|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Butki takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie
(jak to ukryć w jednym wyrazie??) Dla mnie nasz rząd to nieporozumienie...;/ Malla eks mieć w
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Witam w cudownie chłodny, deszczowy, wietrzny październikowy poranek
wyciągnęłam z szafy rękawiczki i cieńki szal .....Cosik mnie ostatnio serducho kłuje - idę w środę do lekarza po skierowanie na badania ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
hej Babinki
![]() Wpadłam się przywitać, bo Mały akurat śpi. Ciekawe, jak długo... ![]() Mww - Na wyborach nie byłam - nie miałam czasu sensownie zapoznać się z programami - a poza tym - podobnie, jak Malla - musiałabym załatwić sobie kwity na głosowanie w obecnym miejscu pobytu... No i co najważniejsze, żadna z partii nie wstrzeliła się w moje podejście do życia ![]() Moja kumpela była - oddała przekreślone kartki z adnotacją, że nie ma z czego wybierać (to tak w srócie )Kasza - oj... zjadałbym sobie swojskie pierogi - ale są trochę czasochłonne - a kupne - wiadomo - to tylko podróbka... ![]() Agusia - Malla znalazła świetne miejsce dla Twojego eks... Swoją drogą - koleżanki chyba średnio lojalne są, skoro wiedzą, ze koleś tak z Tobą celowo pogrywa a mimo to - nie zdzieliły go pogrzebaczem... tudzież laską... tudzież nie popieściły prądem... lub nie sypnęły solą po oczach... ;P Byłam wczoraj w swoim przyszłym miejscu pracy - widzę kilka plusów, kilka minusów... ale przede wszystkim, że będzie to orka na ugorze... Czyli - wyzwanie ![]() Miłego dnia wszystkim Wam życzę ja
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-10-10 o 09:36 |
|
|
|
#1564 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kurczaku - gdzie będziesz pracować, bo chyba mnie ominęło?
Planowałam iść na wybory i zagłosować na jakąś pomniejszą partię, która krzywdy nie wyrządzi, ale zabierze choć 1 stołek leniwemu gigantowi. A potem sobie pomyślałam "a co, jeśli 20 milionów Polaków też na to wpadnie?"
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad.2. ja też byłam, ale wiedziałam na kogo głosować chociaż wcale mnie polityka nie interesuje...
|
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nacytowałam ale internet mulił i nic nie poszło
![]() Głosowałam tak,żeby pis nie rządził. Jetem w dołku. Wiecie co mój małż zrobił i wymyślił? Przez przypadek zobaczyłam,że wchodzi na stronki dla dorosłych.Niby ok, bo podobno każdy facet tak robi i ble, ble ble. Ale.Moje życie sexualne wcale nie kwitnie.Pytałam czego tam szuka i mówi,że powinnam się bardziej postarać, b jak wieczorem przychodzi do sypialni to ja albo z lapem albo z książką i to Go zniechęca i nie podnieca.Pytam A Ty co robisz,żeby było sexi? Coś tam pomruczał, nic logicznego.Niby z kiego grzyba ja mam się jakoś specjalnie starać jak ostatnie kwiaty jakie od niego dostałąm to chyba z rok temu.Zapomina urodzinach i tym podobnych, jak ma ochotę to nie odmawiam, obrabiam cały dom i logistykę z dziećmi,a on ma jakieś wizje.Fakt,że nie pracuję zawodowo ale to nic nie znaczy. I żebym jeszcze była bardzo zaniedbana albo cuś. Częst mwi,że mam fajne caiał, jestem sexi tuli się itp.Więc o c chodzi? Nie wiem co się z tymi durnymi chłopami dzieje.Czasem mam ochotę na chwilę zapomnienia. No to się wyżaliłam. Niech mnie ktos przytuli. I przyjedzie się spotkać, bo powoli głupieje i dziczeje. mww dbaj o zdrowie. Czyżby Badymka tak zaszalałą,że nie nie pisze? Ściskam kryptę.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#1567 |
|
Nie depcze krokusów
|
Olla - a kiedy będziesz w Krk?
![]() Przecież Ty jesteś wysportowana laska i masz ciało lepsze od niejednej nastolatki!!! Zastrzelić tych facetów...
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Olla - ja mam coś z faceta, bo bardzo chętnie wchodzę na takie strony... Może kup jakiś fajny strój (nie wiem co Go kręci) i zrób kolację przy świecach (może to Go zmobilizuje do odwdzięczenia się
i następnym razem on czymś Cię zaskoczy)Pójdę się przebadać do poradni kardiologicznej, ale najpierw muszę dostac skierowanie od mojej super docent doktor
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ja i mój tasiemiec
chyba muszę powtórzyc badania hormonalne, bo ostatnio pochłaniam przeogromne ilości jedzenia a waga w dół non stop jestem głodna....Na wyborach nie byłam, bo meldunek mam dość daleko, a po sobotniej imprezie, ani ja ani pan mąż nie byliśmy w stanie prowadzić ![]() mww to dobrze, że idziesz do lekarza, lepiej rozwiać wszelkie wątpliwości. Kurczaku podpinam się pod pytanie dziewczyn, gdzie będziesz pracować?? Olla ja sama wchodzę na tego typu stronki, a życie seksualne mam dość udane, więc to jeszcze o niczym nie świadczy. Może tak jak radzi mww, jakiś fajny seksowny strój, parę gadżetów itp. spróbuj przejąć inicjatywę chociaż raz. ściskam Agusia mam cos dla Ciebie (patrz zdjęcie)
|
#1570 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na sobotniej imprezie zjadłam tylko 6 małych kawałków pizzy.Nie wchodzę na stronki +18, ale nie na tym polega problem, tylko na tym, że facet wymaga, a sam nic nie daje.
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Może problem w tym, że On chciałby żeby Olla zamieniła się w taką nienasyconą kocicę jak na filmach?? tutaj potrzebna szczera rozmowa (ale taka na spokojnie, najlepiej jak dzieciaki już śpią) lub weekendowy wypad we dwoje tak dla odświeżenia związku i relacji łóżkowych
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie, że dzisiejszej nocy u mnie było cieplej, niż w Neapolu? (specjalnie nie napisałam "Napletku", żebyście się nie cieszyły, zboczone babiny ![]() Wczoraj wybrałam się do centrum, na wstępny rekonesans. Zaszłam do katedry, trafiłam na wieczorne nabożeństwo w wewnętrznej części, więc przez pół godziny słuchałam chóru Więcej napiszę wieczorem
|
|
|
#1573 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak małych ? ![]() Cytat:
Olla no to ja nie wiem, zatłuc takiego jeśli rozmowa nic nie daje....głąb jeden. Niech Ci sam zrobi striptiz po uprzednim ogarnięciu domu i dzieci, ciekawe czy wtedy będzie taki mądry
|
|
#1574 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasza - piękna katedra!
Seph - wielkości talerza, ale nie obiadowego.
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując - facet nie doceni tego co robi kobieta w domu dopóki sam nie znajdzie się w jej skórze.... he he może Olla zostaw Go z tym całym grajdołkiem, wróć wieczorem i powiedz:" kochanie myślałam, że przywitasz mnie pełen energii z różą w zębach, a Ty taki zmęczony..."
Ale ja i tak jestem za rozmową na spokojnie... możliwe, że On sam do końca nie wie czego oczekuje od O i sam też nie wie co jej dać....inaczej - jak ją zaskoczyć
Edytowane przez mww Czas edycji: 2011-10-10 o 13:24 |
|
|
|
#1576 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej.
Co za mokry, jesienno-depresyjny poniedziałek. W taką pogodę to powinno się leżeć łóżeczku pod kocykiem, popijać herbatkę i czytać książeczką anie łazić do pracy, co nie ?? Cytat:
Buty fajowskie, takie trochę "retro". Bardzo lubię takie fasony Cytat:
![]() Cytat:
Czy ta dziewczyna jednego "utopiła" w ługu, drugiego przywiązała kolesia do drzewa i pozwoliła krukom wydziobać mu oczy, a trzeciemu wyrywała na żywca obcęgami zęby? Fakt sceny drastyczne delikatnie mówiąc, ale żal kolesiów mi nie było. Cytat:
|
||||
|
|
|
#1577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
#1578 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cóż, to Małż, więc postarać się można, nawet jeśli on stara się o wiele mniej. Ale ja bym pewnie po jakimś czasie bezowocnych starań wybuchła...
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he zostaw Go na tydzień z dziećmi... zobaczysz jak zatęsknią za obiadami mamuśki ![]() a tak serio - jak wraca tak późno do domu to Ty po całym dniu krzątania się po domu pewnie padasz ze zmęczenia więc jak tu jeszcze wykrzesać z siebie mnóstwo energii i być dziką kotką w łóżku ![]() no chyba, ze podeśle Ci moją wspaniałą nalewkę z aronii |
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzikie ekscesy to zazwyczaj ja proponowałam i często były odrzucane (więc niedosyt mogę mieć ja 0
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to powiedz mu to...
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej !
Na razie się nie rozpiszę bo nie jestem w stanie bo jestem bardzo pociągająca i gorąca. Witam nowe pruchienko Kasza dobrze że się zadamawiasz Olla bardzo mi się podoba pomysł wyjazdu na tydzień może warto przemyśleć. Zacznę od tego że miałam naukowo ciężki weekend. W dodatku z racji tego, że bardzo nie chciałam to zostałam wrobiona w "trójkę klasową". Nikt nie chciał więc padły "szczęśliwe numerki". Uzasadniłam swoje niechcenie tym że jak się jakieś zebranie przedstawicieli uczniow/ sluchaczy, zechce odbywać w środku tygodnia w jakichś chorych godzinach to ja nie mam szans się ani dostać ani wydostać z Lu bo mam do niego 100 km i kiepawy dojazd. I niestabilnym stanem zdrowia. Niestety nic to nie dało. Nie chciałam więc nie ma zamiaru stawać na uszach jak coś ode mnie zechcę w d to mam. Dzisiaj chora musiałam pojechać do pupka bo idiotka z dziekanatu mojej siostry zażyczyła sobie powtórnie tego samego zaświadczenia bo : "a skąd ja mam wiedzieć że pani siostra poza stażem nie dostawała jeszcze np zasiłku?". Poprzednie zaświadczenie za rok 2010 dostała już w 2011 więc kurna chyba wstecznie zasiłków nie przyjmują. Po prostu debilizm totalny. mimo opatulenia, czapki szalika rękawiczek, i zimowego swetra dorobiłam się do reszty i nawet na rehabilitacje nie pojechałam. Odezwał się gość od seksi spotkania. Ze względów oczywistych powiedziałam NIE. Zmykam do łózia bo ma dreszcze. Miłego wieczoru
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HA! jakie my podobne ![]() pierwszej części filmu nie widziałam...na szczęście...widziałam część "zemsty"...makabra... Co do eksa staram się staram ![]() Dziś jestem tak naszprycowana lekami, że nie ogarniam... przeszło po tonie, dosłownie tonie tabletek... buuu
|
|
|
#1584 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pęcherz czy drogi moczowe? Kiedy lekarz?
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
bolała głównie cewka brrr i dół pęcherza jakby, z resztą mi zazwyczaj cewkę atakuje...zaraz na mnie nakrzyczysz, ale mam jeszcze całe opakowanie antybiotyku, który zawsze biorę do tego wit C, urinal, scopolan i jak trzeba przeciwbólowy, rodzinna zawsze daje to samo (najpierw usiłowała mnie karmić Cipronexem, ale miałam cudne reakcje uboczne), chociaż czasem antybiotyk nie działa, kiedyś po 4 nie trafionych zadziałał lek przeciwgrzybiczny ![]() jeszcze kiedyś znajoma podrzuciła pomysł kryształków fosforanów, ale wtedy ból był tylko w cewce i słabszy, a dziś myślałam, że będę gryzła. I chyba trzeba będzie w końcu iść do urologa, bo za długo to trwa...
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń Dybry
![]() Badymka pamiętam, że za czasów podstawówki każdy walczył o bycie w trójce klasowej ![]() Agusia - biegiem do lekarza, stosowanie leków na chybił trafił jest niepoważne.... dla mnie kompletnie niezrozumiałe jest też branie antybiotyku "bo mi został" albo "bo zapisze mi to samo" U mnie ciąg dalszy deszczowej pogody
|
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień
![]() Deszczowo i zimno brrr... jak mi się nie chciało dziś wstać ![]() Badymka taaa .."trójka klasowa", kiedyś to był prestiż a teraz wszyscy uciekają od takich akcji zdrowiej Agusia zasuwaj do lekarza, a nie szprycuj się czym popadnie, bo nie wiadomo od czego to
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej !
Zdycham ale już muszę się uczyć więc jestem. Aguś tak to jest czasem jak się za mocno potrąbalskuje. Radą na tego typu dolegliwości jest "po" zrobienie siusiu, podmycie się, a najlepiej i jedno i drugie. A tak poza tym to duża szklanka wody kilka vitamin ce albo cerutinow i urosept. Ja też tak kiedyś po każdym trąbalkowaniu coś łapałam, znaczy zapalenie pęcherza bo mam do niego spore skłonności, ale jak się zaczęłam stosować do ww zasad to jest luz. Cytat:
Lecę dalej się uczyć i smarkać
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deszczwo z przerwami d 6 rano.Psy na zewnatrz całe mokre i nie wiem jak wejda na noc takie uciapane.Agusia jak Badymka prawi może to ma związek z trąbalskim.Niestety u nas kobiet moczwy i płciowy są tak blisko,że zazwyczaj oba się kitraszą. Cytat:
ps.Rozmowa była.Efekt taki,że może pojedziemy do Zamościa na weekend jak przestanie padać.I zobaczymy.Mowię Wam małżeństwo to ciężka harówka. Opatulić się ciepło, pić nalewki i nie chorować.
||
|
|
|
#1590 |
|
Nie depcze krokusów
|
Olla - oj, jest to harówka, ale przez lata konkubinatu nie narzekałam. W sumie to boję się stałego związku i teraz tkwię w takim, który na pewno w ciągu najbliższych lat nie skończy się ani wspólnym mieszkaniem, ani założeniem rodziny.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

wyciągnęłam z szafy rękawiczki i cieńki szal .....

Czyli - wyzwanie

non stop jestem głodna....

jeśli rozmowa nic nie daje....głąb jeden. Niech Ci sam zrobi striptiz po uprzednim ogarnięciu domu i dzieci, ciekawe czy wtedy będzie taki mądry
...chociaż ostatnio oglądałam okrutny film o gwałcie zbiorowym na młodej dziewczynie, która przyjechała na wieś pisać książkę...koszmar...laska później ich wymordowała w dramatyczny sposób, ale całość...brrrr

bolała głównie cewka brrr i dół pęcherza jakby, z resztą mi zazwyczaj cewkę atakuje...