|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Promocja była? Ile dałaś? Ja 13zł w "Naturze"
|
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
najlepszy micel to płyn Maybelline - nie do dostania w tradycyjnej sprzedaży
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- z Kobo nic nie mam i chyba nie chce mieć dzisiaj przyszła m.in. moja paczka z ELF-a mam kolejnego "ulubieńca" - pomadkę mineralną (jak na razie i po domu). ponieważ ostatnie zakupy na e-bay zrobiłam na Filipinach - listonosz nie mógł wyjść z podziwu
|
#1563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może i to recenzja 'sponsorowana' ale nie podejrzewam że jest pracownikiem kobo
Edytowane przez 201607111050 Czas edycji: 2011-01-21 o 20:25 Powód: glupoty piszę |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Kayako -
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Inne dziewczyny na pingerze też mają recenzje Kobo, zwłaszcza jedna taka z rudymi włosami nie pamiętam nicku. W każdym razie nie lubię takich sytuacji, chciałam sobie kupić puder Kobo ale teraz mam wątpliwości.
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jest na allegro
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Tja, dla mnie same opakowania to jest jakiś żart bazarowa tandeta, my secret minimalnie tańsze tak jak essence, a imo lepsze.
Puder inglota za 22 zł czy kobo za 19? Prosty wybór. Cienie inglota za 29 paletka 3 czy... za 50 cztery kobo? Prosty wybór. I tak z całą resztą. Niemniej jednak cienie mają ładne kolorki, duży wybór, dobra pigmentacja. Tego nie można im odmówić
|
|
|
|
#1568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szczególnie irytuje mnie cena lakierów i cieni. Na cienie inglota mi szkoda kasy a co tu mówić o składaniu paletki z kobo W sumie to może jeszcze kiedyś się skuszę na ich brązer bo cenowo wychodzi całkiem ok... |
|
|
|
|
#1569 |
|
Przyczajenie
|
Ale potwór
![]() http://www.youtube.com/user/DivaDarl.../7/rKkQhSryASw Takie coś powinno być zabronione ;/ |
|
|
|
#1570 |
|
po prostu Em :)
|
Szczerze mówiąc zorientowanie się jakiej on jest płci zajęło mi dobrych kilkanaście sekund.
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię podkład matujący Kobo, poza nim i revlonem nic drogeryjnego mi już nie odpowiada.
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
po raz n-ty sytuacja kiedy pełno dziewczyn na raz robi recenzje i opowieści o konkretnej firmie. dość nieumiejętna promocja.
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
.
|
#1574 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jeśli to było do mnie skierowane, to nie mam nic na twarzy![]() nie mam żadnej kredki na oczach, po prostu zrobiłam sobie hennę na rzęsy (henna w kremie z firmy Delia) i u mnie tak mocno łapie,szczególnie jak sobie sama robię. nie wstydzę się występować bez makijażu,nie widzę w tym nic krępującego a tak juz poza tematem to masz świetny nick ![]() pozdrawiam! callmeblondieee |
|
|
|
|
#1575 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i dobrze, że się nie wstydzisz bez makijazu, bo jesteś sliczna! Przy okazji jak nas czytasz to wiedz, że Cie uwielbiam oglądac
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
aaa... na tym filmiku masz makijaż? http://www.youtube.com/user/callmebl.../2/EIazFNokgw4
|
|
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
Kayako napisz cos wiecej o tej niezmydlanej frakcji sojowej
wpisalam w google i widze ze to jaki olej na serio tak dobrze matuje? Ty to stosujesz jako taka baze?
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem - chodziło mi o tradycyjną sprzedaż (bo zakupione przeze mnie na allegro tez mają naklejkę: prezent
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
a dla zainteresowanych zmniejszeniem wydzielania sebum (na przykład) - polecam metode OMC https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437723 sama stosuje na moją cerę czysty olej rycynowy - jest super.
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-22 o 09:09 |
||
|
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=7Ei_F...&feature=feedu
zobaczcie tę stronę - ja miałam niezły fun ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- http://www.florencebeauty.pl/ bardzo ciekawy filmik Florence nt pędzli
|
#1582 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(ale ze mnie chemik Ma taką konsystencję... Trochę taką gąbczastą? Z kawałkami stałymi, ma jakieś granulki (z Naturalisa ma taki tyci, tyci, a z Biochemii Urody trochę większe, ale to w niczym nie przeszkadza. Obydwie są dobre). Trzymam w lodówce, bo w pokoju to po trzech dniach już miałam ciecz ![]() O, ma trochę taką konsystencję jak baza pod cienie ![]() I stosuję jako bazę. Wyczytałam niedawno na Wizażu, że ilość 1,5 główki zapałki na policzek, drugi policzek, czoło, nos+brodę - starcza Jest trochę taka lepiąca, ja nie mam czasu pozwalać jej całkiem się wchłonąć, więc pudruję to primerem i wtedy dopiero podkład, bo się trudno rozprowadza. Wchłania się do niesamowitego matu, u mnie wytrzymuje naprawdę nieziemsko, a primer i ten podkład jeszcze potęgują efekt (fakt, że FM z Blusche potrafi wysuszyć, ale to kwestia indywidualna). No i wchłonięte całkowicie nie jest lepkie ![]() Tutaj Biochemiczne KWC i dużo produktów do naturalnej pielęgnacji. Ja nie mam na tego punkcie obsesji (jak w/w widać - mydełeczko ), ale można tu poczytać o hydrolatach i niezmydlanej frakcji oleju sojowego ![]() I jeszcze jedno - zapach tego specyfiku... Dla mnie nie drażniący. Jest, ale pachnie... No nie wiem, smród to w każdym bądź razie nie jest ![]() No, wypróbowałam wczoraj micelę z AA i ten zapach mnie trochę... nie podoba się :< A co do samego produktu, to fajny, ale dało by się przeżyć
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)) - muszę zakupić tę frakcję - kolejny zakup
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zainteresowały te pudry bambusowe, z jedwabiem czy jakieś perłowe. To na serio jest takie dobre i tanie? (bo to była dla mnie miła niespodzianka
)
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co mnie zawsze zniechecaja takie rzeczy ktore trzeba trzymac w lodówce...bo zazwyczaj ide taka zaspana do tej łazienki i zapominam wyjac tego wczesniej z lodowki, albo tez zapominam wsadzic to tam spowrotem juz po zastosowaniu
|
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- a do przechowywania w lodówce się przyzwyczaiłam ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Kandee mnie wkurza - zrobiła ze swojej ciąży show
|
|
#1587 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
(albo po prostu jestem bezgranicznie zakocha w moim primerku). Jak to mówią dziewczyny: "Robi fajny glow na twarzy" ![]() Tak sobie myślę, że planowałam sobie ukiercać rozświetlacz, ale ta perła mi wystarczy ![]() Cytat:
Wieczorem po prostu biorę z lodówki, przez noc się nie rozpuści, maluje się, potem i tak idę do kuchni, więc zaniosę ![]() Ale hydrolatów nie trzymam w lodówce. Ja się teraz zastanawiam, czy nie kupić sobie olejku kokosowego z BU, mazideł, czy skądś... Ostatnio KOOOCHAM kokosowe cuda do włosów (notabene muszę kupić jakieś perfumy kokosowe... albo zrobić do włosów, gdzieś widziałam przepis).Ubolewam, że nie mam nigdzie w pobliżu The Body Shopu Gdzie w W-wie, w pobliżu centrum jest, wie ktoś? Niedługo odwiedzę koleżankę, więc ją wyciągnę
|
||
|
|
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja będąc w UK - kupiłam mgiełkę z VIT E - rewelacyjny produkt
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-22 o 09:55 |
|
|
|
|
#1589 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kocham body shopowe masło kokosowe
do tej ich mgielki z wit e tez sie przymierzalam ale w koncu zamowilam taka z elfa http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~207.htm Edytowane przez sigila86 Czas edycji: 2011-01-22 o 10:33 |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam prawdziwe masło kokosowe z Mazideł albo eko z jakiegoś sklepu ze zdrową żywnością - zawsze jak się znudzi można sobie placki usmażyc na nim
Ten zapach wiórków kokosowych, mmm...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

szczególnie irytuje mnie cena lakierów i cieni. Na cienie inglota mi szkoda kasy a co tu mówić o składaniu paletki z kobo 

jeśli to było do mnie skierowane, to nie mam nic na twarzy

na serio tak dobrze matuje? Ty to stosujesz jako taka baze?

Gdzie w W-wie, w pobliżu centrum jest, wie ktoś? Niedługo odwiedzę koleżankę, więc ją wyciągnę