|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Hej dziewczęta nie mam jak się zważyć więc nie wiem czy wagowo coś ruszyło...dzis byłam u ginekologa aby zrezygnować z tabsów i przepisał mi plastry,zobaczymy czy po nich nie bedę tyła.
Palenia dalej nie rzucilam bo jak jestem zła to palę jak smok.A wszytsko przez tą yyy....była TŻta normalnie ![]()
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, wyTŻowałam się, jest genialnie!
![]() Z Parkerem trafiłam - M powiedział, że chciał sobie takiego kupić! A ja... JA DOSTAŁAM ZESTAW ESSENTIAL COLORS Z CALVINA KLEIN'A *___* Jestem w nim zakochana. Zawsze sobie żałuję na drogie kosmetyki i proszę bardzo <3 Z tej okazji jem sobie krokiecika!
![]() |
#1563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A byłaś ruda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w tym roku od Tż dostałam upatrzona, wymarzone dżinsy ![]() ![]() ![]() ![]() Mój Tż właśnie pojechał. Też dziś poszaleliśmy ![]() Zachciało nam się iść na Listy do M., bo tak wszyscy zachwalali... to stwierdziliśmy, że pójdziemy teraz, będzie chociaż sala pusta (bo już długo to puszczają). A tu co? Tylko 3 rzędy z przodu wolne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że mój tusz też sam znika?! Dlatego się wkurzyłam i kupujemy zamienniki - jest taniej, a znika w tym samym tempie. Tata uznał, że chyba go piję po nocach ![]() Cytat:
![]() Też chcę iść na Listy do M. ![]()
![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
AnULka248 nerwy mi szarpie,wredne babsko kiedyś zdradziła mojego Tż z sąsiadem z dołu TŻ i zaciążyła z sasiadem i po tym nadal chciała z moim TŻ być a on juz miał ją gdzieś.Teraz jest żoną tego sasiada.Jak się dowiedziała że bierzemy ślub(sama namawiała Zbyszka aby z nią wziął slub ale nie chciał) to zaczeła gadać takie głupoty że TŻ mnie zostawi jak ona tylko pstryknie palcami i bedą razem.No i nie wytzrymałam i napisałam do niej,później ona pisała,dzowniła itp, a wczoraj właśnie się z nią przez przypadek spotkałam zwyzywałam ja i gdyby nie szwagierki 2 letni synek to bym ją
![]()
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze... ja po części nie uznaję tego za grzech, bo gdybym robiła to z każdym to fakt, ale jeśli od początku jestem z tym samym facetem, kocham Go i na 99% będzie moim mężem, to to nie jest dla mnie grzech... ![]() ![]() Co do zabezpieczania się to już trochę gorzej, no ale po Bożemu cały czas nie można ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Listy są bardzo fajne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Raczkowanie
|
Anulka moje całe zycie to jest jak film
![]() ![]() a ja wredne i uparte babsko jestem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Urwijcie mi głowę, albo coś... mówiłam, że nie będę pić, po roku przerwy jestem do tyłu ![]() ![]() A jak tam u Was po sylwestrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
Anulka no ogólnie to taka jestem jak ktoś mi za skórę zalezię
![]() A po sylwestrze super ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Tak tańczyliśmy, że mam rozerwaną kieckę
![]() TŻ o północy powiedział, że w tym roku WSZYSTKO się zmieni. Czyżby ktoś chciał mnie zaobrączkować?! ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-01 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uhuhu... ale żeby od razu zaobrączkować ![]() ![]() A my z Tż spędziliśmy piękną noc sylwestrową ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2012-01-02 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że postanowiliśmy wracać po 3 nad ranem NA NOGACH 8km do domu.. Był mróz jak ta lala, a ja w samych pończochach i w baletkach. Jak wrócilismy i położyliśmy się spać to TŻ rzucił: "Ej, Laura faktycznie jesteś zimna" - no co ty.. ![]() Uwielbiam takie sylwestry jak ten Wasz ![]() ![]() Może nie zaobrączkować - bo to w końcu pasuje do ślubu.. Więc tak jak TY powiedziałaś zaDręczyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż zawsze mówi zaDręczyny i mi też się tak jakoś przyjęło ![]() ![]() ![]() Ja już oficjalnie zostałam wnuczką u jednych i u drugich dziadków Tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 | ||
Zakorzenienie
|
Ładnie mi życzysz
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drugiej babci jeszcze nie poznałam, bo wiadomo - mieliśmy dla siebie dwa dni w miesiącu to nie jeździliśmy po rodzince. Teraz wszystko się zmienia ![]() TŻ dostał dzisiaj PESEL, za miesiąc odbierze dowód, bo Warszawa potwierdziła, że należy mu się polskie obywatelstwo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ulala, toż to prawdziwy awans dla Tż ![]() Mój M. zbiera się do pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | ||
Zakorzenienie
|
Nazywaj to jak chcesz
![]() Cytat:
![]() Jak w sylwestra zobaczyłam odwalonego teścia to zastanawiałam się z którym iść na tą imprezę ![]() Awans nie awans - o wiele łatwiejsze załatwianie wszystkich formalności. On polakiem jest od zawsze - a tak godo po ślunsku, że głowa mała!! Uwielbiam ten motyw.. siedzimy w pokoju i rozmawia ze mną ą ę, nagle dzwoni ktoś z Niemiec i przełącza się na niemiecki, po chwili dzwoni babcia i jedzie gwarą ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, jeżeli w przypadku ojca i syna sprawdza się taka teoria, jak u matki i córki, to są szanse ![]() Cytat:
![]() ![]() Wizaż to świętość! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to w moim tacie kochają się moje koleżanki ![]() ![]() ![]() Ja leniuchuję.. Po sylwestrze ćwiczyłam ![]() ![]() Dobra, zmieniłam zdanie ![]() I: 8:50 Kanapka z sałatką i szynką domowej roboty II: 10:30 Jabłko i pół litra wody duszkiem ![]() III: 13:00 Jeden krokiet IV: 15:00 Makaron z sosem z kurek + dwa pulecikami
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 17:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Twoje drugie śniadanie powaliło mnie na kolana ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Dostałam szoku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje drugie śniadanie było super ekstra cool, nie wiem o co Ci chodzi ![]() Chociaż.. czuję się dzisiaj mega grubo ![]() W OGÓLE ANIA! Powiedz mi jak zrzuciłaś tyle kg, bo mój organizm się zatrzymał i mam problem..
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, super ekstra cool, dlatego mnie powaliło ![]() Ja dziś aż tak nie. Gorzej było w czwartek, jeszcze mi waga podskoczyła jakoś. Ale dziś było 67,5 ![]() ![]() ![]() Nie cierpię takich dni paszteta, cokolwiek ubiorę to czuję się jak beka ![]() A jak zrzuciłam to chyba wiesz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2012-01-02 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podeślę Ci na PW jak wyglądałam, ale chcę rewanż! ![]() Ja sexi czuję się tylko przy TŻ, ale co z tego, skoro On ma tak świetne ciało.. Mięśnie na brzuchu tak zaznaczone, a przy tym jest drobny.. Nie mogę tyć. Mam dość ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż też chudzina.. ale mięśnie maaa ![]() W sumie u mnie możesz porównać tylko twarz, bo moich całych fotek jeszcze nie widziałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle od tego sylwestrowego marszu o 4 nad ranem zrobiła mi się opryszczka! ![]()
![]() |
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam chyba uczulenie na coś. Krem albo perfumy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! Tęskniłam !
![]() ![]() Aj tyle się działo ! Wróciłam przed wczoraj wieczorem i jakoś wczoraj nie udało mi się wejść ![]() Jak myślicie co mogło mi się przydarzyć ok. 00:30 w sylwestra? ![]()
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.