|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Jasne!
To powiedz coś o sobie : wiek, wzrost, waga, cel, jak go zamierzasz osiągnać, który raz podchodzisz do odchudzania itd. .
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne, cześć
Winyl, pytanie "który raz podchodzisz do odchudzania" mnie rozwaliło, nie ma co, podchodzimy do siebie optymistycznie Raz a dobrze i tyle![]() (jasne jasneMarzy mi się taki kolor włosów jak ma Anna Maria w tym teledysku: http://www.youtube.com/watch?v=bb4rq...ture=recentlik Tylko mam czekoladowe włosy i jasną oprawę oczu, którą wiecznie z powodu tych włosów muszę przyciemniać... jak myślicie, rozjaśniać? |
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. odchudzam się właśnie po raz 9843658347658345638925689 365, ale akurat tym razem mi się uda, a co! :P Ja jestem blondynką, więc może nie do końca Ci mogę doradzić, ale rozjaśnianie podobno strasznie niszczy włosy. Ja sama chciałam kiedyś rozjaśnić, ale właśnie ze względu na to zrezygnowałam.
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-01-09 o 00:25 |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kropli w morzu, tyle razy Agniesikk podchodziła do odchudzania
Amen. |
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
haha, no to tak jak u mnie, nie pamiętam już takiego moment w życiu kiedy nie byłam na diecie i nie chciałam na nią przejść
![]() ale teraz jest ostatni raz ![]() ech, no właśnie wiem, że to niszczy włosy, ale już od jakiegoś roku myślę intensywnie o rozjaśnianiu... |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsa,hopsa, cześć i czołem!
![]() U mnie tradycyjna klęska więc dietkę pozostawię bez komentarza,ale dzisiaj zaczęłam prawidłowo a jak to się dalej potoczy, to nie wiem Bita Śmietana! Mój TŻ też tak właśnie gada! "jaka Ty mięciutka" - i się cieszy, że mu się udało powiedzieć komplement :P a wczoraj jeszcze powiedział, jaaaa... jak ja lubię duże tyłki! Masz najlepszy,wiesz? ![]() SPOKO A co do rozjaśniania - też jestem chora w tym temacie.. Ale tak się boję zniszczonych włosów.Wstrzymam się chyba dopóki nie będę miała problemu z siwymi i mówi, że nie po to tyle siana wydawał, żebym mu teraz jego ukochane włosy poniszczyła farbowaniem wiecie, to kochane,ale mnie wkurzyło - bo co to za zakazy? fajnie, że o mnie dba, ale blondyny i rude mu się podobają! a ja żądam metamorfozy ;pno,to znowu ponudziłam z rana ![]() No chyba że na tyle pozazdroszczę koloryzacji jakiejś wizażance, że pójdę do fryzjera i koniec,kropka ![]() Winyl,kurczak z bananem? nie jadłam chyba takiej pyszności ![]() Achh jaka u Was pogoda kobietki? U mnie taak ciepło )) Lubię to!Aż dzisiaj ubiorę kiecę i krótki płaszczyk,o!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-01-09 o 08:00 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam! Oj tam, ciesz się, że Ci kupuje takie bajery i że Mu się podobasz taka No wiesz, lepszy duży tyłek (z umiarem :P) niż brak tyłka :P.
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Od dziś się odchudzam Na śniadanie pół grahamki z wędliną i ogórkiem kiszonym i kawa ![]() We wtorek byłam u fryzjera i jestem jeszcze blondziejsza niż wcześniej ![]() Aaaa i w końcu znalazłam partnera na 100dniówkę i zerwałam kontakt z exem Już od 30 grudnia
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, a kto to ten nowy? Kieckę dawaj!
Winyl, a masz przepis na takiego kurczaka z bananem? Bo z ananasem już robiłam, pyszny był. Ania, też czuję, że jeśli się w końcu na to zdecyduję to będzie to spontan całkowity, nigdy w życiu nie byłam blondynką a przecież wszystkiego trzeba spróbować ![]() Powiedz mu, że cały ten sprzęt będzie idelny do pielęgnacji włosów po rozjaśnianiu i że z takim podświadomym celem go kupował |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przepisu nie mam, dzieło koleżanki
. Psyhe, opowiadaj, opowiadaj!
|
#1571 |
|
Miss Pudernica
|
U mnie po wczorajszym i przedwczorajsztm wieczorze klęska, waga poszła w górę
![]() Mój TŻ nawet nie chce słyszeć o mojej diecie. Jednocześnie burczy na mnie, że wymyślam nie wiadomo co i łąduję we mnie kebaba
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Bardzo bym chciała do was dołączyć ![]() Coś o mnie...Wiek 20 ![]() Wzrost 166 Waga nie mam pojęcia coś ok 54 kg Nie mam tu wagi i nie ważyłam się kilka miesięcy ale źle się czuje z nadmiarem tłuszczu na brzuchu, pupie i udach![]() Cel: Zrzucić ten tłuszcz co na mnie wisi powiedzmy że - 8 kg mnie zadowoli :PJak? No więc przede wszystkim mniej tłuszczu. Smażyłam i jadłam często kurczaka z paltelni na oleju. Kupiłam garnek do gotowania na parze, więc on mi w tym pomoże. Koniec z słonymi przekąskami i ciasteczkami. Więcej wody i ruchu
|
|
#1573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tak cicho się zastanawiam nad 8min abs, buns i legs. No i hh bo lubię. Ale tak na prawde cicho :P I może na dniach byśmy ruszyły? Bo do piątku jestem zawalona nauką i myślę,że ciężko byłoby się ruszyć.Cytat:
Dobrze,że Ci tż przynajmniej szczerze odpowiada i to w miarę delikatnie :P Bo ja od swojego nigdy nie wyduszę prawdy. Cytat:
ale jak żartuję,że się na blond pofarbuję (w życiu:P) to od razu panika,że nie nie. Także on na te blondyny to chyba tylko popatrzeć lubi,ale żeby taką mieć u boku to niekoniecznie Oj ciężko zrozumieć faceta ![]() U mnie też ciepło,śniegu coraz mniej. Ale obawiam się,że zima wróci i w jeden dzień nadrobi :P Cytat:
Poka kiecę :P i partnera na studniówkę ![]() Cytat:
![]() Wczoraj pofolgowałam bo byłam na urodzinach u babci tż,ale dzisiaj mam jakąś mega motywację i muszę ją wykorzystać ![]() Wieczorem wyszorowałam się syrenką i żelem o zapachu gumy balonowej Potem wysmarowałam się oliwką (jednak oliwka to oliwka, balsamy idą w kąt:P). I miałam takiego powera w sobie!W związku z tym zaraz dokończę kawę i idę się ważyc i mierzyć
|
|||||
|
|
|
#1574 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Monia Też wczoraj się smarowałam oliwką i stwierdziłam, że to jest porządne nawilżenie, no i trzeba się porządnie namachać, żeby ją wetrzeć. Używam teraz Ziaji na cellulit, w dużej pomarańczowej butli, super jest na całe ciało. Łączę się z Wami w bólu, ja przy 2 kierunkach nie wyrabiam z nauką:/ Zaraz lecę do książek, jutro mam zaliczenie ćw na zerówkę i kolokrium, we wtrorek kolos, w środę 2... Ale w środę idziemy z TŻtem na "poznaj naszą rodzinke" z Barbrą Streisand w nagrodę za ten wysiłek naukowy
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2011-01-09 o 11:53 |
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam oliwki z babydream. Od czasu do czasu też na twarz. I zawsze spisywała się rewelacyjnie
Nadeszła chwila prawdy: wzrost 174cm waga 60.5kg. (+0.5kg. od miesiąca) biodra 96cm kości miednicy 84cm talia 69cm biust 70/93 udo 51.5 Tak na pewno nie będzie, zaczynam wojnę
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
aante_e słowo miękkie staje się moim znienawidzonym
Ale jak on był słodki kiedy totalnie nie wiedział o co się oburzam![]() Cytat:
mooniaaaa , taak, zacznijmy ćwiczenia! Ja w sumie od piątku też mogę zaczynać, nauka poczeka![]() Ech, to może tak jest, że oni lubią blondynki, ale nie chcą żebyśmy my nimi były, skoro dobrze nam w ciemnych? Zresztą nie wiem, coś czuję, że to rozjaśnianie będzie mi chodziło po głowie i w końcu to zrobię... ![]() Wymiary masz fajne, ja na razie o takich marzę, więc wiesz Wczoraj przeczytałam, że Miranda Kerr ma przy wzrocie 175cm 54 kg wagi i też tak chcęMoże też wypróbuję oliwkę, bo na moją przesuszoną w zimie skórę nie działają już nawet masła |
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwka jest najlepsza ![]() Ehh muszę jutro poprawić zaliczenie z października, patrzę w obliczenia i nic nie kumam, wszystko zapomniałam ![]() Ale na pocieszenie włączyłam sobie płytę, wróciły wspomnienia i od razu mi lepiej :P Tak myślę co by tu pochłonąć na IIśn w akcie desperacji chyba zjem zupę :PNa pierwsze zjadłam jajecznicę z dwoma plasterkami szynki i kromką razowca. Mało zdrowych rzeczy mam w lodówce, chyba wieczorem zrobię listę i jutro ruszę na zakupy. |
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec na poczatek zaczne od buns i legs! moze juz dzis albo jutro, chyba moj brzuch nie jest taki straszny jak uda i pupa. Ooo masz tyle w biodrach co ja ![]() oliwke chyba kupie razem z bankami chinskimi, jeszcze nigdy nie nosilam szortow to przez cellulit a w tym roku chce go pogonic!---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() kurde znowu wczoraj ![]() ![]() forma wrocila
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś pod wieczór, potem szorowanie syreną i takie tak ![]() Ja uwielbiam szorty! Latem nie ma nic wygodniejszego ![]() I postanawiam- mogę grzeszyć 1x w tygodniu! |
|
|
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurde, musze to napisac, nie lubie coli, pepsi, w ogole zadnych napojow i sokow. jedynie nestea, wode z cytryna i herbaty ![]() ale dobrze, jeden nalog mniej! ![]() a nie za duzo przy 166 cm 54 kg- to jak ja ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ja tez 1 dzien w tygodniu taki robie ![]() banki jeszcze musze obczaic, ale by sie przydaly dobra ja dzisiaj mam czas 8 min buns i legs zrobie
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oprócz tych wszystkich coca-colowych świństw uwielbiam wszelkie kawy z dużą ilością bitej śmietany ( ), syropów, curku itd. Masakra. Teraz się ograniczam i kupuję bez bitej śmietany, bez jakichś super dodatków, ale np. zwykłą latte karmelową, czekoladową itd. Maksymalnie jedna dziennie, ale tak naprawdę to wychodzą może ze 3 w tygodniu, także już jest ok . Co do ćwiczeń - 8min koniecznie! To są super ćwiczenia i naprawdę dają efekty! Tzn. ja potwierdzam 8min legs! Kiedyś ćwiczyłam i mi zaczęły spadać cm z ud, a tego się nigdy nie dało ruszyć! Ale potem ulubione cheeseburgery, fryteczki, pizze, zapiekaneczki, wszystkie mozliwe fast foody, wszystkie mozliwe słodycze i wszystko co tłuste, słodkie, niezdrowe i tuczące no i efekt jest jaki jest! I właśnie też zamierzam robić ośmiominutówki i kręcić hula hopem! Chcę zacząć dzisiaj!
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, ja też lubię takie kawy z wypasem
I jeszcze w jednej kawiarni dają pyszną mleczna czekoladę, dzbankami mogłabym ją pić |
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
kawy to ja w ogole nie pije wiesz
ale pracowalam w kawiarni, wiec o syropach, smietanie cos wiem. uwielbiam latte z wszelkimi dodatkami!![]() za to pizzee, tortille , kebaby... rzadko ale jak sobie tak czlowiek pozwoli, rozpycha zoladek, potem sie je coraz wiecej to tak sie zbiera i zbiera ![]() a buns i legs robilam chyba 2 lata temu, i dzialalo na nogi, biodra, pamietam
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Ale będziemy laski za miesiąc
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1586 |
|
Miss Pudernica
|
Ooo kawe uwielbiam, taką rozpuszczlną z mleczkiem, cukrem i syoper mniam
![]() Koleżanka namawia mnie, żebym zaczęła z nią kopenhadzka
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo nie nie, nie daj się w to wciągnąć, bo to baaardzo niezdrowe! I po co Ci efekt jojo? Niewarto!
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które też testują paski (chyba 3 na wątku jesteśmy?:P), jak tam efekty? Mi zostały jeszcze 3 paski. Idę sobie włączyc 8min
|
|
|
|
|
#1589 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Ja też testuje paski, ale teraz zrobiłam 2 dni przerwy, bo bardzo uwrażliwiły mi się górne jedynki, nie mogłam nic pogryźć A co do efektu to mam z natury ciemne zęby, u mnie w rodzinie wszyscy takie mają, ale nawet trochę mi się wybieliły
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
Mój bilans
![]() 10 cm za mało ok 8 kg za dużo wiek hmm 20 parę z naciskiem na parę
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

To powiedz coś o sobie : wiek, wzrost, waga, cel, jak go zamierzasz osiągnać, który raz podchodzisz do odchudzania itd.
.

Raz a dobrze i tyle

SPOKO
i mówi, że nie po to tyle siana wydawał, żebym mu teraz jego ukochane włosy poniszczyła farbowaniem 

Uwielbiam! 

powiedzmy że - 8 kg mnie zadowoli :P