|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Co prawda nie na święta ale na urodzinki (25) kupialm dla mojego TŻta, pasjonata rajdów samochodów, zdalnie sterowany samochód rajdowy. Cieszył sie jak dziecko, mówił, że super prezent, zawsze chciał mieć taki a sam na pewno by sobei nie kupił
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Pani Buka
|
nooo mnie koleżanka namawiała na sprezentowanie TŻ-towi na rocznicę poduszki z moim zdjęciem
![]() ![]() ![]() no i się nie pomyliłam - najpierw pokazałam mu samo zdjęcie, to skomentował, że mam za dużo błyszczyka i woli mnie na innych, bardziej naturalną, a jak ostatnio szukaliśmy razem jakichś rzeczy na allegro, to była jakaś aukcja z tego typu poduszką, którą wyśmiał ![]() ehh... trudno mi wymyślić coś, co nie będzie przesłodzone i kiczowate, a zarazem przydatne..
#1563 |
Wtajemniczenie
|
mysle o prezencie jako zdjęcie w ramke na ściane jakis duzy format
tylko teraz nie wiem czy do pokoju dać mu moje zdjęcie czy wspólne jak myślicie?
![]() |
#1564 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
a te karteczki to np. <mysli>:
zjedz, gdy dostaniesz laske z matmy (jesli chodzi do szkoly) czy cos takiego zjedz, gdy bedzie Ci mnie brakowalo (takich kilka, przynajmniej ze 4 xD) zjedz, gdy cos cie zdenerwuje zjedz, gdy bedziesz mial ochote na cos slodkiego zjedz, gdy.. kurcze.. ciezko cos wymyslic.. cos sensownego ![]() Ja zrobilam dla mojego chlopaczka kiedys kochajacy zeszyt ![]() ![]() ![]() Kolejnym pomyslem jest... wyciecie kilkuset serduszek (malych). Na kazdym ma byc napisane "Kocham Cie" i wlozone do budelka z prezentem.. maly prezencik, mnostwo serduszek i wielkie pudlo na prezent ![]() i dodam ze swietny pomysl z tym pucharem. na pewno wykorzystam ![]() Edytowane przez agat9494 Czas edycji: 2008-11-12 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Pani Buka
|
ja chciałam dać swoje, ale stwierdziłam, że to egoistyczne :P a jeśli macie jakieś ładne wspólne to czemu nie
![]()
#1567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() napewno skorzystam na jakieś nasze wspólne święto ![]() ![]() ~~ A co do tych karteczek to może : zjedz, gdy.. będzie Ci smutno.. zjedz, gdy.. będziesz miał na mnie ochote [a nie będziemy razem] ![]() zjedz, gdy.. będziesz miał zły dzień zjedz, gdy.. będzie brzydka pogoda.. zjedz, gdy.. będziesz miał taki kaprys ![]() zjedz, gdy.. pomyślisz o mnie ![]() ![]() zjedz, gdy.. będziesz miał ochotę coś polizać ![]() zjedz, gdy.. hmmm.. <mysli> ![]()
kiedy natrafiam na drobne pamiątki i zwitek listów przewiązanych sznurkiem -żeby chociaż wstążeczką ![]() Edytowane przez Argaritta Czas edycji: 2008-11-12 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie
![]() ja na rocznicę robię album- kronikę i jeszcze zastanawiam się co tam zamieścić i gdzie kupić taki album... i wytnę 365 serduszek ( dlatego, że pierwsza rocznica) - na każdym z jednej strony będzie dzień i miesiąc np. 16.02, a z drugiej strony za co Mu dziękuję albo coś innego ![]() macie jakieś pomysły co jeszcze w tej kronice umieścić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Przyczajenie
|
OOO !! Arga... dobre pomysły na karteczki
![]() jak zrobilam ten zeszyt i mu go dalam, nastepnego dnia poszedl do szkoly i wszystkim pokazal xD dziewczyny z klasy mowily ze jakie fajne ah oh eh i robily tak samo.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
ja polecam stronke www.toys4boys.pl na prawde świetne prezenty...
nie tylko dla tżta... ja szperam i szperam po niej i chyba musialabym wygrac w totka zeby kupic wszytko co mi sie podoba ![]() Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2008-11-12 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze ![]() ![]() ![]() Myśle że album to na jakiś stronach. bo chodzi Ci o taki ze zdjęciami czy jak? A ja planuje romantyczny wieczór we dwoje jak myślicie dobry pomysł? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
no zdjęcia, sms, jakieś nasze powiedzonka...ale co jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Raczkowanie
|
a ja na jego 18-tke kupiłam takiego dość dużego misia spięłam mu łapki różowymi kajdankami (ehehe) i ten misio grę trzyma jakąś z piłką nożną (bo piłka to Jego hobby), tak żeby trochę mu się dzieciństwa przypomniało, a te kajdanki na znak, że jednak już nie jest taki mały. Wszystko zapakowałam w torbę i zmieściła się jeszcze duża kartka z życzeniami. Tak na począku myślałam, że za bardzo dziecinnie, ale później jak to zobaczyłam, to wyszło naprawdę fajnie
![]()
![]() |
#1574 |
Pani Buka
|
mojemu bardzo podobał się pomysł z alfabetem - pod każdą literą jedno lub dwa słowa kojarzące się z naszym związkiem lub bezpośrednio z nim
![]() ![]()
#1575 | |
Raczkowanie
|
Hmm a macie jakieś wspólne "coś" co się wam z waszym związkiem kojarzy ?
Cięzko <mysli> może słowa waszej wspólnej piosenki albo wogóle wklej tam płytę czy coś tylko tak żeby dało się ją wyciągać Albo jeśli macie jakieś wspólne miejsce [tak jak my ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
kiedy natrafiam na drobne pamiątki i zwitek listów przewiązanych sznurkiem -żeby chociaż wstążeczką ![]() Edytowane przez Argaritta Czas edycji: 2008-11-12 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Przyczajenie
|
Hej. Dziewczyny mam ogromną prośbę. Zbliżaja sie święta a ja kompletnie nie wiem co mam kupić mojemu Tż. Znamy się ponad 3 lata. Prowadzimy taki związek na odległość (mieszkamy w różnych miastach) widzieliśmy sie już parenaście razy i myślałam nad jakimś łancuszkiem branzoletka albo misiem, żeby miał sie do kogo przyytulić jak mnie nie bedzie miał blisko siebie. Dziewczyny co jeszcze? Prezent wyśle mu pocztą. Macie jeszcze jakieś pomysły oprocz karteczek z Kocham Cie bo ten pomysł jest genialny. Z góry dziękuje za każdą odpowiedż
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
[quote=Argaritta;9689269]Hmm a macie jakieś wspólne "coś" co się wam z waszym związkiem kojarzy ?
Cięzko <mysli> może słowa waszej wspólnej piosenki albo wogóle wklej tam płytę czy coś tylko tak żeby dało się ją wyciągać Albo jeśli macie jakieś wspólne miejsce [tak jak my ![]() ![]() mamy wiele wspólnych miejsc ![]() a gdzie mogę nabyć taki album-kronikę? |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swojemu kupiłam z niej na dzień chłopaka kufel(coby zamiast pić z kolezankami z roku w pubie mógł się z własnego kufla napić rozmawiając ze mna na gg kiedy sie 'ucze' na laborki np ![]() ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na przykład moja koleżanka zrobiła sobie kilka ślicznych zdjęć wywołała je pomalowała usta jakąś pomadką i odbiła na jednym ze zdjęć tylko nie wiem czy się nie rozmarzę więc lepiej byłoby zrobić to na kartce z ładnym wierszem czy coś jako dodatek.. Hmm nie mam już pomysłu ale z tym misiem czy coś jest dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() bo ja nie bardzo wiem o jaki album-kronikę czy chodzi.. zastanawiam sie czy takiż rzeczy nie byłoby u fotografa poprostu bo widziałam tu gdzie ja mieszkam ramki i tak dalej.. hmm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Mam problem. Od kilku lat mam pomysł na najcudowniejszy prezent dla mojego narzeczonego, ale zawsze brakowało czasu lub samozaparcia by go zrealizować
![]() Chodzi o gablotkę, w której umieściłabym jego medale siatkarskie ![]() Macie moze jakieś pomysly jesli chodzi o takie gablotki? Moze ktoś spotkal się juz z czym takim?
#1581 |
Rozeznanie
|
Fascinata: poszukaj na osiedlu/w miescie takich małych zakładów z drewnem, że sprzedają deski na boazerie , proste półki itd u mnie to jest rodzaj większego kiosku, tam tanio dorobią ci i umocują takie drzwiczki na szybę a z tą szybą to już nie wiem gdzie , możesz też poszperać wśród przecen w Ikei - moze się okazać ze przerobienie jakiejś szafki(dodanie drzwiczek z szybka) wyjdzie taniej niz zaczynanie od zera.
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A urodziny już w następną niedzielę ![]()
![]() |
#1584 |
Wtajemniczenie
|
I ja zwroce sie o pomoc, bo powoli przymierzam sie do swiat
![]() ![]() ![]() ![]()
#1585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie myślałaś o jakieś "figurce" samochodu Subaru? Albo takim na pilot? Mój brat dostał właśnie model samochodu, metalowy, w środku z całym wyposażeniem w skali chyba1;16.... na prawde konkretny prezen i jesli nie uda ci sie zalatwic przejazdzki pomysl nad takim rozwiazaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
dodek89 Mój TŻ to też fan motoryzacji, chciałabym wypożyczyć Subaru Imprezę... szukam szukam i nic
![]() ![]() Tez marzylam o wypozyczeniu takiego auta bo dla mojego TZ ( i zapewne dla Twojego tez) bylyby to super prezent. Ale zeby wypozyczyc taka fure to jest kilka rozwiazan: ktos znajomy ma i mialby odwage komus obcemu pozyczyc swoje cacko ![]() ![]() Ja wypozyczylam w szkole jazdy Atut w Pozaniu, tu sa zdjecia- http://www.atut.poznan.pl/3/index.php3?i=36 tylko ten zolty nie jest do wypozyczenia,bo to wlasciciela ![]() Wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz i czy szkoly jazdy maja cos lepszego od punto ![]() Znalazlam tez oferte z Audi ale ceny wg mnie za wysokie ale nie moge znalezc linku. Ceny od 300 zl w gore - niestety nie wiem czy za godzine, za dzien i jakie dokumenty. Jesli masz sporo kasy na zbyciu to na toys4boys.pl sa fajne wyscigi ![]() Jak uda Ci sie wypozyczyc to auto to daj znac ![]() Edytowane przez Alekss Czas edycji: 2008-11-13 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla kolegi-znajomego
skoro lacza was wypady na piwo to moze jakies nawiazanie?
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Rozeznanie
|
mam problem.. .pomoze mi ktos? najwazniejsze to sluchac TŻ no i... wygadal sie kiedys ze chcialby wlasnoreczny prezent a dokladniej kalendarz tygodniowy(zachlanny chce wiecej zdjec^^na rocznice dostal juz taki a4 z 12 zdjeciami- z allegro) z moimi, swoimi, naszymi zdjeciami... wie ktos moze jak by to wygladalo cenowo? i czy do drukarni idzie sie z gotowymi szablonami a5(bo mysle ze jak 4x na miesiac x12=48xa5=24xa4 to wyjdzie tego na taki maly biurkowy czy podreczny na szafke..) do drukarni czy oni to maja wliczone w cene wydruku ze tak powiem? pytam bo mam daleko do takiego punktu a nie chce jechac calkiem w ciemno![]() ![]() ![]() ![]() co do prezentow dla TŻ... u nas było zdjecie w ramce, kufel lodowy, bokserki z diabelkiem, 2xkoszulka z napisem indywidualnym(bardziej sie oplaca kupic dany wzor ze sklepu ktory ma to w ofercie niz u konkurencji ktora ma biuro w naszym miescie chociaz ta zrobi to na czasem juz 2 dzien a jak sie spieszy komus to wiadomo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zadomowienie
|
ja mam to szczescie, ze na mikołajki dajemy sobie drobiazgi, a na swieta cos wiekszego, ale tak w granicach 50-60 zł wiec nie polece z kasa, a pomysl na mikolajki juz chyba mam :P
#1590 |
Rozeznanie
|
my swietujemy razem mikolajki a siweta bozonarodzeniowe juz nie(to przeze mnie bo ja hmm dla mnie to takie rodzinne raczej i nie ma tego w naszym zwiazku)a w styczniu rocznica, jego urodziny, potem walentynki.. eh.. 4 pomysly powinnam juz w lecie zaczac sie zastanawiacXD
Losux: a zdradzisz co?;> moze wykorzystam na inna okazje bo mikolajki juz sa zamowione ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.