|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
A ni i mezatko zapomnialam Ci napisac ze zdjecia slubne pierwsza klasa!!Pieknie razem wygladacie i bardzo ładna z Ciebie kobietka
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
i na pociąg juz zabrakło ale październik wolniejszy finansowo bedzie wieć cos tam wygospodaruje zeby na obiadzik do córci pojechać
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak,corcia juz pewnie bedzie miala swoja kuchnie wiec uraczy mamusie swoja jakims pysznym obiadzikiem,a Kasiu to tesciowa jestes dobra?HEHE Tomek nie narzeka na swoja tesciowke? |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
No to bedzie okazja jak sie wybierzesz,a swoja droga to niedlugo juz bedziemy zwracac sie do Ciebie babciu Nikito
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulku ja juz tez powoli bede uciekac z wizazyku bo oczy juz mi sie zamykaja,ostatnio spie wszedzie gdzie popadnie wiec zegnam sie juz i uciekam pod prysznic i spaciu
Dobranoc |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ale nie prędko, bo na KTG nie ma skurczy wiec Olisia chce jeszcze posiedziec w brzuszku u mamci, a bóle brzuszka są bo sie przeciąga i kręci
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech jeszcze siedzi malutka w brzuszku Agatkowym ale tak ogolnie to Agaci 1,5 mca zostalo do porodu bo z tego co pamietam to ma na 1 listopada termni wiec nawet sie nie obejrzymy a ten czas tak szybko zleci i bedziesz babcia a my wszystkie ciociami Buziaki i caluski dla naszej dzielnej Gizelci i jej Olisi |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niom wczoraj chyba 33tc sie zacząl wiec jeszcze 7tyg zostało
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
cześc dziewczyny!!!
![]() Dzisiaj będę zalatana Życzę więc Wam miłego dnia. A zaległości nadrobię jutro więc piszcie dużo |
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
DZISIAJ OSTATNI DZIEN PRAKTYK!!!!!
A JUTRO LECIMY DO DUBLINA-HURRA |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
wczoraj wieczorem nie mialam juz sil na wizazyk,jak pisalam bylam mega zmeczona i glowa mi pekala. Dzis od rana bieganina, bo ide na kurs a gdy wroce trzeba bedzie wpakowac sie do auta i smigac do Polski ![]() Pozdrawiam was wszystkie, usciski dla Gizelci, do zobaczenia wkrotce! |
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innym dziewczynkom tez dziekuje za mile slowa wczoraj wieczorem przed snem przezylam cos cudownego....... ale chyba wam nie napisze, bo jeszcze uznacie mnie za wariatke a Kachulka Twoje zdjecia nie doszly ![]() \do tej pory widzialam fotki kiny, ray, mijalei, kasi naszej nowej kolezanki
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero wstalam matko... moja praca dyplomowa sni mi sie po nocach no nic jem sniadanie ogarne mieszkanie i siade na 3 h cos naskrobac
wygladam tragicznie tradzik mnie meczy moja cera w ciazy przechodzi katorgi mam sucha skore a mam tradzik i krostki nie chca sie goic porazka... bu.. dobrze ze sa podklady mezatka a takie wzorki ja robie farbkami akrylowymi kupujesz takie zwykle do malowania i pedzelkiem cienkm malujesz a jak wyschnie utwardzaczem jedziesz i jest wzorek
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza uuuu..... w ogole wczoraj mialam swoja pierwsza zachcianke strasznie chcialo mi sie loda "twister" meza wyslalam o 21 smial sie ze mnie ale normalnie tak mialam ochote i gupek przyniosl mi cos innego bo niby nie bylo dzis tez mam ochote bede musila chyba sama isc
heeheh zastanawiam sie kiedy bedzie widac mi juz znacząco brzuszek bo jak narazie to tak nikt nie zauwazy pod ciuchami jak nie wie jestem w 13 tyg wedlug ostatniej mc 15 i nie wiem czy juz niedlugo sie go mam spodziewac
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Melduję się dziś rano U mnie nic ciekawego się nie dzieje - praca, latanie po urzędach - nudex ogólnie ![]() Kinuś, wysłałam Tobie zdjęcia jak i obiecałam Więc liczę że uniknę batów Mężatka trzymaj się dzielnie Kachula, napisałam do Ciebie na PW Nikitka a co chciałabyś wiedzieć o Turcji - pytaj śmiało a ja opowiem i to bardzo chętnie Ode mnie ogromne pozdrowienia dla Twojej córci i wnuczki he he he
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
jejku KAchulka moj maz sie ciagle dopytuje a jak tam ta dziewczyna co byla w chyba 33dniu cyklu?? no ja mowie, ze @ dalej nie dostala, ze ma podwyzszona tempke, ze robila test i byla jedna kreseczka...... a on mowi- jak dla mnie to ona jest w ciazy heheh
i codziennie sie o Ciebie dopytuje, chyba sam na cos liczy ![]() ah te chlopy no!! najpierw sie dziwil co ja tyle siedze tu a pozniej jak wyszlam do ubikacji to sam zaczal czytac.. no i sie wciagnal i mnie zamecza i mam mu mowic, szczegolnie o Ciebie dopytuje![]()
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja zaraz jade do miasta w poszukiwaniu sukienki na wesele , jak kupie kiecke, to przesle Wam zdjecia na mailetrzymajcie sie cieplutko, milego dnia Wam zycze |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Widzę że od rana wizażyk się rozkreca ![]() Ray paznokietki śliczne, chyba spróbuję sobie jakis wzorek machnąc ale to za jakiś czas bo paznokiec mi się złamał i musiałam wszystkie obciąc ![]() Jesli chodzi o tradzik, to mnie ostatnio też wysypało buu....... nie mogę tego zlikwidować ![]() Wiecie jaki mam wielki brzuszek wygladam jakbym miała rodzić w pażdzierniku a nie w grudniu. mam big rozstępy po bokach, normalnie szok. Dzisiaj zrobiłam sobie zdjęcie rano żeby się cała oglądnąć no i mieć pamiatkę.
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chwilowo zalamalam... nie wiem sama co zrobic.... mamy problemy finansowe jakos zyjemy ciezko ale jakos to idzie a moja mama cos podejrzewa ze brakuje nam i sie podpytuje mi glupio klamac ciagle ale tez glupio mowic " mamo tak nie mamy na zycie" jakos tak nie potrafie sama nie wiem.... nie chce wyjsc na kogos kto nie radzi sobie z zyciem, jestesmy mlodym malzenstwem ja nie pracuje jedna pensja to malo na wszystko... sama nie wiem co robic czasem mam ochote pojsc i powiedziec jak wyglada to u nas i wiem ze moi rodzce by nam pomogli splacili by zapewne czesc dlugu ale nie chce tez stawiac meza w glupiej sytuacji bo wiem ze on sie stara jak moze i jest taka zosia samosia chce wszystko sam dma meska itp... sama nie wiem ciezko mi czasem samej jak o tym wszystkim mysle... chwilowo nie ma na to rozwiązania ech.... moj maz mogl by firme otworzyc byl taki plan ale by sie chyba juz zajechal wiec nie proponuej by nie pomyslal ze ja nic nie robie a jemu kaze pracowac 24, dobe echh zycie jest ciezkie
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
Nadiuś chyba będę musiała jeszcze dzisiaj przetestować sos tabasco. Moj piesek nie rozumie że nogi od ławy nie są do jedzenia.
Dzisiaj przegina, dwa razy na mnie skoczyła z radości. Dobrze że mnie w brzuszek nie udeżyła ale muszę się ostro zabrać za jej wychowanie
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 pokaz sie
pokaz ja juz bym chciala miec brzuszek glaskac sie po nim itp ale jeszcze musze czekac ciekawe kiedy mi wyskoczy taki typowo ciązowy wzorki same mozecie robic ja na wizazu na paznokciach podczytalam wlasnie o takich farbkach i fsaktycznie fajna sprawa wychodzi to taniuchoo a w razie co mozna woda zmyc i od nowa robic
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
Ray tacy są faceci. ja o problemach finansowych nawet nie mówię. My w tym miesiącu poprostu leżymy. Kasy nie ma a do wypłaty daleko. Tez przed rodzicami udaję że jest ok ale mama sama widzi i cos próbuje pomagać ale mi strasznie głupio.
Jak jeszcze nie pracowałam to zapisałam się do avon na konsultantkę. Była to bardziej forma rozrywki i zabicia wolnego czasu. Teraz dalej daje mi zajęcie ale jednoczesnie wsparcie finansowe. nawet nie przypuszczałam że takie cos może pomóc na koniec miesiąca
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Super pomysł z tymi paznokciami. Fotkę raczej nie wkleję bo nie za bardzo na niej wyszłam o do tego w bieliźnie
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 mi tez glupio mowic... i tez moja mama podejrzewa, ciagle mi kupuje jakies owoce czy takie drobne rzeczy ostatnio nam cale mieszkanie urzadzila praktycznie... nie wiem co robic sama.... na prawde... ciezka sytuacja gdybysmy sie wygrzebali z tych dlugow to jakos by to kepiej szlo a tak ciagle cos musimy splacac plus wizyty u lekrzy usg to wszystko kosztuje... wynajem mieszkania polowa pensji echhhh... nie wiem sama co zrobic czy moze pojsc porozmwiac z mama i jej powiedziec jak jest czy nie... wiem ze oni dobrze zyja stac ich na to i tamto i zapewne bym nam pomogli boje sie co bedzie jak urodzi sie dziecko
zapewne mama wtedy bedzie duzo pomagac ale nie o to preciez chodzi musimy jakos sami dac rade... oj ciezko ja juz nawet nie mysle o tym zeby sie nie dolowac ale tak jak teraz zadzwonila by spytac o finanse to mi sie smutno zrobilo ![]() moi rodzice sie martwia itp a tesciowe ni w zab... nie dosc ze sami nam sa wini troche pieniedzy to nic nawet nie zapytaja jak nam sie powodzi brrr... echhh
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
ja moge paznokciami dorabiac tylko denerwuje mnie co przyjezdzam do rodziny wszyscy chca tera jade to 3 osoby chca ale zeby chodziasz dac na zwrot materialow to nie bo i po co.. heh..... a mi glupio brac od rodziny przeciez wiedza ze to kosztuje tez material i nie male pieniadze mnie to kosztowalo ale najlepiej chciec a juz reszta po co... ech tak to jest wlasnie kazdy mysli aby o sobie
|
#1588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żarcik oczywiście Żeby Nelcię oduczyć skakania musisz się do niej schylać na przywitanie nowego dnia Ona się chce tylko przywitać z Tobą a to że jesteś od niej trochę wyższa to i próbuje skakać jak najwyżej Spróbuj zrobić jak mówię i napisz potem czy się udało. Potem jak się do niej schylisz i ją pogłaszczesz już nie powinna skakać ... aż do następnego przywitanie A jak Twoje jedzenie owocków ?Kinuś bardzo Ci dziękuję za miłe słowa Jak oglądam te zdjęcia to chcę z powrotem ![]() Ray Ty jesteś mistrzyni paznokci Ja nawet nie będę próbować nic takiego bo kompletnie nie mam zdolności artystycznych. Już widzę ten mój zworek na paznokciach Bardzo Wam współczuję problemów finansowych Działa to pewnie dołująco A może jakieś mniejsze mieszkanie albo coś, kurzcze nawet trudno cokolwiek poradzić ... Mezatka no no zaskakuje Twój mąż Mój raczej się śmieje że siedzę na babskich plotach
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
nadia no niestety ciezko poradzic i tak wynajmujemy kawalerke ... a ceny wynajmu w warszawie sa kosmiczne nic bedziemy musili jakos dac rady mnie tylko martwi co mam rodzicom mowic... ciagle udawac to tez bez sensu bo i tak widac pewne rzeczy mimo wszystko .... sama nie wiem bede musiala pomyslec a teraz lecem do wanny sie troche podszykowac bo wygladam jak pol nieszczescia wrr
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
Masz racje Ray. Tak chyba jest w każdej rodzinie.
Co do teściów to ja mam identycznie. Mój m... po ślubie nawet im jeszcze dokładał kaski to na swieta to na ratę, a teraz jak dobrze im sie powodzi to nawet nie zapytaja czy mamy. Przykro mi się robi ale z drugiej strony to nawet się ciesze że nic nie daja bo nie mam u nich długu wdzięczności
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

i na pociąg juz zabrakło
ale październik wolniejszy finansowo bedzie wieć cos tam wygospodaruje zeby na obiadzik do córci pojechać

wygladam jakbym miała rodzić w pażdzierniku a nie w grudniu. mam big rozstępy po bokach, normalnie szok.