![]() |
#15601 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
DZIĘKI!
Ania mnie zachęciła i dorzuciłam jeszcze dwa bikini które przymierzałam ale nie kupiłam bo jakoś się nie czułam w nich okay a jeden za dużo zakrywał ![]()
#15602 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny
![]() Jakiś czas temu zdecydowałam się, że w końcu muszę coś zrobić, żeby pozbyć mojego największego kompleksu... i postanowiłam, że wytoczę wojnę gąbkowcom i innych push-upowcom i w końcu po latach marzeń powiększę sobie piersi!!! Ale nie znam nikogo, kto miały taki zabieg za sobą, więc zaczęłam szperać w internecie. Tak właśnie znalazłam Wasze forum i przyznam bez bicia, że od kilkunastu dni pochłaniam je codziennie ![]() ![]() ![]() Widzę jednak, że są tu w większości dziewczyny, które już długo piszą na forum, a tym samym dobrze znają się nawzajem, no i mają sporą wiedzę w temacie ![]() ![]() Ja jestem raczej zupełnie nie przygotowana do dyskusji pod względem merytorycznym ![]() ![]() ![]() Postanowiłam, że w końcu coś napiszę co by nie być tylko biernym czytelnikiem, w końcu czytam po to, żeby też uzbroić się w potrzebną wiedzę przed zabiegiem ![]() ![]() Przyznam, że trochę Was podziwiam, bo tak "lekko" o tym piszecie... Odważne kobietki z Was ![]() Ja jestem póki co przestraszona bólem jaki musi temu towarzyszyć, no i dzisiaj jeszcze sobie poczytałam o tej całej narkozie i że trudno oddychać po operacji... ![]() ![]() Ale z drugiej strony mam dość już noszenia tych push-upów i udawania przed wszystkimi, że mam biust...bo nie mam ![]() ![]() Strasznie długie mi wyszło to wypracowanie ![]() Mam nadzieję, że ktokolwiek jednak je zauważy;] Mam też pytanie, czy któraś z Was robiła boobsy w Warszawie? i czy znacie jakiegoś dobrego lekarza ze stolicy właśnie? Bo jak każda boję się trafić na partacza ![]() Jeżeli nie można pisać nazwisk na forum, to proszę o info na priv. ![]() Proszę o pomoc ![]() ![]() Buziaki ![]() AsieK
#15603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#15604 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze kroki :)
Witaj Asiek!
Ja mogę polecić swojego dr Tadeusza Witwickiego ![]() ![]() ![]() naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#15605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() strasznie fajne uczucie, że w końcu ktoś i mi odpisał ![]() bo do tej pory tylko czytałam ;] zaraz go wygoogluje i poczytam
![]() |
#15606 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=Ise;35124589]Witaj Asiek!
Ja mogę polecić swojego dr Tadeusza Witwickiego ![]() ![]() ![]() naprawdę profesjonalnie się mna zajął i nie żałuje ani sekundy swojej decyzji i nie boję się go polecać bo zrobił mi baaaaardzo dobrze! ![]() Dziękuję Ise ![]() ![]() Strasznie fajne uczucie, że ktoś w końcu i mi coś odpisał, bo do tej pory tylko czytałam ![]() Zaraz wygoogluje sobie tego Pana i poczytam o nim. Póki co szukałam "tak na sucho" różnych lekarzy i opinii o nich. Chociaż nie ukrywam, że bardziej się liczą Wasze opinie. W końcu kto wie lepiej jak nie dziewczyny, które już to przeszły ![]()
#15607 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=AsieK8705;35124831]
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- POwiem szczerze że dzięki temu forum dzięki temu że zobaczyłam PRZED i PO!!! to zrozumiałam ze naprawde chcę tej operacji i potrzebuje ![]()
![]() |
#15608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poprostu mialam wlasnie napisac to samo, mam to samo marzenie i takie same obawy. ![]() ![]() Bardzo dlugo sie zbieram bo juz kilka ladnych lat, a teraz wzielam sie za to tak na powaznie i chcialabym bardzo miec cycuszki juz na nastepne wakacje. Ogolnie to chcialabym miec je wczesniej ale mam problem bo mieszkam w Anglii i nie wiem jak to bedzie z dojazdami itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15609 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ise;35124936]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15610 | |
Raczkowanie
|
O jaaaaaaacie jakie masz fajne boobsy...
Wyjściówka tak jak u mnie, więc widzę, że warto! ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- [QUOTE=Littaleya;35125679] Cytat:
Czy masz może w miarę spore boobsy i nie do końca potrzebujesz? Bo ja wiem, że bardzo chcę to zrobić, żeby w końcu czuć się kobietą, boję się tylko, że coś pójdzie nie tak ![]() Ise nie mogę się napatrzeć na te Twoje cuda, też bym takie chciała! oj bardzo!
![]() |
#15611 |
Rozeznanie
|
Ja się okropnie bałam ale dzięki pooglądaniu zdjęć po jakoś wiecej motywacji bylo i chęci niż strachu!
![]()
#15612 |
Raczkowanie
|
hej,jestem tu nowa. czytam was od kilku dni po kilka godzin. mam marzenie ktore mnie laczy z wami,tez chceeeee miec takie babelki jak wy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15613 |
Rozeznanie
|
Ise gratuluję tytułu
![]() Asiek, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15614 |
Zadomowienie
|
Witaj Asiek... jaki efekty byś chciała? co Ci się najbardziej podoba...
Generalnie jest tak, ze przed operacją każda "plaska" marzy o tym zeby biust był, niewazne jaki... Bo to już jest WOW... jak sie go nie ma.. A pozniej apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wiec zastanow sie dobrze ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Agata cyknęłam fote w sklepie przy stisku z chipsami ...ale nie moge dodać bo nie mozna znalezc serwera nie wiem co jest
#15615 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
siwa124 efekt wosku jest fajny i powinien wytrzymać przez całe wczasy jeśli nie masz bardzo gęstych i bardzo sztywnych włosków to rób. Ja miałam i kosmetyczka wyrwała razem z naskórkiem, miałam rany i strupki i zero efektu w związku z tym ![]() Ej no ja mam właśnie sztywne, szybko rosnące, gęste czarne kudły - nie wiem co jeszcze o nich napisać okropnego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio byłam na imprezie /z pracy się zebraliśmy, 40-tka koleżanki/ poszłam bez stanika. Na pierwszy rzut - wszyscy się gapią wiadomo gdzie - CYCKI - antenki non stop na baczność. I sobie pomyślałam że wszyscy się kapnęli - a tu zaskoczenie. W pon. w robocie - nikt nie mógł uwierzyć że ja bez stanika śmigałam - i takie cycki bez tego miałam ![]() ![]()
![]() |
#15616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() siwa124 to może zrób wcześniej jakiś test, żeby Cię nie załatwili tak jak mnie ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-05 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15618 |
Zadomowienie
|
hejka cycolinki
![]() cześć balseno skarbie ![]() ![]() witaj ASIEK nooo powiem Ci że my wszystkie się tu bałyśmy przed,a ja to już w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dziewczyny już się dziś lepiej czuję i idę do koleżanki na zaległe urodziny ![]() ![]()
#15619 |
Raczkowanie
|
Witaj Toniu87
![]() [QUOTE=gwendolinka;3512742 5]Witaj Asiek... jaki efekty byś chciała? co Ci się najbardziej podoba... Generalnie jest tak, ze przed operacją każda "plaska" marzy o tym zeby biust był, niewazne jaki... Bo to już jest WOW... jak sie go nie ma.. A pozniej apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wiec zastanow sie dobrze[COLOR="Silver"] Gwendolinko chciałabym przede wszystkim je mieć :P ale jak już trochę Was poczytałam, to widzę, że liczy się też rozmiar ![]() Mam wielką nadzieję, że mi pomożecie, bo nie chciałabym potem być rozczarowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podobają mi się bardzo boobsy Ise, ale może z czasem będzie mi dane jeszcze inne dla porównania zobaczyć ![]() ![]() głupio mi się przyznać, ale ja nawet nie wiem jaki mam właściwie rozmiar teraz stanika, bo przeważnie są to push-up i powiedzmy takie "na oko", które wiem, że będą dobrze leżały. Muszę wziąć cm i się wymierzyć ![]() U mnie jest jeszcze kwestia kasy, bo dopiero niedawno stwierdziłam, że na pewno chcę, więc muszę jeszcze trochę odłożyć ![]() ![]() Może mi podpowiecie jak długo przed zabiegiem można się zgłosić do lekarza? Bo nie chciałabym wyjść na czubka, że idę np pół roku albo więcej wcześniej, a tam się okaże, że wystarczy miesiąc przed... ![]() może i głupio pytam, ale nie mam na ten tamat bladego pojęcia ![]() p.s. no i nie lubię do lekarzy biegać za bardzo ![]() i znowu wypracowanie ![]() przepraszam... ![]()
#15620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A termin półroczny to jest bardzo krótki ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-05 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Strasznie pozytywnie potraficie człowieka nastawić ![]() ![]() ![]() Coś czuję, że jak jeszcze trochę tu pozaglądam to będę już bezsprzecznie zdecydowaną pacjentką! :P a nie mającą stos wątpliwości bierną czytelniczką ![]() strasznie się cieszę, że na Was trafiłam, bo nie miałam z kim o tym porozmawiać ![]() mój facet rozumie mój kompleks (chociaż jak każdy mówi, że dla niego jest ok, itd bla bla bla...;p) i mnie wspiera, ale jak powiedziałam o tym zamiarze (jednej jedynej tylko!) przyjaciółce, to zrobiła wielkie oczy i wymówiła tylko "COOOO?!" ![]() ![]() ale tak sobie dopowiadam, że jak któraś nie ma `tego problemu` to nie wie co się wtedy czuje... ![]() ![]() ![]() ![]() Moje największe wsparcie to WY zatem! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15622 |
Raczkowanie
|
Hej Asiek
Nie bój nic - ja jak zaczynałam gadac i mysleć o cyckach to mi TZ powiedziała że będę "pocięta, sztukowana, nie dotknie mnie, będę sztuczna, z ciałem obcym i takie tam" to mnie nie zraziło - teraz mam cycki i się opędzic nie moge od niego - a kysz ![]() ![]() Kwestia kasy to nie jest problem uwierz mi - ja np. wzięłam kredyt - a co? samochód moge spłacac a cycków to juz nie? ![]() Rozmiar - pojęcie bardzo ogólne - dużo czynników na niego się składa. Pooglądaj najpierw kilka zdjęć i zastanów się czego mniej więcej chcesz.
#15623 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na pewno za kilka miesięcy, a nawet tygodni będziesz miała już fajny, wygojony biuścik ![]() ![]() Dziękuję za opisanie głównych etapów ![]() ![]() Buziak ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() kurde wychodzę tu chyba na niezwykle przestraszoną wszystkim dosłownie ![]() ![]() A co do kredytu to całkiem niezła opcja! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#15624 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny !
pisze chyba juz z trzeci raz i nie wyswietla sie moja wiadomosc,nie wiem. zaczne jeszcze raz... witajcie, jestem tu nowa i bardzo potrzebuje waszej pomocy i wsparcia. ![]() po kilku latach zdecydowalam sie ruszyc z miejsca. baaaardzo chce nowy biuscik!! od kilku dni czytam was i uswiadomilam sobie ze nic o op nie wiem. te wszystkie numery 300cc i rozne inne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziś wstałam, rano zawiozłam męża do pracy - sprawdzał czy dam rade sama za kierownicą ![]() ![]() ![]() Klaudeczka suuper, że Cię choróbsko minęło bokiem ![]() ![]() AsieK ja dzisiaj spotkałam się z bliską mi osobą z rodziny, która nie wie o zabiegu, założyłam taką rozpinaną troszkę luźną bluzę jeszcze z jakąś falbanką u góry i nic a nic się nie kapnęła ![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-05 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15626 |
Zadomowienie
|
Asiek, jeśli tu już weszłaś, to wyjdziesz z cyckami
![]() Ważne, że TŻ Cię wspiera, a kasa? Cóż, nie znam nikogo, kto mówiłby, że ma za dużo ![]() ![]() Także czytaj, szukaj, leć na konsultacje, a reszta sama się potoczy ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Klaudeczko, wczoraj umierałaś nam, a dziś na imprezkę już lecisz? ![]()
#15627 |
Raczkowanie
|
W końcu zrobiłam zdjęcia i je wrzuciłam do albumów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15628 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=anika75;35129111]Asiek, jeśli tu już weszłaś, to wyjdziesz z cyckami
![]() Ważne, że TŻ Cię wspiera, a kasa? Cóż, nie znam nikogo, kto mówiłby, że ma za dużo ![]() ![]() Także czytaj, szukaj, leć na konsultacje, a reszta sama się potoczy ![]() Oby te słowa były prorocze! ![]() A póki co ubieram mój największy biały push-up i dumnie wypinam "pierś" w białej bluzeczce! idę do kina! ![]() chociaż nie wiem jak tam wysiedzę, bo się już od Was uzależniłam troszkę ![]() ale tylko troszeczkę! ![]()
#15629 |
Wtajemniczenie
|
witaj Aśku
![]() jak ja tu trafiłam w sierpniu zeszłego roku to też ani zdecydowana nie byłam, ani nie wiedziałam nic o cyckach, rozmiarach i lekarzach i mąż był przeciw jak to określał "protezom", posiedziałam, poczytałam i w listopadzie już swoje cycuszki miałam wytęsknione a mąż od pół roku łap od "protez" oderwać nie może, kochany miłośnik natury ![]() z Warszawy mamy tu jeszcze pacjetnki dr Szczyta, Bromy i Kociszewskiej. napewno znajdziesz kogoś dla siebie a jak się opiszesz wymiarowo i fotki wsawisz to pomożemy Ci wstępnie określić wielkość piersi ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Klaudek baw się dobrze ![]() ![]() ![]()
#15630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
brałam kiedyś tabletki na powiększenie o podobnej nazwie i składzie z tym, że kupowane w aptece, brałam kilka miesięcy, kupe kasy wydałam i nic.... lepszy efekt miałam przed okresem niż po tych tabsach a i biorąc je przytyłam trochę więc siłą rzeczy biust też ![]() A jako ciekawostkę spróbuj znaleźć w googlach tego lekarza, który na ich stronce wydaję opinię o tym leku....no uśmiałam się jak mnie skierowało do gabinetu weterynaryjnego ![]() Olivkaaaa ależ ta liczba w twojej wyliczance wygląda ![]() ![]() Sif jak Ty kochana lecisz się cała depilatorem to operacja piersi to dla Ciebie pikuś ![]() A mi stuka dziś 2 tyg. wiec powiem Ci że do pracy spokojnie można wrócić po tym czasie, nawet samochodem pojechać ![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-05 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.