Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-12, 13:59   #1561
anastazjajestem
Raczkowanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Co prawda nie na święta ale na urodzinki (25) kupialm dla mojego TŻta, pasjonata rajdów samochodów, zdalnie sterowany samochód rajdowy. Cieszył sie jak dziecko, mówił, że super prezent, zawsze chciał mieć taki a sam na pewno by sobei nie kupił
anastazjajestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 14:05   #1562
kasiencja
Pani Buka

nooo mnie koleżanka namawiała na sprezentowanie TŻ-towi na rocznicę poduszki z moim zdjęciem takim, na którym podobno wyszłam wyjątkowo hm, kusząco ale jakoś tak czułam, że to nie jest dobry pomysł, więc odpuściłam...

no i się nie pomyliłam - najpierw pokazałam mu samo zdjęcie, to skomentował, że mam za dużo błyszczyka i woli mnie na innych, bardziej naturalną, a jak ostatnio szukaliśmy razem jakichś rzeczy na allegro, to była jakaś aukcja z tego typu poduszką, którą wyśmiał

ehh... trudno mi wymyślić coś, co nie będzie przesłodzone i kiczowate, a zarazem przydatne..

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 14:11   #1563
imago84
Wtajemniczenie

mysle o prezencie jako zdjęcie w ramke na ściane jakis duzy format

tylko teraz nie wiem czy do pokoju dać mu moje zdjęcie czy wspólne jak myślicie?
Stary 2008-11-12, 14:23   #1564
agat9494
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
jesteśmy razem 9 miesięcy i niedługo mój Tż ma urodziny. 19.
Wiem,że uwielbia wiśniowe Chupa Chupsy ( choć ciężko było je zdobyć, bo rzadko kiedy można je spotkać,udało się)
zakupiłam ich więc 19, wszystko włożę do pudełka, a gdy je otworzy na wieczku będzie napis Zjedz, gdy..., a do każdego lizaka dołączę karteczkę z dokończeniem tego zdania
tylko teraz brakuje mi pomysłów na dokończenie zdania
idealny pomysl ale ja bym nie robila bukiecicku tylko kupila taka hm... to chyba gabka jest do sztucznych kwiatkow wiecie taka do wbijania.. xD wycielabym z niej nozem serce czy cos takiego (wolny wybor ) i pomalowalabym to na czerwono (ciezko sie maluje bo wsiaka ale ze trzy warstwy i bedzie git) no i powbijalabym te lizaki... tak zeby latwy dostep tak jakby byl do tych karteczek bez wyjmowania kazdego po kolei
agat9494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 14:39   #1565
agat9494
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

a te karteczki to np. <mysli>:
zjedz, gdy dostaniesz laske z matmy (jesli chodzi do szkoly) czy cos takiego
zjedz, gdy bedzie Ci mnie brakowalo (takich kilka, przynajmniej ze 4 xD)
zjedz, gdy cos cie zdenerwuje
zjedz, gdy bedziesz mial ochote na cos slodkiego
zjedz, gdy.. kurcze.. ciezko cos wymyslic.. cos sensownego

Ja zrobilam dla mojego chlopaczka kiedys kochajacy zeszyt . Kupilam smieszny zeszyt w twardej okladce (64 kartki) i na kazdej stronie caly czas pisalam "kocham Cie". Na jednej stronie miescilo sie 60 wyznan na caly zeszyt wyszlo... 3780 "kocham Cie' + jeszcze w srodku zeszytu narysowalam leciutko olowkiem serce i w srodku napisalam "kocham Cie, kocham Cee (...)". Pozniej starlam kontur serca... Wygladalo cudownie

Kolejnym pomyslem jest... wyciecie kilkuset serduszek (malych). Na kazdym ma byc napisane "Kocham Cie" i wlozone do budelka z prezentem.. maly prezencik, mnostwo serduszek i wielkie pudlo na prezent

i dodam ze swietny pomysl z tym pucharem. na pewno wykorzystam

Edytowane przez agat9494
Czas edycji: 2008-11-12 o 14:42
Stary 2008-11-12, 14:42   #1566
kasiencja
Pani Buka

ja chciałam dać swoje, ale stwierdziłam, że to egoistyczne :P a jeśli macie jakieś ładne wspólne to czemu nie

Stary 2008-11-12, 14:50   #1567
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agat9494 Pokaż wiadomość
a te karteczki to np. <mysli>:
zjedz, gdy dostaniesz laske z matmy (jesli chodzi do szkoly) czy cos takiego
zjedz, gdy bedzie Ci mnie brakowalo (takich kilka, przynajmniej ze 4 xD)
zjedz, gdy cos cie zdenerwuje
zjedz, gdy bedziesz mial ochote na cos slodkiego
zjedz, gdy.. kurcze.. ciezko cos wymyslic.. cos sensownego

Ja zrobilam dla mojego chlopaczka kiedys kochajacy zeszyt . Kupilam smieszny zeszyt w twardej okladce (64 kartki) i na kazdej stronie caly czas pisalam "kocham Cie". Na jednej stronie miescilo sie 60 wyznan na caly zeszyt wyszlo... 3780 "kocham Cie' + jeszcze w srodku zeszytu narysowalam leciutko olowkiem serce i w srodku napisalam "kocham Cie, kocham Cee (...)". Pozniej starlam kontur serca... Wygladalo cudownie

Kolejnym pomyslem jest... wyciecie kilkuset serduszek (malych). Na kazdym ma byc napisane "Kocham Cie" i wlozone do budelka z prezentem.. maly prezencik, mnostwo serduszek i wielkie pudlo na prezent

i dodam ze swietny pomysl z tym pucharem. na pewno wykorzystam
świetne pomysły!
napewno skorzystam na jakieś nasze wspólne święto bo uwielbiam tego typu rzeczy robić i wogóle a mój Tż napewno bardzo, barrrdzooo się ucieszzyy

~~
A co do tych karteczek to może :
zjedz, gdy.. będzie Ci smutno..
zjedz, gdy.. będziesz miał na mnie ochote [a nie będziemy razem]
zjedz, gdy.. będziesz miał zły dzień
zjedz, gdy.. będzie brzydka pogoda..
zjedz, gdy.. będziesz miał taki kaprys
zjedz, gdy.. pomyślisz o mnie [z takich to chyba najwięcej ]
zjedz, gdy.. będziesz miał ochotę coś polizać
zjedz, gdy.. hmmm.. <mysli>

-żeby chociaż wstążeczką

Edytowane przez Argaritta
Czas edycji: 2008-11-12 o 14:53
Argaritta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-12, 14:58   #1568
aneta_91
Zakorzenienie

dzięki wielkie
ja na rocznicę robię album- kronikę i jeszcze zastanawiam się co tam zamieścić i gdzie kupić taki album...
i wytnę 365 serduszek ( dlatego, że pierwsza rocznica) - na każdym z jednej strony będzie dzień i miesiąc np. 16.02, a z drugiej strony za co Mu dziękuję albo coś innego
macie jakieś pomysły co jeszcze w tej kronice umieścić?
Stary 2008-11-12, 15:01   #1569
agat9494
Przyczajenie

OOO !! Arga... dobre pomysły na karteczki

jak zrobilam ten zeszyt i mu go dalam, nastepnego dnia poszedl do szkoly i wszystkim pokazal xD dziewczyny z klasy mowily ze jakie fajne ah oh eh i robily tak samo.. mam nadzieje ze ktos jeszcze wrzuci cos nietypowego (typu zrob to sama)
Stary 2008-11-12, 15:05   #1570
Słodkaaa
Zakorzenienie

ja polecam stronke www.toys4boys.pl na prawde świetne prezenty...

nie tylko dla tżta...

ja szperam i szperam po niej i chyba musialabym wygrac w totka zeby kupic wszytko co mi sie podoba

Edytowane przez Słodkaaa
Czas edycji: 2008-11-12 o 15:28
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 15:18   #1571
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
dzięki wielkie
ja na rocznicę robię album- kronikę i jeszcze zastanawiam się co tam zamieścić i gdzie kupić taki album...
i wytnę 365 serduszek ( dlatego, że pierwsza rocznica) - na każdym z jednej strony będzie dzień i miesiąc np. 16.02, a z drugiej strony za co Mu dziękuję albo coś innego
macie jakieś pomysły co jeszcze w tej kronice umieścić?

Kurcze może jakieś ważne dla was daty ale to tak trudno spamiętać kiedy był pierwszy pocałunek i tak dalej
Myśle że album to na jakiś stronach. bo chodzi Ci o taki ze zdjęciami czy jak?

A ja planuje romantyczny wieczór we dwoje jak myślicie dobry pomysł?
-żeby chociaż wstążeczką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-12, 15:19   #1572
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Argaritta Pokaż wiadomość
Kurcze może jakieś ważne dla was daty ale to tak trudno spamiętać kiedy był pierwszy pocałunek i tak dalej
Myśle że album to na jakiś stronach. bo chodzi Ci o taki ze zdjęciami czy jak?

A ja planuje romantyczny wieczór we dwoje jak myślicie dobry pomysł?
no zdjęcia, sms, jakieś nasze powiedzonka...ale co jeszcze?
Stary 2008-11-12, 16:17   #1573
Doominisia4
Raczkowanie

a ja na jego 18-tke kupiłam takiego dość dużego misia spięłam mu łapki różowymi kajdankami (ehehe) i ten misio grę trzyma jakąś z piłką nożną (bo piłka to Jego hobby), tak żeby trochę mu się dzieciństwa przypomniało, a te kajdanki na znak, że jednak już nie jest taki mały. Wszystko zapakowałam w torbę i zmieściła się jeszcze duża kartka z życzeniami. Tak na począku myślałam, że za bardzo dziecinnie, ale później jak to zobaczyłam, to wyszło naprawdę fajnie
Stary 2008-11-12, 16:30   #1574
kasiencja
Pani Buka

mojemu bardzo podobał się pomysł z alfabetem - pod każdą literą jedno lub dwa słowa kojarzące się z naszym związkiem lub bezpośrednio z nim oczywiście ominęłam np x czy y

Stary 2008-11-12, 16:47   #1575
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
no zdjęcia, sms, jakieś nasze powiedzonka...ale co jeszcze?
Hmm a macie jakieś wspólne "coś" co się wam z waszym związkiem kojarzy ?
Cięzko <mysli> może słowa waszej wspólnej piosenki albo wogóle wklej tam płytę czy coś tylko tak żeby dało się ją wyciągać
Albo jeśli macie jakieś wspólne miejsce [tak jak my ] zrobić zdjęcie i też tam wkleić i jakiś ładny wiersz do tego. Hmm.. brak pomysłow

Cytat:
Napisane przez Doominisia4 Pokaż wiadomość
a ja na jego 18-tke kupiłam takiego dość dużego misia spięłam mu łapki różowymi kajdankami (ehehe) i ten misio grę trzyma jakąś z piłką nożną (bo piłka to Jego hobby), tak żeby trochę mu się dzieciństwa przypomniało, a te kajdanki na znak, że jednak już nie jest taki mały. Wszystko zapakowałam w torbę i zmieściła się jeszcze duża kartka z życzeniami. Tak na począku myślałam, że za bardzo dziecinnie, ale później jak to zobaczyłam, to wyszło naprawdę fajnie
świetny pomysł skorzystałabym ale nie wiem czy zdąze za mało czasu ale spróbuje
-żeby chociaż wstążeczką

Edytowane przez Argaritta
Czas edycji: 2008-11-12 o 16:48
Stary 2008-11-12, 16:54   #1576
magdalena1869
Przyczajenie

Hej. Dziewczyny mam ogromną prośbę. Zbliżaja sie święta a ja kompletnie nie wiem co mam kupić mojemu Tż. Znamy się ponad 3 lata. Prowadzimy taki związek na odległość (mieszkamy w różnych miastach) widzieliśmy sie już parenaście razy i myślałam nad jakimś łancuszkiem branzoletka albo misiem, żeby miał sie do kogo przyytulić jak mnie nie bedzie miał blisko siebie. Dziewczyny co jeszcze? Prezent wyśle mu pocztą. Macie jeszcze jakieś pomysły oprocz karteczek z Kocham Cie bo ten pomysł jest genialny. Z góry dziękuje za każdą odpowiedż
magdalena1869 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 17:05   #1577
aneta_91
Zakorzenienie

[quote=Argaritta;9689269]Hmm a macie jakieś wspólne "coś" co się wam z waszym związkiem kojarzy ?
Cięzko <mysli> może słowa waszej wspólnej piosenki albo wogóle wklej tam płytę czy coś tylko tak żeby dało się ją wyciągać
Albo jeśli macie jakieś wspólne miejsce [tak jak my ] zrobić zdjęcie i też tam wkleić i jakiś ładny wiersz do tego. Hmm.. brak pomysłow [quote]

mamy wiele wspólnych miejsc płytę też się wklei i muszę wyciągnąć od Niego wszelkie kartki, karteluszki i jakieś bilety,bileciki do kina i z naszych wyjazdów i też to tam zamieścić...

a gdzie mogę nabyć taki album-kronikę?
Stary 2008-11-12, 17:40   #1578
ona2008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
ja polecam stronke www.toys4boys.pl na prawde świetne prezenty...

nie tylko dla tżta...

ja szperam i szperam po niej i chyba musialabym wygrac w totka zeby kupic wszytko co mi sie podoba
popioeram strona bardzo pomysłowa, choć niektore pordukty nie są warte swojej ceny i/lub sa za słabo wykonane jak na prezent

swojemu kupiłam z niej na dzień chłopaka kufel(coby zamiast pić z kolezankami z roku w pubie mógł się z własnego kufla napić rozmawiając ze mna na gg kiedy sie 'ucze' na laborki np) a na wczesniejsza 18 już grupowoskładkowo koszulkę na imrezę

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 18:20   #1579
Argaritta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalena1869 Pokaż wiadomość
Hej. Dziewczyny mam ogromną prośbę. Zbliżaja sie święta a ja kompletnie nie wiem co mam kupić mojemu Tż. Znamy się ponad 3 lata. Prowadzimy taki związek na odległość (mieszkamy w różnych miastach) widzieliśmy sie już parenaście razy i myślałam nad jakimś łancuszkiem branzoletka albo misiem, żeby miał sie do kogo przyytulić jak mnie nie bedzie miał blisko siebie. Dziewczyny co jeszcze? Prezent wyśle mu pocztą. Macie jeszcze jakieś pomysły oprocz karteczek z Kocham Cie bo ten pomysł jest genialny. Z góry dziękuje za każdą odpowiedż
Hmm a może jakieś Twoje zdjęcia jak mieszkacie daleko to żeby miał
na przykład moja koleżanka zrobiła sobie kilka ślicznych zdjęć wywołała je pomalowała usta jakąś pomadką i odbiła na jednym ze zdjęć tylko nie wiem czy się nie rozmarzę więc lepiej byłoby zrobić to na kartce z ładnym wierszem czy coś jako dodatek.. Hmm nie mam już pomysłu ale z tym misiem czy coś jest dobre

Cytat:

mamy wiele wspólnych miejsc płytę też się wklei i muszę wyciągnąć od Niego wszelkie kartki, karteluszki i jakieś bilety,bileciki do kina i z naszych wyjazdów i też to tam zamieścić...

a gdzie mogę nabyć taki album-kronikę?
Hmm nie wiem może poszukaj na jakiś stronach
bo ja nie bardzo wiem o jaki album-kronikę czy chodzi..
zastanawiam sie czy takiż rzeczy nie byłoby u fotografa poprostu bo widziałam tu gdzie ja mieszkam ramki i tak dalej.. hmm
-żeby chociaż wstążeczką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-12, 19:06   #1580
fascinata
Raczkowanie

Mam problem. Od kilku lat mam pomysł na najcudowniejszy prezent dla mojego narzeczonego, ale zawsze brakowało czasu lub samozaparcia by go zrealizować Chcialabym by w te świeta w koncu mi się udało.

Chodzi o gablotkę, w której umieściłabym jego medale siatkarskie Niestety nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Myslalam by kupić skrzyneczkę na klucze i zamontować w niej szklane drzwiczki ale nie wiem czy to wypali...

Macie moze jakieś pomysly jesli chodzi o takie gablotki? Moze ktoś spotkal się juz z czym takim?
Stary 2008-11-12, 19:58   #1581
ona2008
Rozeznanie

Fascinata: poszukaj na osiedlu/w miescie takich małych zakładów z drewnem, że sprzedają deski na boazerie , proste półki itd u mnie to jest rodzaj większego kiosku, tam tanio dorobią ci i umocują takie drzwiczki na szybę a z tą szybą to już nie wiem gdzie , możesz też poszperać wśród przecen w Ikei - moze się okazać ze przerobienie jakiejś szafki(dodanie drzwiczek z szybka) wyjdzie taniej niz zaczynanie od zera.

od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
Stary 2008-11-12, 22:28   #1582
karmelcia
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to karmelcia

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
popioeram strona bardzo pomysłowa, choć niektore pordukty nie są warte swojej ceny i/lub sa za słabo wykonane jak na prezent

swojemu kupiłam z niej na dzień chłopaka kufel(coby zamiast pić z kolezankami z roku w pubie mógł się z własnego kufla napić rozmawiając ze mna na gg kiedy sie 'ucze' na laborki np) a na wczesniejsza 18 już grupowoskładkowo koszulkę na imrezę
Swojemu mężowi kupiłam też na jakąś okazję (juz nie pamiętam na jaką) kufel do piwa z napisem " I like beer and I love my wife" cieszył sie jak dziecko. hihihi
karmelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 08:12   #1583
dodek89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alekss Pokaż wiadomość
Ostatnio moj Tz na urodziny dostal przejazdzke sporotowym BMW Z4, wydatek niewielki, bo zamowilam w szkole jazdy ( 60zl) a radochy tyle co niemiara. Tz to wielki fan motoryzacji
Doskonały pomysł. Mój TŻ to też fan motoryzacji, chciałabym wypożyczyć Subaru Imprezę... szukam szukam i nic Mogłabys mi przybliżyć gdzie szukałaś takich ofert?

A urodziny już w następną niedzielę

Dorota !

dodek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 10:28   #1584
PomylonaKsiezniczka
Wtajemniczenie

I ja zwroce sie o pomoc, bo powoli przymierzam sie do swiat Tak w skrocie: jestem z moim tz bardzo krociutko, ale znamy sie poltora roku, mielismy niezle przeboje po drodze(wszystko krazylo kolo zwiazku ale... ) i chcialabym zeby to bylo cos wyjatkowego, w sumie to bedzie pierwszy prezent i nie mam pojecia... Nie chce zeby to bylo cos "pospolitego", ale nie chce tez sie rzucac z nie wiadomo czym bo to pierwszy prezent . To juz duzy chlop- ma 25lat-zainteresowania: motoryzacja, komputery( programy, gry itd.), muzyka, sport(siatka). Zielonego pojecia nie mam co moglabym wymyslec... Nie chce isc na latwizne, ale nie chce tez stawiac go w klopotliwej sytuacji jak ja np wyskocze z nie wiadomo czym. Pierwszye prezenty sa najgorsze, niby opcji wiele, ale ejszce nie wiadomo co i jak... POMOCY DZIEWCZYNY

PomylonaKsiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 15:32   #1585
anastazjajestem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodek89 Pokaż wiadomość
Doskonały pomysł. Mój TŻ to też fan motoryzacji, chciałabym wypożyczyć Subaru Imprezę... szukam szukam i nic Mogłabys mi przybliżyć gdzie szukałaś takich ofert?

A urodziny już w następną niedzielę

A nie myślałaś o jakieś "figurce" samochodu Subaru? Albo takim na pilot? Mój brat dostał właśnie model samochodu, metalowy, w środku z całym wyposażeniem w skali chyba1;16.... na prawde konkretny prezen i jesli nie uda ci sie zalatwic przejazdzki pomysl nad takim rozwiazaniem
anastazjajestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 15:37   #1586
Alekss
Raczkowanie

dodek89 Mój TŻ to też fan motoryzacji, chciałabym wypożyczyć Subaru Imprezę... szukam szukam i nic Mogłabys mi przybliżyć gdzie szukałaś takich ofert?

Tez marzylam o wypozyczeniu takiego auta bo dla mojego TZ ( i zapewne dla Twojego tez) bylyby to super prezent. Ale zeby wypozyczyc taka fure to jest kilka rozwiazan: ktos znajomy ma i mialby odwage komus obcemu pozyczyc swoje cacko albo masz sporo kasy i sprobowac wypozyczyc w salonie Subaru, ale jakie dokladnie maja wymagania to nie wiem. cena pewnie moze wyrwac pewnie z butow

Ja wypozyczylam w szkole jazdy Atut w Pozaniu, tu sa zdjecia- http://www.atut.poznan.pl/3/index.php3?i=36 tylko ten zolty nie jest do wypozyczenia,bo to wlasciciela
Wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz i czy szkoly jazdy maja cos lepszego od punto

Znalazlam tez oferte z Audi ale ceny wg mnie za wysokie ale nie moge znalezc linku. Ceny od 300 zl w gore - niestety nie wiem czy za godzine, za dzien i jakie dokumenty.

Jesli masz sporo kasy na zbyciu to na toys4boys.pl sa fajne wyscigi

Jak uda Ci sie wypozyczyc to auto to daj znac

Edytowane przez Alekss
Czas edycji: 2008-11-13 o 15:38
Alekss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 17:05   #1587
ona2008
Rozeznanie

Dot.: prezent dla kolegi-znajomego

skoro lacza was wypady na piwo to moze jakies nawiazanie? kufel , otwieracz, cos w ten desen, w google wpisz prezent kufel czy cos w tym stylu i ci wyskoczy duzo ciekawych opcji, z napisani, lodowe,gadajace otwieracze itdmale dla coponiektorych smieszne i budzetu zbyt nie obciazaja postawilam na kufel z lodem na jednej ze stron z gadzetami dla facetow i zabawka fajna ale tylko jak jest wyjeta z lodowki- rozmrozona wyglada strasznie slabo...

Stary 2008-11-13, 17:20   #1588
ona2008
Rozeznanie

mam problem.. .pomoze mi ktos?
najwazniejsze to sluchac TŻ no i... wygadal sie kiedys ze chcialby wlasnoreczny prezent a dokladniej kalendarz tygodniowy(zachlanny chce wiecej zdjec^^na rocznice dostal juz taki a4 z 12 zdjeciami- z allegro) z moimi, swoimi, naszymi zdjeciami... wie ktos moze jak by to wygladalo cenowo? i czy do drukarni idzie sie z gotowymi szablonami a5(bo mysle ze jak 4x na miesiac x12=48xa5=24xa4 to wyjdzie tego na taki maly biurkowy czy podreczny na szafke..) do drukarni czy oni to maja wliczone w cene wydruku ze tak powiem? pytam bo mam daleko do takiego punktu a nie chce jechac calkiem w ciemnorobila ktoras sama kalendarz? jak to jest z bindowaniem jest cos podobnego co ladniej wyglada ?za wszelkie wskazowki odnosnie kalendarza z gory dziekuje

co do prezentow dla TŻ... u nas było zdjecie w ramce, kufel lodowy, bokserki z diabelkiem, 2xkoszulka z napisem indywidualnym(bardziej sie oplaca kupic dany wzor ze sklepu ktory ma to w ofercie niz u konkurencji ktora ma biuro w naszym miescie chociaz ta zrobi to na czasem juz 2 dzien a jak sie spieszy komus to wiadomo), ksiazka, bryloczki do kluczy, pieczone muffinki,kalendarz z 12 zdjeciami,2 figurki diabelka^^ ii to chyba na tyle a teraz zima i sie szukuje myslenie na 4 zimowe rocznicowo-urodzinowo-mikolajkowe okazje-jak zwykle brak mi pomyslow i budzet mnie ogranicza...

Stary 2008-11-13, 17:57   #1589
losux
Zadomowienie

ja mam to szczescie, ze na mikołajki dajemy sobie drobiazgi, a na swieta cos wiekszego, ale tak w granicach 50-60 zł wiec nie polece z kasa, a pomysl na mikolajki juz chyba mam :P

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 18:27   #1590
ona2008
Rozeznanie

my swietujemy razem mikolajki a siweta bozonarodzeniowe juz nie(to przeze mnie bo ja hmm dla mnie to takie rodzinne raczej i nie ma tego w naszym zwiazku)a w styczniu rocznica, jego urodziny, potem walentynki.. eh.. 4 pomysly powinnam juz w lecie zaczac sie zastanawiacXD

Losux: a zdradzisz co?;> moze wykorzystam na inna okazje bo mikolajki juz sa zamowione

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości