Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-12, 21:43   #1531
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ile napisane uuu
ja22 dobrze cie rozumiem ja tez dostaje depresji od siedzenia w domu i tez zla na meza jestem bo na kompie siedzial a ja za to zrobilam wzorek na paznokciach

wpadlam zobaczyc co u was i pokazac wam wzorek reka mi sie trzesla i troche rozmazane zdjecie a siadla mi bateria zeby wyrazne zrobic ale cos tam widac moze was zaraze robieniem tez wzorkow i nikomu sie nudzic nie bedzie:d
Ray ja tez chce zobaczyc twoje foteczki zaraz podesle mojego meila na pw

Paznokietki sliczne!!!
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 21:53   #1532
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Dziewczynki witam z wieczorka,ja ostatnio taka padnieta jestem,wszedzie bym spala
Dzisiaj bylam na zakupach,chcialam sobie kupic sukienke na wesele ale jakos tak wyszlo ze nie kupilam bo spodobala mi sie bluzeczka taka tunikowata i czarne satynowe spodenki i wlasnie to kupilam,znaczy sie po spodnie ide w sobote bo dopiero wtedy dowioza specjalnie dla mnie do tego buciki szpileczki i juz moge isc na wesele,jeszcze tylko wizyta u fryca i paznokcie i jestem w 100%gotowa na zabawe
Ale sie dzis jakos ciulowo czuje,cos mnie znowu kluje w podbrzuszu z lewej strony,chyba pani @ sie do mnie wybiera-nareszcie,zeby przylazla teraz a nie ze z nieproszonym gosciem bede musiala isc na wesele

Nikitko pozdrowki dla Naszej Agaci oby jak najszybciej wyszla ze szpitala bo ile tam mozna wkoncu siedziec,oczywiscie pod warunkiem ze bedzie wsio dobrze z nai i Olisia

Witam nowa KASIE na wizazyku to juz kojejna nasza Kasia chyba 3 o ile sie nie myle i bardzo sie cieszymy ze do nas dolaczylas kochana,witamy w naszym gronie to my tableciary-plotkary hihi

Mezatko ja tez na poczatku sie obwinialam ze to moja wina ze stracilam dzidzie ale lekarz mnie uswiadomil ze ja niczemu nie bylam winna,powiedzial ze dla wczesnej ciazy nawet moze byc grozne lekkie przeziebienie lub nawet maly katar

CALUSKI DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE KOBITKI
Stary 2007-09-12, 22:19   #1533
kachula27
Zakorzenienie

Emi a foteczki doszly?
Mezatko ja juz sama nie wiem czy wyslalam Ci zdjecia czy nie,napisz czy masz bo juz sama nie wiem ktorej z Was wysylalam juz swoje fotki

Ojest i Kinia
Stary 2007-09-12, 22:24   #1534
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczynki witam z wieczorka,ja ostatnio taka padnieta jestem,wszedzie bym spala
Dzisiaj bylam na zakupach,chcialam sobie kupic sukienke na wesele ale jakos tak wyszlo ze nie kupilam bo spodobala mi sie bluzeczka taka tunikowata i czarne satynowe spodenki i wlasnie to kupilam,znaczy sie po spodnie ide w sobote bo dopiero wtedy dowioza specjalnie dla mnie do tego buciki szpileczki i juz moge isc na wesele,jeszcze tylko wizyta u fryca i paznokcie i jestem w 100%gotowa na zabawe
Ale sie dzis jakos ciulowo czuje,cos mnie znowu kluje w podbrzuszu z lewej strony,chyba pani @ sie do mnie wybiera-nareszcie,zeby przylazla teraz a nie ze z nieproszonym gosciem bede musiala isc na wesele

Nikitko pozdrowki dla Naszej Agaci oby jak najszybciej wyszla ze szpitala bo ile tam mozna wkoncu siedziec,oczywiscie pod warunkiem ze bedzie wsio dobrze z nai i Olisia

Witam nowa KASIE na wizazyku to juz kojejna nasza Kasia chyba 3 o ile sie nie myle i bardzo sie cieszymy ze do nas dolaczylas kochana,witamy w naszym gronie to my tableciary-plotkary hihi

Mezatko ja tez na poczatku sie obwinialam ze to moja wina ze stracilam dzidzie ale lekarz mnie uswiadomil ze ja niczemu nie bylam winna,powiedzial ze dla wczesnej ciazy nawet moze byc grozne lekkie przeziebienie lub nawet maly katar

CALUSKI DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE KOBITKI

Kasiulek jest wiecej
1. Kachula
2. Orzeszek
3. Nikita
4. Kasiulka22
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 22:25   #1535
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Emi a foteczki doszly?
Mezatko ja juz sama nie wiem czy wyslalam Ci zdjecia czy nie,napisz czy masz bo juz sama nie wiem ktorej z Was wysylalam juz swoje fotki

Ojest i Kinia
Witaj Kachulka ja tylko na chwileczke, bo ide lulu zaraz. pisze caly zcas ta prace i TZ krzyczy jak wchodze na wizaz, pilnuje, zebym pisala i db.
fajne masz te ciuszki na wesele, ja jutro jade kupic sobie jakas sukienke na slub siostry, mam nazdieje, ze cos znajde

pozdrawiam Wa sserdecznie i zycze dobrej nocki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 22:27   #1536
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiulek jest wiecej
1. Kachula
2. Orzeszek
3. Nikita
4. Kasiulka22
Oprzepraszam,nie wiedzialam ze Orzeszek to tez Kasia no i teraz tez nowa Kasia sie do nas dolaczyla wiec jest nas 5 Kasiek
Stary 2007-09-12, 22:30   #1537
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Oprzepraszam,nie wiedzialam ze Orzeszek to tez Kasia no i teraz tez nowa Kasia sie do nas dolaczyla wiec jest nas 5 Kasiek
No no Kasie góra

kasiu to fajnie ze cos tam sobie wypatrzyłas na wesele
Stary 2007-09-12, 22:30   #1538
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witaj Kachulka ja tylko na chwileczke, bo ide lulu zaraz. pisze caly zcas ta prace i TZ krzyczy jak wchodze na wizaz, pilnuje, zebym pisala i db.
fajne masz te ciuszki na wesele, ja jutro jade kupic sobie jakas sukienke na slub siostry, mam nazdieje, ze cos znajde

pozdrawiam Wa sserdecznie i zycze dobrej nocki

To Kinus zycze milych zakupkow bo ja dzis wogole nie widzialam fajnych sukienek,jak nie potrzebujesz to jest tego na peczki a jak musisz kupic to nic ci sie nie podoba i nie ma duzego wyboru.Dobranoc Kiniu

Kurcze a ja juz od tygodnia mam podwyzszona temperaturke,caly czas powyzej 37,chyba to przez to moje niedosypianie

Nikiciu a jak Twoje zabiegi i treningi?
Stary 2007-09-12, 22:32   #1539
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki znowu nasza Dorotka dlugo sie do nas nie odzywa,chyba trzeba ja jakos wywolac do nas

DOROTKOOO WROCCCCCCCCCCCC!!!!
Stary 2007-09-12, 22:32   #1540
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
To Kinus zycze milych zakupkow bo ja dzis wogole nie widzialam fajnych sukienek,jak nie potrzebujesz to jest tego na peczki a jak musisz kupic to nic ci sie nie podoba i nie ma duzego wyboru.Dobranoc Kiniu

Kurcze a ja juz od tygodnia mam podwyzszona temperaturke,caly czas powyzej 37,chyba to przez to moje niedosypianie

Nikiciu a jak Twoje zabiegi i treningi?
A dziekuje bardzo dobrze jutro 3 zabieg
Na Fitness aż chce chodzić bo cud miód malina jest instruktorka
Stary 2007-09-12, 22:33   #1541
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
No no Kasie góra

kasiu to fajnie ze cos tam sobie wypatrzyłas na wesele

No tez sie ciesze bo juz troszke malo czasu zostalo a ja jak zwykle wszystko na ostatnia chwile kupuje
Stary 2007-09-12, 22:34   #1542
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No tez sie ciesze bo juz troszke malo czasu zostalo a ja jak zwykle wszystko na ostatnia chwile kupuje
No czasem tak bywa ze nic ciekawego nie widzisz i w zasadzie jest wiele ciuchów a nie ma tego czegoś
Stary 2007-09-12, 22:37   #1543
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dorotko przybadz do nas
Stary 2007-09-12, 22:40   #1544
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
No czasem tak bywa ze nic ciekawego nie widzisz i w zasadzie jest wiele ciuchów a nie ma tego czegoś
Otak swieta racja

Tak patrze Kasiulku i widze ze ty to nam chyba niedlugo moderatorem zostaniesz,zaraz dobijesz do 4 tys postow

Ostatnio nie zagladasz chyba czesto na probowac bo widzialam ze juz dziewczynki pytaja o Nikitke
Stary 2007-09-12, 22:42   #1545
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Otak swieta racja

Tak patrze Kasiulku i widze ze ty to nam chyba niedlugo moderatorem zostaniesz,zaraz dobijesz do 4 tys postow

Ostatnio nie zagladasz chyba czesto na probowac bo widzialam ze juz dziewczynki pytaja o Nikitke
Nie mam czasu na moderowanie bo pracuje tylko po południu czasem napisz to i owo a na próbować przestałam pisać jakos tak wygasłam tam lepiej mi tutaj z wami nie wyganiajcie mnie tam
Stary 2007-09-12, 22:57   #1546
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam czasu na moderowanie bo pracuje tylko po południu czasem napisz to i owo a na próbować przestałam pisać jakos tak wygasłam tam lepiej mi tutaj z wami nie wyganiajcie mnie tam
Kasiulku w zadnym wypadku nie wyganiamy,przepraszam jak sobie tak pomyslalas ,widzialam poprostu ostatnio ze dziewczyny pytaly o ciebie wiec chcialam tylko przekazac a jak to negatywnie odebralas to sorki,nic takiego nie mialam na mysli:c mok:
Stary 2007-09-12, 22:59   #1547
kachula27
Zakorzenienie

No i prawie znowu wszystkie wizazanki w komplecie,brakuje tylko kilku ale graniczy z cudem zeby tak wszystkie o jednym czasie sie zebraly na wizazyku hihih
Stary 2007-09-12, 23:07   #1548
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulku w zadnym wypadku nie wyganiamy,przepraszam jak sobie tak pomyslalas ,widzialam poprostu ostatnio ze dziewczyny pytaly o ciebie wiec chcialam tylko przekazac a jak to negatywnie odebralas to sorki,nic takiego nie mialam na mysli:c mok:
Spokojnie Kasiu nie uraziłam sie po prostu tu pisze sobie na luzie i nie mam tego parcia że na siłe chce mieć dziecko badania zrobie kiedy zrobie a na próbowac jak sama nazwa próbowac do skutku a ja se odpusciłam i nie wiem czy juz nie na zawsze dobrze jest jak jest
Stary 2007-09-12, 23:10   #1549
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
a ja wam wkleje nasze fotki ze slubu, bo to jedyne moje mile wspomnienie

Załącznik 1090808

Załącznik 1090810

Załącznik 1090811

tych ladniejszch nie moge wkleic bo cos nie ida, chyba za duzy rozmiar ale i tenie beda az takie zle
sliczne foteczki kochana ja ci wysłałam moje poczta nie wiem czy doszły jak by co daj znac
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Justys sliczne zdjecia, wygladaja jak profesjonalne, Twoj maz potrafi takie swietne ujecia robic? a Ty wygladasz po prostu jak modelka
Cytat:
Kinus o jakich zdjeciach mowisz""?"
ja tez chce zobaczyc
ja tez poprosze zeby sie nie meczyc i nie trudzic mój adres maleckikj@neostrada.pl
Cytat:
dziewczyny ja sie zadreczam, bo teraz sobie uswiadomilam dopiero ze gdyby nie ja to moje dziecko mogloby jeszcze zyc!!!!!!!!!!!!!!!
wtedy w srode co zaczelam plamic i co mialam usg, na ktorym nic sie nie dzialo, serduszko bilo itd.......to ze 2 dni pozniej jakos swietnie sie czulam pisalam wam, ze w koncu mam lepszy dzien
i postanowilam wysprzatac cale mieszkanie- lazienke, kuchnie, przedpokoj, nasz pokoj, wszytsko wyszorowalam i zauwazylam ze zaczal mnie strasznie bolec krzyz!!!!!!! ale ja glupia pinda dalej sprzatalam!! wzielam sie za odkurzanie- wtedy juz bylo fatalnie, ledwo sie wyprostowalam, a na koniec jeszcze poszlam do kuchni robic obiad..........
nie sadzilam, ze bol krzyza w ciazy to cos zlego, myslalam, ze dawno nie sprztalam i moze dlatego ze musze sie rozruszac itp...........
Jezu a powinnam sie domyslic, ze skoro plailam 2 dni wczesniej przed poludniem to moze byc to cos zlego i ze mam lezec!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze byc taka smutna prawda, ze sama zabilam swoje dzieco
mezatko to nie twoja wina jak by wszystko miałao byc dobrze to by było dobrze ja wszystko robiłam nawet dzwigałam i nic sie nie stało bo wszystko było ok a u ciebie widocznie cos dzidzi brakowało, czasem tez sa takie skutki uboczne po braniu tabsów wiec nie smutac mi sie juz prosze
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki

Od wczoraj wieczorem czytam wasze wpisy(oczy łzawią od wpatrywania w monitor ale dobrnęłam do tego miejsca) i postanowiłam się dołączyć.Mam nadzieję, że mnie nie przegonicie z wątku
Wprawdzie zafasolkowanie nie jest u mnie w chwili obecnej możliwe(bod 7 lat biorę tabsy,nie jesteśmy jeszcze gotowi pod względem mieszkaniowym-mieszkanko dopiero się buduje, finansowym-kredyt wzięty na mieszkanko, brak stabilizacji-TŻ w początkowym stadium kariery pracuje po 11h dziennie 6 dni w tyg,żyjemy na emigracji itp itd)
jednak instynkt się odzywa i to bardzo silnie i coraz trudniej mi sobie poradzić.Są dni kiedy do głosu dochodzi instynkt(płacz , błaganie, grożby) i dni kiedy jednak rozsądek bierze góre.
Jednocześnie jestem między młotem a kowadłem bo wiem, ze tym nagabywaniem TŻ o dzidziusia sprawiam mu przykrość.TŻ jest człowiekiem szalenie odpowiedzialnym, który wszystko co ma zawdzięcza tylko i wyłącznie swojej mozolnej pracy, dla mnie i dziecka chce jak najlepiej a na razie nie może nam tego zapewnić.
Ach to takie błędne koło.
Po długich i burzliwych naradach ustaliliśmy, że za rok odstawię tabletki

Już się nie mogę doczekać
Mam nadzieję, że wasze wypowiedzi pomogą mi się przygotować na wszystko co może mnie spotkać(radości ale jak wiemy i smutki -uściski i buziaki dla Mężatki )A i ja może do czegoś Wam się przydam
witam nowa kolezanke i poprosze foteczke na poczte
Cytat:
wiecie co zauwazylam cos dziwnego ze czasem nie mam napadu siusiania tylko sa takie chwile w ciagu dnia ze siusiam co 5 min doslownie wysiusiam sie i za chwile wracam.. nie wiem od czego to zalezy ale zauwazylam ze najczesciej jak klade sie spac i jestem w pozycji lezacej i sobie wymyslilam ze chyba moje dziecko najwyrazniej jakos opada na pecherz i pewnie te swoje cwiczenia co na usg widzialam kopanie urzadza i w pecherz mamusi laduje niedobry
ale mi to tłumaczono ze rozwijajaca macica która sie powieksza uciska na pecherz i to z tad chociaz ja nie miałam az takich problemów spokojnie mogłam przesiedziec 45min na lekcji
Cytat:
ja nigdy tak czesto nie siusialam w nicy wstaje co godzine a wczoraj co 5 min hehehe moj maz sie smial bo ja siusiu przez przytulankami siusiu zaraz po i potem co 15 min doslownie chyba se kaczke kupie podobno to poczatku co bedzie jak bedzie znacznie wieksza macica bede sikac idac
no tez sie moze zdazyc ale lepiej nosic wkładki jak wiesz ze mozesz cos takiego miec
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
no to ja będę następna tak na poczatek nowej znajomości, dla przełamania pierwszych lodów.
zdiatka

Cytat:
Emi a foteczki doszly?

Ojest i Kinia
doszły ale za pomoca nikitya tak na zadnej poczcie ani widu ani słych nie było...
Cytat:
kochana zostan z nami

a ja dzisiaj jestem obecna nieprzytomna wiec ide lulu wiecej byków literowych dzisiaj robie niz przez całe zycie
a i musze sie pochwalic ze dostałam 4 z fizyki za odpowiedz
głowa peka oczy bola...ide spac dobranoc kochane

a i poprosiłabym te dziewczynki których zdiatek jeszcze nie miałam i nie dostałam przyslecie mi prosze
dobranoc kobietki papapapa
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 23:13   #1550
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Emi dobranoc i nie zasypiaj na lekcji uczen musi byc wyspany i umysł musi być chłonny na wiedze
Stary 2007-09-12, 23:21   #1551
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
sliczne foteczki kochana ja ci wysłałam moje poczta nie wiem czy doszły jak by co daj znac

ja tez poprosze zeby sie nie meczyc i nie trudzic mój adres maleckikj@neostrada.pl

mezatko to nie twoja wina jak by wszystko miałao byc dobrze to by było dobrze ja wszystko robiłam nawet dzwigałam i nic sie nie stało bo wszystko było ok a u ciebie widocznie cos dzidzi brakowało, czasem tez sa takie skutki uboczne po braniu tabsów wiec nie smutac mi sie juz prosze

witam nowa kolezanke i poprosze foteczke na poczte

ale mi to tłumaczono ze rozwijajaca macica która sie powieksza uciska na pecherz i to z tad chociaz ja nie miałam az takich problemów spokojnie mogłam przesiedziec 45min na lekcji

no tez sie moze zdazyc ale lepiej nosic wkładki jak wiesz ze mozesz cos takiego miec

zdiatka

doszły ale za pomoca nikitya tak na zadnej poczcie ani widu ani słych nie było...

kochana zostan z nami

a ja dzisiaj jestem obecna nieprzytomna wiec ide lulu wiecej byków literowych dzisiaj robie niz przez całe zycie
a i musze sie pochwalic ze dostałam 4 z fizyki za odpowiedz
głowa peka oczy bola...ide spac dobranoc kochane

a i poprosiłabym te dziewczynki których zdiatek jeszcze nie miałam i nie dostałam przyslecie mi prosze
dobranoc kobietki papapapa
Dobranoc Emi,fajnie ze Nikitka pomogla a swoja droga to kurcze sprawdzalam twoje meile literka po literce i bylo wszystko dobrze wpisane bo innym dziewczyna tez slalam i dochodzily,chyba potrzasne ta pocztinka!!:aty aty:
Stary 2007-09-12, 23:23   #1552
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Kachula ja tez kilka razy probowałam do Emi wysłac i wracał mail dopiero chyba za 3 razem poszło
Stary 2007-09-12, 23:26   #1553
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachula ja tez kilka razy probowałam do Emi wysłac i wracał mail dopiero chyba za 3 razem poszło
A juz watpilam w swoje umiejetnosci wysylania poczty hihihi,chyba jednak cos ta poczta ostatnio sie buntuje
Stary 2007-09-12, 23:28   #1554
kachula27
Zakorzenienie

Nadia widze podczytuje ale sie nie odzywa hallo pani Nadiu prosze sie odezwac i ja tez bym chciala zdjatka Twoje
Stary 2007-09-12, 23:28   #1555
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
A juz watpilam w swoje umiejetnosci wysylania poczty hihihi,chyba jednak cos ta poczta ostatnio sie buntuje
Oj nie tylko poczta wizaz też znowu świruje

Kasiu teraz masz do pracy na druga zmiane?
Stary 2007-09-12, 23:30   #1556
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko a widze na opisie gg ze dzis sama bez Grzesia jestes,to jestesmy we dwie bo ja tez sama,moj Tz bedzie dopiero w piatek w nocy,ale jutro i pojutrze mam drugie zmiany wiec mam nadzieje ze szybko mi zleca te samotne noce
Stary 2007-09-12, 23:31   #1557
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko a widze na opisie gg ze dzis sama bez Grzesia jestes,to jestesmy we dwie bo ja tez sama,moj Tz bedzie dopiero w piatek w nocy,ale jutro i pojutrze mam drugie zmiany wiec mam nadzieje ze szybko mi zleca te samotne noce
Niom samotna noc ale mój tez w piatek sciągnie, jest u Krakusa
ja mam weekend pracujacy ale potem odbiore sobie dni wolne i moze w październiku do swojej córci pojade
Stary 2007-09-12, 23:32   #1558
kachula27
Zakorzenienie

Tak,mam drugie zmiany az do soboty,dzis mialam wolne
Powiem szczerze ze ja wole drugie bo jak ide na pierwsze to musze wstac o 5-30 a dla mnie to srodek nocy wiec wole sie wyspac,poza tym jak mam 2 to czas mi szybciej leci i przychodze do domu wieczorem posiedze na kompie,pozniej spac i jeden dzien z glowy a tak to bym siedziala i sie nudzila sama
Stary 2007-09-12, 23:33   #1559
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,mam drugie zmiany az do soboty,dzis mialam wolne
Powiem szczerze ze ja wole drugie bo jak ide na pierwsze to musze wstac o 5-30 a dla mnie to srodek nocy wiec wole sie wyspac,poza tym jak mam 2 to czas mi szybciej leci i przychodze do domu wieczorem posiedze na kompie,pozniej spac i jeden dzien z glowy a tak to bym siedziala i sie nudzila sama

Niom tez jakies wyjście
Stary 2007-09-12, 23:33   #1560
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Niom samotna noc ale mój tez w piatek sciągnie, jest u Krakusa
ja mam weekend pracujacy ale potem odbiore sobie dni wolne i moze w październiku do swojej córci pojade

A wlasnie juz kiedys mialas jechac do swojej corci adopcyjnej i nie wiem bylas wtedy u Gizelci?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości