![]() |
#1561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Ja dla TŻta dokupiłam jeszcze trymer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
dla mamy: 3 pak majtek z reserved, pedzel do podkladu, zestaw z farmony do kapieli
dla taty i mamy: bon na kolacje w ulubionej restauracji dla brata: tshirt h&m dla TŻ: koszulka do treningu Under Armour, zestaw kosmetykow, slodycze i whisky Grants dla kolezanki z pracy: paleta cieni do powiek, eyeliner i blyszczyk
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Mama: moździerz, książka
Babcia: bielizna, faruszek, rajtki Dziewczyny: kubeczki z nadrukami fantasy TŻ: dron z kamerą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
Mój facet dostał ode mnie zestaw narzędzi, mama torebkę a tata portfel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Można wiedzieć jakiej firmy? Zastanawiam się nad kupnem na urodziny dla TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Overmax x-bee drone 3.1 - zrobiłam mały research w internecie i ten jest zdecydowanie najlepszym w swojej klasie cenowej
![]() TŻ był wniebowzięty. Od razu poleciał do kumpla i zaczęli latać. Jak dzieci normalnie ![]() Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2016-01-01 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek
![]() Staram się kupować prezenty na przełomie października i listopada, więc mam już kilka prezentów, dla babci i dziadka kupiłam po zestawie kosmetyków z Ziaji, dla mamy perfumy Lancome, a dla taty dopiero kupię skarpetki i koszule. Jeszcze myślę nad prezentem dla siostry i chłopaka ![]()
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest wątek o prezentach, a nie o słabych reklamach. Żegnamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam swojemu mężczyźnie sweter z gruszką na allegro, jest naprawdę super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Przyczajenie
|
Ja póki co mam prezent dla siostry - książka i kawa, dla mamy - ponczo, dla bratanicy - PetShopy i dla brata voucher do Douglasa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam sweter z gruszką na allegro swojemu ukochanemu, sweter wygląda fajnie więc mam nadzieje że spodoba się mężowi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
A ja jak co roku nie mam pomysłów. Moja mama ibabcia zawsze na prezent uznają tylko ubrania więc to katorga. Z facetem nie znam się długo ,chciałabym mu coś kupić ( o ile się nie rozwali wcześniej bo właśnie się poklocilismy) i też nie mam pomysłu. Makabra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie też nie mam pomysłów… Ubrań sobie raczej nie kupujemy, kosmetyków w sumie też nie, bo każdy ma ich aż za dużo. W zeszłym roku zrobiliśmy tak, że każdy z osobna wymyślił sobie jakiś jeden, konkretny prezent i wszyscy robili zrzutę. Z jednej strony było to fajne, bo każdy dostał co chciał, jedną, porządną rzecz, a z drugiej magia świąt trochę uciekła. Co myślicie o takim rozwiązaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
|
Dla narzeczonego planuję kupić jakiś duży zestaw/ walizkę narzędzi, kluczy, czegoś takiego... Dla mamy chcę kupić dobrą suszarkę do włosów, wiem że jej się przyda, ucieszy się
![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
U mnie pomysłów trochę jest, część rzeczy pokupowane. Mam już prezent dla siebie i męża (bilety na koncert, nic więcej sobie nie kupujemy, więc w tym roku niespodzianka odpada), dla starszego brata mam szklanki i domowe przetwory, dla siostry książkę z autografem autorów, dla bratanka na razie książkę i jeszcze chcę do tego dokupić jengę i jeszcze jedną książkę, ewentualnie jakąś zabawkę, dla taty idzie do mnie zestaw naprawczy do rowera.
Mamie chcę kupić lusterko i kosmetyki do włosów, średniemu bratu coś do kompa (słuchawki myszkę dla graczy albo klawiaturę) a najmłodszemu grę karcianą. Jak co roku problem z teściową, mam z 6 pomysłów ale żaden mi w 100% nie odpowiada.
![]() |
#1577 |
BAN stały
|
Ja już na szczęście mam z głowy prezenty Świąteczne dla dzieci. Zamówiłam im ręcznie robione zabawki, to zawsze coś innego i oryginalnego, co warto dołożyć do całej kolekcji zabawek w pokoju
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-11-16 o 09:06 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie nie wiem, na czym polega ten "fenomen", pt. nie wiem co Ci kupić. Jest tyle rzeczy w różnym przedziale cenowym, które sprawiłyby mi radość,a mieszkamy razem i wciągu roku wielokrotnie o tym mówię. Nie chodzi o to,żeby prezent był drogi, tylko taki trafiony. Dwa lata temu np dostałam od mamy na gwiazdkę ...stanik za duży o co najmniej dwa rozmiary-widzi mnie codziennie, przecież chyba nie liczyła, że biust urośnie mi w magiczną noc wigilijną ![]() ![]() Z przykrością stwierdzam,że najlepsze prezenty muszę więc robić sobie sama. W tym też sobie coś kupię, a co! ![]() Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-11-15 o 05:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez silok Czas edycji: 2023-12-20 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama- zestaw książek (Chłopiec-duch. Prawdziwa opowieść o cudownym powrocie do życia; Wejść tam nie można; Zbrodnia w szkarłacie) oraz torebka z Top Secret Siostra- sweter z Top Secret + muszę dokupić coś Siostra II- nic :-( Ojciec- j.w. ;-) Szwagier I - zestaw kosmetyków z Avon Szwagier II- książka Wielka księga Armii Krajowej Babcia I i Babcia II- ciepłe "góralskie" kamizelki Siostrzenica- świecąca i latająca lalka-wróżka Flutterbye ( Chrześniak- również jeszcze nic no i tradycyjnie kupię coś dla siebie ![]() Jutro mam zamiar całkowicie zamknąć temat prezentowy ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2016-11-25 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Przyczajenie
|
Ja w tym roku postanowiłam kupić większość prezentów przez internet, aby zaoszczędzić trochę czasu. Dla brata i bratowej kupiłam do ich nowego mieszkania taką lampę: xxx. Wiem, że o takiej marzyli od pewnego czasu i mam nadzieję, że się spodoba. Dla rodziców zamierzam kupić zestaw ramek, na tej samej stronie jest duży wybór, więc chyba skorzystam z ich oferty na darmową dostawę i zamówię coś w tym tygodniu
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-11-27 o 21:23 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Przyczajenie
|
Ja w tym roku dla siostry postanowiłam kupić case na telefon , bo wiem, że sama by sobie go nie kupiła
![]() Razem z nią kupuję prezent rodzicom i na razie większych pomysłów brak. Gdzieś na internecie widziałam przeźroczyste bombki z napisanymi życzeniami markerem. Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Zadomowienie
|
Witam troszkę nie na temat, choć chodzi o prezent świąteczny. Ale mam takie pytanie zamawiała z was któraś przez internet sweter z motywem świątecznym albo prezent z motywem świątecznym i mogłaby polecić jakąś stronkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
Szukałam czegoś ładnego z motywem świątecznym dla 9 -latki i namierzyłam te kolczyki w aparcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
co przedstawiają ?
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
Anioł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja:
tata- zestaw naprawczy do roweru brat i bratowa - komplet szklanek i domowe przetwory drugi brat - zestaw lutowniczy (czekam na przesyłkę) trzeci brat - gra "czarne opowieści" siostra - książka z autografem bratanek 1 - książka i klocki blocki (czekam na przesyłkę) bratanek 2 - klocki blocki (czekam na przesyłkę) mąż- bilet na koncert Brakuje mi prezentu dla mamy i teściowej. Mamie chcę kupić lusterko, tylko muszę się wybrać do Ikei, a teściowa ma sobie wybrać prezent ![]()
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisz
Zapisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SiostraI- dokupiłam zestaw Bourjois: tusz + pomadka w płynie Siostra II- koszula i spódnica dżinsowa z Top Secret ![]() Ojciec - sweter z Top Secret ( w tym roku obkupiłam tam prawie całą rodzinę.. ![]() Chrześniak- chodzący i ryczący dinozaur ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.