|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
Cytat:
To mi się udał buziak... Ściskam w każdym razie mocno!
|
|
#1562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i co ja poradzę że one wszystkie mi się tak podobają, mam objawy jednej przesympatycznej zaromaniaczki "ja też chcę" na swoje usprawiedliwienie dodam, że nic a nic nie wędruje na allegro, kolekcja znajduje miejsce w szafie, gniecie się i czeka na mega garderobę (na szczęście to już niedługo) wdrażam się - i nawet po uzyskaniu odpowiedniego statusu (zaromaniak wtajemniczenie poziom x) mogę stać się pożyteczna jak widzę, z racji wykształcenia
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/zara-sukienka-rozm-s-i1737220557.html
S i tylko 230 zł
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro mam nadzieje ze sie trzymasz
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem smutna, wczoraj wieczorem wróciłam z Niemiec i pierwsze co, to dziś uderzyłam do Zary z nadzieją, że odnajdę gdzieś karmelową skórę z Woman... no i niestety
czy może któraś z Was wie, w której warszawskiej Zarze uchowała się Ska? (chodzi mi o tę za 459 zł).kupiłam za to legginsy z przeceny za 49.90 i bluzkę z nowej kolekcji
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Budgetko - świetnie w tej sukience wyglądasz!
![]() Piesek
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu slicznie wygladasz, widze ,ze masz "moja" kurteczke z h&m. Fajna jest, ja ja sprzedaje niestety bo potrzebuje kasy ![]() Cytat:
Oj dziewczyny mam bo tez mi sie nie uklada w spr. sercowych. Ja to zawsze pogodna dusza jestem,ale czasami tez mnie lapia doly ![]() Na dodatek spakowalam dzis 2 duze walizki na wyjazd do domu, zmachalam sie strasznie i okazalo sie,ze zapomnialam 1 bluzki ktora ktos kupil ode mnie No i z takich mniej waznych rzeczy to nie moge znalezc jednego tshirtu z zary i jeansow, a sa mi niezbedne na wyjazd... |
||
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, potrzebuję szybkiej pomocy! Czy chabrowy tulipanek nie będzie za krótki dla osoby mającej 171cm?
|
|
|
|
#1569 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem co mnie pokusiło Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a z tym powrotem do Poznania.. nie masz kogo poprosić, żeby wysłał za Ciebie, albo się dogadać z kupującą jakoś? Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-07-26 o 01:03 |
||||
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
wisienko no nie bardzo, bo ja w poznaniu bede dopiero 15 sierpnia
bez sensu zeby ktos czekal prawie 3 tygNo nic, pojade i poszukam tych jeansow wstretnych i tshirtu co sie pewnie chowa przede mna!!! nie chca cwaniaczki na wakacje ze mna jechac ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- fajna grzywa tez kiedys mialam,ale juz drugi raz tego bledu nie powtorze
|
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Kto tak na Ciebie mowil? ale swintuchy z tych ludzi!!!
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
a no trafiło się kilka osób... ale luzik, rodowiczka też się nieźle trzyma
![]() budgetka widziałam, że zwinęłaś z all granatową bluzkę z zipem, pochwal sie jak doleci
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-07-26 o 01:52 |
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też woli siedzieć w domu, a urlop najchętniej by spędził na tarasie. Wolny czas organizuję nam ja, tak samo wszelkie pomysły na urlop to moja inicjatywa. A nie, raz wpadł na to, żeby do Zakopanego pojechać. Za to jak już go gdzieś wyciągnę, to jest zadowolony. Ja się już przyzwyczaiłam i w sumie widzę też zalety. Takie zachowanie nie musi świadczyć o tym, że się nie stara.
Blog podróżniczy: http://zurawinska.pl/ Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/ Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie Edytowane przez Yavanna84 Czas edycji: 2011-07-26 o 01:36 |
|
|
|
|
#1576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od dłuuuugiego czasu czytuję Twe posty i w tylu kwestiach się zgadzam z Tobą, że szok Czasem jak coś czytam to jakbyś mi to wyjmowała z ust A teraz wrzuciłaś zdjęcia rzeczy z pytaniem czy są w Zarze i to są właśnie te rzeczy, które mi również wpadły w oko- a zwłaszcza ten płaszcz! Jest cudowny, idealny, zakochałam się w jego prostocie i elegancji. Oprócz tych rzeczy oczekuję pewnej sukienki, spódnicy i sweterka .A kopertówka wspaniała- idealne uzupełnienie. Pozdrawiam .Pisałaś, że kolory fluo w jesiennej aurze będą raczej wyglądać tandetnie- mam takie samo odczucie dlatego od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie oddać pomarańczowo- czerwonego żakietu(który Ty masz w wersji białej- czego Ci bardzo zazdroszczę -.- i czarnej) On jest niby w nowej kolekcji ale wciąż mi się wydaje, że nie będę się dobrze w nim czuła kiedy będę go zakładać w jesienne dni, chmm...
Edytowane przez kissmyname Czas edycji: 2011-07-26 o 01:43 |
|
|
|
|
#1577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
Ale to już zależy w jakiej długości czujesz się komfortowo.---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
|
|
#1578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszczę typu urody i włosów.co do Twojej sytuacji miałam bardzo podobnie... początki, ach bajeczne początki... po 5 latach odwiedził nas nieproszony gość- rutyna. Mój chłopak w ogóle się o mnie nie starał, czułam się strasznie, miałam kompleksy, chodziłam przygnębiona i nic mnie nie cieszyło. Skończyło się. Teraz leczę się z samotności... ciekawe ile? Może kolejne pare lat? Spróbujcie spojrzeć na siebie jako na kogoś nowego, nie myślcie w kategorii- wiem, już o niej/ o nim wszystko, znam każdy milimetr jego ciała- już nic mnie nie zaskoczy. Spróbujcie dostrzegać nowe cechy, zaskakiwać się... U mnie nawet to się nie sprawdziło. Trudno, żeby się coś sprawdziło jak tylko jedna osoba chce, prawda? Powodzenia
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie to strasznie irytuje!!! Ludzie nawet nie mysla jak takimi slowami krzywdza druga osobe. Szczerze to ja jesli nie jestem z kims w mega dobrych relacjach to nigdy nie wyrazam zdania na temat wygladu tej osoby. Jak mnie ktos spyta to oczywiscie szczerze odpowiem,ale tak zeby nie urazic. Nie rozumiem osob ktore mowia " jejku piekna fryzura" a za plecami sie smieja. W ogole nie rozumiem co kogo obchodzi jakie ktos inny ma wlosy, wage, palce u stop czy cokolwiek innego Ja tam sie nie interesuje innymi, no chyba,ze ktos mi sie bardzo podoba z wygladu. To obserwuje i probuje to wykorzystac u mnie
|
|
|
|
|
#1580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się nie gniewam, tym bardziej, że to wyszło żartem i przypadkiem, a że wszyscy podłapali to tak zostało...ale nie powiem, że miło się czułam jak mówili, że jest z nami "Marylka'
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo mnie wkurza jak ktos mowi " Ale jestes niska, loo" Kurcze,na moj rozum 162-164 (nie wiem ile mam dokladnie)
nie jest jakims mega karlowatym wzrostem zeby wzbudzac jakakolwiek sensacje. Przeciez tego juz nie zmienie. Co mam jechac do Tajlandii wydluzac nogi aby zyskac te 3 cm i zadowolic Iksinskiego?![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Cytat:
Ja raz jedyny palnelam do wspollokatorki po paru drinkach na imprezie : "Wygladasz jakbys wyszla z ogrodka" ![]() Wypomniala mi to ostatnio
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-07-26 o 02:08 |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Polacy za malo chwala innych. To pewnie z powodu wiecznej zazdrosci o kazda drobnostke.
Ja juz tak mam,ze jak cos mi sie spodoba to od razu chwale. Czasami potrafie do kogos na ulicy powiedziec "swietnie wygladasz" Nawet tego nie przemysle,tak juz mam
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedyne co mnie wkurza, że mój wzrost przekreśla zawód, który chciałabym wykonywać ale nikt nigdy nie powiedział mi, że jestem mała z pogardą czy czymkolwiek....raczej na zasadzie "zaopiekuję się Tobą, jakie to słodkie"... Ja też ostatnio skrytykowałam zdjęcia przyjaciółki z sesji zdjęciowej... ale tylko dlatego, że wystylizowali ją poprosu koszmarnie i sama ma 100x lepszy gust, o czym też jej powiedziałam.... I żeby się nie słuchała tej Pani, co to ją tak ubrała, bo to koszmar i na zdjęciach z imprezy wygląda lepiej...Troszkę mi było głupio potem, ale to tak właściwie była krytyka "stylistki"---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
a ludzie obcy dziwnie reagują na takie pochwały...ostatnio jak powiedziałam nieznajomej, ze ma swietne buty i fajnie wygląda to zrobiła taką minę jakbym jej chciała te buty zabrać |
||
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale to przyjaciolka
Nie wyobrazam sobie podejsc do kogos z kim sie nie trzymam i walnac " offfuuu ale masz trapery na nogach,wstyd" Oj mezczyzni mowia,ze lubia wysokie, dlugonogie dziewczyny i oczywiscie to prawda! Ale jak trafi im sie ladna, niska to na pewno jej nie odpuszcza Ja mialam zawsze wysokich facetow. Nie mam wiekszych wymogow odnosnie wygladu oprocz wzrostu. Wiem,wiem... sama jestem niska a innych dyskryminuje, no coz.. juz sie nie zmienie Nie spotkam sie z mezczyzna ponizej 178 chociaz to i tak dla mnie za malo. Idealny wzrost to od 186- 194 :P Lubie sie czuc taka malutka![]() Pochwale sie jeszcze przed snem, dostalam wlasnie zwrot podatku , bede miala na shoppera!!!! ![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
Ja mam jeszcze slabosc do Panow starej daty, takich eleganckich. Moj Śp dziadek taki byl,a ze zmarl kiedy mialam 6 lat to teraz rozgladam sie za innymi Uwielbiam rowniez starsze Panie ktore nadal sa eleganckie i dbaja o siebie. Czasami widuje takie Panie po 70 i maja nadal takie piekne rysy, jak pomysle sobie jak wygladaly w mlodosci to... |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też lubię wysokich, ale niekoniecznie... mój pierwszy najdłuższy (chodzi o staż związku) miał 187... i zawsze nam wszyscy mówili, że powinien mnie chować w kieszonce, i że tak słodko wyglądamy razem potem miałam już niższych... ale mi wzrost w zasadzie obojętny jest... różni się przewinęli... ale nie powiem...rozmiar buta i wzrost ma chyba jednak jakieś odzwierciedlenie |
|
|
|
|
#1587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do włosków, to urosną. Ja też rozpoczynam zapuszczanie, bo niestety sporo mi spadło z długości, a miałam już prawie do pasa. ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- Cytat:
A tak to jeśli już ktoś ma zapytać o drogę, czy godzinę to najczęściej z tłumu wyławia mnie. I później mi głupio, bo Warszawy aż tak dobrze nie znam. Tzn wiem gdzie są strategiczne punkty, jak Zara. ![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- Cytat:
|
|
#1588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak ślepej kurze ziarno ![]() Ogłoszenie ![]() Będę oddawać bluzkę z załącznika - rozmiar S - kupiona za 49,90zł. Nie do twarzy mi w tym kolorze ![]() Jeśli jest któraś z Was chętna to pisać, będę dopiero późnym popołudniem
|
|
#1589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps. Też mam słabosc do wysokich facetów ![]() Budgetko koniecznie zostaw sukienkę, wyglądasz w niej za✂✂✂iście ![]() Dziewczyny, które mają problemy z TŻ, nie dołujcie się, czas jest lekarstwem na wszystko Coś słabo z dzisiejszym dyżurem ![]() Dziś wielki dzień nastał, idę na zakupy Malwinko fajowe okulary, jestem nałogowcem okularowym, bardziej niż zegarkowym
Edytowane przez pralinkax Czas edycji: 2011-07-26 o 07:24 |
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ja lubię wysokich facetów, mój najwyższy chłopak miał 196cm Kochane, kto jak nie wy mi pomoże
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Sama już nie wiem, czy znowu wracać do tego wszystkiego, już mnie dołują ciągłe kłótnie o byle co.
To mi się udał buziak... Ściskam w każdym razie mocno!

nie będziesz już wstrętną babą, która wykrada nam rzeczy jak się ujawniłaś 
no i co ja poradzę że one wszystkie mi się tak podobają, mam objawy jednej przesympatycznej zaromaniaczki "ja też chcę"

Też woli siedzieć w domu, a urlop najchętniej by spędził na tarasie. Wolny czas organizuję nam ja, tak samo wszelkie pomysły na urlop to moja inicjatywa. A nie, raz wpadł na to, żeby do Zakopanego pojechać. Za to jak już go gdzieś wyciągnę, to jest zadowolony. Ja się już przyzwyczaiłam i w sumie widzę też zalety. Takie zachowanie nie musi świadczyć o tym, że się nie stara.

Ogłoszenie
Jeśli jest któraś z Was chętna to pisać, będę dopiero późnym popołudniem