|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
znow nie moge zeedytowac...
dysiu ja tez mam taka siatke cos jak Hadzi. i jesli chodzi o komary mozesz spac spokojnie. ja od roku mam te siatke i komaruw ni slychu ni widu a jest ich duzo u mnie bo niedaleko mnie plynie rzeka. a przy wodzie to komarow jak mrowkow a jesli chodzi o meszki... tez u nas nie ma... ale przy sr 2 mm meszka wlezie... moze u nas nie ma tych dziwactw ?
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko Świeta... wybaczcie mi tez obrzydliwy bład ortograficzny - komaruw
oczywiscie mialo byc komarow - nie wiem skad mi sie to u wzielo... niestety nie moge zrobic edycji - cos mi tu nie dziala ta edycja...
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
Freddy no wlasnie najbardziej sie boje meszek bo widzialam co sie dzialoz Ada jak ja ugryzla, normalnie biedactwo do krwi sie podrapala. Ja tez mieszkam tak ze nie dosc ze przez ulice mam do lasu to jeszcze 300 metrow ode mnie jest jezioro wiec takie stwory sa na porzadku dziennym.
|
#1564 |
|
Wtajemniczenie
|
Dysia
Mamy u siebie i komaruffy i meszki. Co noc balkon jest uchylany i żadnych potworów jakoś nie ma w sypialni.
|
#1565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w ogole to docelowo dziewczyny raczej beda mialy lozko pietrowe, ale to nie predko. |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Aga a jaka szerokosc ma to lozko?
U mnie tez Maluchy pewnie beda mialy pietrowe, chyba ze zmienimy mieszkanie na wieksze ale to za kilka lat dopiero. Jak nastroj? Troche juz lepiej?
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
Dysiu 80 cm. A nastroj juz lepszy, ale nic dziwnego, bo wlasnie wcinam rogala 7days...
|
|
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
U nas czas leci. Adaś rośnie i wszędzie włazi trudno go upilnowac. Chodzimy ostatnio troche do lekarzy. Byliśmy u ortopedy na badaniach kontrolnych w tym tygoniu idziemy na badania ogólne krew i mocz a w przyszły poniedziałek do kardiologa. Pediatra na ostatnim szczepieniu wykryła jakieś szmery na serduszku powiedziała, że najpradwopodobniej jest to spowodowane szybkim wzrostem Adasia ale najlepiej niech go sprawdzi specjalista. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. A ja nie robie dżemów bo jakoś nikt ich u nas w domu nie je i leżą. Robie za to kompoty truskawkowei za jakiś czas z porzeczki--jak będzie . Wlasnie za chwilke muszę iść zagotować wode z cukrem. Bo słoiki z truskawkami jużprzygotowane.
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
a co tu taki ruch jak na jarmarku
![]() Co sie z Wami stalo??? Kosmici porwali czy co??? dotka milo ze sie odezwalas! Oby wszystko bylo dobrze!
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Chol***a znowu przegraliśmy mecz
![]() ![]() To ja na razie tylko tyle, bo idę piec ciasto i Emilce gotować obiad na jutro A co tu taka cisza? Ciasto upieczone, obiadek ugotowany, jedzonko na jutro do pracy przygotowane ![]() Jeszcze tylko małe prasowanko - Emilki ubrania czekają już kilka dni, kąpiel i lulu, bo jutro znowu do pracy ![]() Hmmm, w sumie to wszystko na dzisiaj, bo to juz przeciez wtorek
Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-06-17 o 01:00 Powód: dopisek |
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
Basienka czy Ty kobieto w ogole spisz? Noc swieta a ta gotuje piecze prasuje
toz sie zameczysz Robaku! A to dopiero poczatek tygodnia! Zwolnij troche tempo bo padniesz Dotka pokaz nam Adasia jak bedziesz miala chwilke. Ale pustki.... Moze dzisiaj bedzie wiecej ruchu bo pogoda sie zepsula, przynajmniej u mnie na Mazurach.
|
#1572 |
|
Wtajemniczenie
|
dotka
Trzymam za wyniki badań.Napisz coś więcej o Adasiu, jakieś fotki nam pokaż Zamelduj się koniecznie już po badaniach. fredy a co tu taki ruch jak na jarmarku Ta, kurcze dopchać się nie można . Ja usypiałem Miśka a potem oglądałem mecz więc jestem usprawiedliwiony Basiu Ciasto upieczone, obiadek ugotowany, jedzonko na jutro do pracy przygotowane ![]() Jeszcze tylko małe prasowanko ![]() Chyba cierpisz na nadmiar energii Kobitko . Ja rozumiem że nerwy trzymały podczas meczu i musiała coś robić no ale żeby od razu ciasto i obiad ![]() .Paznokicie trzeba było maznąć, nogi depilnąć a nie w garach się grzebać.Wczoraj spacer nam nie wyszedł bo deszczyk zawrócił nas z trasy. Skoro trzeba było zorganizować zajęcia w grupach to zaczęliśmy naukę puszczania samochodzików po podłodze. Tatuś/Mamusia puszczali autka a Misiu dzielnie je przynosił ![]() . Ogólnie zasady puszczania autek są już znane choć i tak Synuś woli je nosić niż pchać.
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ewa super, ze egzaminy zaliczone. Już niedługo wakacje Dobrze, ze Piotr maiał szansę spotkać sie z synkiem. Moze to doda mu sił Dysiu, śpię, ale dzisiaj wyjatkowo krótko. Jakoś tak wyszło Czasami usypiam przed 21, a czasami dopiero późno w nocy![]() U nas też dzisiaj chłodniej i mały deszcz pada... My mamy moskitierę białą, takz przyklejaną do okna i w tamtym roku nam odpadła Takze teraz będziemy musieli chyba kupić nową. Ale ogólnie, jak sie trzymała, to było OK Hadzi no wkurzyłam sie wczoraj, jak oglądałam ten mecz To odreagować musiałam Pazurków nie maluję, bo mam sztuczne W sobotę zrobiłam nowe akryle, takze teraz mam spokój na 4 tygodnie AgaG fajne to lóżeczko, które wkleiłaś. Mi bardzo podobają sie meble z Ikei Ja wogóle to mam hopla na punkcie takich bibelotów ![]() Dotka właśnie, wklej jakieś Wasze zdjecia No nic, śniadanie już zjedzone, takze zabieram sie za swoje papierzyska ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
Hadzi przyznaj sie co zrobiles z Julitka ze sie nie odzywa, co?
I w ogole co tu tak cicho? Gdziescie sie pochowaly Mamusie?
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na 1 zdanie bom zalatana
Co do truskawek: ja blenduję słodzę i wlewam do słoiczków po gerberach. Zamrażam i na zimę mam sos do naleśników albo do koktailu ![]() Więcej jak mały bobek zaśnie papa
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
fredy
Nie wiem czemu Jula nic nie pisze .Co wieczór siedzi przy kompie ale co robi ?? Ana dziś poczytała i poooszła. Angie dawno nie było.
|
#1577 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie! Kolejny dzien w robocie z niedzialajacymi systemami, niby maja byc od 12...zobaczymy...
Dotka witaj! Mam nadzieje, ze z Adasia serduszkiem wszystko w porzadku i to tylko rutynowe badanie. Basiu Ty nasz Robocopie! Nie mow, ze tak dzisiaj wyjatkowo malo spalas, bo ja nie zlicze tych "razow", kiedy owszem zasypialas z cora, ale potem dzielnie wstawalas i walczylas, a to z domem, a to z prasowaniem itp... U nas tez pogoda kiepska, ale mi tam wszystko jedno i tak caly dzien w pracy. Tez mam nadzieje, ze sie tu troche ozywi, bo mi sie nudzi, a tak chociaz Was poczytam. --- One shot taki sposob na truskawki tez juz wyprobowalam: mam zamrozone w calosci, zmiksowane, no i teraz jeszcze te dzemy. Tylko za kompotami nie przepadam, a raczej za truskawkami z kompotu, bo sa takie rozmemlane i jakos szkoda mi tych owocow na kompot. |
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze co sie dzieje? Ledwo mozna sie dostac na wizaz.
AgaG mialam Cie zapytac jak Wikusia reaguje na to ze pojawi sie niedlugo siostrzyczka. MOwicie jej o tym ze bedzie druga dzidzia? MOja Ada obcalowuje moj brzuch i glaszcze i wola dzidzia a jak zakryje brzuch bluzka to rozklada raczki i mowi "nienia dzidzia" co chyba znaczy ze nie ma dzidzi ![]() ciekawe jak to bedzie jak juz Malutka sie urodzi, ten moj zazdrosnik przeciez zyc mi nie da.
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim.
jestesmy juz w domu wyjazd udal sie jak najbardziej, jestesmy zmeczeni podrozą ale dobrze ze juz w domu, bo podroz 8 godzinna dala niezle w kosc pozniej napisze wiecej i wkleje fotencje pozdrawiam.buziaki.
|
#1580 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisienko
Witamy i na fotki czekamy
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
No myślałam, ze mnie coś trafi
Wogóle nie można było dostać sie na wizaz Marta czekamy na zdjęcia |
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Martuś witaj
![]() A ja jestem, jestem Czytam z doskoku ale na pisanie czasu brak ![]() Miśkowi wychodzą górne trójki, obydwie na raz i przechodzi samego siebie Już mu się przebiły i jakby trochę mniej dziś dokuczliwy jest A z tym siedzeniem wieczorem przy kompie to wcale tak nie jest W niedzielę spałam już chyba o 21 bo przez cały dzień mi głowa chciała popękać i jak wróciliśmy z urodzin Asi, wyprawiliśmy Miśka spać to i ja padłam (poza krótkim postem). Wczoraj Hadzi oglądał mecz a ja z Miśkiem leżałam i książkę czytałam, bo co usiadłam do kompa to mały się budził. Teraz też zmykam do małego terrorysty ![]() Do później
|
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
Martus witamy po wakacjach! Gadaj szybko jak bylo, co robiliscie, jak pogoda, przede wszystkim jak Witus? No i czekamy na fotorelacje.
Dysiu tak mowimy Wikusi, ze bedzie mala dzidzia. Tak samo jak Ada, Wiki caluje brzuszek, tuli sie do niego, ale nie mam pojecia na ile rozumie, ze tam jest dzidzius. Wydaje mi sie, ze po prostu tuli sie do brzucha, bo od zawsze tak robila. Jula dobrze, ze jestes. Ucaluj Misia. WIki wychodzi ostatnia czworka i tez wczoraj jej zachowanie pozostawialo wiele do zyczenia. |
|
|
|
#1584 |
|
Wtajemniczenie
|
Helllo....
Wisienko super ze wrociliscie cali i zdrowi i najwaziejsze ze wypoczeci... szkoda ze mam te pieprzona sesje w weekendy i nie udalo nam sie jakos skontaktowac. zachcialo mi sie studiowac ![]() czekamy jak reszta na fotosy!!! ja tez mam klopoty z wizazem - naciskalam na ODPOWIEDZ i du** nic sie dalej nie dzialo. teraz jakos wlazlo...Byl dzis weryfikator zatrudnienia z banku... ufff naszczescie wszystko jest w porzadalu, nie wiem jak u Tzta, ale tam tez wszystko jest ok. Byl tez rzeczoznawca u Sprzedających... Idzie pelną para realizowanie mojego wniosku o kredyt... Jestem nawet zdziwiona, ze tak szybko sie zabrali za to. oby pozytywnie wyszedl wynik!!! Moj kochany Synek przebił samego siebie... Nauczyl sie i polubil lezec w wannie z woda wczoraj sie z Nim bawilam klockami, a ten wzial klocka i mnie uderzyl nim w lokiec , az mi taki prąd przeszedl i w ogole ostatnio cos bije po buzi... ja go klapa w tylek a ten diabel sie smieje... Oj niedobry chlopczyk sie robi... hadzi a dla Ciebie lanie za małą spostrzegawczosc w domu... zeby mąż nie wiedzial co sie z zona dzieje... Ty moze sprawdz czy kochanek w szafie nie siedzi ![]()
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Jejku ja mam 'zapierniczu' w pracy ciąg dalszy...
Koleżanka już się wykurowała i wróciła do pracy, ale ja przez to zastępowanie jej mam ogromniaste zaległości u siebie. Wybaczcie mi proszę moją nieobecność, mam nadzieję że od lipca wszystko wróci do normy... Już mi się po nocach śnicie, śniło mi się że pisałam Wam właśnie takiego posta wyjaśniającego, znaczy że miałam wyrzuty sumienia ![]() U nas w porządku, bez zmian. Polski w EURO 2008 nawet nie skomentuję bo słów brak i szkoda, fakt z Austrią mogliśmy wygrać gdyby nie ten f..t, ale... widać nie było nam dane. Szkoda. ![]() Kasiu333 wybacz mi Kochana, bo ja do tej nie wysłałam Ci zdjęć Milki jednorocznej, zapisałam sobie w domu na kopie kilka wybranych fotek i jakoś mi ciężko się zebrać i zdecydować. Przepraszam, mam nadzieję że nas jeszcze przyjmiesz do galerii Synów marnotrawnych... ![]() Postaram się wysłać Ci je jak najszybciej. Widzę na ostatniej stronie, że rozmawiacie o komarach i innych paskudztwach... Ja mam 'ziajki' do psikania przeciw robalom, to jest na muszki, komary i kleszcze - chyba działa bo ją nie pokąsały, ale zanim to kupiłam to ja trzy komary ugryzły i kupiłam żel do smarowania ale nie pamiętam firmy i nazwy, ale działa fajnie. Miała takie duże czerwone place a jak posmarowałam to szybciutko zmieniło się tylko w maleńką czerwonkawą 'krosteczkę'. Jak chcecie to w domku sprawdzę co to jest. Ja to szczerze polecam! Nie mogłam się dziś na wizaż dobić... powoli się zbieram do domku... nawet nie poczytałam co naprodukowaliście...
|
#1586 |
|
Zadomowienie
|
Julitko
Ewa super, ze sprawa z kredytem tak szybko przebiega. Angie Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-06-17 o 15:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
doszlam do ladu ze zdjeciami i wkleje troche ...
a teraz troche o naszym wyjezdzie,bylo bardzo fajnie, po przyjezdzie okazalo sie ze wlascicielka pensjonatu zmienila nam pokoj na jeszcze wiekszy bylismy tez na jeden dzien w swinoujsciu, irkowi sie podobalo, mi tak srednio ... pogoda byla rozna co widac na fotkach, bylismy w oceanarium i gabinecie figur woskowych i stamtąd jest ostatnie zdjecie ktore wkleilam chodzilismy codziennie na molo gdzie witek byl atrakcją turystyczna, bo uwielbialy go niemiecke turystki i zarobil nawet 20 euro hihi od jednej z nich lece powiesic pranie, bo juz robi sie druga pralka do pozniej
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-06-26 o 21:03 |
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
...
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa super, że sprawy nabrały takiego tempa
Martuś sądząc po zdjęciach to urlop Wam się udał W okularkach, z podwiniętymi spodenkami i w kapeluszu - Rewelka No i z braćmi Wright Nastrojowe są te zdjęcia jak sobie spaceruje z Twoim Tżcikiem brzegiem morza
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

a jesli chodzi o meszki... tez u nas nie ma... ale przy sr 2 mm meszka wlezie... moze u nas nie ma tych dziwactw ?

oczywiscie mialo byc komarow - nie wiem skad mi sie to u wzielo...

i meszki. Co noc balkon jest uchylany i żadnych potworów jakoś nie ma w sypialni.
, nasz Promyczek 

za wyniki badań.

. Ogólnie zasady puszczania autek są już znane 

.