|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Witam
![]() Ewamik - idź do H&M, Orsay, te sklepy nigdy mnie nie zawiodły parenaście kg wstecz, coś dla siebie znajdziesz ![]() ![]() agamagda - ja mialam ostatnio skok 1,5kg w gore, wiec spokojnie, zaraz o tym zapomnisz ![]() a to mój płaszczyk ![]()
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Witajcie dziewczyny,
Czuję,że chudnę (ważę się co 10 dni)ubrania jakieś luźniejsze bardzo to przyjemne uczucie ![]() karadka-życzę Ci aby 8 z przodu już nie pojawiła się na wadze-pisałaś,że na PW chudniesz jakoś lepiej więc będzie ok ![]() ewamik- nie przejmuj się ja całe życie mam problem ze spodniami. Za ciasne w udach, za luźne w pasie,markowych dżinsów w Polskich sklepach kupić nie mogę(rozmiarówka kończy się na numerze wcześniej) trzeba widzieć miny Pań w sklepach jak mówię jaki mam rozmiar i że potrzebuję proste nogawki a nie rurki nie znoszę chodzić do sklepów z dżinsami ![]() Z tego co się zorientowałam to faktycznie w Anglii i Irlandii nie istnieje taki problem-musimy tam jechać na zakupy ![]() Dziewczyny przeczytajcie artykuł,który zamieściła lovegood-może warto kupić ten proszek zasadowy co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Rozeznanie
|
tak wogóle to jakaś napuchnięta jestem
ręce, nogi @ jeszcze nie, II faza cyklu zaczyna się teraz relację ? pół godziny na bieżni, najmniejszy program 1,3,5km/godz na przemian wyświetlalo spalanie kalorii wyszło ok 150 jakoś mało nie? a to nie ma tak że to się jakoś przemnaża? nie było z kim pogadać tam za bardzo może następnym razem troszkę potu było wykupiłam karnet, zobaczymy dziś zobaczyłam znajomą - szok co najmniej 30kg mniej , z kobitki ponad 100 kilogramowej, chudzina co do świąt to i ja wiem że nie wytwam wiec pozostaje włączyć MAX ROZSĄDKU ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ja też na PW lepiej chudnę teraz mam czwarty dzień P jagódko fajna laska z ciebie, płaszczyk się ładnie na tobie prezentuje dzięki za pocieszenia co do ważenia, uzależnionam już od codzinnego no i mam za swoje ![]() jakby tak domi co 10 dni to by może lepiej było
![]() |
#1564 |
Raczkowanie
|
elskede-bardzo fajny i modny płaszczyk-po co Ty dziewczyno się odchudzasz wyglądasz super
![]() Polecam ważenie co 10 dni nie ma możliwości zaobserwować zwyżki wagi zawsze jest spadek.Ja ważę się po 5 dniach PW i po 5 dniach P-nie są to może spadki szokujące (w moim przypadku) ale są!!!!! Edytowane przez domino166 Czas edycji: 2010-03-24 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Rozeznanie
|
![]() Ja też mam problem z kupnem spodni,bo u mnie różnica między talią a udami to 2 rozmiary(talia 40roz.,uda 44roz.) ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim gratuluję spadków a wątpiącym cierpliwości i wytrwałości ![]()
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-03-24 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Rozeznanie
|
ja w życiu bym nie wytrzymała czekając na ważenie 10 dni, codziennie rano to już uzależnienie
![]()
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-03-24 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() P.s ile kosztował Twój płaszczyk ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Rozeznanie
|
monikaja w roladzie z kurczka to najtrudniejsze żeby usunąć wszystkie kości tak by mięsko zostało zbytnio nienaruszone, za bardzo nie wiem jak to wytłumaczyć,mnie nauczyła mama,obserwowałam jak ona to robi. Taki płat mięsa nacierasz przyprawami i na 2 dni do lodówki,a potem zwijasz bardzo ściśle i zaszywasz, najlepiej jak jedna osoba zwija a druga szyje w tym czasie i do piekarnika na 1,5 godz.
![]() |
#1570 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewuszki. Miłego dnia kochane i duzo uśmiechu, pa.
Edytowane przez monikaja Czas edycji: 2010-03-24 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,pomyślcie o tym proszku zasadowym,myślę,że mogłoby to rozwiązać problem z porcelanką i nieświeżym zapachem z ust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.sklepdietetyczny.pl/produ...roducts_id=751
![]() |
![]() |
#1573 |
Raczkowanie
|
a czy Ksylitol w swoim składzie zawiera aspartam ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Boże broń !!!absolutnie nie ![]()
![]() |
![]() |
#1576 |
Raczkowanie
|
Z tego co przeczytałam w necie ksylitol to cukier brzozowy. Nie jestem pewna ale tak pisze w necie, więc chyba tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bo dla mnie ten aspartam to szatan !!! ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- muszę się pochwalić, dzisiaj jak weszłam na wagę to było mnie o 0,5 kg mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Raczkowanie
|
Zabko przecztaj:
"Ksylitol (alkohol cukrowy) jest to cukier pochodzenia naturalnego pozyskiwany z brzozy. Jest w rzeczywistości lustrzanym odbiciem cukru. Podczas gdy cukier sieje spustoszenie w organizmie, ksylitol goi i naprawia, wzmacnia układ immunologiczny, broni przed degeneracyjnymi, chronicznymi chorobami i ma własności opóźniające proces starzenia. Ksylitol jest pięciowęglowym cukrem, co oznacza, że ma własności bakteriobójcze, zapobiega rozwojowi bakterii. Podczas gdy cukier tworzy kwasy, ksylitol ma charakter zasadowy. Wszystkie formy cukru, w tym sorbitol, kolejny popularny alternatywny słodzik, są sześciowęglowymi cukrami, które wzmacniają niebezpieczne bakterie i grzyby" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
monikaja moglabys pokolorowac swoj przepis zgodnie z zaleceniami?
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ufff ![]() ![]() ![]() dzięki za tę informację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Rozeznanie
|
a ja coś ostatnio monotematyczna w jedzeniu jestem
zamiast sie rozwijać kulinarnie - dukanowo to ja ciągle to samo ![]()
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Rozeznanie
|
dzięki Dziewczyny
![]() żabko kupiłam ten plaszcz w Yups - 119zł, ale widziałam tylko czarny i granatowy ![]() kurcze, musze sobie koniecznie ta skrobie przed swietami kupic, bo chcialam sobie tego murzynka zrobic ![]() ![]() no, a ja tu wpadam w międzyczasie, myję okna, szwagier trzepie dywany, siostra myje podłogę, istna mobilizacja, az dziw bierze ![]() ![]() ![]() no nic, lecę do roboty dalej... ![]() ![]()
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
a ja lece na uczelnie. buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Wtajemniczenie
|
hej
Pamięta mnie ktoś? ;P Wczoraj wróciłam z tego wyjazdu, o którym pisałam. No i oczywiście tak jak myślałam o żadnej diecie nie było mowy. Tak więc przez 6 dni pełne obżarstwo, słodycze, orzeszki, piwo, pizza i wszystko inne. Normalnie po tej diecie mój organizm oszalał i jak poczuł te rzeczy to po prostu nie mogłam pohamować apetytu:/ No i teraz nie wiem co robić? Wracać na II fazę jakby nigdy nic? Czy rzucić to w cholerę i już przejść na normalne odżywianie, ale zachowując np. jeden dzień białkowy w tygodniu plus jakieś tam inne zasady. Nie wiem co robić:/ Wybiłam się już z tego rytmu diety i ciężko mi się teraz na coś zdecydować. Jakieś rady? ![]()
![]() |
#1586 |
Rozeznanie
|
grewena ojojoj
straszysz zależy jak z twoja wagą, chcesz cos zrzucać jeszcze? ile? jak niewiele to może wskakuj na III brak notatek w podpisie, trudno ocenić elskede ja upiekłam tego murzynka z kulnariów ale mi nie wyszedł ![]() miałam śmietanowca robić, ale jakoś się zebrać nie mogę dziś znowu kurczakowe mięso, może chociaż w naleśniki to wrzucę coby trochę inaczej
![]() |
#1587 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja nie mam wagi. Ważę się tylko jak jeżdżę na weekendy do domu rodziców, czyli najbliższe ważenie w święta :| Czuję i widzę po sobie, że przez te kilka dni przytyłam pewnie prawie wszystko to co schudłam przez miesiąc diety. No dobra może nie wszystko, ale ze 3kg to mi napewno wróciły, więc oczywiście chciałabym je zrzucić z powrotem + jakieś 5kg, do których dążyłam, przed przerwaniem diety. Tylko nie wiem jak mój organizm zareaguje na takie drastyczne zmiany? Raz przez miesiąc dieta białkowa, potem tydzień obżarstwa a teraz znów dieta. Ale chyba spróbuję jednak się przestawić znów na II fazę, jak będzie ciężko to na III wskoczę. Ehh jeszcze te święta już za tydzień.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i oczywiscie wszystkim dukankom gratuluje dzisiajuszych spadkow ![]()
![]() |
![]() |
#1589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Monikaja ważę ok. 59 kg. ale mam tylko 164 wzrostu, a czemu pytasz? elskede -jesteś laska, super płaszczyk ! Doląnczam do KLUBU Wielkich UD! to moja życiowa zmora i jak mam kupic spodnie to wracam z nową bluzką albo z butami ze sklepu ![]() ![]() Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-03-24 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Rozeznanie
|
grewano ja na Twoim miejscu wróciłabym do diety, a ten tydzień obżarstwa potraktuj jako krótki epizod w czasie diety, a to że przytyłaś to też się nie martw, zanim Ci się to odłoży w tłuszczyk to trochę musi minąć czasu,więc nic straconego i szybciej to zrzucisz niż gdybyś np. postanowiła wrócić do diety za miesiąc....I pamiętaj że ile razy będziesz próbować tyle będziesz miała zwycięstw nad sobą
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.