Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-09, 00:03   #1561
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez JCy Pokaż wiadomość
mogłabym dołączyć? chciałabym zrzucić 8 kg
Jasne! To powiedz coś o sobie : wiek, wzrost, waga, cel, jak go zamierzasz osiągnać, który raz podchodzisz do odchudzania itd. .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:14   #1562
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, cześć

Winyl, pytanie "który raz podchodzisz do odchudzania" mnie rozwaliło, nie ma co, podchodzimy do siebie optymistycznie Raz a dobrze i tyle (jasne jasne)

Marzy mi się taki kolor włosów jak ma Anna Maria w tym teledysku:
http://www.youtube.com/watch?v=bb4rq...ture=recentlik

Tylko mam czekoladowe włosy i jasną oprawę oczu, którą wiecznie z powodu tych włosów muszę przyciemniać...

jak myślicie, rozjaśniać?
Stary 2011-01-09, 00:23   #1563
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
No jasne, cześć

Winyl, pytanie "który raz podchodzisz do odchudzania" mnie rozwaliło, nie ma co, podchodzimy do siebie optymistycznie Raz a dobrze i tyle (jasne jasne)

Marzy mi się taki kolor włosów jak ma Anna Maria w tym teledysku:
http://www.youtube.com/watch?v=bb4rq...ture=recentlik

Tylko mam czekoladowe włosy i jasną oprawę oczu, którą wiecznie z powodu tych włosów muszę przyciemniać...

jak myślicie, rozjaśniać?
Oj no, chciałam zacząć z humorem i ZE ZROZUMIENIEM :P.
Ja np. odchudzam się właśnie po raz 9843658347658345638925689 365, ale akurat tym razem mi się uda, a co! :P

Ja jestem blondynką, więc może nie do końca Ci mogę doradzić, ale rozjaśnianie podobno strasznie niszczy włosy. Ja sama chciałam kiedyś rozjaśnić, ale właśnie ze względu na to zrezygnowałam.

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-01-09 o 00:25
Stary 2011-01-09, 00:53   #1564
agniesikk
Zakorzenienie

Ile kropli w morzu, tyle razy Agniesikk podchodziła do odchudzania

Amen.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:56   #1565
bita smietana
Zakorzenienie

haha, no to tak jak u mnie, nie pamiętam już takiego moment w życiu kiedy nie byłam na diecie i nie chciałam na nią przejść

ale teraz jest ostatni raz

ech, no właśnie wiem, że to niszczy włosy, ale już od jakiegoś roku myślę intensywnie o rozjaśnianiu...
Stary 2011-01-09, 07:55   #1566
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hopsa,hopsa, cześć i czołem!
U mnie tradycyjna klęska
więc dietkę pozostawię bez komentarza,ale dzisiaj zaczęłam prawidłowo owsianka i kawa a jak to się dalej potoczy, to nie wiem

Bita Śmietana! Mój TŻ też tak właśnie gada! "jaka Ty mięciutka" - i się cieszy, że mu się udało powiedzieć komplement :P a wczoraj jeszcze powiedział, jaaaa... jak ja lubię duże tyłki! Masz najlepszy,wiesz?

SPOKO
A co do rozjaśniania - też jestem chora w tym temacie.. Ale tak się boję zniszczonych włosów.Wstrzymam się chyba dopóki nie będę miała problemu z siwymi Poza tym TŻ nie chce słyszeć o tym pomyśle, nawet kupił mi turbo prostownicę ze wszystkimi bajerami chroniącymi włosy, różne odżywki i mówi, że nie po to tyle siana wydawał, żebym mu teraz jego ukochane włosy poniszczyła farbowaniem wiecie, to kochane,ale mnie wkurzyło - bo co to za zakazy? fajnie, że o mnie dba, ale blondyny i rude mu się podobają! a ja żądam metamorfozy ;p
no,to znowu ponudziłam z rana
No chyba że na tyle pozazdroszczę koloryzacji jakiejś wizażance, że pójdę do fryzjera i koniec,kropka

Winyl,kurczak z bananem? nie jadłam chyba takiej pyszności

Achh jaka u Was pogoda kobietki? U mnie taak ciepło )) Lubię to!
Aż dzisiaj ubiorę kiecę i krótki płaszczyk,o!

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-01-09 o 08:00
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:41   #1567
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Hopsa,hopsa, cześć i czołem!
U mnie tradycyjna klęska
więc dietkę pozostawię bez komentarza,ale dzisiaj zaczęłam prawidłowo owsianka i kawa a jak to się dalej potoczy, to nie wiem

Bita Śmietana! Mój TŻ też tak właśnie gada! "jaka Ty mięciutka" - i się cieszy, że mu się udało powiedzieć komplement :P a wczoraj jeszcze powiedział, jaaaa... jak ja lubię duże tyłki! Masz najlepszy,wiesz?

SPOKO
A co do rozjaśniania - też jestem chora w tym temacie.. Ale tak się boję zniszczonych włosów.Wstrzymam się chyba dopóki nie będę miała problemu z siwymi Poza tym TŻ nie chce słyszeć o tym pomyśle, nawet kupił mi turbo prostownicę ze wszystkimi bajerami chroniącymi włosy, różne odżywki i mówi, że nie po to tyle siana wydawał, żebym mu teraz jego ukochane włosy poniszczyła farbowaniem wiecie, to kochane,ale mnie wkurzyło - bo co to za zakazy? fajnie, że o mnie dba, ale blondyny i rude mu się podobają! a ja żądam metamorfozy ;p
No chyba że na tyle pozazdroszczę koloryzacji jakiejś wizażance, że pójdę do fryzjera i koniec,kropka

Winyl,kurczak z bananem? nie jadłam chyba takiej pyszności

Aż dzisiaj ubiorę kiecę i krótki płaszczyk,o!
Tak, tak, kurczak z bananem i najlepiej jeszcze z ananasem Uwielbiam!

Oj tam, ciesz się, że Ci kupuje takie bajery i że Mu się podobasz taka . Zresztą Ty masz ładne włosy, nie zmieniaj!!

No wiesz, lepszy duży tyłek (z umiarem :P) niż brak tyłka :P.

XOXO
Stary 2011-01-09, 10:05   #1568
psyhe666
Zakorzenienie

Hej laseczki

Od dziś się odchudzam

Na śniadanie pół grahamki z wędliną i ogórkiem kiszonym i kawa

We wtorek byłam u fryzjera i jestem jeszcze blondziejsza niż wcześniej

Aaaa i w końcu znalazłam partnera na 100dniówkę i zerwałam kontakt z exem Już od 30 grudnia
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:43   #1569
bita smietana
Zakorzenienie

Psyhe, a kto to ten nowy? Kieckę dawaj!

Winyl, a masz przepis na takiego kurczaka z bananem? Bo z ananasem już robiłam, pyszny był.

Ania, też czuję, że jeśli się w końcu na to zdecyduję to będzie to spontan całkowity, nigdy w życiu nie byłam blondynką a przecież wszystkiego trzeba spróbować

Powiedz mu, że cały ten sprzęt będzie idelny do pielęgnacji włosów po rozjaśnianiu i że z takim podświadomym celem go kupował
Stary 2011-01-09, 11:09   #1570
winyl
Zakorzenienie

Oj przepisu nie mam, dzieło koleżanki .

Psyhe, opowiadaj, opowiadaj!

XOXO
Stary 2011-01-09, 11:20   #1571
aante_e
Miss Pudernica

U mnie po wczorajszym i przedwczorajsztm wieczorze klęska, waga poszła w górę Koniec rozpusty, dzisiaj jem lekko, koniec wieczornego żarcia! Dobrze, że słodyczy nie jem i nie podjadam

Mój TŻ nawet nie chce słyszeć o mojej diecie. Jednocześnie burczy na mnie, że wymyślam nie wiadomo co i łąduję we mnie kebaba Dzisiaj też się przytulał, jakie to mam fajne ciałko, ale na swoje szczęście pominął słowo 'miękkie"
Stary 2011-01-09, 11:39   #1572
imy
Zadomowienie

Witam
Bardzo bym chciała do was dołączyć
Coś o mnie...
Wiek 20
Wzrost 166
Waga nie mam pojęcia coś ok 54 kg Nie mam tu wagi i nie ważyłam się kilka miesięcy ale źle się czuje z nadmiarem tłuszczu na brzuchu, pupie i udach
Cel: Zrzucić ten tłuszcz co na mnie wisi powiedzmy że - 8 kg mnie zadowoli :P
Jak? No więc przede wszystkim mniej tłuszczu. Smażyłam i jadłam często kurczaka z paltelni na oleju. Kupiłam garnek do gotowania na parze, więc on mi w tym pomoże. Koniec z słonymi przekąskami i ciasteczkami. Więcej wody i ruchu
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:44   #1573
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Dla mnie najważniejesze jest, żeby ćwiczyć regularnie, a tego nie mogę narazie dokonać :|. Np. dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłam, ale mam nadzieję, że to w końcu zrobię.
Bo wiem, że przy ćwiczeniach + zdrowym odżywianiu z drobnymi grzeszkami na pewno schudnę! Tylko kurde nie potrafię sie do tych ćwiczeń zmobilizować!
Hmm hmm hmmm Bo ja tak cicho się zastanawiam nad 8min abs, buns i legs. No i hh bo lubię. Ale tak na prawde cicho :P I może na dniach byśmy ruszyły? Bo do piątku jestem zawalona nauką i myślę,że ciężko byłoby się ruszyć.

Cytat:
Wiecie, już mnie ta sesja zaczyna przytłaczać, praktycznie nie mam dnia bez dużej ilości nauki, nawet nie mam jak o diecie myśleć W sensie- czas, warunki znajdą się, ale dobija mnie to psychicznie. Znowu będę się stresować, nie będzie kiedy się wyspać, będę źle się czuła itd. Ech...

TŻ powiedział mi (na wyraźne żądanie szczerej odpowiedzi), że przydałoby mi się zrzucić trochę brzuszka po świętach, chłopak ma jakiegoś hopla na punkcie płaskich brzuchów No więc trzeba się wziąć za siebie. Aaaa i stwierdził, że mam taką miękką pupę i był zadowolony bo myślał, że to komplement.
Ehh mi się semestr kończy w tym tygodniu,a mam jeszcze codziennie zaliczenia. Do piątku muszę mieć wszystkie wpisy w indeksie,a jeszcze oceny poprawiam Więc poniekąd wiem co to za stres :P Dzisiaj specjalnie spałam do 11 bo wiedziałam,że nauka na mnie czeka i chciałam opóźnić ten moment

Dobrze,że Ci tż przynajmniej szczerze odpowiada i to w miarę delikatnie :P Bo ja od swojego nigdy nie wyduszę prawdy.

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Mojemu też się blondyny podobają i nie omieszkał mi tego powiedzieć ale jak żartuję,że się na blond pofarbuję (w życiu:P) to od razu panika,że nie nie. Także on na te blondyny to chyba tylko popatrzeć lubi,ale żeby taką mieć u boku to niekoniecznie Oj ciężko zrozumieć faceta

U mnie też ciepło,śniegu coraz mniej. Ale obawiam się,że zima wróci i w jeden dzień nadrobi :P
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Na śniadanie pół grahamki z wędliną i ogórkiem kiszonym i kawa

Aaaa i w końcu znalazłam partnera na 100dniówkę i zerwałam kontakt z exem Już od 30 grudnia
Ej malutkie te śniadanie,a to najważniejszy posiłek!
Poka kiecę :P i partnera na studniówkę

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Mój TŻ nawet nie chce słyszeć o mojej diecie. Jednocześnie burczy na mnie, że wymyślam nie wiadomo co i łąduję we mnie kebaba Dzisiaj też się przytulał, jakie to mam fajne ciałko, ale na swoje szczęście pominął słowo 'miękkie"
Skąd ja to znam

Wczoraj pofolgowałam bo byłam na urodzinach u babci tż,ale dzisiaj mam jakąś mega motywację i muszę ją wykorzystać
Wieczorem wyszorowałam się syrenką i żelem o zapachu gumy balonowej Potem wysmarowałam się oliwką (jednak oliwka to oliwka, balsamy idą w kąt:P). I miałam takiego powera w sobie!

W związku z tym zaraz dokończę kawę i idę się ważyc i mierzyć
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 11:50   #1574
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
Witam
Coś o mnie...
Wiek 20
Wzrost 166
Waga nie mam pojęcia coś ok 54 kg Nie mam tu wagi i nie ważyłam się kilka miesięcy ale źle się czuje z nadmiarem tłuszczu na brzuchu, pupie i udach
Jak? No więc przede wszystkim mniej tłuszczu. Smażyłam i jadłam często kurczaka z paltelni na oleju. Kupiłam garnek do gotowania na parze, więc on mi w tym pomoże. Koniec z słonymi przekąskami i ciasteczkami. Więcej wody i ruchu
Hmm 46 kg przy 166 cm to trochę za mało, nie zależnie od tego jaką maasz budowę.

Monia Też wczoraj się smarowałam oliwką i stwierdziłam, że to jest porządne nawilżenie, no i trzeba się porządnie namachać, żeby ją wetrzeć. Używam teraz Ziaji na cellulit, w dużej pomarańczowej butli, super jest na całe ciało.

Łączę się z Wami w bólu, ja przy 2 kierunkach nie wyrabiam z nauką:/ Zaraz lecę do książek, jutro mam zaliczenie ćw na zerówkę i kolokrium, we wtrorek kolos, w środę 2... Ale w środę idziemy z TŻtem na "poznaj naszą rodzinke" z Barbrą Streisand w nagrodę za ten wysiłek naukowy

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2011-01-09 o 11:53
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 12:09   #1575
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja używam oliwki z babydream. Od czasu do czasu też na twarz. I zawsze spisywała się rewelacyjnie

Nadeszła chwila prawdy:
wzrost 174cm
waga 60.5kg. (+0.5kg. od miesiąca)
biodra 96cm
kości miednicy 84cm
talia 69cm
biust 70/93
udo 51.5
Tak na pewno nie będzie, zaczynam wojnę
Stary 2011-01-09, 13:24   #1576
bita smietana
Zakorzenienie

aante_e słowo miękkie staje się moim znienawidzonym Ale jak on był słodki kiedy totalnie nie wiedział o co się oburzam

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
Witam
Coś o mnie...
Wiek 20
Wzrost 166
Jak? No więc przede wszystkim mniej tłuszczu. Smażyłam i jadłam często kurczaka z patelni na oleju. Kupiłam garnek do gotowania na parze, więc on mi w tym pomoże. Koniec z słonymi przekąskami i ciasteczkami. Więcej wody i ruchu
o, gotowanie na parze to super rzecz, też bardzo lubię

mooniaaaa
, taak, zacznijmy ćwiczenia! Ja w sumie od piątku też mogę zaczynać, nauka poczeka

Ech, to może tak jest, że oni lubią blondynki, ale nie chcą żebyśmy my nimi były, skoro dobrze nam w ciemnych? Zresztą nie wiem, coś czuję, że to rozjaśnianie będzie mi chodziło po głowie i w końcu to zrobię...

Wymiary masz fajne, ja na razie o takich marzę, więc wiesz Wczoraj przeczytałam, że Miranda Kerr ma przy wzrocie 175cm 54 kg wagi i też tak chcę

Może też wypróbuję oliwkę, bo na moją przesuszoną w zimie skórę nie działają już nawet masła
Stary 2011-01-09, 13:36   #1577
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

mooniaaaa
, taak, zacznijmy ćwiczenia! Ja w sumie od piątku też mogę zaczynać, nauka poczeka

Ech, to może tak jest, że oni lubią blondynki, ale nie chcą żebyśmy my nimi były, skoro dobrze nam w ciemnych? Zresztą nie wiem, coś czuję, że to rozjaśnianie będzie mi chodziło po głowie i w końcu to zrobię...

Wymiary masz fajne, ja na razie o takich marzę, więc wiesz Wczoraj przeczytałam, że Miranda Kerr ma przy wzrocie 175cm 54 kg wagi i też tak chcę

Może też wypróbuję oliwkę, bo na moją przesuszoną w zimie skórę nie działają już nawet masła
Dla mnie 54kg. to byłoby za mało. Jak ważyłam 57kg. to każdy mówił,że strasznie chudo wyglądam, ja sama nie mogłam spać na brzuchu bo kości mi się w materac wbijały najlepiej się czułam przy 58kg.

Oliwka jest najlepsza

Ehh muszę jutro poprawić zaliczenie z października, patrzę w obliczenia i nic nie kumam, wszystko zapomniałam
Ale na pocieszenie włączyłam sobie płytę, wróciły wspomnienia i od razu mi lepiej :P

Tak myślę co by tu pochłonąć na IIśn w akcie desperacji chyba zjem zupę :P
Na pierwsze zjadłam jajecznicę z dwoma plasterkami szynki i kromką razowca. Mało zdrowych rzeczy mam w lodówce, chyba wieczorem zrobię listę i jutro ruszę na zakupy.
Stary 2011-01-09, 14:05   #1578
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Hmm hmm hmmm Bo ja tak cicho się zastanawiam nad 8min abs, buns i legs. No i hh bo lubię. Ale tak na prawde cicho :P I może na dniach byśmy ruszyły? Bo do piątku jestem zawalona nauką i myślę,że ciężko byłoby się ruszyć.

Wczoraj pofolgowałam bo byłam na urodzinach u babci tż,ale dzisiaj mam jakąś mega motywację i muszę ją wykorzystać
Wieczorem wyszorowałam się syrenką i żelem o zapachu gumy balonowej Potem wysmarowałam się oliwką (jednak oliwka to oliwka, balsamy idą w kąt:P). I miałam takiego powera w sobie!
ja strasznie nie lubie cwiczyc na brzuch, normalnie nienawidze
wiec na poczatek zaczne od buns i legs! moze juz dzis albo jutro, chyba moj brzuch nie jest taki straszny jak uda i pupa. Ooo masz tyle w biodrach co ja

oliwke chyba kupie razem z bankami chinskimi, jeszcze nigdy nie nosilam szortow to przez cellulit a w tym roku chce go pogonic!

Cytat:
Tak na pewno nie będzie, zaczynam wojnę

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Tak myślę co by tu pochłonąć na IIśn w akcie desperacji chyba zjem zupę :P
ja juz rosolek mam za soba

kurde znowu wczoraj forma wrocila
Stary 2011-01-09, 14:10   #1579
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja strasznie nie lubie cwiczyc na brzuch, normalnie nienawidze
wiec na poczatek zaczne od buns i legs! moze juz dzis albo jutro, chyba moj brzuch nie jest taki straszny jak uda i pupa. Ooo masz tyle w biodrach co ja

oliwke chyba kupie razem z bankami chinskimi, jeszcze nigdy nie nosilam szortow to przez cellulit a w tym roku chce go pogonic!

Ehh to może od dzisiaj ruszymy z tymi 8min ... co dziewczyny? ale jakoś pod wieczór, potem szorowanie syreną i takie tak

Ja uwielbiam szorty! Latem nie ma nic wygodniejszego Kupuj bańki,a może i ja kupię żeby się podszlifować przed sezonem

I postanawiam- mogę grzeszyć 1x w tygodniu!
Stary 2011-01-09, 14:13   #1580
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Dla mnie najważniejesze jest, żeby ćwiczyć regularnie, a tego nie mogę narazie dokonać :|. Np. dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłam, ale mam nadzieję, że to w końcu zrobię.
Bo wiem, że przy ćwiczeniach + zdrowym odżywianiu z drobnymi grzeszkami na pewno schudnę! Tylko kurde nie potrafię sie do tych ćwiczeń zmobilizować!
no wlasnie, dolozyc cwiczenia i od razu leci. Tez mi sie nie chce. Sama w domu nie potrafie
Cytat:
Ale nie ma szans, zorganizuję się, zepnę wreszcie poślady i znajdę czas i na dietę, i na ćwiczenia i na sesję. Prawda prawda prawda?
pewnie ze dasz rade!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ah no i oczywiście dzisiaj 2 szklanki coli
kurde, musze to napisac, nie lubie coli, pepsi, w ogole zadnych napojow i sokow.

jedynie nestea, wode z cytryna i herbaty
ale dobrze, jeden nalog mniej!

Cytat:
a nie za duzo przy 166 cm 54 kg- to jak ja

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Ehh to może od dzisiaj ruszymy z tymi 8min ... co dziewczyny? ale jakoś pod wieczór, potem szorowanie syreną i takie tak

Ja uwielbiam szorty! Latem nie ma nic wygodniejszego Kupuj bańki,a może i ja kupię żeby się podszlifować przed sezonem

I postanawiam- mogę grzeszyć 1x w tygodniu!
szorty - wiem , mam jedne takie biale. naprawde mi sie uda roztyly
ja tez 1 dzien w tygodniu taki robie inaczej bym zwariowala. Jejku jak dobrze ze sie opamietalam bo znow jadlam co popadnie. Dzis 4 dzien dobrego jedzonka

banki jeszcze musze obczaic, ale by sie przydaly dobra ja dzisiaj mam czas 8 min buns i legs zrobie
Stary 2011-01-09, 14:18   #1581
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
no wlasnie, dolozyc cwiczenia i od razu leci. Tez mi sie nie chce. Sama w domu nie potrafie

pewnie ze dasz rade!

kurde, musze to napisac, nie lubie coli, pepsi, w ogole zadnych napojow i sokow.

jedynie nestea, wode z cytryna i herbaty
ale dobrze, jeden nalog mniej!

a nie za duzo przy 166 cm 54 kg- to jak ja

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

szorty - wiem , mam jedne takie biale. naprawde mi sie uda roztyly
ja tez 1 dzien w tygodniu taki robie inaczej bym zwariowala. Jejku jak dobrze ze sie opamietalam bo znow jadlam co popadnie. Dzis 4 dzien dobrego jedzonka

banki jeszcze musze obczaic, ale by sie przydaly dobra ja dzisiaj mam czas 8 min buns i legs zrobie
Zazdroszczę, że nie lubisz pepsi , napojów itd!!
Ja oprócz tych wszystkich coca-colowych świństw uwielbiam wszelkie kawy z dużą ilością bitej śmietany (), syropów, curku itd. Masakra. Teraz się ograniczam i kupuję bez bitej śmietany, bez jakichś super dodatków, ale np. zwykłą latte karmelową, czekoladową itd. Maksymalnie jedna dziennie, ale tak naprawdę to wychodzą może ze 3 w tygodniu, także już jest ok .

Co do ćwiczeń - 8min koniecznie! To są super ćwiczenia i naprawdę dają efekty! Tzn. ja potwierdzam 8min legs! Kiedyś ćwiczyłam i mi zaczęły spadać cm z ud, a tego się nigdy nie dało ruszyć! Ale potem ulubione cheeseburgery, fryteczki, pizze, zapiekaneczki, wszystkie mozliwe fast foody, wszystkie mozliwe słodycze i wszystko co tłuste, słodkie, niezdrowe i tuczące no i efekt jest jaki jest!

I właśnie też zamierzam robić ośmiominutówki i kręcić hula hopem! Chcę zacząć dzisiaj!

XOXO
Stary 2011-01-09, 14:34   #1582
moooniaaaa
Zakorzenienie

Winyl, ja też lubię takie kawy z wypasem I jeszcze w jednej kawiarni dają pyszną mleczna czekoladę, dzbankami mogłabym ją pić ale basta! :P
Stary 2011-01-09, 14:34   #1583
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

kawy to ja w ogole nie pije wiesz ale pracowalam w kawiarni, wiec o syropach, smietanie cos wiem. uwielbiam latte z wszelkimi dodatkami!

za to pizzee, tortille , kebaby... rzadko ale jak sobie tak czlowiek pozwoli, rozpycha zoladek, potem sie je coraz wiecej to tak sie zbiera i zbiera

a buns i legs robilam chyba 2 lata temu, i dzialalo na nogi, biodra, pamietam
Stary 2011-01-09, 15:02   #1584
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ale będziemy laski za miesiąc
Stary 2011-01-09, 15:17   #1585
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale będziemy laski za miesiąc
Nie da się ukryć .

XOXO
Stary 2011-01-09, 15:33   #1586
aante_e
Miss Pudernica

Ooo kawe uwielbiam, taką rozpuszczlną z mleczkiem, cukrem i syoper mniam

Koleżanka namawia mnie, żebym zaczęła z nią kopenhadzka
Stary 2011-01-09, 15:46   #1587
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo nie nie, nie daj się w to wciągnąć, bo to baaardzo niezdrowe! I po co Ci efekt jojo? Niewarto!

XOXO
Stary 2011-01-09, 15:52   #1588
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Walić diety, MŻ WR i będzie dobrze :P

Dziewczyny, które też testują paski (chyba 3 na wątku jesteśmy?:P), jak tam efekty? Mi zostały jeszcze 3 paski.

Idę sobie włączyc 8min
Stary 2011-01-09, 16:00   #1589
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ooo nie nie, nie daj się w to wciągnąć, bo to baaardzo niezdrowe! I po co Ci efekt jojo? Niewarto!
Cytat:
Walić diety, MŻ WR i będzie dobrze :P

Dziewczyny, które też testują paski (chyba 3 na wątku jesteśmy?:P), jak tam efekty? Mi zostały jeszcze 3 paski.
Średnio się zapatrują na tą dietę, bo nie mogłabym jeść: sałaty, pomidorów, owoców...czyli prawie nic bym nie jadła

Ja też testuje paski, ale teraz zrobiłam 2 dni przerwy, bo bardzo uwrażliwiły mi się górne jedynki, nie mogłam nic pogryźć A co do efektu to mam z natury ciemne zęby, u mnie w rodzinie wszyscy takie mają, ale nawet trochę mi się wybieliły Chociaż sama nie dałabym za nie 80 zł.
Stary 2011-01-09, 16:51   #1590
JCy
Raczkowanie

Mój bilans
10 cm za mało
ok 8 kg za dużo
wiek hmm 20 parę z naciskiem na parę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości