![]() |
#1561 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() no ja mam nadzieje, ze tego chce, bo czasem u niego jest tak, ze cos mowi a pozniej nie pamieta co ![]()
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi ci o ten cały „strach”, stres związany z planowaniem całej tej uroczystości i późniejszej imprezki, ale przecież jest to w pewnym sensie przyjemne, bo wiążę się z tym, czego każda z nas tutaj pragnie, czyli ze spędzeniem reszty życia u boku naszego ukochanego TŻ’ta ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało tego, włanie mi zapowiedział, że jutro idzie z kumplami na piwo... Nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to, że ze mną nie raczy nigdzie wyjść... Od sierpnia go proszę o to...
![]() |
#1564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Twój TŻ Grape widać, że zależy mu na Tobie. Chociażby jak boi się, że z PL nie wrócisz z nim tylko zostaniesz. Zapytaj się go może tak na luzaku, czemu on nie myśli o ślubie.. może się czegoś boi (np. przygotowań) i jak coś to wytłumacz mu. ![]() no a nie dodałam, że te myśli TŻ'ta mojego to dotyczą przyszłości. Napisałam z ironią, że pewnie chce za 2lata heh ... ale chyba skoro myśli o tym teraz no to.... troszkę szybciej ![]() o a zaraz chirurdzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem jak to jest, powiem Ci ze mój to już planuje, kiedy i co będzie robił się spotka ze swoim kuzynem, którego ja delikatnie mówiąc nie lubię, bo ma zły wpływ na mojego TŻ'ta, tak, więc w Pl spędzę dwa tygodnie, w których będę się z nim widzieć może ze 4 razy, bo nie znajdzie dla mnie więcej czasu, a jak mu zaproponowałam żebyśmy się wybrali do Krakowa do Gruzińskiej na obiadek (uwielbiałam tam jadać) to mi odpowiedział, że to się zobaczy czy będzie kiedy i znając życie to się tam wybiorę ale z kumpelą bo on nie znajdzie na to czasu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kazdy facet chce i mysli bo w koncu nie bylby tyle czasu w zwiazku.tylko u nich im dluzej sie jest tym im sie wydaje ze nie musza sie starac... Luffka to Ty idz na piwko tez z kolezankami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Obecnie jest w Niemczech, ale w przyszły piatek juz wraca i spedzimy razem piekne dwa tygodnie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() luffka bardzo chętnie poszłabym z Tobą na to piwo, ale sie nie da niestety, ale może się wybierz z koleżanką jakąś, niech zobaczy ze nie jest pępkiem świata i bez niego też się możesz świetnie bawić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem za tym, żeby ciepło się ubrała i wzięła rutinoscorbin (uniknie zachorowania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bym chetnie poszla z Toba, ale Ty do mnie przyjedz, jestem jutro free
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli zapytaj go, bo to mnie nurtuje... teraz praktycznie jesteście jak małżeństwo (no powiedz, że nie) to, co umiera? o jaaaa ale mnie wkurzył !! ![]() jest w stałym związku, ślub nie zmieni tak wiele, a on twierdzi, że dla niego to umieranie :/ zwerbalizuj mu, że niech bierze też Ciebie pod uwagę, bo zaczniesz planować bez niego i zostaniesz w PL, a on niech sobie kwitnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-05 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On mi tak już kilka razy powiedział, po czym oczywiście wybuchał śmiechem. Nie powiem, że było to dla mnie miłe, ale tez nie brałam tego tak do końca na poważnie. Teraz mieszkamy razem już ponad półtora roku i nie raz mi powtarzał, że nie żałuje tego, że tutaj jest i że mieszkamy razem, mało tego nawet mówił, że nie chciałby teraz już wracać do Pl żebyśmy znowu mieszkali osobno i widywali się tylko kilka razy w tygodniu. Ostatnio jak mówił ze chce wracać już do Pl to mu powiedziałam ok. możemy wrócić, ale zdajesz sobie z tego sprawę, że to będzie dla nas krok w tył, ale na pewno nie będzie tak jak było prze wyjazdem, zmieszał się i widziałam, że zrobiło mu się bardzo przykro z tego powodu. Na razie powiedziałam sobie, że nie będę go już wypytywać ani naciskać na to żeby się jasno określił, zobaczymy jak się będzie zachowywał jak będziemy w Pl. Chciałabym tutaj wrócić z nim, bo podoba mi się życie tutaj, uwielbiam moich irlandzkich i polskich znajomych, których mam tutaj no i mam nadzieje, że w marcu jak się skończy tutaj okres zastoju to znajdę pracę i uda mi się więcej odłożyć a przy tym zrobię tutaj prawko. Jeśli nie znajdę pracy to na pewno wrócę do Pl i on sobie z tego bardzo dobrze zdaje sprawę. Zobaczymy jak się to wszystko potoczy, na razie jestem ciekawa czy w Pl będzie się zachowywał normalnie czy jak pies spuszczony ze smyczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z jednej strony rację masz, że on planuje wszystko na maxa odpowiedzialnie, ale kurcze może mu się odmieni? bo nagle stwierdzi, że jest za młody na umieranie i co? ;/ Cytat:
![]() ale dobra.. uspokoiłaś mnie trochę, bo nieźle się wkurzyłam na Twojego TŻ ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 17:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() the sania mysle ze i tak juz maja wielki krok w przod ze razem mieszkaja,razem wyjechali i sobie daja rade i jemu zalezy bardzo i sie boi ze Grape zostanie w polsce.wiec watpie zeby teraz zrobil krok w tyl a faceci sobie tak zartuja i ja to juz przymykam na to oko bo po co wszystko brac doslownie do siebie,skoro jutro moze sie moje zycie zakonczyc(smutne ale tego nikt nie przewidzi).mieli piekna plany przed wyjazdem na dom zarobic i na dalsza przyszlosc a to dobry znak ze on mysli odpowiedzialnie Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-05 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Leżę, kwiczę, ginę, kisnę! Ta nauka mnie wykończy psychicznie ![]() Dziewczyny, dobita jestem, tyle czasu nad tym siedzę, a "przerobiłam" +/- 7 tematów z 32... egzamin o 11. Chociaż tyle, że dobre wieści płyną z frontu, wszyscy albo prawie wszyscy zdali, a pani doktor jest wyjątkowo życzliwa i pomagająca. Co z tego, żeby chociaż mieć szkicową wiedzę ![]() ![]() Przepraszam, że tak tylko biadolę, a nic do Was o Was nie piszę, ale jestem w rozpaczy ![]() ![]() Jutro po egzaminie, jak dotrę do domu ![]() ![]() 3 godziny albo 4 nauki i zrobione całe 4 tematy, porażka :/ No przepraszam, musiałam się wyżalić, chlip ![]() P.S. Ciekawe, jak tam Aelitce idzie, pan egzaminator nie wygląda na ugodowego ![]() P.S.2. I cholera wzięła ten cały wieczny pieprzony mój optymizm ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-05 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: justyna_dt nam się zawsze możesz wygadać, po to tutaj jesteśmy a pewnie i tak wszystko pozaliczasz na bardzo pozytywne oceny, bo Ty bystrzak jesteś, więc nie ma się, o co martwić. ![]() ![]() Ciekawa jestem czy uda Ci się znaleźć mnie na nk? ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dasz radę, bo zdolna dziewczyna jesteś ![]() na bank zdasz !! odpręż się trochę, przyda Ci się chwila przerwy, bo po jakimś czasie mózg przestaje odbierać to, co czytasz. Ja tak miałam jak do matury uczyłam się po 12h dziennie... przez kilka dni (WOS) ![]() edit: spadam bo TŻ przylazł :P
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-05 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
to miłego wieczorku życzę
![]() ooooo widze że Aelitka skrobie ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |||
Wtajemniczenie
|
mój pan profesor!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja już wróciłam, w 40 min załatwiłam 2 egz (masakra, takie tempo...!!), jutro zobaczymy co będzie...z kryminologii średnio na jeża, no ale tego się mniej uczyłam (liczyłam że ściagnę, a tu dupa ![]() ![]() no nic, zobaczymy.. w każdym razie kupiłam sobie sprite, mam cytrynkę i ekhm wódeczkę, i sobie będę drinkować! taki relaks ![]() chyba że któraś ma ochotę wpaść? albo może do rynku?? ![]() edit - grape ale z ciebie szpieg!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do imprezek jutro i mowisz ze Ci sie nie bedzie chcialo to jutro jest jutro, jeszcz pojdziesz i bedziesz "skicać" ![]() ![]() edit: ja prosze o drinka,,,to widze tu bedzie dzis wieczorem zapisane z 20 stron:p Aelitka dobrze ze juz za soba i na pewno sobie poradzilas i zdane jest Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-05 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Aeltka, zdane na pewno
![]() Ehh... nie czuję się przeładowana nauką tylko przytłoczona tym, że po prostu nie zdążę ![]() ![]()
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ochotę i to wielką ale nieststy się nie da ![]() zdasz napewno nie ma się co martwić ![]() Potas mówisz, hmmmm czyli że mam braki potasu w sobie, hmmmm ciekawe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeszcze tylko w pn (bo ten jutrzejszy to przelozylam sobie na srode ![]() no i sroda;> i dwie prace za ktore nie moge sie zabrac ![]() i hmmmmmm praca mgr ![]() Cytat:
spoko, wyluzuj! uwierz w swoje szczęście, swój urok osobisty i w ogóle to będzie super! ![]() ![]() Cytat:
taa, pomidory są pełne potasu. przynajmniej takie prawdziwe ![]() ![]() ale powiem ci że ja pomidory też uwielbiam! kocham!!! a mam kolegę który NIE JADA surowych pomidorów! tzn zupę i sosy już tak, ale na kanapce nie!! szok ![]() w załączniku prezent!! ![]() caiporska ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
o dziwo ja na razie tak, ale mialam dopiero wyniki z jednego egzaminu ![]() ![]() z reguly sesje zimowe koncze w marcu, a letnie w pazdzierniku.. ja taki prawdziwy student jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejjjj teraz to już naprawdę mam ochotę na takiego pysznego drineczka i pewnie nie na jednym by się skończyło ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.