|
|
#15781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() A oto moje rymy... Prosze się nie smiać... Przed treningiem, czy po tangu Na Harleyu czy w Mustangu On ma nieustanne branie Zaraz wezmę go przy ścianie (To tango z deka nie pasuje, ale nie mogłam rymu znaleźć)
|
|
#15782 |
|
Konto usunięte
|
Sys, a gdzie wyjeżdżasz i kiedy?
|
|
|
|
#15783 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15784 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4134970]Sys, a gdzie wyjeżdżasz i kiedy?[/quote]
W poniedziałek do Łeby z klasą na obóz ( w końcu profil ekologiczno-turystyczny) Ojj się będzie działo![]() Wracam w sobote wieczorem... [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4134976]Boskie Mówiłam, żeby się nie śmiać!!
|
#15785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15786 |
|
Zadomowienie
|
no widze ze zony sa nie tylko inteligentne, piekne, sympatyczne, zbrezne(
wiem ze Lahm Talci jest, zawsze moge kochanka zostac nie
|
|
#15787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież my ![]() Mam 1 200 posta... Lalalala Stawiam wszystkim
|
|
#15788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no oki nie wszystkie je pisaly
|
|
|
#15789 |
|
Wtajemniczenie
|
Białych tekstów nie widac, więc ich nie ma, więc nie jesteśmy zbereźne....
|
#15790 |
|
Zadomowienie
|
no oki niech bedzie
|
|
#15791 |
|
Zakorzenienie
|
OOOOOOO SYS!!! Respect
Co za rym ![]() No niezłe jesteśmy z tymi rymami ![]() A ja chciałam się pochwalić że byłam dziś na zkupach. Wydałam całe 45 złi kupiłam sobie 2 bluzki i jedną tuniczkę ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam chińskie centra handlowe Narazie idę sprzatać więc zajrzę później |
|
|
|
#15792 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rispekt, czek it aut! Danke danke ziooom, joł ![]() Cytat:
Wczoraj trochę poćwiczyłam, ale nie zrobiłam pełnego "dnia" tylko pare ćwiczeń z tej Szóstki po prostu Nieźle wymiękłam!! I Ty doszłaś o 25 dnia? RESPECT BLACK SISTER MADAFAKA!!A za pierwsze zdanie dostajesz lejty! Nie wolno kłamać ![]() Cytat:
Cytat:
Jo żym tyż wymyśliło ![]() Ebi Ebi, strzelaj gole, bo jak nie, to CI wpier***olę ![]() Cytat:
Cytat:
Ale nie bardzo pamiętam jak tam jest, bo daaaawno byłm |
||||||
|
|
|
#15793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chciałam byc gorsza od was... ![]() Majątek wydałaś... [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4136003] Wczoraj byłam, przeraziłam się jak to zobaczyłam! Wczoraj trochę poćwiczyłam, ale nie zrobiłam pełnego "dnia" tylko pare ćwiczeń z tej Szóstki po prostu Nieźle wymiękłam!! I Ty doszłaś o 25 dnia? RESPECT BLACK SISTER MADAFAKA!!A za pierwsze zdanie dostajesz lejty! Nie wolno kłamać ![]() Jo żym tyż wymyśliło ![]() Ebi Ebi, strzelaj gole, bo jak nie, to CI wpier***olę ![]() A ja byłam w Łebieee Ale nie bardzo pamiętam jak tam jest, bo daaaawno byłm Eee... nie kłamię... A Ty mnie nie bij!!!! No doszłam do 25 dnia i wymiękam już... Pierwszy dzień jest najprostszy przecież... Ale jak raz prowadziłam rozgrzewke w szkole i zrobiłam pierwszy dzień, to nawet babka co mnie uczy wymiękła Rym cudowny... Ostrrrrrrry Jak wrócę to Ci napiszę jak tam jest...
|
|
#15794 |
|
Zakorzenienie
|
ŻADNA ŻONA, KOCHANKA, PRZYJACIÓŁKA ETC EBIEGO NIE JEST BRZYDKA!!!!!!!!!!!!!!!!
SYS!! Jeszcze jedno takie zdanie o sobie to Ci ![]() O matko. Bruch mnie boli od smiechu ![]() Kurcze teraz ja musze wymyslić jakis rym... Ale to po odkurzaniu
|
|
|
|
#15795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez postaram wysilić moje szare komórki, bo po dzisiajszym wieczorze niewiele mi ich zostanie... :18-stka:
|
|
#15797 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki...
W końcu poznam tego kolesia z mojej szkoły, który kibicuje BVB...
|
#15798 |
|
Zakorzenienie
|
Zabierz mu koszulke czy co to on tam ma z logo BVB i puść go w trąbę
![]() Dlazego ja nie znam nikogo kto nosi coś z logo BVB... |
|
|
|
#15799 |
|
Konto usunięte
|
Joo! Na hali sportowej na której mamy wf zimą (bo teraz biegamy na dworze, grrr)pracuje gostek, który nosi taka kurtke z emblematem BVB i zawsze chciałam go poznać, ale nie wiem, jak on wygląda, bo zawsze widzę go w tej kurtce od tyłu!!
![]() Nie puszczaj go w trąbę, może okaże się fajny i razem będziecie kibicować BVB
|
|
|
|
#15800 |
|
Konto usunięte
|
Siedzi Ebi na boisku
Valdez wali go po pysku "Jak nam Klose strzeli gola Będzie cięzka nasza dola! Więc w niedziele przyłóż się i nastrzelaj goli sześć!" Ebi siedzi, mysli sobie "On ma rację, ja tak zrobię! Klose przegra wraz z Werderem Do Bremy wróci rowerem" Ebi siedzi i główkuje Czy taktyka poskutkuje. Wnet przychodzi Lalka-trener "Będzie ciężka walka z Bremen na początku są tabeli więc przegramy przy niedzieli" Na to Ebi się wydziera: "Panie trener, no cholera! Więcej wiary w zawodników! BVB ma cnót bez liku! Damy z siebie wszystko teraz Piękna będzie ta niedziela! Goli worek nastrzelamy I wygramy! Przyrzekamy!" Kończę bajać już pomału Bajka będzie bez morału. Albo nie, poczekaj chwilkę, morał będzie! Ociupinkę wiary włóż w naszą wygraną! Wierzmy w Borussię kochaną! The end
|
|
|
|
#15801 |
|
Zakorzenienie
|
Ebiś tyś symbolem seksu jest ,
laski umiesz bajerować też , łóżko pełne masz wizażowych żon , które nastkom mówią "won"! Niestety , laski żon nie słuchają , tylko na ich męża cały czas sie rzucają . A Ebi i tak nie ma nic do gadania - musi strzelać gole od rana . A po meczu czeka go nagroda : pościel , łóźko - i orgia (przepraszam ) gotowa .
|
#15802 |
|
Konto usunięte
|
Dobra lecę
Dziś derby Wielkopolski Lech - Dyskobolia, więc...KTO WYGRA MECZ?! LECH! KTO?! LECH! Kto?! LECH!!!!
|
|
|
|
#15803 | |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4136476]Siedzi Ebi na boisku
Valdez wali go po pysku "Jak nam Klose strzeli gola Będzie cięzka nasza dola! Więc w niedziele przyłóż się i nastrzelaj goli sześć!" Ebi siedzi, mysli sobie "On ma rację, ja tak zrobię! Klose przegra wraz z Werderem Do Bremy wróci rowerem" Ebi siedzi i główkuje Czy taktyka poskutkuje. Wnet przychodzi Lalka-trener "Będzie ciężka walka z Bremen na początku są tabeli więc przegramy przy niedzieli" Na to Ebi się wydziera: "Panie trener, no cholera! Więcej wiary w zawodników! BVB ma cnót bez liku! Damy z siebie wszystko teraz Piękna będzie ta niedziela! Goli worek nastrzelamy I wygramy! Przyrzekamy!" Kończę bajać już pomału Bajka będzie bez morału. Albo nie, poczekaj chwilkę, morał będzie! Ociupinkę wiary włóż w naszą wygraną! Wierzmy w Borussię kochaną! The end [/quote]Cytat:
Wyobraziłam sobie jak Valdez wali Ebiego po pysku No, macie talent do rymowania dziewczyny |
|
|
|
|
#15804 |
|
Konto usunięte
|
Aśka, boskie
![]() W ogóle wasze rymy są świetne. A w Poznaniu taki upał. Ledwo da sie wytrzymać na dworze |
|
|
|
#15805 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki
W Wolsztynie też lato w pełni Dziś nawet zaniosłam moje stare dżinsy do skrócenia Bo w długich to bym się ugotowała chyba ![]() Nareszcie przyszła wiosnaaa! |
|
|
|
#15806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4136357]Joo! Na hali sportowej na której mamy wf zimą (bo teraz biegamy na dworze, grrr)pracuje gostek, który nosi taka kurtke z emblematem BVB i zawsze chciałam go poznać, ale nie wiem, jak on wygląda, bo zawsze widzę go w tej kurtce od tyłu!! ![]() Nie puszczaj go w trąbę, może okaże się fajny i razem będziecie kibicować BVB [/quote]Z tego co wiem to jest fajny... I smieszny... Raz ma kurtkę BVB, a innym razem niebieską koszulę w hawajskie białe kwiaty... [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4136476]Siedzi Ebi na boisku Valdez wali go po pysku "Jak nam Klose strzeli gola Będzie cięzka nasza dola! Więc w niedziele przyłóż się i nastrzelaj goli sześć!" Ebi siedzi, mysli sobie "On ma rację, ja tak zrobię! Klose przegra wraz z Werderem Do Bremy wróci rowerem" Ebi siedzi i główkuje Czy taktyka poskutkuje. Wnet przychodzi Lalka-trener "Będzie ciężka walka z Bremen na początku są tabeli więc przegramy przy niedzieli" Na to Ebi się wydziera: "Panie trener, no cholera! Więcej wiary w zawodników! BVB ma cnót bez liku! Damy z siebie wszystko teraz Piękna będzie ta niedziela! Goli worek nastrzelamy I wygramy! Przyrzekamy!" Kończę bajać już pomału Bajka będzie bez morału. Albo nie, poczekaj chwilkę, morał będzie! Ociupinkę wiary włóż w naszą wygraną! Wierzmy w Borussię kochaną! The end [/quote]Cytat:
Świetne jesteście w te klocki....
|
|
#15807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
.Dziewczyny, może naprawde wydamy jakiś tomik poezji z cyklu "Euzebiuszową nutą pisane" albo coś Obecnie nie mam natchnienia . Może wieczorem wymyśle jakieś nowe rymy .
|
#15808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dobry pomysł... Zrzucimy Harry'ego Potter'a z pierwszych miejsc listy bestselerów... Może na imprezie mnie najdzie natchnienie?! I będę rymowac o Ebim...
|
|
#15809 |
|
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4136476]Siedzi Ebi na boisku
Valdez wali go po pysku "Jak nam Klose strzeli gola Będzie cięzka nasza dola! Więc w niedziele przyłóż się i nastrzelaj goli sześć!" Ebi siedzi, mysli sobie "On ma rację, ja tak zrobię! Klose przegra wraz z Werderem Do Bremy wróci rowerem" Ebi siedzi i główkuje Czy taktyka poskutkuje. Wnet przychodzi Lalka-trener "Będzie ciężka walka z Bremen na początku są tabeli więc przegramy przy niedzieli" Na to Ebi się wydziera: "Panie trener, no cholera! Więcej wiary w zawodników! BVB ma cnót bez liku! Damy z siebie wszystko teraz Piękna będzie ta niedziela! Goli worek nastrzelamy I wygramy! Przyrzekamy!" Kończę bajać już pomału Bajka będzie bez morału. Albo nie, poczekaj chwilkę, morał będzie! Ociupinkę wiary włóż w naszą wygraną! Wierzmy w Borussię kochaną! The end [/quote] Asia ale Ty utalentowana jesteś
|
|
#15810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz jak drugi Liroy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

. Doszło nawet do licznych (
)pocałunków , ale oczywiście musiałam sie obudzić w najgorętszym momencie 
Przecież my

no oki nie wszystkie je pisaly 

Wczoraj trochę poćwiczyłam, ale nie zrobiłam pełnego "dnia" tylko pare ćwiczeń z tej Szóstki po prostu
Wyobraziłam sobie jak Valdez wali Ebiego po pysku