Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 17:52   #1561
vegas_18
Raczkowanie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Hej dziewczęta nie mam jak się zważyć więc nie wiem czy wagowo coś ruszyło...dzis byłam u ginekologa aby zrezygnować z tabsów i przepisał mi plastry,zobaczymy czy po nich nie bedę tyła.
Palenia dalej nie rzucilam bo jak jestem zła to palę jak smok.A wszytsko przez tą yyy....była TŻta normalnie ją potraktuję!

Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę

Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
vegas_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 22:48   #1562
Loriette
Zakorzenienie

Wróciłam, wyTŻowałam się, jest genialnie!

Z Parkerem trafiłam - M powiedział, że chciał sobie takiego kupić!
A ja... JA DOSTAŁAM ZESTAW ESSENTIAL COLORS Z CALVINA KLEIN'A *___* Jestem w nim zakochana. Zawsze sobie żałuję na drogie kosmetyki i proszę bardzo <3
Z tej okazji jem sobie krokiecika!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 23:48   #1563
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Właśnie to sobie wyobrażałam jak wpada i mówi, że od dzisiaj KONIEC. Może dlatego tak mu się do ślubu śpieszy?! W ogóle dzisiaj jakiś marudny.. aż mnie ciśnie jak ma przyjechać. Jeszcze mamy skoczyć do Delimy po alkohol na jutro.

Średni brąz, a mam serio ciemne włosy.. Do jutra pewnie zelżeją. Przynajmniej TŻ nie będzie mi wmawiał, że jestem RUDA
Wiesz wszystko możliwe ale widzę, że już jesteś po i chyba nic się nie zmieniło w tej kwestii
A byłaś ruda

Cytat:
Napisane przez vegas_18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta nie mam jak się zważyć więc nie wiem czy wagowo coś ruszyło...dzis byłam u ginekologa aby zrezygnować z tabsów i przepisał mi plastry,zobaczymy czy po nich nie bedę tyła.
Palenia dalej nie rzucilam bo jak jestem zła to palę jak smok.A wszytsko przez tą yyy....była TŻta normalnie ją potraktuję!
Co ona Ci zrobiła

Cytat:
Wróciłam, wyTŻowałam się, jest genialnie!

Z Parkerem trafiłam - M powiedział, że chciał sobie takiego kupić!
A ja... JA DOSTAŁAM ZESTAW ESSENTIAL COLORS Z CALVINA KLEIN'A *___* Jestem w nim zakochana. Zawsze sobie żałuję na drogie kosmetyki i proszę bardzo <3
Z tej okazji jem sobie krokiecika!
Ojaaa no to bogate Dzieciątko, jak nic aż zazdroszczę
Ja w tym roku od Tż dostałam upatrzona, wymarzone dżinsy i tusz do drukarki bo cały wykorzystałam w 3 miesiące bardzo praktyczny prezent, ale jako studentka na nadmiar kasy nie narzekam, więc odwlekałam kupno na "po świętach", rodzicom nie chciałam się przyznać, że tak szybko zużyłam tusz no to Tż zrobił mi niespodziankę

Mój Tż właśnie pojechał. Też dziś poszaleliśmy
Zachciało nam się iść na Listy do M., bo tak wszyscy zachwalali... to stwierdziliśmy, że pójdziemy teraz, będzie chociaż sala pusta (bo już długo to puszczają). A tu co? Tylko 3 rzędy z przodu wolne
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-31, 09:31   #1564
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Wiesz wszystko możliwe ale widzę, że już jesteś po i chyba nic się nie zmieniło w tej kwestii
A byłaś ruda
NIC się nie zmieniło! Powiedział, że pytał księdza czy to na pewno jest grzech No i On mu powiedział, że WG KOŚCIOŁA tak, ale każdy ma swoje sumienie. M powiedział mi, że tak to On może grzeszyć I uznaliśmy, że przecież po ślubie też będziemy w grzechu, bo będziemy się zabezpieczać, więc kij z tym

Cytat:
Ojaaa no to bogate Dzieciątko, jak nic aż zazdroszczę
Ja w tym roku od Tż dostałam upatrzona, wymarzone dżinsy i tusz do drukarki bo cały wykorzystałam w 3 miesiące bardzo praktyczny prezent, ale jako studentka na nadmiar kasy nie narzekam, więc odwlekałam kupno na "po świętach", rodzicom nie chciałam się przyznać, że tak szybko zużyłam tusz no to Tż zrobił mi niespodziankę
Moje Dzieciątko zrobiło mi największy prezent tym, że dało mi prowadzić BMW, które jest spełnieniem moich marzeń
Wiesz, że mój tusz też sam znika?! Dlatego się wkurzyłam i kupujemy zamienniki - jest taniej, a znika w tym samym tempie. Tata uznał, że chyba go piję po nocach
Cytat:
Mój Tż właśnie pojechał. Też dziś poszaleliśmy
Zachciało nam się iść na Listy do M., bo tak wszyscy zachwalali... to stwierdziliśmy, że pójdziemy teraz, będzie chociaż sala pusta (bo już długo to puszczają). A tu co? Tylko 3 rzędy z przodu wolne
Jak szaleć to szaleć - KARNAWAŁ
Też chcę iść na Listy do M.

Stary 2011-12-31, 10:02   #1565
vegas_18
Raczkowanie

AnULka248 nerwy mi szarpie,wredne babsko kiedyś zdradziła mojego Tż z sąsiadem z dołu TŻ i zaciążyła z sasiadem i po tym nadal chciała z moim TŻ być a on juz miał ją gdzieś.Teraz jest żoną tego sasiada.Jak się dowiedziała że bierzemy ślub(sama namawiała Zbyszka aby z nią wziął slub ale nie chciał) to zaczeła gadać takie głupoty że TŻ mnie zostawi jak ona tylko pstryknie palcami i bedą razem.No i nie wytzrymałam i napisałam do niej,później ona pisała,dzowniła itp, a wczoraj właśnie się z nią przez przypadek spotkałam zwyzywałam ja i gdyby nie szwagierki 2 letni synek to bym ją potraktowała.I powiedziała że do ślubu mojego nie dopuści cwaniara to na sam koniec powiedziała i juz w domu była i szybko drzwi zamknęła bo już się wróciłam do niej.....

Stary 2011-12-31, 13:18   #1566
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
NIC się nie zmieniło! Powiedział, że pytał księdza czy to na pewno jest grzech No i On mu powiedział, że WG KOŚCIOŁA tak, ale każdy ma swoje sumienie. M powiedział mi, że tak to On może grzeszyć I uznaliśmy, że przecież po ślubie też będziemy w grzechu, bo będziemy się zabezpieczać, więc kij z tym
Całe życie w grzechu
Szczerze... ja po części nie uznaję tego za grzech, bo gdybym robiła to z każdym to fakt, ale jeśli od początku jestem z tym samym facetem, kocham Go i na 99% będzie moim mężem, to to nie jest dla mnie grzech... wiem, że to może być postrzegane jako tłumaczenie się i tak jakby obracanie sobie tego na moją korzyść, ale tak to postrzegam
Co do zabezpieczania się to już trochę gorzej, no ale po Bożemu cały czas nie można
Cytat:
Moje Dzieciątko zrobiło mi największy prezent tym, że dało mi prowadzić BMW, które jest spełnieniem moich marzeń
Wiesz, że mój tusz też sam znika?! Dlatego się wkurzyłam i kupujemy zamienniki - jest taniej, a znika w tym samym tempie. Tata uznał, że chyba go piję po nocach

Jak szaleć to szaleć - KARNAWAŁ
Też chcę iść na Listy do M.
Też mam teraz zamiennik, kupiłam urz. wielofunkcyjne z Hp, a do Hp tusze są mega drogie no i wytrzymał mi ten tusz tylko przez 3 miesiące, a nie wydaje mi się, żebym tak dużo drukowała a teraz mam z allegro regenerowany za 50zł XL (jak oglądałam w Media to takie XL oryginalne były po 160zł chyba). Zobaczy, na ile starczy

A Listy są bardzo fajne na początku nudne, ale potem całkiem urocze. Taka słodka komedia romantyczna, bez zboczonych tekstów. I najlepszy jest tam młody Stuhr teksty jego filmowego synka powaliły mnie na kolana

Cytat:
AnULka248 nerwy mi szarpie,wredne babsko kiedyś zdradziła mojego Tż z sąsiadem z dołu TŻ i zaciążyła z sasiadem i po tym nadal chciała z moim TŻ być a on juz miał ją gdzieś.Teraz jest żoną tego sasiada.Jak się dowiedziała że bierzemy ślub(sama namawiała Zbyszka aby z nią wziął slub ale nie chciał) to zaczeła gadać takie głupoty że TŻ mnie zostawi jak ona tylko pstryknie palcami i bedą razem.No i nie wytzrymałam i napisałam do niej,później ona pisała,dzowniła itp, a wczoraj właśnie się z nią przez przypadek spotkałam zwyzywałam ja i gdyby nie szwagierki 2 letni synek to bym ją potraktowała.I powiedziała że do ślubu mojego nie dopuści cwaniara to na sam koniec powiedziała i juz w domu była i szybko drzwi zamknęła bo już się wróciłam do niej.....
omg, jak z filmu co za wredne babsko... zołza. Oczy bym wydrapała, ciekawe co na to jej mąż
Stary 2012-01-01, 11:20   #1567
vegas_18
Raczkowanie

Anulka moje całe zycie to jest jak film mężuś chyba o niczym nie wie i coś mi się zdaję że chyba przypadkiem się dowie A moje postanowienie jedno z kilku brzmiało:Jedno jej slowo na mój temat a normalnie ma wizytę na oiomie zagwarantowaną!
a ja wredne i uparte babsko jestem

Stary 2012-01-01, 13:39   #1568
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka moje całe zycie to jest jak film mężuś chyba o niczym nie wie i coś mi się zdaję że chyba przypadkiem się dowie A moje postanowienie jedno z kilku brzmiało:Jedno jej slowo na mój temat a normalnie ma wizytę na oiomie zagwarantowaną!
a ja wredne i uparte babsko jestem
Ostra jesteś ale w tym wypadku to chyba dobrze

Urwijcie mi głowę, albo coś... mówiłam, że nie będę pić, po roku przerwy jestem do tyłu idę po kawę z cytryną, czy coś... szkoda, że nie mam czerwonej herbaty

A jak tam u Was po sylwestrze
Stary 2012-01-01, 13:50   #1569
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:

A jak tam u Was po sylwestrze
a u mnie w porządku było

popiłam, potańczyłam
wypiłam w sumie sporo, mieszałam, ale kaca nie ma
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-01, 14:35   #1570
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
a u mnie w porządku było

popiłam, potańczyłam
wypiłam w sumie sporo, mieszałam, ale kaca nie ma
Ja namieszałam fest i moim postanowieniem na nowy rok jest absolutna abstynencja

kurde zimno. Pogoda dziś nie za ciekawa
Stary 2012-01-01, 15:23   #1571
vegas_18
Raczkowanie

Anulka no ogólnie to taka jestem jak ktoś mi za skórę zalezię
A po sylwestrze super Jak się z przyjaciółką wczoraj śmiałyśmy mój ostatni panieński sylwester to jak sie napiła to miałam piękną scenkę oj Sylwuś Sylwuś już Ty długo panienką nie będziesz i tak dalej,jak zaczęła miec łzy w oczach to i ja się popłakałam ze śmiechu

Stary 2012-01-01, 15:47   #1572
Loriette
Zakorzenienie

Tak tańczyliśmy, że mam rozerwaną kieckę

TŻ o północy powiedział, że w tym roku WSZYSTKO się zmieni. Czyżby ktoś chciał mnie zaobrączkować?!

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:32
Stary 2012-01-02, 12:05   #1573
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tańczyliśmy, że mam rozerwaną kieckę

TŻ o północy powiedział, że w tym roku WSZYSTKO się zmieni. Czyżby ktoś chciał mnie zaobrączkować?!
Babooo, coś to robiła

Uhuhu... ale żeby od razu zaobrączkować może Cię zaDręczyć

A my z Tż spędziliśmy piękną noc sylwestrową tak, że zachciało mu się żenić już w tym roku, bo tak fajnie mu się przy mnie spało ale niestety, tak nie możemy.

Edytowane przez AnULka248
Czas edycji: 2012-01-02 o 12:07
Stary 2012-01-02, 12:14   #1574
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Babooo, coś to robiła

Uhuhu... ale żeby od razu zaobrączkować może Cię zaDręczyć

A my z Tż spędziliśmy piękną noc sylwestrową tak, że zachciało mu się żenić już w tym roku, bo tak fajnie mu się przy mnie spało ale niestety, tak nie możemy.
No właśnie nie wiem - chyba tak wyszło przy tańcu
Najlepsze jest to, że postanowiliśmy wracać po 3 nad ranem NA NOGACH 8km do domu.. Był mróz jak ta lala, a ja w samych pończochach i w baletkach. Jak wrócilismy i położyliśmy się spać to TŻ rzucił: "Ej, Laura faktycznie jesteś zimna" - no co ty..

Uwielbiam takie sylwestry jak ten Wasz

Może nie zaobrączkować - bo to w końcu pasuje do ślubu.. Więc tak jak TY powiedziałaś zaDręczyć Nie chce powiedzieć kiedy

Stary 2012-01-02, 13:10   #1575
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem - chyba tak wyszło przy tańcu
Najlepsze jest to, że postanowiliśmy wracać po 3 nad ranem NA NOGACH 8km do domu.. Był mróz jak ta lala, a ja w samych pończochach i w baletkach. Jak wrócilismy i położyliśmy się spać to TŻ rzucił: "Ej, Laura faktycznie jesteś zimna" - no co ty..

Uwielbiam takie sylwestry jak ten Wasz

Może nie zaobrączkować - bo to w końcu pasuje do ślubu.. Więc tak jak TY powiedziałaś zaDręczyć Nie chce powiedzieć kiedy
Tylko czekać, aż się rozchorujesz! Mówię jak stara ciotka

Tż zawsze mówi zaDręczyny i mi też się tak jakoś przyjęło Laura, ciesz się, że nie wiesz kiedy... Chociaż jesteś już pewna, że w tym roku obstawiam, że po maturze

Ja już oficjalnie zostałam wnuczką u jednych i u drugich dziadków Tż strach pomyśleć, co by było, gdyby Nam coś jednak nie wyszło, w końcu mieszkamy 3 km od siebie, jedna wieś
Stary 2012-01-02, 13:49   #1576
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko czekać, aż się rozchorujesz! Mówię jak stara ciotka
Ładnie mi życzysz Już dzisiaj rano zdychałam, ale potem mi przeszło. Usta mam strasznie suche
Cytat:
Tż zawsze mówi zaDręczyny i mi też się tak jakoś przyjęło Laura, ciesz się, że nie wiesz kiedy... Chociaż jesteś już pewna, że w tym roku obstawiam, że po maturze
Mam nadzieję, że poczeka aż dostanę się do Katowic, żeby potem nie było
Cytat:
Ja już oficjalnie zostałam wnuczką u jednych i u drugich dziadków Tż strach pomyśleć, co by było, gdyby Nam coś jednak nie wyszło, w końcu mieszkamy 3 km od siebie, jedna wieś
U TŻ dziadkowie są cholernie konserwatywni i nie do życia. Sama rodzina ma z Nimi problemy, więc starają się mnie od nich odseparować. Co prawda poznałam ich, ale na tym się skończyło. Wczoraj też spałam u Nich w domu i wolę nie wiedzieć jak w duchu klnęli po mnie i po TŻ
Drugiej babci jeszcze nie poznałam, bo wiadomo - mieliśmy dla siebie dwa dni w miesiącu to nie jeździliśmy po rodzince. Teraz wszystko się zmienia

TŻ dostał dzisiaj PESEL, za miesiąc odbierze dowód, bo Warszawa potwierdziła, że należy mu się polskie obywatelstwo

Stary 2012-01-02, 15:52   #1577
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie mi życzysz Już dzisiaj rano zdychałam, ale potem mi przeszło. Usta mam strasznie suche
Ja się troszczę!

Cytat:
Mam nadzieję, że poczeka aż dostanę się do Katowic, żeby potem nie było

U TŻ dziadkowie są cholernie konserwatywni i nie do życia. Sama rodzina ma z Nimi problemy, więc starają się mnie od nich odseparować. Co prawda poznałam ich, ale na tym się skończyło. Wczoraj też spałam u Nich w domu i wolę nie wiedzieć jak w duchu klnęli po mnie i po TŻ
Drugiej babci jeszcze nie poznałam, bo wiadomo - mieliśmy dla siebie dwa dni w miesiącu to nie jeździliśmy po rodzince. Teraz wszystko się zmienia

TŻ dostał dzisiaj PESEL, za miesiąc odbierze dowód, bo Warszawa potwierdziła, że należy mu się polskie obywatelstwo
U nas wręcz przeciwnie, tzn. dziadkowie są bardzo postępowi i z mojej z i z Tż strony, za to rodzice gorzej jak to jest możliwe?

Ulala, toż to prawdziwy awans dla Tż

Mój M. zbiera się do pracy zanudzę się wieczorem. Przynajmniej dłużej poćwiczę.
Stary 2012-01-02, 16:10   #1578
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się troszczę!
Nazywaj to jak chcesz
Cytat:
U nas wręcz przeciwnie, tzn. dziadkowie są bardzo postępowi i z mojej z i z Tż strony, za to rodzice gorzej jak to jest możliwe?
No powiem Ci, że to faktycznie dziwne.. U nas akurat rodzice tu i tu są bardzo fajni Nowocześni i można się z Nimi dogadać.
Jak w sylwestra zobaczyłam odwalonego teścia to zastanawiałam się z którym iść na tą imprezę Jeśli M będzie tak wyglądał w wieku 46 lat to nie wyjdziemy z łóżka, hahahaha
Cytat:
Ulala, toż to prawdziwy awans dla Tż
Awans nie awans - o wiele łatwiejsze załatwianie wszystkich formalności. On polakiem jest od zawsze - a tak godo po ślunsku, że głowa mała!!
Uwielbiam ten motyw.. siedzimy w pokoju i rozmawia ze mną ą ę, nagle dzwoni ktoś z Niemiec i przełącza się na niemiecki, po chwili dzwoni babcia i jedzie gwarą
Cytat:
Mój M. zbiera się do pracy zanudzę się wieczorem. Przynajmniej dłużej poćwiczę.
Nie marudź! Jeszcze się sobą najecie Wizaż to dla Ciebie nuda!?

Stary 2012-01-02, 16:56   #1579
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
No powiem Ci, że to faktycznie dziwne.. U nas akurat rodzice tu i tu są bardzo fajni Nowocześni i można się z Nimi dogadać.
Jak w sylwestra zobaczyłam odwalonego teścia to zastanawiałam się z którym iść na tą imprezę Jeśli M będzie tak wyglądał w wieku 46 lat to nie wyjdziemy z łóżka, hahahaha
Z naszymi też można się dogadać, jak Tż u mnie jest to do pokoju nie wejdą, tylko wołają, żebym przyszła ale ogólnie się oburzają, jeśli chodzi o TE rzeczy. Tak jakby oni nigdy młodzi nie byli

Wiesz, jeżeli w przypadku ojca i syna sprawdza się taka teoria, jak u matki i córki, to są szanse

Cytat:
Awans nie awans - o wiele łatwiejsze załatwianie wszystkich formalności. On polakiem jest od zawsze - a tak godo po ślunsku, że głowa mała!!
Uwielbiam ten motyw.. siedzimy w pokoju i rozmawia ze mną ą ę, nagle dzwoni ktoś z Niemiec i przełącza się na niemiecki, po chwili dzwoni babcia i jedzie gwarą

Nie marudź! Jeszcze się sobą najecie Wizaż to dla Ciebie nuda!?
Na pewno łatwiej cóż, Twój Tż jest wielojęzyczny

Wizaż to świętość! wskoczę tu po ćwiczeniach. Albo po M jak miłość
Stary 2012-01-02, 17:02   #1580
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Z naszymi też można się dogadać, jak Tż u mnie jest to do pokoju nie wejdą, tylko wołają, żebym przyszła ale ogólnie się oburzają, jeśli chodzi o TE rzeczy. Tak jakby oni nigdy młodzi nie byli
No to u mnie to samo - tata nic nie mówi, jeśli chodzi o seks, a mama ciągle powtarza, żebym nie miała za chwilę brzucha, ale i tak trzyma się wersji, że jestem dziewicą. Także tego..
Cytat:
Wiesz, jeżeli w przypadku ojca i syna sprawdza się taka teoria, jak u matki i córki, to są szanse
Nawet nie mów Co prawda teściu ma już siwe włosy, ale gęste i to taki wiesz... WŁOSKI SIWY, jeśli wiesz o co mi chodzi ) Mega elegancki facet. Zresztą mama TŻ tak samo.

Za to w moim tacie kochają się moje koleżanki

Cytat:
Na pewno łatwiej cóż, Twój Tż jest wielojęzyczny
I często to podkreśla, że taki pracownik to skarb! Ostatnio dostał propozycję, żeby pracować dla BMW, bo potrzebują kogoś takiego. Zapytałam czy tutaj czy w Niemczech. Powiedział, że tutaj, bo jeśli miałby wracać to albo ze mną albo w ogóle. Słodziak
Cytat:
Wizaż to świętość! wskoczę tu po ćwiczeniach. Albo po M jak miłość
Ja leniuchuję.. Po sylwestrze ćwiczyłam i wystarczy, haha! Ja M jak miłość oglądam z czystej nudy

Dobra, zmieniłam zdanie Zrobiłam 100 brzuchów + X wyrzutów nóg do góry przy pomocy mięśni brzucha.

I: 8:50 Kanapka z sałatką i szynką domowej roboty
II: 10:30 Jabłko i pół litra wody duszkiem
III: 13:00 Jeden krokiet
IV: 15:00 Makaron z sosem z kurek + dwa pulecikami

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-02 o 17:23
Stary 2012-01-02, 19:29   #1581
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
No to u mnie to samo - tata nic nie mówi, jeśli chodzi o seks, a mama ciągle powtarza, żebym nie miała za chwilę brzucha, ale i tak trzyma się wersji, że jestem dziewicą. Także tego..
Ślunskie mamy tak chyba mają wiesz, że moja też jest tego zdania? Tzn. ilekroć zobaczy coś nieteges u mojego brata, albo jak ma rozłożone łóżko i wymiętą kołdrę jak wychodzi jego narzeczona, to mówi do mnie "ty... ty widzisz, co oni tu robią? Wy też tak?". Oczywiście zostawiam to bez komentarza, co ona odbiera jako "nie" ale też zawsze mówi "diobioł nie śpi!". Oj nie śpi

Cytat:
Nawet nie mów Co prawda teściu ma już siwe włosy, ale gęste i to taki wiesz... WŁOSKI SIWY, jeśli wiesz o co mi chodzi ) Mega elegancki facet. Zresztą mama TŻ tak samo.

Za to w moim tacie kochają się moje koleżanki
Włoski siwy, to taki nie biały, tylko taki... no... nie wiem jak to nazwać ale możesz mi wytłumaczyć

Cytat:
I często to podkreśla, że taki pracownik to skarb! Ostatnio dostał propozycję, żeby pracować dla BMW, bo potrzebują kogoś takiego. Zapytałam czy tutaj czy w Niemczech. Powiedział, że tutaj, bo jeśli miałby wracać to albo ze mną albo w ogóle. Słodziak
No miód normalnie ale fajnie, że się Wam tak układa. Patrząc na to, co było parę miesięcy temu to ach

Cytat:
Ja leniuchuję.. Po sylwestrze ćwiczyłam i wystarczy, haha! Ja M jak miłość oglądam z czystej nudy

Dobra, zmieniłam zdanie Zrobiłam 100 brzuchów + X wyrzutów nóg do góry przy pomocy mięśni brzucha.

I: 8:50 Kanapka z sałatką i szynką domowej roboty
II: 10:30 Jabłko i pół litra wody duszkiem
III: 13:00 Jeden krokiet
IV: 15:00 Makaron z sosem z kurek + dwa pulecikami
A ja już poćwiczyłam ja M jak miłość lubiłam kiedyś, wychowałam się na tym teraz już trochę robią z tego modę na sukces, ale oglądam z sentymentu i ze względu na Pawła no i jak mi się nudzi. Czyli dziś jak Tż w pracy jest to nawet wskazane

Twoje drugie śniadanie powaliło mnie na kolana
Stary 2012-01-02, 21:30   #1582
AnULka248
Zakorzenienie

Dostałam szoku bratowa przesłała mi dziś zdjęcia z sylwestra i z ciekawości wyszperałam zdjęcia z marca i jeszcze starsze sprzed 3 lat, z jakiejś imprezy. No jak stara, gruba babachyba sama siebie bym teraz nie poznała ale jeszcze dużo przede mną. Matko. Jak Tż mógł ze mną być wtedy
Stary 2012-01-02, 21:36   #1583
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam szoku bratowa przesłała mi dziś zdjęcia z sylwestra i z ciekawości wyszperałam zdjęcia z marca i jeszcze starsze sprzed 3 lat, z jakiejś imprezy. No jak stara, gruba babachyba sama siebie bym teraz nie poznała ale jeszcze dużo przede mną. Matko. Jak Tż mógł ze mną być wtedy
Haha! Też mam takie zdjęcia.. Wystarczą mi z zeszłorocznego sylwestra - wyglądałam jak bomba!!

A moje drugie śniadanie było super ekstra cool, nie wiem o co Ci chodzi

Chociaż.. czuję się dzisiaj mega grubo

W OGÓLE ANIA! Powiedz mi jak zrzuciłaś tyle kg, bo mój organizm się zatrzymał i mam problem..

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-02 o 21:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 21:57   #1584
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Haha! Też mam takie zdjęcia.. Wystarczą mi z zeszłorocznego sylwestra - wyglądałam jak bomba!!

A moje drugie śniadanie było super ekstra cool, nie wiem o co Ci chodzi

Chociaż.. czuję się dzisiaj mega grubo
Ja jak 2 bomby. Twarz jak kluska. No jacie... Nigdy więcej. No i motywacja do dalszego odchudzania

no tak, super ekstra cool, dlatego mnie powaliło

Ja dziś aż tak nie. Gorzej było w czwartek, jeszcze mi waga podskoczyła jakoś. Ale dziś było 67,5 tylko nie zapeszam. Za to w piątek czułam się mega seksi Co Tż wykorzystał

Nie cierpię takich dni paszteta, cokolwiek ubiorę to czuję się jak beka

A jak zrzuciłam to chyba wiesz już nie raz pisałam ale sama teraz mam ten sam problem, co Ty tylko że Ty już wyglądasz świetnie, więc nie wiem czym się przejmujesz!

Edytowane przez AnULka248
Czas edycji: 2012-01-02 o 22:00
Stary 2012-01-02, 22:01   #1585
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak 2 bomby. Twarz jak kluska. No jacie... Nigdy więcej. No i motywacja do dalszego odchudzania

no tak, super ekstra cool, dlatego mnie powaliło

Ja dziś aż tak nie. Gorzej było w czwartek, jeszcze mi waga podskoczyła jakoś. Ale dziś było 67,5 tylko nie zapeszam. Za to w piątek czułam się mega seksi Co Tż wykorzystał

Nie cierpię takich dni paszteta, cokolwiek ubiorę to czuję się jak beka
67,5 czy 57,5?

Podeślę Ci na PW jak wyglądałam, ale chcę rewanż! ))

Ja sexi czuję się tylko przy TŻ, ale co z tego, skoro On ma tak świetne ciało.. Mięśnie na brzuchu tak zaznaczone, a przy tym jest drobny.. Nie mogę tyć.

Mam dość

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-02 o 22:03
Stary 2012-01-02, 22:22   #1586
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
67,5 czy 57,5?

Podeślę Ci na PW jak wyglądałam, ale chcę rewanż! ))

Ja sexi czuję się tylko przy TŻ, ale co z tego, skoro On ma tak świetne ciało.. Mięśnie na brzuchu tak zaznaczone, a przy tym jest drobny.. Nie mogę tyć.

Mam dość
Ja się ciągle nie umiem przestawić z tą 6 z przodu oczywiście 57,5!
Mój Tż też chudzina.. ale mięśnie maaa

W sumie u mnie możesz porównać tylko twarz, bo moich całych fotek jeszcze nie widziałaś
Stary 2012-01-03, 16:26   #1587
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się ciągle nie umiem przestawić z tą 6 z przodu oczywiście 57,5!
Mój Tż też chudzina.. ale mięśnie maaa

W sumie u mnie możesz porównać tylko twarz, bo moich całych fotek jeszcze nie widziałaś
M to nie chudzina Po prostu należy do tej grupy facetów, którzy mają szerokie bary, a wąski i seksowny tyłek

W ogóle od tego sylwestrowego marszu o 4 nad ranem zrobiła mi się opryszczka!

Stary 2012-01-03, 18:09   #1588
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
M to nie chudzina Po prostu należy do tej grupy facetów, którzy mają szerokie bary, a wąski i seksowny tyłek

W ogóle od tego sylwestrowego marszu o 4 nad ranem zrobiła mi się opryszczka!
Ja takich i tak nazywam chudzinami, bo mięśnie się nie liczą, chodzi mi o tłuszcz, którego u mojego Tż nie można znaleźć

A ja mam chyba uczulenie na coś. Krem albo perfumy w sumie nie wiem bo i jedno i drugie zaczęłam używać w tym samym czasie. Ale swędzi mnie skóra na szyi, więc chyba perfumy... brr
Stary 2012-01-04, 20:34   #1589
Mysia x3
Raczkowanie

Hej dziewczyny ! Tęskniłam !
Aj tyle się działo !
Wróciłam przed wczoraj wieczorem i jakoś wczoraj nie udało mi się wejść
Jak myślicie co mogło mi się przydarzyć ok. 00:30 w sylwestra?

61,6 (14.03.15r.) -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
Mysia x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 21:38   #1590
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ! Tęskniłam !
Aj tyle się działo !
Wróciłam przed wczoraj wieczorem i jakoś wczoraj nie udało mi się wejść
Jak myślicie co mogło mi się przydarzyć ok. 00:30 w sylwestra?
Pokazuj pierścień! Czekam na Ciebie od poniedziałku!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości