miałam jakiś efektów ubocznych... każda z nas przed zabiegiem przechodzi szereg badań i podchodzi do zabiegu zdrowa wiec o co tyle strachu? Wyobraź sobie, że codziennie w każdym szpitalu usypiają ludzi do różnych zabiegów i niekoniecznie zdrowych, często nie mają czasu na badania i co? Ludzie się budzą a to, że są jakieś przypadki...no są, tylko w jakim wieku byli pacjenci i w jakim stanie zdrowia? Oddychanie po zabiegu - dziewczynki mnie przygotowały do tego w taki sposób, że nauczyłam się oddychać przeponowo jeszcze przed zabiegiem i po przebudzeniu oddychałam bez problemu bez używania klaty także da się to obejść Ból - w klinice prawie niezauważalny bo jesteś cały czas na kroplówce z lekami przeciwbólowymi i generalnie śpisz, po wyjściu z kliniki dostajesz receptę na leki przeciwbólowe i jak jest potrzeba to je łykasz - ja nie musiałam, gdyż ja to czułam bardziej jak silne zakwasy, jakieś siniaki i takie mocne napięcie skóry, więc zaliczam to do kategorii mocnego dyskomfortu a nie bólu. Ja robiłam w Warszawie ale jestem po zabiegu dopiero 2 tyg. a efekty, to można ocenić po kilku albo kilkunastu miesiącach więc ciężko mi tu cokolwiek powiedzieć, zakładam , że będzie dobrze
Balseno ja doskonale wiem, że dobrze zniosłaś operację, bo czytałam forum już w momencie kiedy się na nią wybierałaś i po cichu trzymałam kciuki za Ciebie żeby wszystko poszło dobrze! i poszło
Na pewno za kilka miesięcy, a nawet tygodni będziesz miała już fajny, wygojony biuścik achhh troszkę zazdroszczę ale tak z sympatii, a nie ze złośliwej zazdrości :P
Dziękuję za opisanie głównych etapów fajnie słyszeć, że nie jest to jednak tak straszne jak można to sobie wmówić!

Buziak

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Hej Asiek

Nie bój nic - ja jak zaczynałam gadac i mysleć o cyckach to mi TZ powiedziała że będę "pocięta, sztukowana, nie dotknie mnie, będę sztuczna, z ciałem obcym i takie tam" to mnie nie zraziło - teraz mam cycki i się opędzic nie moge od niego - a kysz
Kwestia kasy to nie jest problem uwierz mi - ja np. wzięłam kredyt - a co? samochód moge spłacac a cycków to juz nie?
Rozmiar - pojęcie bardzo ogólne - dużo czynników na niego się składa. Pooglądaj najpierw kilka zdjęć i zastanów się czego mniej więcej chcesz.
Siwa 124Mój facet to akurat jest ZA ! to chyba ja bardziej się nakręcam, że będę pocięta i sztuczna... a może bardziej, że inni będą mnie tak postrzegać :/ "o ta z silikonami:/" trochę się obawiam reakcji otoczenia szczerze powiedziawszy :/
kurde wychodzę tu chyba na niezwykle przestraszoną wszystkim dosłownie może trochę panikuję za bardzo i sama się nakręcam

A co do kredytu to całkiem niezła opcja!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 17:59   #15624
marzenie3
Raczkowanie

hej dziewczyny !
pisze chyba juz z trzeci raz i nie wyswietla sie moja wiadomosc,nie wiem.
zaczne jeszcze raz...
witajcie, jestem tu nowa i bardzo potrzebuje waszej pomocy i wsparcia.
po kilku latach zdecydowalam sie ruszyc z miejsca. baaaardzo chce nowy biuscik!! od kilku dni czytam was i uswiadomilam sobie ze nic o op nie wiem. te wszystkie numery 300cc i rozne inne... mam w planie umowic sie na koniec sierpnia w warszawie, a pozniej to nie wiem jak sie potoczy. czy jest mozliwosc zrobienia na raty, bo mam trojke dzieci i nie jest tak latwo odlozyc tyle kasy.. wiecie o co chodzi poradzcie mi dobrego doktorka w warszawie albo klinike w ktorej niedrogo moge zostac kilka dni. jestem z anglii i nie wiem jak to bedzie z podrozami,kontrolami itp. niedaleko warszawy mieszkaja moi rodzice ale nie chce im mowic o op. a czy po op bede mogla leciec samolotem? kurcze mam duzo pytan ,moze troche glupich ale mam nadzieje ze tutaj dostane wsparcie
Stary 2012-07-05, 18:08   #15625
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka cycolinki

klaudeczka odnajduję się w nowej rzeczywistości ja nie z tych co siądą i płakać będą, miałam chwilę załamania fakt...no ale szok przeżyłam i mi się słabo zrobiło, no wrażliwa na takie widoki jestem więc trochę usprawiedliwiona jestem
A dziś wstałam, rano zawiozłam męża do pracy - sprawdzał czy dam rade sama za kierownicą a potem cały dzień zabiegana. Jazda samochodem spoko, odkryłam, że coś jedynka ciężko wchodzi no i otworzyłam bagażnik i nie mogłam go zamknąć, nie dosięgam jeszcze tak wysoko ale poprosiłam o pomoc a jutro już normalnie pracę zacznę i w dłuższą trasę pojadę. Rano wysmarowałam blizny alantanem, skóre balsamem nawilżającym po południu też więc jeszcze trochę i się przyzwyczaję i pokocham te "wstręciuszki" i nastawiam się, że wszystko będzie dobrze.

Klaudeczka suuper, że Cię choróbsko minęło bokiem Uważaj z ta klimą

AsieK ja dzisiaj spotkałam się z bliską mi osobą z rodziny, która nie wie o zabiegu, założyłam taką rozpinaną troszkę luźną bluzę jeszcze z jakąś falbanką u góry i nic a nic się nie kapnęła My nosząc pushapy przyzwyczaiłyśmy otoczenie do tego, że mamy więcej w tych cyckach niż naprawdę mamy. Więc nie wszyscy muszą wiedzieć, że jesteśmy po zabiegu, robimy to dla siebie. Dziś masz takich znajomych jutro mogą się zmienić a cycorki zostaną Więc cóż Ci po ich opini?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-05 o 18:17
Stary 2012-07-05, 18:12   #15626
anika75
Zadomowienie

Asiek, jeśli tu już weszłaś, to wyjdziesz z cyckami (to słowa Joasi)
Ważne, że TŻ Cię wspiera, a kasa? Cóż, nie znam nikogo, kto mówiłby, że ma za dużo. Ja taż wzięłam pożyczkę z pracy i choć mamy całe mnóstwo wydatków związanych z remontem, to życie jest na tyle długie, żeby ten remont zrobić, ale i zbyt krótkie, żeby rezygnować z marzeń .
Także czytaj, szukaj, leć na konsultacje, a reszta sama się potoczy

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Klaudeczko, wczoraj umierałaś nam, a dziś na imprezkę już lecisz?
Stary 2012-07-05, 18:21   #15627
bioaron
Raczkowanie

W końcu zrobiłam zdjęcia i je wrzuciłam do albumów
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:22   #15628
AsieK8705
Raczkowanie

[QUOTE=anika75;35129111]Asiek, jeśli tu już weszłaś, to wyjdziesz z cyckami (to słowa Joasi)
Ważne, że TŻ Cię wspiera, a kasa? Cóż, nie znam nikogo, kto mówiłby, że ma za dużo. Ja taż wzięłam pożyczkę z pracy i choć mamy całe mnóstwo wydatków związanych z remontem, to życie jest na tyle długie, żeby ten remont zrobić, ale i zbyt krótkie, żeby rezygnować z marzeń .
Także czytaj, szukaj, leć na konsultacje, a reszta sama się potoczy [COLOR=Silver]

Oby te słowa były prorocze!

A póki co ubieram mój największy biały push-up i dumnie wypinam "pierś" w białej bluzeczce! idę do kina!

chociaż nie wiem jak tam wysiedzę, bo się już od Was uzależniłam troszkę
ale tylko troszeczkę!

Stary 2012-07-05, 18:29   #15629
jooasi
Wtajemniczenie

witaj Aśku
jak ja tu trafiłam w sierpniu zeszłego roku to też ani zdecydowana nie byłam, ani nie wiedziałam nic o cyckach, rozmiarach i lekarzach i mąż był przeciw jak to określał "protezom", posiedziałam, poczytałam i w listopadzie już swoje cycuszki miałam wytęsknione a mąż od pół roku łap od "protez" oderwać nie może, kochany miłośnik natury
z Warszawy mamy tu jeszcze pacjetnki dr Szczyta, Bromy i Kociszewskiej. napewno znajdziesz kogoś dla siebie a jak się opiszesz wymiarowo i fotki wsawisz to pomożemy Ci wstępnie określić wielkość piersi

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Klaudek baw się dobrze nie zapomnij o dekoldzie a co niech kolażankom gały wyłażą
Stary 2012-07-05, 18:30   #15630
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zagubiona1987k Pokaż wiadomość
Kochane!
Używała może z Was ktoraś tego czegoś???http://bustb.medinewsreporter.com/.
Jeśli tak to napiszcie proszę czy Wam chociaż w małym stopniu pomogło,.
Buziaki

brałam kiedyś tabletki na powiększenie o podobnej nazwie i składzie z tym, że kupowane w aptece, brałam kilka miesięcy, kupe kasy wydałam i nic.... lepszy efekt miałam przed okresem niż po tych tabsach a i biorąc je przytyłam trochę więc siłą rzeczy biust też
A jako ciekawostkę spróbuj znaleźć w googlach tego lekarza, który na ich stronce wydaję opinię o tym leku....no uśmiałam się jak mnie skierowało do gabinetu weterynaryjnego

Olivkaaaa ależ ta liczba w twojej wyliczance wygląda Kochana masz już z górki

Sif jak Ty kochana lecisz się cała depilatorem to operacja piersi to dla Ciebie pikuś O narkozie nie rozmyślaj, czasy się zmieniły leki też, zresztą powiedz o wszystkich swoich obawach anestezjologowi na rozmowie przed op. niech Ci wyjaśni każdą wątpliwość.
A mi stuka dziś 2 tyg. wiec powiem Ci że do pracy spokojnie można wrócić po tym czasie, nawet samochodem pojechać Kubek z kawą dasz rade nosić, obiad zjesz bez problemu byleby palet nie kazali Ci rozładowywać

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-05 o 18:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości