|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
kurczę,dziś 11. a mojego zasiłku ani widu
a zawsze UP robił przelew do 8smego
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie ubirea spodni z kombinezonu małej. Lata w sztruksowych z podszewką
znacie fajny przepis na racuchy ale bez drozdzy? chyba z maślanki sie robi w necie tego duzo ale wiadomo wole cos wypróbowanego my juz po kolędzie, młoda dostała obrazek i ubawiła wszystkich po pachy
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna jak bez drożdży to na sodzie chyba się robi racuszki i mleku zsiadłym , znaczy maślanka i kefiry pewnie tak samo działają
kurcze nawet nie wiem co to zinger ja nic nie jadam na mieście na szybko wstyd się przyznać w życiu zjadłam jednego kebaba i to na wakacjach sto lat temu i z 5 zapiekanek z tysiąc lat temu jak sie pojawiły w Polsce
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
oooo Zinger to to co kocham
![]() : mniamiiiiiiii ale jem bardzo rzadkoJa ubieram kombinezon bo u nas tylko 1 na plusie pozatym Tymek miałby jeansy zaraz mokre. Kombinezon suszy się do teraz Ja mam sprawdzony przepis na racuchy z netu 1,5 szklanki mąki 1 szkalnka mleka 1 duże jajko 1 łyzka oleju (dodana do ciasta) łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżeczki cukru wanilinowego 0,5 łyżeczki soli 1 łyżeczka cynamonu na nadzienie-1-2 jabłka (starte na tarce) Pychotka |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Iga osłuchana i jest ok, gardło też czyste. Mam tylko syrop podawać, także jutro ją zostawiam na spanie a sama jadę na rozmowę
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twoich zarzutów - księża mi nic nie musieli wytłumaczać, swój rozum mam... co ma historia do wiary....? jeśli ktoś potrzebuje wiarę w Boga, który jak czarodziej macha różdżką i rozsiewa wszędzie pokój i dobro, to rzeczywiście wiara nie ma sensu. Ale nie będę tłumaczyć na czym to wg mnie polega, bo posądzisz mnie o nawracanie. A co do kuszenia szatana - nie wiem czemu mnie wyśmiałaś, przecież dobrze sobie zdaję sprawę, że dla Ciebie to banialuki i wyraźnie rozdzieliłam uzasadnienie zła na "religijne" i racjonalne. Wybacz, ale jakoś mnie zdołował Twój post, bo wieczorem myślałam, że prowadzimy kulturalną rozmowę, a teraz chcąc sobie poprawić po debilnym dniu humor całkiem sobie go zepsułam. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- sorry za ton, może źle odebrałam Twojego posta, ale mam do dupy dzień, jestem wykończona i mam serdecznie dość wszystkiego. |
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
![]() o 12 latki w ciązy i w Polsce się zdarzają czytałam w newsweeku że coraz więcej młodocianych mamusiek dacie wiarę jak te lale to tłumaczą ![]() otóż gadają że nie wiedziały że moga zajść w ciążę, niemniej jednak nogi jakiemuś szczeniakowi to już widziały jak rozłożyc ![]() albo następne tłumaczenie, że rodzice ani szkoła nie wyedukowała ich w tej kwestii mi to sie wierzyć nie chce w dobie internetu i innych gazetek dla nastolatek nic nie wiedziały to już chyba jedynie nasze bobasy mogą nie wiedzieć skąd się dzieci biorą ![]() nastąpiła taka samotność dzieci w rodzinach, zdane same na siebie szukają zajęcia i zainteresowania, no i seks w gimnazjum jest super , jak nobilituje szare myszki ![]() a z katarem to ja też nie jestem taka spolegliwa właśnie coraz więcej powikłań pokataralnych w uszach potem trzeba leczyć antybiotykami więc jak coś błahe to ok , ale jak się ciągnie i ciagnie wiele dni to lepiej podpytać lekarza wylądowałam w pokoju Mikiego, najpierw był oczywiście mega wrzask potem już myślałam że usypia, a teraz rozkazał sobie kanapek donieść bo biedak zapomniał o kolacji wszamał bułę posmarowaną serkiem i się kokosi, ale coś nie widzę mega padnięcia mimo że drzemki dziś nie miał hm , chyba historia nie zaprzecza istnienia Chrystusa ? spór raczej trwa o to czy faktycznie jest coś po śmierci
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:55 |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
zapijam batona colą i leczę rozbujany PSM
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
o Sosno mieszanka iście wybuchowa
![]() zamiast coli lepiej może magnez na zszargane nerwy ps. jeszcze jedno pytanie z tych delikatnych po co niektóre z Was chrzciły dzieciaki jak wiara w Boga jest z Wami nie po drodze ? przecież jak bobas będzie chciał to może sie potem ochrzcić itp ewentualnie wybrać sobie inną alternatywę ? w czasach mojego dzieciństwa prawie wszystkie dzieciaki chrzczono, posyłano na religię, żeby nie odbiegało od reszty, nie było napiętnowane, żeby rodzina sie nie czepiała ale dziś chyba bardziej tolerancyjne czasy? a moze sie mylę? nie chcę żeby się wojna rozpętała , pytam z ciekawości , nikogo nie krytykuję za takie wybory na spokojnie ... Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-11 o 20:09 |
|
|
|
#1572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dla mnie, ciemnogrodzkiej cnotki, ta sprawa nie była tajemnicą...---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
musiaaaaaaaaaaaaałam..... powoli dochodzę do siebie
|
||
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno cola plus batoniki to moje ulubione danie
Co do wiary, to ja bardzo daleko jestem z nią teraz, może nie tyle z wiarą ile z Bogiem... mam tak przebimbane, że się prędko do spowiedzi nie wybiorę ot i tak to funkcjonuje chyba jednak zbyt wiele wydarzyło się w moim życiu, żebym mogła powiedzieć, że nie wierzę. A ja dziś wybyłam na 40 minut i Ola zrobiła maxi sajgon małżowi... który nie potrafi sobie z nią dać rady w takim stanie
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Zdrówka życzę wszystkich chorym samcom dobrze że Idźka zdrowa i osłuchowo czysta ale tu dyskusje od wczoraj sosnowa ja twojego postu nie odebrałam jako nawracanie //moim zdaniem wyrażałaś tylko swoje zdanie// co do wiary to był czas że chodziłam co niedzielę do kościoła //za młodu to i w tygodniu/ na dzień dzisiejszy chodzę tylko czasem i to raczej przez dzieci nie dla siebie// ja nie czuję takiej potrzeby by chodzić czy wierzę -raczej tak choć czasem nachodzą mnie różne myśli i zapytania// Karolkowi wyszły piątki i to bardzo dawno //chyba jeszcze przed tymi jego chorobami //w ogóle nie odczułam tego nawet nie zauważyłam, dopiero jak wy zaczęliście gadać o wychodzeniu piątek i różnych powikłaniach z tym związane popatrzyłam do paszczy i byłam mile zaskoczona 12 latka matką ![]() 13 latek ojcem //to tak choćby mój syn miałby byc za niedługo ojcem chyba bym go też nie wiem co to takiego Zinger U nas też są kluski na parze jemy je tylko na słodko z jakimś musem/dżemem/ z cukrem i przesmażonym masłem/ A ostatnio jadłam je w górach i nie jako kluski na parze ale właśnie jako buchty i były w piekarniku robione z masełkiem i cukrem /muszę przyznać że mi bardzo takie smakowały / Miałam dziś rozmowę z rodzicami w sprawie opieki nad małą Lenką / 5 miesięcy / Ale jeszcze nie wiadomo bo czekają na decyzję ze żłobka //czy się dostaną // bardzo fajni rodzice a dziewczynka też fajna i wygląda na spokojną, choć jak wzięłam na ręce to po jakimś czasie się rozpłakała //ale to chyba normalne bo ile można tolerować cudze babsko // |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem co to zinger nie usnęłabym bez tej naocznej wiedzy ![]() w końcu padł moj podcinacz matczynych żył chyba i ja idę leżakować, bo zgaga nadchodzi
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
mieszanka nie dla mnie. bankowo bym miala
po tym. za slodko jak dla mnie. ja cole ogolnie to zadko pijam, a slodycze to chyba tylko teraz w ciazy.wole np. carbonare, za ktora dopiero teraz sie wzielam, nie mialam kiedy ugotowac i dopiero teraz to zrobilam. cale popoludnie segregowalam ciuchy!! 7 takich podwojnych reklamowek ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- hahaha, kiedys tam nie jadalam, ale od kiedy pracuje w tej firmie i mam rabaty, to czasem podskocze do nich cos przekasic |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pierwsze słyszę o czymś takim jak zinger
jak wpisałam w google to się pojawił hamburger więc to pewnie jakaś sieciówka? czy nazwa "posiłku" ? mój przedszkolak dopiero idzie spać. |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zinger to kanapka (taki hamburger) z kfc, tylko ze w srodku nie ma zmielonego kotelta, tylko jest cala piers z kurczaka w pikantnej panierce. |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
też już sobie poczytałam o tym zingerzewygląda apetycznie
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam zagwózdkę dałam hehe, kazda sprawdza co to jest
P.s jak juz sprawdzilam i wiem, ze mam full ciuszkow, to teraz moge na inne glupoty wydawac dla malej :P |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
tak ta panierka kurczakowa tak ładnie na fotkach wyglądała
fiu fiu Veronka, masz już zestaw klubowy dla małej księżniczki z tego co kojarzę to i u mnie w piwnicy pewnie jakis wór ciuchów leżakuje, dobrze, że teraz nasze dzieciaki tak nie rosną szybko, bo inaczej przechowalnia pękłaby w szwach Veronka już wystawiaj ciuchy, nie wiem czy potem będziesz miała więcej czasu
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to nawet nie wiedziałabym od czego zacząć
wystawianie wielgachnej ilości ciuchów czy w zestawach czy część osobno a zestawy to za ile , za grosze i jeszcze ludziska nosem by kręcili
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam do sprzedaży ledwie kilka sztuk i nie chce mi się zabrać
![]() no, przelew z UP wpłynął. ale uszczknąć nic nie mogę bo przecież aparat a tak mnie korci |
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałaś Duplo? spróbuj koniecznie - oczywiście z colą A nam mają otworzyć KFC to może kiedyś się przekonam jak ten sławny zinger smakuje. Mój podcinacz żył szaleje na całego, wszak dopiero się rozkręca wczoraj była akcja bo po kąpieli zasnęła na mnie, a raczej przewiesiła swoją bezwładną głowę przez moje ramie
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
o żarciu gadacie,aż przyniosłam sobie parę oliwek do winka.
choć mnie buły,nawet panierowane nie ruszają wcale. za to pizza, dżisas, zjem zawsze, każdą dietę i przysięgę bym złamała jak ktoś przede mną postawi |
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
rajciu a juz myślałam że Jowiszkowej ślinka na nic nie cieknie
chociaż w sumie to i ja nie mam jakiegoś smaka na określone jedzonko za które oddałabym wiele |
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny plus,że sama sobie nie kupię. tu silna wola działa. ale jak ktoś by postawił przede mną...yyyyyhhhhhh
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa pizza
oj też bym zjadła zawsze i wszędzie nic więcej mi nie trzeba
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

a zawsze UP robił przelew do 8smego

w necie tego duzo ale wiadomo wole cos wypróbowanego
ja nic nie jadam na mieście na szybko

A zrzucanie wszystkiego na "kuszenie szatana" - wybacz 
nawet dla mnie, ciemnogrodzkiej cnotki, ta sprawa nie była tajemnicą...

po tym. za slodko jak dla mnie. ja cole ogolnie to zadko pijam, a slodycze to chyba tylko teraz w ciazy.
jak wpisałam w google to się pojawił hamburger więc to pewnie jakaś sieciówka? czy nazwa "posiłku" ?