Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 01:07   #1561
agusia8524
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Butki takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie
(jak to ukryć w jednym wyrazie??)

Dla mnie nasz rząd to nieporozumienie...;/

Malla eks mieć w to nie najlepsze rozwiązanie, bo że tak powiem w luźnym skojarzeniu, bardzo lubił tam bywać, więc muszę mu znaleźć gorsze miejsce
Stary 2011-10-10, 08:57   #1562
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Witam w cudownie chłodny, deszczowy, wietrzny październikowy poranek wyciągnęłam z szafy rękawiczki i cieńki szal .....
Cosik mnie ostatnio serducho kłuje - idę w środę do lekarza po skierowanie na badania

Miłego dzionka
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 09:33   #1563
kurczak Wolf
Zadomowienie

hej Babinki

Wpadłam się przywitać, bo Mały akurat śpi. Ciekawe, jak długo...

Mww - tak zupełnie powaznie - ludziom się wydaje, że są ciągle młodzi i nie do zdarcia - ale prawda jest taka, że powolutku zaczynamy się sypać - i zmarszczki są tu najmniejszym problemem. Dobrze, że chcesz się przebadać

Na wyborach nie byłam - nie miałam czasu sensownie zapoznać się z programami - a poza tym - podobnie, jak Malla - musiałabym załatwić sobie kwity na głosowanie w obecnym miejscu pobytu... No i co najważniejsze, żadna z partii nie wstrzeliła się w moje podejście do życia

Moja kumpela była - oddała przekreślone kartki z adnotacją, że nie ma z czego wybierać (to tak w srócie )

Kasza - oj... zjadałbym sobie swojskie pierogi - ale są trochę czasochłonne - a kupne - wiadomo - to tylko podróbka...

Agusia - Malla znalazła świetne miejsce dla Twojego eks... Swoją drogą - koleżanki chyba średnio lojalne są, skoro wiedzą, ze koleś tak z Tobą celowo pogrywa a mimo to - nie zdzieliły go pogrzebaczem... tudzież laską... tudzież nie popieściły prądem... lub nie sypnęły solą po oczach... ;P

Byłam wczoraj w swoim przyszłym miejscu pracy - widzę kilka plusów, kilka minusów... ale przede wszystkim, że będzie to orka na ugorze... Czyli - wyzwanie

Miłego dnia wszystkim Wam życzę ja

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-10-10 o 09:36
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 09:59   #1564
Malla
Nie depcze krokusów

Kurczaku - gdzie będziesz pracować, bo chyba mnie ominęło?

Planowałam iść na wybory i zagłosować na jakąś pomniejszą partię, która krzywdy nie wyrządzi, ale zabierze choć 1 stołek leniwemu gigantowi. A potem sobie pomyślałam "a co, jeśli 20 milionów Polaków też na to wpadnie?"
Stary 2011-10-10, 10:47   #1565
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
Mww - tak zupełnie powaznie - ludziom się wydaje, że są ciągle młodzi i nie do zdarcia - ale prawda jest taka, że powolutku zaczynamy się sypać - i zmarszczki są tu najmniejszym problemem. Dobrze, że chcesz się przebadać

Miłego dnia wszystkim Wam życzę ja
To nie są żarty, bo mój ojciec jest po operacji serca więc duże prawdopodobieństwo, że mogę mieć podobne problemy....

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Kurczaku - gdzie będziesz pracować, bo chyba mnie ominęło?

Planowałam iść na wybory i zagłosować na jakąś pomniejszą partię, która krzywdy nie wyrządzi, ale zabierze choć 1 stołek leniwemu gigantowi. A potem sobie pomyślałam "a co, jeśli 20 milionów Polaków też na to wpadnie?"
ad.1. - no właśnie?? kiedyś pamiętam, że wspominała o tym, że mają kogoś do pilnowania Skrzacika... ale o nowej pracy nie pisała (chyba)

ad.2. ja też byłam, ale wiedziałam na kogo głosować chociaż wcale mnie polityka nie interesuje...
Stary 2011-10-10, 11:47   #1566
olla74
Zakorzenienie

Wczoraj nacytowałam ale internet mulił i nic nie poszło
Głosowałam tak,żeby pis nie rządził.
Jetem w dołku. Wiecie co mój małż zrobił i wymyślił?
Przez przypadek zobaczyłam,że wchodzi na stronki dla dorosłych.Niby ok, bo podobno każdy facet tak robi i ble, ble ble. Ale.Moje życie sexualne wcale nie kwitnie.Pytałam czego tam szuka i mówi,że powinnam się bardziej postarać, b jak wieczorem przychodzi do sypialni to ja albo z lapem albo z książką i to Go zniechęca i nie podnieca.Pytam A Ty co robisz,żeby było sexi? Coś tam pomruczał, nic logicznego.Niby z kiego grzyba ja mam się jakoś specjalnie starać jak ostatnie kwiaty jakie od niego dostałąm to chyba z rok temu.Zapomina urodzinach i tym podobnych, jak ma ochotę to nie odmawiam, obrabiam cały dom i logistykę z dziećmi,a on ma jakieś wizje.Fakt,że nie pracuję zawodowo ale to nic nie znaczy. I żebym jeszcze była bardzo zaniedbana albo cuś. Częst mwi,że mam fajne caiał, jestem sexi tuli się itp.Więc o c chodzi? Nie wiem co się z tymi durnymi chłopami dzieje.Czasem mam ochotę na chwilę zapomnienia.
No to się wyżaliłam.
Niech mnie ktos przytuli. I przyjedzie się spotkać, bo powoli głupieje i dziczeje.
mww dbaj o zdrowie.
Czyżby Badymka tak zaszalałą,że nie nie pisze?
Ściskam kryptę.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 11:55   #1567
Malla
Nie depcze krokusów

Olla - a kiedy będziesz w Krk?

Przecież Ty jesteś wysportowana laska i masz ciało lepsze od niejednej nastolatki!!! Zastrzelić tych facetów...
Stary 2011-10-10, 12:02   #1568
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Olla - ja mam coś z faceta, bo bardzo chętnie wchodzę na takie strony... Może kup jakiś fajny strój (nie wiem co Go kręci) i zrób kolację przy świecach (może to Go zmobilizuje do odwdzięczenia się i następnym razem on czymś Cię zaskoczy)
Pójdę się przebadać do poradni kardiologicznej, ale najpierw muszę dostac skierowanie od mojej super docent doktor
Stary 2011-10-10, 12:45   #1569
Sephinrot
Wtajemniczenie

witam ja i mój tasiemiec chyba muszę powtórzyc badania hormonalne, bo ostatnio pochłaniam przeogromne ilości jedzenia a waga w dół non stop jestem głodna....

Na wyborach nie byłam, bo meldunek mam dość daleko, a po sobotniej imprezie, ani ja ani pan mąż nie byliśmy w stanie prowadzić

mww to dobrze, że idziesz do lekarza, lepiej rozwiać wszelkie wątpliwości.

Kurczaku
podpinam się pod pytanie dziewczyn, gdzie będziesz pracować??

Olla
ja sama wchodzę na tego typu stronki, a życie seksualne mam dość udane, więc to jeszcze o niczym nie świadczy. Może tak jak radzi mww, jakiś fajny seksowny strój, parę gadżetów itp. spróbuj przejąć inicjatywę chociaż raz. ściskam

Agusia
mam cos dla Ciebie (patrz zdjęcie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg voodoo.jpg (41,9 KB, 8 załadowań)

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 12:48   #1570
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
witam ja i mój tasiemiec chyba muszę powtórzyc badania hormonalne, bo ostatnio pochłaniam przeogromne ilości jedzenia a waga w dół non stop jestem głodna....
A zastanawiałam się, gdzie się podział mój tasiemiec... Na sobotniej imprezie zjadłam tylko 6 małych kawałków pizzy.

Nie wchodzę na stronki +18, ale nie na tym polega problem, tylko na tym, że facet wymaga, a sam nic nie daje.
Stary 2011-10-10, 12:54   #1571
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Może problem w tym, że On chciałby żeby Olla zamieniła się w taką nienasyconą kocicę jak na filmach?? tutaj potrzebna szczera rozmowa (ale taka na spokojnie, najlepiej jak dzieciaki już śpią) lub weekendowy wypad we dwoje tak dla odświeżenia związku i relacji łóżkowych
Stary 2011-10-10, 13:00   #1572
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Instrukcja piszesz ów WYRAZ zaznaczasz go, klikasz symbol kuli ziemskiej z jakby łańcuchem (?), po najechaniu na symbol pojawia się zresztą napis "wstaw link". Pojawia się okienko z miejscem na link - wklejasz go. Klikasz ok i gotowe

Wiecie, że dzisiejszej nocy u mnie było cieplej, niż w Neapolu? (specjalnie nie napisałam "Napletku", żebyście się nie cieszyły, zboczone babiny ). Przez kilka dni jeszcze TŻ będzie miał zimno, a później znów po dwadzieścia kilka 'C. Komu lepiej

Wczoraj wybrałam się do centrum, na wstępny rekonesans. Zaszłam do katedry, trafiłam na wieczorne nabożeństwo w wewnętrznej części, więc przez pół godziny słuchałam chóru Więcej napiszę wieczorem
Stary 2011-10-10, 13:03   #1573
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
A zastanawiałam się, gdzie się podział mój tasiemiec... Na sobotniej imprezie zjadłam tylko 6 małych kawałków pizzy.
przylazł do mnie jak małych ?
Cytat:
....ale nie na tym polega problem, tylko na tym, że facet wymaga, a sam nic nie daje.
oj, kurde...doczytałam
Olla no to ja nie wiem, zatłuc takiego jeśli rozmowa nic nie daje....głąb jeden. Niech Ci sam zrobi striptiz po uprzednim ogarnięciu domu i dzieci, ciekawe czy wtedy będzie taki mądry

Stary 2011-10-10, 13:17   #1574
Malla
Nie depcze krokusów

Kasza - piękna katedra!

Seph - wielkości talerza, ale nie obiadowego.
Stary 2011-10-10, 13:23   #1575
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Podsumowując - facet nie doceni tego co robi kobieta w domu dopóki sam nie znajdzie się w jej skórze.... he he może Olla zostaw Go z tym całym grajdołkiem, wróć wieczorem i powiedz:" kochanie myślałam, że przywitasz mnie pełen energii z różą w zębach, a Ty taki zmęczony..."

Ale ja i tak jestem za rozmową na spokojnie... możliwe, że On sam do końca nie wie czego oczekuje od O i sam też nie wie co jej dać....inaczej - jak ją zaskoczyć

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2011-10-10 o 13:24
Stary 2011-10-10, 18:11   #1576
Convalariamayalis
Raczkowanie

Hej.
Co za mokry, jesienno-depresyjny poniedziałek. W taką pogodę to powinno się leżeć łóżeczku pod kocykiem, popijać herbatkę i czytać książeczką anie łazić do pracy, co nie ??

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
O to widzę że będziemy miały identyczne obuwie
Buty fajowskie, takie trochę "retro". Bardzo lubię takie fasony . Tylko mi się obcas dość szybko poobdzierał, ale ja generalnie pokraka jestem do rzadko chodzę w obcasach

Cytat:
Nastrój ok z rodziną też ok domowe pierogi, bigos i inne kulinarne szaleństwa, których mi bardzo brakowało Nie ma to jak ulepić 180 pierogów
Boże Kasza nawet nie wspominaj o pierogach, bo dawno nie jadłam. u mnie w domu nawet i te 180 szybko by się rozeszło

Cytat:
Mww zabierz mnie na wieś ...chociaż ostatnio oglądałam okrutny film o gwałcie zbiorowym na młodej dziewczynie, która przyjechała na wieś pisać książkę...koszmar...laska później ich wymordowała w dramatyczny sposób, ale całość...brrrr
Aga chyba oglądałam urywek tego filmu. Bo dalej jakoś nie mogłam.
Czy ta dziewczyna jednego "utopiła" w ługu, drugiego przywiązała kolesia do drzewa i pozwoliła krukom wydziobać mu oczy, a trzeciemu wyrywała na żywca obcęgami zęby?
Fakt sceny drastyczne delikatnie mówiąc, ale żal kolesiów mi nie było.

Cytat:
A eksa miej w zadku, jego miejsce tam gdzie reszty g...
AMEN
Convalariamayalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 20:10   #1577
olla74
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wchodzę na stronki +18, ale nie na tym polega problem, tylko na tym, że facet wymaga, a sam nic nie daje.
Mądraś TY o kobieto.
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Może problem w tym, że On chciałby żeby Olla zamieniła się w taką nienasyconą kocicę jak na filmach?? tutaj potrzebna szczera rozmowa (ale taka na spokojnie, najlepiej jak dzieciaki już śpią) lub weekendowy wypad we dwoje tak dla odświeżenia związku i relacji łóżkowych
Spróbuje.Jeszcze raz

Cytat:
Podsumowując - facet nie doceni tego co robi kobieta w domu dopóki sam nie znajdzie się w jej skórze.... he he może Olla zostaw Go z tym całym grajdołkiem, wróć wieczorem i powiedz:" kochanie myślałam, że przywitasz mnie pełen energii z różą w zębach, a Ty taki zmęczony..."

Ale ja i tak jestem za rozmową na spokojnie... możliwe, że On sam do końca nie wie czego oczekuje od O i sam też nie wie co jej dać....inaczej - jak ją zaskoczyć
Nie da rady.On pracuje do 22.A jak już zostawię to dZieci mają bajki do bólu,pizze na obiad i z Tatusiem jest super.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-10-10, 20:13   #1578
Malla
Nie depcze krokusów

Cóż, to Małż, więc postarać się można, nawet jeśli on stara się o wiele mniej. Ale ja bym pewnie po jakimś czasie bezowocnych starań wybuchła...
Stary 2011-10-10, 20:39   #1579
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Nie da rady.On pracuje do 22.A jak już zostawię to dZieci mają bajki do bólu,pizze na obiad i z Tatusiem jest super.

he he zostaw Go na tydzień z dziećmi... zobaczysz jak zatęsknią za obiadami mamuśki
a tak serio - jak wraca tak późno do domu to Ty po całym dniu krzątania się po domu pewnie padasz ze zmęczenia więc jak tu jeszcze wykrzesać z siebie mnóstwo energii i być dziką kotką w łóżku
no chyba, ze podeśle Ci moją wspaniałą nalewkę z aronii
Stary 2011-10-10, 21:05   #1580
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
he he zostaw Go na tydzień z dziećmi... zobaczysz jak zatęsknią za obiadami mamuśki
a tak serio - jak wraca tak późno do domu to Ty po całym dniu krzątania się po domu pewnie padasz ze zmęczenia więc jak tu jeszcze wykrzesać z siebie mnóstwo energii i być dziką kotką w łóżku
no chyba, ze podeśle Ci moją wspaniałą nalewkę z aronii
I daje takiego kopa? To przysyłaj.

Dzikie ekscesy to zazwyczaj ja proponowałam i często były odrzucane
(więc niedosyt mogę mieć ja 0

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-10-10, 21:19   #1581
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
I daje takiego kopa? To przysyłaj.

Dzikie ekscesy to zazwyczaj ja proponowałam i często były odrzucane
(więc niedosyt mogę mieć ja 0
Ta nalewka to jakiś dopalacz - w piątek jak była u mnie imprezka to nie mogłam wysiedzieć w miejscu, non stop wstawałam, cos podawałam, myłam - moja kuzynka smiała się, ze chyba mam adhd

No to powiedz mu to...
Stary 2011-10-10, 21:38   #1582
badymka
Wtajemniczenie

Hej !
Na razie się nie rozpiszę bo nie jestem w stanie bo jestem bardzo pociągająca i gorąca.

Witam nowe pruchienko
Kasza dobrze że się zadamawiasz
Olla bardzo mi się podoba pomysł wyjazdu na tydzień może warto przemyśleć.

Zacznę od tego że miałam naukowo ciężki weekend. W dodatku z racji tego, że bardzo nie chciałam to zostałam wrobiona w "trójkę klasową". Nikt nie chciał więc padły "szczęśliwe numerki". Uzasadniłam swoje niechcenie tym że jak się jakieś zebranie przedstawicieli uczniow/ sluchaczy, zechce odbywać w środku tygodnia w jakichś chorych godzinach to ja nie mam szans się ani dostać ani wydostać z Lu bo mam do niego 100 km i kiepawy dojazd. I niestabilnym stanem zdrowia. Niestety nic to nie dało. Nie chciałam więc nie ma zamiaru stawać na uszach jak coś ode mnie zechcę w d to mam.
Dzisiaj chora musiałam pojechać do pupka bo idiotka z dziekanatu mojej siostry zażyczyła sobie powtórnie tego samego zaświadczenia bo : "a skąd ja mam wiedzieć że pani siostra poza stażem nie dostawała jeszcze np zasiłku?". Poprzednie zaświadczenie za rok 2010 dostała już w 2011 więc kurna chyba wstecznie zasiłków nie przyjmują. Po prostu debilizm totalny.
mimo opatulenia, czapki szalika rękawiczek, i zimowego swetra dorobiłam się do reszty i nawet na rehabilitacje nie pojechałam.

Odezwał się gość od seksi spotkania. Ze względów oczywistych powiedziałam NIE.

Zmykam do łózia bo ma dreszcze. Miłego wieczoru
Stary 2011-10-10, 22:55   #1583
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Convalariamayalis Pokaż wiadomość

O to widzę że będziemy miały identyczne obuwie
Buty fajowskie, takie trochę "retro". Bardzo lubię takie fasony . Tylko mi się obcas dość szybko poobdzierał, ale ja generalnie pokraka jestem do rzadko chodzę w obcasach

Boże Kasza nawet nie wspominaj o pierogach, bo dawno nie jadłam. u mnie w domu nawet i te 180 szybko by się rozeszło

Aga chyba oglądałam urywek tego filmu. Bo dalej jakoś nie mogłam.
Czy ta dziewczyna jednego "utopiła" w ługu, drugiego przywiązała kolesia do drzewa i pozwoliła krukom wydziobać mu oczy, a trzeciemu wyrywała na żywca obcęgami zęby?
Fakt sceny drastyczne delikatnie mówiąc, ale żal kolesiów mi nie było.

AMEN
Dobry

HA! jakie my podobne
pierwszej części filmu nie widziałam...na szczęście...widziałam część "zemsty"...makabra...

Co do eksa staram się staram

Dziś jestem tak naszprycowana lekami, że nie ogarniam... jak mnie po 5.30 złapał pęcherz, to myślałam, że zejdę.... przeszło po tonie, dosłownie tonie tabletek... buuu
Stary 2011-10-10, 23:06   #1584
Malla
Nie depcze krokusów

Pęcherz czy drogi moczowe? Kiedy lekarz?
Stary 2011-10-11, 00:58   #1585
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Pęcherz czy drogi moczowe? Kiedy lekarz?
bolała głównie cewka brrr i dół pęcherza jakby, z resztą mi zazwyczaj cewkę atakuje...
zaraz na mnie nakrzyczysz, ale mam jeszcze całe opakowanie antybiotyku, który zawsze biorę do tego wit C, urinal, scopolan i jak trzeba przeciwbólowy, rodzinna zawsze daje to samo (najpierw usiłowała mnie karmić Cipronexem, ale miałam cudne reakcje uboczne), chociaż czasem antybiotyk nie działa, kiedyś po 4 nie trafionych zadziałał lek przeciwgrzybiczny
jeszcze kiedyś znajoma podrzuciła pomysł kryształków fosforanów, ale wtedy ból był tylko w cewce i słabszy, a dziś myślałam, że będę gryzła.
I chyba trzeba będzie w końcu iść do urologa, bo za długo to trwa...
Stary 2011-10-11, 07:22   #1586
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Dziń Dybry

Badymka pamiętam, że za czasów podstawówki każdy walczył o bycie w trójce klasowej
Agusia - biegiem do lekarza, stosowanie leków na chybił trafił jest niepoważne.... dla mnie kompletnie niezrozumiałe jest też branie antybiotyku "bo mi został" albo "bo zapisze mi to samo"

U mnie ciąg dalszy deszczowej pogody
Stary 2011-10-11, 11:11   #1587
Sephinrot
Wtajemniczenie

Dobry dzień
Deszczowo i zimno brrr... jak mi się nie chciało dziś wstać

Badymka taaa .."trójka klasowa", kiedyś to był prestiż a teraz wszyscy uciekają od takich akcji zdrowiej
Agusia zasuwaj do lekarza, a nie szprycuj się czym popadnie, bo nie wiadomo od czego to

Stary 2011-10-11, 11:21   #1588
badymka
Wtajemniczenie

Hej !
Zdycham ale już muszę się uczyć więc jestem.
Aguś tak to jest czasem jak się za mocno potrąbalskuje. Radą na tego typu dolegliwości jest "po" zrobienie siusiu, podmycie się, a najlepiej i jedno i drugie. A tak poza tym to duża szklanka wody kilka vitamin ce albo cerutinow i urosept.
Ja też tak kiedyś po każdym trąbalkowaniu coś łapałam, znaczy zapalenie pęcherza bo mam do niego spore skłonności, ale jak się zaczęłam stosować do ww zasad to jest luz.

Cytat:
Badymka pamiętam, że za czasów podstawówki każdy walczył o bycie w trójce klasowej
Ja nawet za czasów podstawówki nie walczyłam. No i to nie podstawówka.

Lecę dalej się uczyć i smarkać
Stary 2011-10-11, 15:12   #1589
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Dziń Dybry

Agusia - biegiem do lekarza, stosowanie leków na chybił trafił jest niepoważne.... dla mnie kompletnie niezrozumiałe jest też branie antybiotyku "bo mi został" albo "bo zapisze mi to samo"

U mnie ciąg dalszy deszczowej pogody
U mnie też Deszczwo z przerwami d 6 rano.Psy na zewnatrz całe mokre i nie wiem jak wejda na noc takie uciapane.

Agusia jak Badymka prawi może to ma związek z trąbalskim.Niestety u nas kobiet moczwy i płciowy są tak blisko,że zazwyczaj oba się kitraszą.

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Hej !
Zdycham ale już muszę się uczyć więc jestem.
Aguś tak to jest czasem jak się za mocno potrąbalskuje. Radą na tego typu dolegliwości jest "po" zrobienie siusiu, podmycie się, a najlepiej i jedno i drugie. A tak poza tym to duża szklanka wody kilka vitamin ce albo cerutinow i urosept.
Ja też tak kiedyś po każdym trąbalkowaniu coś łapałam, znaczy zapalenie pęcherza bo mam do niego spore skłonności, ale jak się zaczęłam stosować do ww zasad to jest luz.

Ja nawet za czasów podstawówki nie walczyłam. No i to nie podstawówka.

Lecę dalej się uczyć i smarkać
Lecz się.I jak nie dasz rady w "3" to powiedz to im poważnie i się nie przejmuj.

ps.Rozmowa była.Efekt taki,że może pojedziemy do Zamościa na weekend jak przestanie padać.I zobaczymy.Mowię Wam małżeństwo to ciężka harówka.
Opatulić się ciepło, pić nalewki i nie chorować.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2011-10-11, 15:27   #1590
Malla
Nie depcze krokusów

Olla - oj, jest to harówka, ale przez lata konkubinatu nie narzekałam. W sumie to boję się stałego związku i teraz tkwię w takim, który na pewno w ciągu najbliższych lat nie skończy się ani wspólnym mieszkaniem, ani założeniem rodziny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości